2012 Nisan - Mayıs Bebekleri Yoldaa.....

meliscerendmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
117
0
46
41
Muğla
ewet kızlar artık yolu yarıladık inşallah geri kalan zamanlarımızda böyle sorunsuz bir şekilde geçer.ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız....

evet bu harıka oldu yıne beraberiz bugün cinsiyet için gıttık ama bebişim uyuşuk cıktı ve saklıyo ama doktorumuz tahmınde bulundu sanırım kız dedi 20 hafta tekrar gıdıcez bakalım ne dıcek hayırlısıı...kesın bişi demedi canım sıkıldıı yaaa...

ewet kızlar artık yolu yarıladık inşallah geri kalan zamanlarımızda böyle sorunsuz bir şekilde geçer.ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız....
ben nisan sonu mayıs başı bekliyorum bebeğimi hayırlısıyla, rabbim hepimize kolay bir hamilelik, kolay bir doğum versin. hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütelim inşallah.

biz de 12+3 de 2li teste girdik, ama uyuyordu, göstermedi, çarşamba günü (15+3'te) 3lü testimiz var inşallah gösterir, çikolata ve meyve suyu tüketip gidecem bakalım

Kizlar gunaydin sonunda cinsiyeti ogrendim.. Benimde minik bi prensesim olacak, insallah tabi..bu guzel haberi sali ogrendim dunde iki doktorumdan da telefon geldi, bebekte down sendromu riski pozitif cikmis % sini bilmiyorum ama pazartesi amniyosemtezim var, ya bebegimi alirlarsa benden ( cok kotuyum uyuamiyorum hala..dua edin bana ve kizima olurmu (

canım cinsiyeti öğrenmene çok sevindim tebrik ederim. üçlü test sonucu mu bu riski veren acaba? diars inşallah herşey yolunda gidecek ve bebeğine sağlıkla kavuşacaksın canım ne olur üzülme, dualarımız seninle. amniyosentez öncesi bir doktorla daha mı görüşsen acaba? yaptıran çok arkadaşım oldu ve çok şükür bebeklerine kavuştular şimdi ama insan korkuyor yine de riskli amniyosentez. bir de sen istemediğin sürece bebeğini senden hiç kimse alamaz. sen güzel şeyler düşünmeye çalış annesi bebeğini de korkutma sakın. isim düşün, doğunca inşallah ona giydireceğin cicili bicili tulumları düşün. buradan da yaz bize mutlaka

Son düzenleme:

Umarım herşey yolunda gider bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırdın diars ,dualarım seninle.Olumlu düşün kendini üzmeki bebeğinde etkilenmesin.Güzel haberlerini bekliyoruz.

canım biz de yeni öğrendik, bir ay önce kız olma ihtimali var demişti, ama hemen sevinemedik kesin birşey söylemediği için. geçen hafta gittiğimizde evet kesin kız dedi. bu sefer de emin olamasa meraktan başka bi doktora daha gidecektim artık. sonradan yanlış tahminde bulunmuş durumuna düşmemek için geç söylüyorlar sanırım ama sonuç çok değişmiyor.

ben de hayırlısıyla bi prenses gelsin istiyorumm
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ve bebiş sağlıklı sıhhatli gelir aramıza.

Tesekkur ediyorum canlarim iyi dilekleriniz icin..ben bi devletin doktoruna birde ozele gidiyorum incik cincik ne varsa tariyolar zaten ilginc olan ikisininde ayni israrla aramasi oldu aksam 8 gibi falan.. Cok yuksek degerlerde olmasada mecbur yapilacak bu ikiside istedi.. Umarim kizimda bi sorun olmicak ve ben onu saglikla kucagima alicam sizler gibi insallahh..

inşallah canım, sonra birlikte kızlarımızı bebişlerimizi büyütücez burada yeni başlıklar altında

evet su cınsıyet tahmini canımı sıktı kesin bişi dıyemedı 17 haftalıkken anlamadım valla 20 haftalık olunca gel dedi bakalım prensesimmi olacak benimde çoğunlukla hepimiziin kız bende farklı hısedıyodumm ne yalan söylim bakalım 20. haftada belli olacakkhayırlısı herşeyinn hepimzin için allahım kourusuunnn bebişlerimiziiDD

