2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hamileliğimin ilk ayından belli ocak annelerindeyim.
hamileliğim boyunca olsun,doğum sonrası olsun hep buradaydım.
yeri geldi sıkıntımı yazdım yeri geldi sıkıntınızı paylaştım.
artık ilk günlerdeki arkadaşların çoğu gelmiyor..şimdi bulunanlarsa -bir kısmı- kendilerinden başkasını görmüyorlar.
evet,gurup olmuşlar !

'sancılarım var, kan geldi' yazıp doğuma gittiğimde beni merak edeceğinizi düşünerek döner dönmez durumu bildirmek için topiğe geldim ama haydut dışında merak eden olmamış.hatta haydut,böyle böyle olmuştu, ne yaptı acaba ? dediğinde sadece 2-3 kişi bişiler yazmıştı..
oysaki bazı arkadaşlar birgün hatta yarım gün gelmese sayfalar neden gelmediğine dair merak içeren yazılar dolar.ki merak edenlerin içinde benimde adım vardır..
ben burada benimle aynı şeyleri yaşadığı için beni anlayacak arkadaşlarım var diye kendimi şanslı hissederdim.(!)

doğum yaptığımı haber verdiğimde bir kişi bile tebrik etmeyince ilk hayal kırıklığımı yaşamış oldum..
sonra dedim belki görmemişlerdir. ''beni tebrik etmeyecek misiniz '' dedim doğum yaptığımı haber verdiğim yazıyı alıntı yaparak.
sayısını biliyorum,sadece 3 kişi' tebrik etmeyecek misini' yazımı alıntı yaparak tebrik etti.

şimdi kızım dört aylık.bu demek oluyorki 1.5 yıldır burada sizlerin arasındayım.ama şimdi son zamanlarda olanlardan sonra ben aranızda yokmuşum,olduğumu zannetmişim.

doğum heyecanınızı kendi evimde sizi tanımadan paylaştım..hastanede yaşadıklarınızı okurken ağladım..canınızı yakanlara içten içe kızdım..bebişlerin sağlık haberlerini okuyunca kendi teyzeleriymişim gibi sevindim..

buradaki bütün bebekler benim için özel çünkü ,benim kızımın yol arkadaşı onlar..
anneleri onları taşırken yaşadıkları acıyı tatlıyı okudum,gerektiğinde tavsiyelerde bulundum.
sevincine hüznüne ortak oldum.

şimdi ise burada yaşadığınız sıkıntı yüzünden faceye gittiniz. 'onlar benim dostlarım'dedim peşinizden geldim.
'yanınızdayım' dediğimde ben yine cevapsız kaldım.
facede ki olaydan sonra buraya dönüş oldu yine aranıza katıldım.bu sefer ciddi ciddi gördümki burada 2-3 star var diğer birçok kişide -istisnalar var- onların etrafında..siz gurup olmuşsunuz.
şu şu olsunda bize yeter tarzındasınız..
beni sevin bana yazın değil benim sıkıntım.ben değer verdiğim arkadaşlarımın verdiğim değeri görmemeleri ..derdini tasasını paylaştığım arkadaşlarımın beni ve diğer arkadaşların yok sayılması.yada varlığı yoklu fark edilmemesi !
yazılarımla katılmasamda aranıza,yazılarınızı takip edeceğim.
hepinizin bebeğini koklaya koklaya öpüyorum..

ben eğer kızım uyanıksa emzirdikten sonra gazini hala çıkarıyorum ama emerken uyursa yine çıkarması içim sırtını sıvazlıyorum çıkmazsa çok zorlamadan yatağına koyuyorum.ama bazen bu yüzden uyanıyor huysuzlanıyor yani bizim gaz sorunumuz tam olarak geçmedi ama eskisine göre daha kolay çıkarabiliyor tabi. bide demir ilacı demişsim ferro sanol veriyoruz akşam emzirdikten 15 20 dk sonra veriyorum hiçbir şeyle karıştırmıyorum.allah herkesin bebişini korusun inş.

kimse canım sen baya alınmışsın ya.bende çalıştığım için çok fazla giremiyordum aslında şimdi evde oldukça girip bakıyorum bazen gördüklrime cevap yazıyor bazende hiç yazamadan çıkıyorum.arkadaşlarda da öyledir herkes elinden geldiğince cevap yazmaya çalışıyor bu bazen çok olur bazen az.devamlı nete girip sohbet halinde olanlar daha rahat takip eder tabiki ama bazen sohbet konusu uzun sayfalar olabiliyor ozamanda gözden kaçmıştır.benimde mesajima cevap verilmediği olabiliyor ya tekrar soruyorum yada zaman aşımından unutuyorum.sen yine güzel paylaşımlar yapmaya devam et canım kimse bilerek atlamamıştır seni.

