2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

bu bulantılar gerçekten zor ama inan ki bulantılar oldukça bebeğimin orda olduğunu anlayarak rahatlıyorum.Yoksa niye belirti versin ki?
dediğin gibi gerçekten bu halimize binlerce şükür çünkü biz bu zamanları çok bekledik güzel şeyler.

selam kızlar bende nisan annesi olacığım allahın izniyle. benimki biraz büyük heralde :)))) 9 artı 5 günlüğüm. inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla büyür ve kucaklarımıza alırız. bulantısız günler diliyorum sizlere.

selam kizlar
guzel haberlerle geldim bebegimi gordum kalp atislarini duydum cok sukur
12,6mm mis minik kusum. rabbim kucagimiza saglikla almayi nasp etsin...

ruyanaz hosgelgin masallah canim bebegine

selam kizlar
guzel haberlerle geldim bebegimi gordum kalp atislarini duydum cok sukur
12,6mm mis minik kusum. rabbim kucagimiza saglikla almayi nasp etsin...

ruyanaz hosgelgin masallah canim bebegine

canım hadi gözün aydın olsun..
çok sevindim güzel bir hamilelik geçirmen ve salıkla kucağına alman dileğiyle

canım sende hoşgeldin aramıza...
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

kızlar selam, bende geldim buraya :))) benimde satım 24 temmuz, bebek için 29 nisan diyor :) hakkımızda hayırlısı artık.. Herkesi bebeği tekrar hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağımıza da alırız inşAllah..

Merhaba kızlar bende tüp bebekle yeni hamileyim sat 17 ağustos 23 mayıs doğum tarihi yanlız bir sorum olacak sık sık sol tarafımda ağrı ve batma oluyor cok korkuyorum sizde de böyle şeyler oluyormu

hoşgeldin canım sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah rabbim onları korusun her türlü kötülükten esirgesin

Merhaba kızlar bende tüp bebekle yeni hamileyim sat 17 ağustos 23 mayıs doğum tarihi yanlız bir sorum olacak sık sık sol tarafımda ağrı ve batma oluyor cok korkuyorum sizde de böyle şeyler oluyormu

canım sende hoşgeldin..
o batmalara hiç takılma ssanırım bir ay var aramızda ilk zamanlar sıklıkla ve hala arasıra yaşıyorum o batmaları...
sağlıkla kucağına alman dileğiyle

canım sende hoşgeldin..
o batmalara hiç takılma ssanırım bir ay var aramızda ilk zamanlar sıklıkla ve hala arasıra yaşıyorum o batmaları...
sağlıkla kucağına alman dileğiyle

teşekkür ederrim inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın korkuyorum bazen belki yersiz ama

teşekkür ederrim inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın korkuyorum bazen belki yersiz ama

teşekkür ederim canım inşallah rabbim cümlesiyle birlikte benim miniğimide korusun...
korku hep oluyor canım....özellikle kontrol günü yaklaştıkça endişelerde artıyor ister istemez..
ama kalbimizi ferah tutalım..

selam kizlar nasilsiniz,
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, melisela sende hosgeldin canim benim sat 25 tem,30nisan dogum hesaplaniyor ama ultr. 29nisan cikmisti, 30unda tekrar gidicem bakalim:)
passifloraa senden naber canim? ben giremiyorum pek nete hic halim yok bulantilar cok yemek yiyemiyorum acaba zarari olurmu bebigime :26:
diger topigide okudum cinsiyetlerini ogrenenler var cok heyecanli ya cumlemiz sag salim kucagimiza aliriz insallah

slm kızlar benim de salt 16 temmuz beklenen doğum tarihi 21 nisan ilk tüp bebek denememizdi önce çift kese gördük ikiz diye çok sevindik sonraki kontrolde bebeğimizin birinin yaşamadığını öğrendik çok üzüldük diğeri şimdilik sağlıklı Rabbim onu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

selam arkadaşlar, Liefde canım çok teşekkürler, zaten hepimiz haziran temmuz topiğindeniz ama az kişiyiz burası aslında daha aktif olmalı, herkes düzene girsin gelirler heralde, dediğin gibi halsizlik, yorgunluk bulantı falan derken geçiyor..yalnız kızlar bişi sorcam, ya ben göğüslerime takmış durumdayım, daha bir büyüme, renk değişimi, acı sızı falan yok ve buda beni çok korkutuyor..Sizce normal mi bu? bulantım falanda fazla olmuyor, korkuyorum yaa..

Merhaba arkadaşlar, ben de beş haftalık hamileyim. 4 eylulde 5. Gun dondurulan 2 embriyo transferim oldu. Daha once de iki kere dondurulmus embriyo ile hamile kaldim ama ikisi de 5. Haftada kanamayla düştüler. O yüzden oldukça tedirginim. Gectigimiz pazartesi doktoruma gittik ve keseyi gorduk. Biri çok minik olan iki kese var :) doktor minik icin gelisebilir de, gelismeyebilir de dedi. Haftaya pazartesi tekrar gel kalp atisina bakalim dedi. Calisiyorum, doktorum dinlenmem icin 10 gun rapor verdi. Dun aksilik soguk alginligi belirtileri basladi. Bol sivi alip yatiyorum. Genzim akiyor, burnum akiyor, bas agrisi umarim bir sorun cikmaz. Muhtemel dogum tarihi 22 mayis cikiyor webdeki hesaplayicilara gore. Hepimize saglikli gebelik dilerim. Sevgiler...

biz ne zaman öğrenicez acaba. cinsiyetini tahmin eden varmı acaba

ay benim icimden erkek gibi geliyor ama saglikli olsunda insallah cumlemizin hic farketmez... sizin icinizden ne geciyor hanimlar....

hosgeldin aylin, amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. hayirlisi boyleymis canim rabbim diger bebisine uzun saglikli omurler versin..

hic korkma canim benim kuzenlerimin hic belirtileri olmuyor hatta gecen gun konusuyorduk dedimki abla ne kadar sansliymissin cok fenayim yataktan kalkamiyorum 2 cocugu var ikisindede hic belirti olmamis. diger kuzenimde ikinci cocuga hamile ondada hic belirti olmamis simdi 5aylik filan icin rahat olsun ...

hayirli olsun yojimbo allah kucagina almayi nasip etsin insallah bir sorun cikmaz bende dusuk yasamistim bu sefer beklemek okadar zor gelmistiki stres yapmistim kalp atislarini duyana kadar simdilik hersey yolunda insallah boyle devam eder onun icin seni cok iyi anliyorum insallah sende kalp atislarini duyarsin bebeklerini gorursun, sorunsuz bi hamilelik gecirmeni diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…