Kızlar Salı günü tetanoz aşısı oldum. İki akşamdır çook üşüyorum. Böyle olan var mı aranızda?:18::18:
Sonunda öğrendik bebişimizin cinsiyetini. Kızımız olacakHerşey de normalmiş çok şükür.
herkese merhaba, inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. ben topiği yeni gördüm. biz de 26+2 yiz. doğum tarihimiz 15 nisan ama dr um sezeryan olacak dedi. o tarihi bekler miyiz bilemiyorum. sezeryan olmasının tek nedeni de şu an için tüp bebek yöntemiyle olması. siz dr larınızla konuştunuz mu bu konuyu? bir de bizim şu an en büyük derdimiz kızımıza isim yakıştıramıyoruz :) siz isim buldunuz mu? yardımcı olursanız çok sevinirim. ben kızıma türkçe bir isim koymak istiyorum.
kızlar selam, buraya kimse uğramıyor artık, ne alemdesiniz merak ediyorum, Liefde canım nerelerdesin? pasiflore senide çok merak ediyorum..kızlar inşAllah hepiniz iyisinizdir..bizde çok şükür devam ediyoruz, tetanoz 2. dozuda olduk, alışverişede yavaş yavaş başladık..Hakkımızda hayırlısı..kendinize iyi bakın arkadaşlar..uğrarsanızda yazmadan gitmeyin durumunuzu..
slm guzel anneler:115:
biz iyiyiz cok sukur canim sen nasilsin biz de basladik alisverise kizimizin odasini boyadik bebek odamizda geldi ama daha var alinacak cok sey bazi kiyafetleri hazir cok gece birakmayin hazirliklarinizi kizlar ne olur ne olmaz:)
siz ne ciciler aldiniz bakalim :)
bu arada kilolar nasil gidiyor bide benim elim ayagim sisiyor odem yapiyor ya sizinde aynimi erken basladi bende
selam kızlar...
32. haftaya girmek üzereyiz çok şükür. oğluşumuzla birlikte.
evde tadilatımız devam ediyor. alışverişini yaptık. zaten çok parça bir şey almadım. yeğenimin kıyafetleri vardı sağolsunl.
beşiğimiz 2 hafta sonra gelcek inşallah. oda takimıda şubat sonu.
umarım herkes iyidir. sizi ve bebişlerinizi öpüyoruz kocaman. sağlıcakla kalın.
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ORGALUTRAN 0.25 YANİ KUTUDA 5 İĞNE VAR.TEDAVİDEN KALMA.ALLAHA ŞÜKÜR İKİZ BEBEKLERİMİZ OLDU.İĞNEYE GEREK KALMADI.AYNI SÜREÇLERDEN GEÇTİĞİMİZ İÇİN ÇOK HASSASIM VE İLACI HEP BUZDOLABINDA SAKLADIM.SON KULLANMA TARİHİNE YAKLAŞIK 1 SENE VAR.İSTEYEN OLURSa UYGUN FİYATA VEREBİLİRİM.BANA ÖZELDEN MSJ ATIN.KARGOYLA BUZ KALIPLARI İÇİNDE GÖNDEREBİLİRİM.MUĞLADA YAŞIYORUM.HEPİNİZİN ALLAH YARDMCISI OLSUN
selam kızlar :)) zaman yaklaşıyor artık, Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşAllah..benimde 50 grlık şeker yüklemem fazla çıkmıştı, Allah'tan 100lükte tüm değerlerim güzel çıktı :) herşey yolunda çok şükür, çok öpüyorum hepinizi..
Merhaba kızlar nasılsınız? Yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz. Ne durumdasınız? Hazırlıklarınız ne durumda? Valla ben çok heyecanlıyım. Doğum nasıl olacak? Bebişim nasıl olacak? Düşündükçe heyecan basıyor. Bizim forumdan ilk doğum yapacak anne adayı kim bilen var mı? Doktorunuz doğuma ilişkin bi şey söyledi mi? Doğum şekli belli olan var mı?
Yine çok sordum değil mi
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?