2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anneler geçmiş sayfalarda semiz otundan bahsetmişsiniz, ne şekilde tüketiyorsunuz yani yemeği salatası ? Yemeğini yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz? Ben sadece yoğurdun içine katıp yiyorum ondan da bııktım artık, zaten pekte sevmem sırf süt olsun diye yiyorum

Canım büyük olanı aldım anne kalp atışı olanı. Nereye gidersek götürüyoruz yanımızda, geçen gün yemeğe çıktık oğlum bebek arabasında huysuzlandı, kucağıma aldım yine susmadı eşim arabadan ana kucağını getirdi oğlumu içine yatırıp kuzucuğda açtık o kadar tabak çanak gürültüsünün içinde canım oğlum kuzusuyla mışıl mışıl uyudu..Valla harika bişey canım çok saol

Canım senin çorbayıda denedim, sütüm fark edilir derecede arttı doktoruna teşekkürlerimi ilet:13: Tabi bunu bizimle paylaştığın için sana da çok teşekkür ederim

ben ıspanak gibi pişirdim, iyice süt yapsın diye biraz da bulgur kattım, ama kıza daldım yaktım dibini tuzlu da olmuş zaten...

ben geldiim.şu kuzucuğun bir tek bize faydası olmadı galiba.ilk zaman gözlerini pörtleterek dinliyordu.şimdi hiiiiç oralı bile olmuyor.bende gitti gidiyora koyucam.

ben geldiim.şu kuzucuğun bir tek bize faydası olmadı galiba.ilk zaman gözlerini pörtleterek dinliyordu.şimdi hiiiiç oralı bile olmuyor.bende gitti gidiyora koyucam.

canım bizimki o seslere alışık olduğu için sevdi yoksa pek oralı olmazdı sanırım.. bir arkadaşım var almak isteyen yeni doğum yaptı büyük boyunu istiyor ama satmayı düşünürsen ileteyim arkadaşıma:))

ben ıspanak gibi pişirdim, iyice süt yapsın diye biraz da bulgur kattım, ama kıza daldım yaktım dibini tuzlu da olmuş zaten...

Sağol canım hemen gidip yapayım bende Tüh, üzüldüm ya Bu kuzular zaten akıl fikir bırakmadı artık bizde

Canım benim bebeğim gazlı olduğu zamnlarda yada huysuzluk yaptıysa, saatlerce süpürgenin sesiyle uyuyordu.Kuzudaki seslerde cayırtılı cuyurtulu süpürge sesine benziyor ondan sanırım benim oğlum çok sevdi kuzuyu.

tamam olur canım.bendekide büyük boy.karyolasının kenerında süs gibi duruyor.temiz ama ben yinede içim rahat etsin diye makinada yıkayıp öyle satmayı düşünüyorum.

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim umarım iyisinizdir oğlumla uğraşıp duruyoz napalım kızlar size bişe danışacağım bebek bezi hakkında doğumdan itibaren molfix kullandım 3 numaraya geçince molfixi beğenmedim 1 ve 2 gibi değil biraz daha kağıt gibi ve 3 numaraya geçtiğimden beri oğlum pişik oldu huggieside kullandım oda çok sert geldi sizin memnun kaldığınız bez varmı tavsiye edeceğiniz diyorumki şu ülkerin bezi baby starımı denesem ne dersiniz kızlar:44:

tamam olur canım.bendekide büyük boy.karyolasının kenerında süs gibi duruyor.temiz ama ben yinede içim rahat etsin diye makinada yıkayıp öyle satmayı düşünüyorum.

birazdan arkadaşıma gidicez eşim gelsin de bahsedicem canım yarın haberdar ederim seni.. bebeğin o seslere alışık değilse belki ondan sevmedi benim ki ilk doğduğu zamanlar 7/24 o sesleri dinledi ondan bayılıyor şimdi

bize de çok yaramadı canım. ama ben satmıycam benimkinin oyuncağı az çeşit oluyor. bir de bizimki bol bol yiyor onu, arada makineye atıp yıkayıp geri veriyorum:) arkadaki paneli çıkardım ara sıra açıp şansımı deniyorum bazen ağlarken susuyor bir süre.
biz küçüğünü almıştık bu arada:)

hmm yoğurt yapma makineleri pahalıymış ben uygundur diye düşünmüştüm ben bu gazla çözerim bu yoğurt işini çok sağolun kızlar cevaplarınız için her derde devasınız

canım dediğin yoğurtçunun normal fiyatı zaten 220tl falan :) pazarlıkla yine 200tl ye alınır.. ben pek böyle sayfalara güvenmiyorum.. gaza getiriyorlar insanı.. :)))

hadi yaa 329 dan indi diyince heyecanlandım hakikaten gaza geldim:)

evet canım öyleymiş ben de indirim süper diye düşünmüştüm. yalnız cam kapları yok hepsi buradada, ona da dikkat edin. uygun fiyatlı linkleri böyle paylaşırsanız sevinirim:)

farklı markaların yoğurt yapma makinaları var çok daha uygun fiyta. Arzum ve sinbo var örneğin ben yeğenimden kalan sinboyu kullanacağım ablam memnunduk dedi ama ben denemedim.

biz prima premium careden memnunuz canım

Mamayı sevmiyor biberonu emmeyi bilmiyor:) su veriyorum seve seve içiyor mamayı veriyorum püskürtüyor... Bende anlamadım kilo bu kadar önemlimi doyuyosa onuda sorucam gittiğim doktora ...

Doğduğundan beri prima aktif bebek kullanıyorum uzun zamandırda 3 teyiz çok memnunum pişik ve sızdırma olmadı şimdiye kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…