- 20 Ekim 2011
- 247
- 43
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.761
bende nuk kullanıyordum gecenin birinde şişe kırıldıııııııııııııııııııı ve ayvayı yedikkkkkkkkkkkkkkkkk.
gecenin birinde eşim nöbetçi eczane ara ara şansımıza kötü biberon ve başlarıııı neyse deneyelim deidkkk nerdeeeeeeeeeeeee hiç alırmı fıstığımmm haydii sabah erkendennnnn nukun aynı biberonu aldık yavrum nasıl mutluuu ben yedek alacağımmmm hemennnn beni mahvetti sabaha kadarrr balımmm nasıl kızıyo görsenizzzz
bend eçok istiyorum yazlıkları giydirmek ama ne mümkün bi jaç gündür akşamları kombi yakıyorum.cıbl cıbıl gezsin istiyorum..
Yine yemedi mamasınınasıl alışıcaz bilmiyorum.. sorun biberonda değil sanırım mamada mamayı sevmediğini düşünüyorum artık
canım ben aptamil kullanıyorum doğduğundan beri.. sen ne kullanıyorsun? farklı bir marka denesen.. kuzenim eczacı, onun bir ecz arkadaşı similac öneriyormuş.. fazla duyulan bir marka değilmiş eczanelerde satılıyormuş genelde..Yine yemedi mamasınınasıl alışıcaz bilmiyorum.. sorun biberonda değil sanırım mamada mamayı sevmediğini düşünüyorum artık
bende nuk kullanıyordum gecenin birinde şişe kırıldıııııııııııııııııııı ve ayvayı yedikkkkkkkkkkkkkkkkk.
gecenin birinde eşim nöbetçi eczane ara ara şansımıza kötü biberon ve başlarıııı neyse deneyelim deidkkk nerdeeeeeeeeeeeee hiç alırmı fıstığımmm haydii sabah erkendennnnn nukun aynı biberonu aldık yavrum nasıl mutluuu ben yedek alacağımmmm hemennnn beni mahvetti sabaha kadarrr balımmm nasıl kızıyo görsenizzzz
1 2 3 deneme kızımın fotosunu avatara ekledim olmuş mu
Aynen canım bizde kullanmadık ama bu aydan sonra günde 1 öğün vermek istiyorum ama alışamadık gitti.. Sevdiği şeyleri yiyor Az muhallebi sürüyorum dudaklarına yalayıp yutuyo demekki bu mamayı sevmedi:Scanım hiç mama kullanmadık ama mamayı sevmedi galiba demişsin ya mamayı değiştirmeyi denedin mi yine de pek bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek de istemiyorum
canım ben aptamil kullanıyorum doğduğundan beri.. sen ne kullanıyorsun? farklı bir marka denesen.. kuzenim eczacı, onun bir ecz arkadaşı similac öneriyormuş.. fazla duyulan bir marka değilmiş eczanelerde satılıyormuş genelde..
Aynen canım bizde kullanmadık ama bu aydan sonra günde 1 öğün vermek istiyorum ama alışamadık gitti.. Sevdiği şeyleri yiyor Az muhallebi sürüyorum dudaklarına yalayıp yutuyo demekki bu mamayı sevmedi:S
Bende aptamil kullanıyorum canım birde sanki hemen sevip yicekmiş gibi 900 lük aldım..Duymuştum bende onu Doktorum birde ülker hero baby önermişti olmadı bu aydan sonra ondan alırım küçük biir paket
kızlar bebeklerinize 4 cü ay aşıları yapıldımı 2 bacaktanda yapıyorlar benimkisinin bir bacağı beze oldu aşı olan ve çocuk çok huzurdsuz yemek bile yemezx oldu sizlerinki nasıl
kızlar bebeklerinize 4 cü ay aşıları yapıldımı 2 bacaktanda yapıyorlar benimkisinin bir bacağı beze oldu aşı olan ve çocuk çok huzurdsuz yemek bile yemezx oldu sizlerinki nasıl
1 2 3 deneme kızımın fotosunu avatara ekledim olmuş mu
Aynen sevene kadar denicem canım bakalım nerde durucaz:)herobaby uygun zaten.. denemekte fayda var.. tutturana kadar dene markaları bence.. hiçbirinin kötü olduğunu sanmıyorum.. sonuçta bebekler için üretiliyor o sütler..
kesinlikle cnmm benim avent 2 side birarada bir gün elektrikler kesildi veeeeeeeeeeeeeee kolum koptuuuu manuel ile zorrr elektrikli ohh mis gibiii
bende temmuzda işe başlıcam nasıl olcak bilmiyorum.çok zor gelicek ama çalışmak durumundayım.bebgine kim bakıyor.benim annem bakıcak o yönden içim rahat ama yinede haziran geçmesin istiyorum.
[ı]yine yemedi mamasınınasıl alışıcaz bilmiyorum.. Sorun biberonda değil sanırım mamada mamayı sevmediğini düşünüyorum artık
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?