2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar inanırmısınız şu anda bilgisayardan çocuk şarkısı açtım(tinimini hanım)kızım ööyle dinliyo ayağımla ana kucağını sallıyorum ve bir yandan yazımı yazıyorum.ben dahil göbeğinden dert yanan arkadaşlar ben dün show tv de bugün ne giysemi izliyordum göbekli bir hatun geldi.ivana sert ona 1 ay boyunca 100 defa mekik çek ve 1 ay sonra yanıma gel bana teşekkür edeceksin ben burdayım dedi.valla ben bugün başladım zor oldu ama azimliyim bu konuda

Son düzenleme:

cnm benımde baya bi saclarım döküldükızımnda yan taraflrı kel kaldı iyice ama yenı sacları acık renk cıkıo buna cok sevındım

ayy tatlım tesekkürler valla hemen baslıym mekık olayına bende yoksa yaz geldıgınde bu göbüşle insan içine pek cıkamıcm tatıl fln yalan olck yani

kızlar bende su korunma olayına karar veremedm bi türlü spiral mı ıgne mı fln derken kazaya kurban gidicm diye korkuom vallabazen rüyalarıma girio tekrar hamıle kalmısım resmen kabus

kızlar bende su korunma olayına karar veremedm bi türlü spiral mı ıgne mı fln derken kazaya kurban gidicm diye korkuom vallabazen rüyalarıma girio tekrar hamıle kalmısım resmen kabus

canım bende korkuyorum valla korunmaya gelince kadımn doğum doktorumla konuştum emzirirken iğne ve hapı önermiyorum dedi en iyisi sprak yada prezervatif dedi ama spral için adet görmen lazım dedi onuda ben daha görmedim tek çare kondom oluyor bu durumda diye konuştuk
bu arada 2. çocukta veya yakında doğum yapacak varsa söylersiniz spral istiyorsa doğum yapmış anne 40. gün spral takılabiliyormuş rahimağzı daha açık oluyormuş ama ben 60. gün gittiğim için bişi yapamadık tabi

birde yeni bir hap çıkmış doktorum söledi emzirirken kullanılabiliyormuş öle dedi çok yeni bir hap dedi tavsiyede etti ama ben güvenemedim bebeğimi emziriyorum diye

uvv günde 100 mekik mi vay canına nasıl yapcez ki benim de göbegim kaldı sezeryandan sonra

canım en iyi markalar traş makinesinde kalite/fiyat açısından philips ve braun. eşim ikisinden de kullandı, önce braun almıştı, çünkü philipsin yuvarlak döner bıçakları sakal yönünün tersine de aldığı için hassas ciltlerde tahrişe sebep olabiliyor diye. ama braunun düz bıçağıyla da tıraş olmak zor ve uzun sürüyordu, sağda solda sakal bırakıyordu. o yüzden sonra philips aldı. philipsten daha memnun kaldı galiba.

braun cruezer 3 almıştım yıllar önce memnun eşim şimdii daha üst modelleri çıkmiştır akakçe diye bir site var her ürünün en ucuzu nerde satılıyorsa hemen buluyor tabi internetten alacaksan değişik modelleride karşılaştırarak bak istersen en azından fikir edinirsin kolay gelsinn.

100 mekik çok fazla canım dikkat et fıtık etme kendini

benim oğlum eğer yorgunsa dışarı çıkıp gelmişsek mesela yada oyun oynamışsak ve yorulduysa ağzına emziğini alır ve kendine dokunulsun istemz yatırırm orda uyur eğer dokunursam ağlar üstünü bile iyice daldıktan sonra örterimm

Kızlar erkek bebek anneleri!Bebeğinizin pipisini sıyırıyomusunuz?Her doktor farklı bişi söylüyor sanırım.Bizimki 1 yaşından sonra olur o sıyırma diyor.Dün bebeğimin pipisine baktım beyaz bişi var tıkamış gibi orayı.Yavaşça sıyırarak çıkardım peynir gibi bişi.Doktor çıkarma o da normal erkek bebeklerde olur dedi.Sizde oldumu böyle bir durum?

selam canım..ben sıyırmıyorum ama sıyırın diye söyledi etrafımdan bir kaç kişi...geçen ayki kontrolde de doktorumuz kendisi sıyırdı baktı...sonra dikkat ettim her gittiğimizde sıyırıyor...

Oğlum pazartesi sabahından beri kakasını yapmadı, çatlayacak diye korkuyorum

Belki işe yarar diye yarım armutu cam rendeden geçirdim, kaşıkla azıcık vereyim diye, tümünü versem de yiyecekti oburiksim ama kabızlığı geçti mi, ne gezeeeer...

sağol canım evet internetten alacağım araştırayım teşekkür ediyorum

kızlar biraz konu dışı olucak ama ben bu bebek çizelgesini yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. sonra burayı tıkla Baby and Kids Birthday ,orada bir tarih çıkacak bebeğin doğduğu tarihi gir baby yazan yeri seçip next yap böyle bir yazı olacak full size ticker next yap Choose a scendiye bir tablo çıkacak ok tuşlarıyla istediğin tabloyu seç next yap bebek resimleri var istediğini seç next yap What type of ticker to create yazan yerden babys age yazan yeri tıkla yine tarih çıkacak bebeğin doğum tarihini gir altında Optional text to display above the tickernun altını tıkla ve istediğin notu yaz Our baby is yazan yeri tıkla yine istediğin notu yaz en altta renkler var fon olarak seçebilirsin yine next yap For Websites:yazan yerin yanında image url yazan yeri kopyala yapıştır yap biraz karışık oldu ama inşallah yardımcı olabilmişimdir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…