canım face de ahumuydu senin adın? resim aynıda o yuzden sordum,bu kadar vakit ayırıp yazmışssın demekki çok üzülmüşsün ,üzülmene üzüldüm gerçekten. daha aktif olanalr biirbirini daha çok tanıdıklarından olabilir bende çok giren biri degilim arada giriyorum yada geçmişi okuyup bilgileniyorum bişeyler yazıp ilgilenin olmadıgı bizdede oluyor çokta takılma görülmemiş olabilir. ama kırılmana gerçekten çok üzüldüm...

motillium kim kullanıyooo
ben 2 ay once kullandim cok da memnun kaldim, noldu?
benim oglum cok sukur basindan beri gazli degil, annem benim yapmadigimi gordukce kucagina alir gazini cikarirdi ilk 2 ay ama son 2 aydir hic yapmaz oldum. azaliyormus zaten bebegin gazi, bence uyudugu zamanlar yapmasan olur. bogulma tehlikesini duymamistim ama gaz cikarmaya calisirken bogulacagini sanmiyorum ya :/

zamaninda ben de dogumdan bikac hafta sonra geldigimde 20 satir yazdigim dogum hikayeme bikac kisi yorum yazmisti..
ama ben anlayisla karsilamistim cunku herkes bebek telasindaydi ve mesgullerdi.

baslarda burayi sadece okurdum, sonra uye olmaya karar verdim, daha sonra da tek tuk yazmaya basladim. kendimi dahil etti myani sohbete. zaman buldukca daha cok yazdim, burasi kapainca da diger taraftan devam ettim ve orasi daha hizli takip edilebildigi icin paylasimlarim da artti. ama yakin arkadaslar aralarinda konusurken de kenarda kalmis hissi yasamadim cunku istesem araya girebilecegimi bildim.

eger meltem sensen zaten diger tarafta aramizda yasanan gerginligi hatirlarsin, bana narsist diyip kacmandan bahsediyorum... beni de mi "kendini star sananlardan" zannettin??? ki kimse kendini star falan sanmiyor, sadece bazilarinin daha bos vakti ve birbirini tanimaya hevesleri var o yuzden yakin arkadasliklar kurulmus bugune kadar.

bu yazdiklarina cevap yazmak istedim cunku senin gibi dislandigimi hissedebilirdim bir zamanlar ama yapmadim, bu saatten sonra bilmem olur mu ama sen de dene istersen, samimi olmak isteyen herkese acik kapimiz...

Canim Diger arkadaslarin dedigi gibi bukadar zaman ayirip yazdiysan gercekten kalbin kirilmis demektir...
Evet haklisin ozellikle bikac kisi burda star, gelmedilermi merak konusu oluyorlar...
Bikac kisi ye nerdeyse herkes yorum yapip karsilik veriyor... AMA Bence bunun tek sebebi o arkadaslarin herzaman aktif olmasi ve nerdeyse hergun mutlaka yazmalari yani daha ok taniniyorlar.. Senin dediklerinin aynisini mutlaka baska arkadaslarda yasiyordur bende yasiyorum ama yeri geliyor ben buraya 1 hafta bise yazmiyorum.... O nedenlede cook taninacagimi dusunmuyorum.. Yada merak konusu olacagimi bunu da cok yazmamaya bagliyorum... Uzulmene bende gercekten uzuldum... Bu yazdiklarin buraya bi daha yazmam anlamina gelmiyordur umarim

Canim Diger arkadaslarin dedigi gibi bukadar zaman ayirip yazdiysan gercekten kalbin kirilmis demektir...
Evet haklisin ozellikle bikac kisi burda star, gelmedilermi merak konusu oluyorlar...
Bikac kisi ye nerdeyse herkes yorum yapip karsilik veriyor... AMA Bence bunun tek sebebi o arkadaslarin herzaman aktif olmasi ve nerdeyse hergun mutlaka yazmalari yani daha ok taniniyorlar.. Senin dediklerinin aynisini mutlaka baska arkadaslarda yasiyordur bende yasiyorum ama yeri geliyor ben buraya 1 hafta bise yazmiyorum.... O nedenlede cook taninacagimi dusunmuyorum.. Yada merak konusu olacagimi bunu da cok yazmamaya bagliyorum... Uzulmene bende gercekten uzuldum... Bu yazdiklarin buraya bi daha yazmam anlamina gelmiyordur umarim

sanki biraz alıngan davranmışın gibi geldi.arkadaşlarında dediği gibi en çok paylaşım yapılanlar akılda kalıyor.kendi adıma konuşayım.vakit buldukça giriyorum.bazen okuyup çıkıyorum.hepimiz biribirmzden faydalanmak için burdayız.kendini üzme bunu için

slm kızlar rabbim bebeklerimizi kucagımıza almayıda nasip eder insallah
size bişe sorucam benm tahmini dogum 20 aralık ya acaba ocak ayına gecime olabilirmi
sacma gelebilir ama kafam takıldı işte:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…