- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.181
mrb herkese benim kızım hala gece ile gündüzü ayırt edmiyor ya 3 aylık oldu şimdi neyse de çalışmaya başlayınca napıcaz bilmiyorum.bu ara benim doğum iznim bitti 10 gün rapor aldım bakalım sonra napıcaz of iyidik evde kızımla ya.
benimde saçlarım çok dökülüyor yerlerden topla topla bıktım yani.hatta geçen gün bezini değiştirirken düşmüş içine görmemişim öyle bağlamısım sonra bi açtım aaa benim saç.bide kızımın saçları da dökülüyor galiba doğum saçı
kızlar inanırmısınız şu anda bilgisayardan çocuk şarkısı açtım(tinimini hanım)kızım ööyle dinliyo ayağımla ana kucağını sallıyorum ve bir yandan yazımı yazıyorum.ben dahil göbeğinden dert yanan arkadaşlar ben dün show tv de bugün ne giysemi izliyordum göbekli bir hatun geldi.ivana sert ona 1 ay boyunca 100 defa mekik çek ve 1 ay sonra yanıma gel bana teşekkür edeceksin ben burdayım dedi.valla ben bugün başladım zor oldu ama azimliyim bu konuda
kızlar bende su korunma olayına karar veremedm bi türlü spiral mı ıgne mı fln derken kazaya kurban gidicm diye korkuom vallabazen rüyalarıma girio tekrar hamıle kalmısım resmen kabus
Benim eşim philips kullanıyor, ben almıştım sevgiliyken, 4 yıldır kullanıyor, memununz:)
kızlar inanırmısınız şu anda bilgisayardan çocuk şarkısı açtım(tinimini hanım)kızım ööyle dinliyo ayağımla ana kucağını sallıyorum ve bir yandan yazımı yazıyorum.ben dahil göbeğinden dert yanan arkadaşlar ben dün show tv de bugün ne giysemi izliyordum göbekli bir hatun geldi.ivana sert ona 1 ay boyunca 100 defa mekik çek ve 1 ay sonra yanıma gel bana teşekkür edeceksin ben burdayım dedi.valla ben bugün başladım zor oldu ama azimliyim bu konuda
kızlar ço alakasız olacak ama eşimin doğum günü yaklaşıyor ona hediya traş makinası almayı düşünüyorum eşi traş makinası kullanan varsa acaba markasını ve memnun olup olmadıklarını bana yazar mısınız çok marka var karar veremedim
kızlar ço alakasız olacak ama eşimin doğum günü yaklaşıyor ona hediya traş makinası almayı düşünüyorum eşi traş makinası kullanan varsa acaba markasını ve memnun olup olmadıklarını bana yazar mısınız çok marka var karar veremedim
Kızlar erkek bebek anneleri!Bebeğinizin pipisini sıyırıyomusunuz?Her doktor farklı bişi söylüyor sanırım.Bizimki 1 yaşından sonra olur o sıyırma diyor.Dün bebeğimin pipisine baktım beyaz bişi var tıkamış gibi orayı.Yavaşça sıyırarak çıkardım peynir gibi bişi.Doktor çıkarma o da normal erkek bebeklerde olur dedi.Sizde oldumu böyle bir durum?
braun cruezer 3 almıştım yıllar önce memnun eşim şimdii daha üst modelleri çıkmiştır akakçe diye bir site var her ürünün en ucuzu nerde satılıyorsa hemen buluyor tabi internetten alacaksan değişik modelleride karşılaştırarak bak istersen en azından fikir edinirsin kolay gelsinn.
kızlar biraz konu dışı olucak ama ben bu bebek çizelgesini yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?