2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yine yemedi mamasını nasıl alışıcaz bilmiyorum.. sorun biberonda değil sanırım mamada mamayı sevmediğini düşünüyorum artık

bend eçok istiyorum yazlıkları giydirmek ama ne mümkün bi jaç gündür akşamları kombi yakıyorum.cıbl cıbıl gezsin istiyorum..

burada hava ısınıyor artık dün fenaydı ama:/ gerçi yine rahat bir hafta 10gün giyemeyiz yazlık gibi geliyor bana bacakları omuzları çıplak kalınca çok tatlı oluyor kuzular o hallerine doymak istiyorum ben de artık

Yine yemedi mamasını nasıl alışıcaz bilmiyorum.. sorun biberonda değil sanırım mamada mamayı sevmediğini düşünüyorum artık

canım hiç mama kullanmadık ama mamayı sevmedi galiba demişsin ya mamayı değiştirmeyi denedin mi yine de pek bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek de istemiyorum

canım ben aptamil kullanıyorum doğduğundan beri.. sen ne kullanıyorsun? farklı bir marka denesen.. kuzenim eczacı, onun bir ecz arkadaşı similac öneriyormuş.. fazla duyulan bir marka değilmiş eczanelerde satılıyormuş genelde..

ah o biberonlar olmayacak zamanda kırılır hep :) doğumdan beri mama kullandığımız için günlük kullandığım 2 biberon var (bazen hemen kaynatmaya üşeniyorum da sonra 2sini kaynatıyorum), 1 de çantamızda herzaman hazırda 1 biberon..

ay kıyamam ben ona seçici demekki benim de evde bisürü biboran var ama bizde sorun olmadı alıyo hepsini de yine de yıka temizle kurala vakit alıyor ya.

ay kıyamam ben ona seçici demekki bizimde evde bisürü biberon var ama bizde sorun olmadı alıyo hepsini de yinede yıka temizle kurala zor oluyor ya...

kızım uykudan uyandı hınzır gibi bakıp gülüyordu meğer kaka yapacakmış gidiyim de altını temizleyeyim oh sıcacık suyla sonra da emziririm şimdilik hoşçakalın

canım hiç mama kullanmadık ama mamayı sevmedi galiba demişsin ya mamayı değiştirmeyi denedin mi yine de pek bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek de istemiyorum
Aynen canım bizde kullanmadık ama bu aydan sonra günde 1 öğün vermek istiyorum ama alışamadık gitti.. Sevdiği şeyleri yiyor Az muhallebi sürüyorum dudaklarına yalayıp yutuyo demekki bu mamayı sevmedi:S

Bende aptamil kullanıyorum canım birde sanki hemen sevip yicekmiş gibi 900 lük aldım..Duymuştum bende onu Doktorum birde ülker hero baby önermişti olmadı bu aydan sonra ondan alırım küçük biir paket

herobaby uygun zaten.. denemekte fayda var.. tutturana kadar dene markaları bence.. hiçbirinin kötü olduğunu sanmıyorum.. sonuçta bebekler için üretiliyor o sütler..

kızlar bebeklerinize 4 cü ay aşıları yapıldımı 2 bacaktanda yapıyorlar benimkisinin bir bacağı beze oldu aşı olan ve çocuk çok huzurdsuz yemek bile yemezx oldu sizlerinki nasıl

kızlar bebeklerinize 4 cü ay aşıları yapıldımı 2 bacaktanda yapıyorlar benimkisinin bir bacağı beze oldu aşı olan ve çocuk çok huzurdsuz yemek bile yemezx oldu sizlerinki nasıl

ben kızıma gecen hafta yaptırdım saglik ocağina gitmeden önce bir cay kasığı calpol verdim cok sükür atesi olmadı hic gün boyu da dısarda gezdik hic huysuzlanmadı sanirim surubun faydası oldu normalde huysuz bir bebek cünkü .istersen sen de ver insallah faydası olur

bizde yaptırdık bişey olmadı .ateşlenmedide iyi çok şükür..ateşi varsa çok beklemeden ateş düşürücü ver bence.

herobaby uygun zaten.. denemekte fayda var.. tutturana kadar dene markaları bence.. hiçbirinin kötü olduğunu sanmıyorum.. sonuçta bebekler için üretiliyor o sütler..
Aynen sevene kadar denicem canım bakalım nerde durucaz:)

Aşıdan sonra ateşlendik ve çok huysuzlandık bizde calpol verdim bende öyle biraz iyi oldu 6 yada 7 saat arayla verdim 10 saat sonra yine ateşlenmişti... aşı olan yerde sertleşme olabilirmiş bizdede olmuştu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…