- Konu Sahibi meliscerendmt
-
ewet kızlar artık yolu yarıladık inşallah geri kalan zamanlarımızda böyle sorunsuz bir şekilde geçer.ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız....
ben nisan sonu mayıs başı bekliyorum bebeğimi hayırlısıyla, rabbim hepimize kolay bir hamilelik, kolay bir doğum versin. hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütelim inşallah.ewet kızlar artık yolu yarıladık inşallah geri kalan zamanlarımızda böyle sorunsuz bir şekilde geçer.ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız....
evet bu harıka oldu yıne beraberiz bugün cinsiyet için gıttık ama bebişim uyuşuk cıktı ve saklıyo ama doktorumuz tahmınde bulundu sanırım kız dedi 20 hafta tekrar gıdıcez bakalım ne dıcek hayırlısıı...kesın bişi demedi canım sıkıldıı yaaa...
Kizlar gunaydin sonunda cinsiyeti ogrendim.. Benimde minik bi prensesim olacak, insallah tabi..bu guzel haberi sali ogrendim dunde iki doktorumdan da telefon geldi, bebekte down sendromu riski pozitif cikmis % sini bilmiyorum ama pazartesi amniyosemtezim var, ya bebegimi alirlarsa benden( cok kotuyum uyuamiyorum hala..dua edin bana ve kizima olurmu (
Kizlar gunaydin sonunda cinsiyeti ogrendim.. Benimde minik bi prensesim olacak, insallah tabi..bu guzel haberi sali ogrendim dunde iki doktorumdan da telefon geldi, bebekte down sendromu riski pozitif cikmis % sini bilmiyorum ama pazartesi amniyosemtezim var, ya bebegimi alirlarsa benden( cok kotuyum uyuamiyorum hala..dua edin bana ve kizima olurmu (
evet bu harıka oldu yıne beraberiz bugün cinsiyet için gıttık ama bebişim uyuşuk cıktı ve saklıyo ama doktorumuz tahmınde bulundu sanırım kız dedi 20 hafta tekrar gıdıcez bakalım ne dıcek hayırlısıı...kesın bişi demedi canım sıkıldıı yaaa...
Tesekkur ediyorum canlarim iyi dilekleriniz icin..ben bi devletin doktoruna birde ozele gidiyorum incik cincik ne varsa tariyolar zaten ilginc olan ikisininde ayni israrla aramasi oldu aksam 8 gibi falan.. Cok yuksek degerlerde olmasada mecbur yapilacak bu ikiside istedi.. Umarim kizimda bi sorun olmicak ve ben onu saglikla kucagima alicam sizler gibi insallahh..
canım biz de yeni öğrendik, bir ay önce kız olma ihtimali var demişti, ama hemen sevinemedik kesin birşey söylemediği için. geçen hafta gittiğimizde evet kesin kız dedi. bu sefer de emin olamasa meraktan başka bi doktora daha gidecektim artık.sonradan yanlış tahminde bulunmuş durumuna düşmemek için geç söylüyorlar sanırım ama sonuç çok değişmiyor.
Bugun genetik departmanindaydim. Testim yarin yapilacak ve 10 gun sonra alacagiz sonuclari..burda kimle konustuysam hepsinden istemisler bu amniyosentezi..down sendromundan supheleniyorlar..27 yasindaki bir bayanda bu risk 981 de 1, bende ise 120 de 1 mis.. Kucuk ihtimaldedi ama emin omak icin iste sonucta % 100 emin olucam.. Insallah bise yoktur dua edin kizima ve bana :))) umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir..
canım benım içini ferah tut hersey güzel olsun ki olacakk canım bıcıırıkk kızınla neler yapıcaksın onları düşünn hersey daha güzel geliyo insanaa kalbimiz seninle güzel haberler duyucaz kızlarımızıı büyütücez yine hepberaberrDD
tesekkur ederim canim insallah 1 hafta 10 gune kadar iyi haberlerini alicam kizimin..bugun yaptilar amniyosentezi kabus gibi bise..igneyi resmen sapladi karnima ve o siviyi cekerken sanki biseler koptu icimden cok kotuydu simdi dinleniyorum 24 saat dinlenmem lazim..umarim hersey diledigimiz gibi olur ve bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz..
kızlar bizde geldikkk kaç gündürr giremedi netee...azıcık ihmal oldu amaa size anlatıcakarımızda çoğaldı..önce bütün hamişlere tavsiyemiz sakın mantar,ya da çıntar yemeyin...biz perşembe akşamı yedik nerdeyse zehirleniyodukk akşam acilde serum yedikk sabahta apartopar kendi doktorumuza gittikk..bendeki korkuyu azçok tahmin edersiniz bebeişme bişey olucakmı diee..neyseki cuma sabahı gördük gayet iyi ve sağlıklııı..buarada birde süprizimizoldu 2 seferdir doktorumuz kız olabilir die tahmin ederken cuma günü % 80 erkek dediii.....benim prenses oldu prens :)))))))))
yine diorum sağlık sihhatle ve haırlısıyla kucağıma gelsin cinsiyeti hiçç farketmez.....
şimdi bidahaki kontrolümüz taaaaaaaa 12 aralıkkk.....şimdiden özlemeye başladım bebeğimiiiiii
kızlar bizde geldikkk kaç gündürr giremedi netee...azıcık ihmal oldu amaa size anlatıcakarımızda çoğaldı..önce bütün hamişlere tavsiyemiz sakın mantar,ya da çıntar yemeyin...biz perşembe akşamı yedik nerdeyse zehirleniyodukk akşam acilde serum yedikk sabahta apartopar kendi doktorumuza gittikk..bendeki korkuyu azçok tahmin edersiniz bebeişme bişey olucakmı diee..neyseki cuma sabahı gördük gayet iyi ve sağlıklııı..buarada birde süprizimizoldu 2 seferdir doktorumuz kız olabilir die tahmin ederken cuma günü % 80 erkek dediii.....benim prenses oldu prens :)))))))))
yine diorum sağlık sihhatle ve haırlısıyla kucağıma gelsin cinsiyeti hiçç farketmez.....
şimdi bidahaki kontrolümüz taaaaaaaa 12 aralıkkk.....şimdiden özlemeye başladım bebeğimiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?