Son düzenleme:
Bugun genetik departmanindaydim. Testim yarin yapilacak ve 10 gun sonra alacagiz sonuclari..burda kimle konustuysam hepsinden istemisler bu amniyosentezi..down sendromundan supheleniyorlar..27 yasindaki bir bayanda bu risk 981 de 1, bende ise 120 de 1 mis.. Kucuk ihtimaldedi ama emin omak icin iste sonucta % 100 emin olucam.. Insallah bise yoktur dua edin kizima ve bana :))) umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir..

canım benım içini ferah tut hersey güzel olsun ki olacakk canım bıcıırıkk kızınla neler yapıcaksın onları düşünn hersey daha güzel geliyo insanaa kalbimiz seninle güzel haberler duyucaz kızlarımızıı büyütücez yine hepberaberrDD

tesekkur ederim canim insallah 1 hafta 10 gune kadar iyi haberlerini alicam kizimin..bugun yaptilar amniyosentezi kabus gibi bise..igneyi resmen sapladi karnima ve o siviyi cekerken sanki biseler koptu icimden cok kotuydu simdi dinleniyorum 24 saat dinlenmem lazim..umarim hersey diledigimiz gibi olur ve bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz..

evet o gün yapılcak düyünce zaten bunları hısedıcen için üzülmüştüm neyse geçti hepsi allahım güzelliğe cıkarsın tabıkıdııde saglıklı meleklerimiz olacakkk bunlar gelip geçecekkkkiçimizi ferah tutalım herşeyin hayırlısıı canım DDsağlıklııı günlerrD

kızlar bizde geldikkk kaç gündürr giremedi netee...azıcık ihmal oldu amaa size anlatıcakarımızda çoğaldı..önce bütün hamişlere tavsiyemiz sakın mantar,ya da çıntar yemeyin...biz perşembe akşamı yedik nerdeyse zehirleniyodukk akşam acilde serum yedikk sabahta apartopar kendi doktorumuza gittikk..bendeki korkuyu azçok tahmin edersiniz bebeişme bişey olucakmı diee..neyseki cuma sabahı gördük gayet iyi ve sağlıklııı..buarada birde süprizimizoldu 2 seferdir doktorumuz kız olabilir die tahmin ederken cuma günü % 80 erkek dediii.....benim prenses oldu prens :)))))))))
yine diorum sağlık sihhatle ve haırlısıyla kucağıma gelsin cinsiyeti hiçç farketmez.....

şimdi bidahaki kontrolümüz taaaaaaaa 12 aralıkkk.....şimdiden özlemeye başladım bebeğimiiiiii

Geçmiş olsun meliscerendtm neyseki sanada bebeğinede birşey olmamış.:) şu cinsiyet konusu gerçekten insanın kafasını karıştırıyor.Doktorumuz bize 16+6da büyük ihtimalle falan demedi direk kız dedi ama böyle sonradan seninki gibi ihtimalleri düşününce yanılmış olabilirmi diye süphe duyuyor.:) kızım olacağına öyle bir alıştımki. Babası odasının dizaynını planlıyor . Odasının eşyaları için biraz daha beklememiz en doğrusu olacak galiba en azından 22. haftamızda kontrolümüz var o zaman cinsiyet konusundaki tahmin doğru olur herhalde :)

Anne adayları sizlere bir sorum olacak hamileliğinde kaşıntı problemi yaşayan varmı ve ne yapmak kaşıntıyı giderir?
Sırtımda bazen müthiş bir kaşıntı oluyor.Kaşımamak için kendimi zor zaptediyorum bazen edemiyorum.Bebe yağı aldım nemlendirince biraz duruyor ama tekrarlıyor.

canım çok geçmiş olsun allahım korumuşş sizii...adaçayıda içme sakın oda böyle ters etkıler yapıyoo dıkkat edıyoruz ama işte ılla bişi cıkıyoo olsun saglık olsun bebişlerimizi korusun allahım şu cinsiyet işide garipmiş benimde ılk erkek dendı 2 hafta once kız dedi anlamadım bakalım 2 aralıkta tekrar kontrolum var bakalım kesin sonuç cıkıcakmı hayırlısıı saglıklı bebişlerimiz olsunda geriis önemli değil allahım sağlık versin hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…