2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim oğlum 3 saatte bir emiyor..ama kendi uyumayı beceremiyor( kucağımda uyutuyorum ağlaya ağlaya uyuyor..çok nadir eğer yorgunluktan bitmişse kendi kendine dalıyor uykuya.ama ya 1 kere öyle oldu ya da 2 o dediğin yöntemi ben yapamam canım ya..kıyamam herhalde ağlamasına:)

Canım ben özellikle formül sütten yoğurt yapabilirmiyim diye sordum. Bana hayır AOÇ günlük sütten yapacaksın dedi. Bir de benim doktorum peynirin de salamura teneke tuzsuz peynir olması gerektiğini söyledi. Pastorize sütten yapma sakın dedi. Hatta üretim tarihi üzerinden 3 ay geçmiş olsun dedi. Ama işte her doktor farklı şeyler söylüyor. O yüzden kararı sen yine annelik içgüdüne göre vereceksin.

kudurdular sanırım

Defalarca Anneler Gruplarında Facebook grupları ile ilgili fikirlerimizi anlattık, tartıştık. Aslolan facebooktan bahsedilmesi değil bazı kişilerin egolarını tatmin etmek uğruna kurdukları grupların sayılarını arttırmak için sitemizi seçmeleridir. Yoksa facebook a katılmayın, facebooktan bahsetmeyin diye bir yönlendirme yok, olmaz da, sizin algıladığınız gibi olması da komiktir. Tüm bu anlatımlara karşın sizin kendinize yakıştırdığınız üslup yukardaki ise çok da fazla söze gerek yok sanırım..

Son düzenleme:
Defalarca bu konuda açıklama yaptık konuda 3 kişi uyarı alırken limonata isimli arkadaşınızın banlanması ne kadar mantıksız olduğunu sizlerde ifade etmişsiniz ona uyarı verirken uyarı tikini koymadığımız için o hata ile banlanmış. Bunu bizimle paylaşsaydınız hatamızı düzeltirdik. Bunu söylemek yerine kudurdular, şu olsun, bu olsun, hatta kapak olsun, torba dolsun cümleleri hoş olmamış.

2012 Ocak Annleri başlığı kapatılmıştır. Konuyu o kadar güzel çarpıtmışız ki ! Konu sanki biz facebook tarafına karşıyız gibi anlatılmış oysa sitenin her tarafında facebook reklamı var !

Not : Bugün üyeliği iptal edilen kullanıcılar ya kendi istekleri doğrultusunda ya da usluplarından dolayı üyelikleri sonlanmıştır. Her kim üyeliğinin kapanmasını istiyor ise bize yazması yeterlidir.

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/528262-2012-ocak-anneleri.html

Kızlar kaldığımız yerden muhabbetimize devam edelim..birbirimizden öğreneceğimiz çoook şey var çünkü..tabi ki saygı ve sevgi çercevesinde birbirimizi kırmadan..ee hadi gariii buyruun

Son düzenleme:
Kızlar kaldığımız yerden muhabbetimize devam edelim..birbirimizden öğreneceğimiz çoook şey var çünkü..tabi ki saygı ve sevgi çercevesinde birbirimizi kırmadan..ee hadi gariii buyruun

sohbete bende katılmak isterim.bazen ne yapacağımı şaşırdığım oluyor.bu sayfadaki yorumları okuyorum.çok faydalı oluyor.mesela bebişlere evde ne giydiriyorsunuz.incelttiniz mi?ben bi inceltiyorum üşüdümü acaba deyip tekrar giydiriyorum.oğluşum 16 ocak doğumlu:)))

canım ben sahsen gecenlerde oldukca sıcaktı kısa kollu cicilerini giydirmiştim fakat bugünlerde hava yagmurlu ve serin o yuzden içinde kolsuz zıbını bide üzerine tişört giydiriyorm uzun kollu fazla kalın olmayan

ben çıtçıtlı badi kısa kollu ve üzerine tek tulum veya pijama takımı. önceden iki kat alt pijama giydirirdim tek kata indirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…