- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.961
canım anlamadım nasıl gerekli?
canım doktorun labne peynir konusunda ne diyor? bebekler için pek sağlıklı olmadığını biliyorum.. ben günlük süt ile evde kendim yapıyorum, 45-50 dereceye ısıtıp sirkeyle kestirip süzüyorum
maşallah sana beceriklisin ben yapamam peynirdoktorum bazı anneler akşamdan beyaz peyniri ıslatır tuzunu çıkarır verir kutu peynirler herzaman ii değildir ama labne en iyisi severse yedir dedi eklemeye yeni başladım sayılır seviyor ve artık kaşık maması verirsem mutlaka koyuyorum ii demekki yiyor beğenmese takla atsam ağzını açmıyor
kız ben de aynı tarifle yapıyorum. korkmana gerek yok. bak, cezveye 1 su bardağı süt koy, kaynamaya yakın ocağı kapat 1 yemek kaşığı sirke koy karıştır... bu kadar. yarım saat falan sonra zaten peynir oluyor. hem de mis gibi yumuşacık. temiz bir tülbentten süzersin suyu altta kalır.. o suyla da hamur işi yapabilirsin.
yazık labne verme.. arkadaşımın babası peynirciydi, asla krem peynir ve labne yedirmezdi bize.. labneyi hatırlamıyorum ama krem peynir eski peynirler toplanıp kaynatılarak yapılıyormuş
Günaydın arkadaşlar oğlumun arada bir kakası siyah gibi koyu yapıyor üşüttümü acaba yoksa meyve sularına başladık ondan olabilirmi bilginiz varmı?
elma verince ouyor diye biliyorum.
muz veriyormusunuz?ben 5 aylık kızıma verdim çok zorladı onu çeyrek muzu yoğurduna katmıştım.
Canım yardımcı olmak isterdim ama biz daha başlamadık kan damlasına verdiğin birşeyde dokunmuş olabilir önemli birşey yoktur bence telaş etme... 4. aydamı başladınız kan damlasına biz gittik kontrole ama vermedi bize...kızlar acil bir soru sorabilirmiyim?
biz 2 hafta önce vegaferon kan damlasına başladık.Günde 9 damla veriyorum.
Fakat dün kızımın ayak bileğinde (sol) kırmızı benekcikler farkettim,herhangi bir şekilleri yok sanki kılcal damarında hafif kızarıklıklar gibi 15-20 ye yakın ama sadece sol ayak bileginde sag bileginde 1-2 tane var.Acaba kan damlası mı yaptı yoksa evimizde karıncalarımız çok fazla onlar mı ısırdı bilemiyorum ama karınca ısırıgı nasıl olur onu da bilmiyorum.Bizim kızarıklıklar derinin alt kısmında yani kabarcık gibi değil.Anlamadım gitti.DÜn hava serin diye külotlu çorap giydirdim acaba ondan mı ? ama daha önce giydirdiğim kültlu çorap olsa daha önce de olmazmıydı?
Vegaferon kullanımlarına internetten biraz baktım bazıları kan tahlili yapıldıktan sonra başlanmalı bence falan yazmış,acaba bizim kızın kan degerleri yüksek de bir de üstüne kan damlası verince fazla mı geldi ?
Of bilmiyorum kafam çok karışık ,kaynanam gecmezse götürürsün doktora dedi eşim evde değil ne yapacagımı şaşırdım
Canım yardımcı olmak isterdim ama biz daha başlamadık kan damlasına verdiğin birşeyde dokunmuş olabilir önemli birşey yoktur bence telaş etme... 4. aydamı başladınız kan damlasına biz gittik kontrole ama vermedi bize...
evet canım 4.ay da saglık ocagına gittiğimizde doktor başlayacagımızı söyledi günde 9 damla demir ve kan damlası.
kızlar acil bir soru sorabilirmiyim?
Fakat dün kızımın ayak bileğinde (sol) kırmızı benekcikler farkettim,herhangi bir şekilleri yok sanki kılcal damarında hafif kızarıklıklar gibi 15-20 ye yakın ama sadece sol ayak bileginde sag bileginde 1-2 tane var.Acaba kan damlası mı yaptı yoksa evimizde karıncalarımız çok fazla onlar mı ısırdı bilemiyorum ama karınca ısırıgı nasıl olur onu da bilmiyorum.Bizim kızarıklıklar derinin alt kısmında yani kabarcık gibi değil.Anlamadım gitti.DÜn hava serin diye külotlu çorap giydirdim acaba ondan mı ? ama daha önce giydirdiğim kültlu çorap olsa daha önce de olmazmıydı?
Vegaferon kullanımlarına internetten biraz baktım bazıları kan tahlili yapıldıktan sonra başlanmalı bence falan yazmış,acaba bizim kızın kan degerleri yüksek de bir de üstüne kan damlası verince fazla mı geldi ?
Of bilmiyorum kafam çok karışık ,kaynanam gecmezse götürürsün doktora dedi eşim evde değil ne yapacagımı şaşırdım
kızlar anne sütünü dolapa koyuyorum sonra ılıtıp oğluma veriyorum ya bu ısıttığım anne sütü ne kadar zamanda tüketilmeli bide dolapım süt doldu bir anda fazla gelmeye başladı sütüm 1 gün sürüyor ya dolapta mecbur dökmek zorunda kalıyorum yazık insanlar 1 damla anne sütüne ihtiyaç duyuyorlar benim attıım sütün haddi hesabı yok napıcamçok sinirlenmeye başlıom valla
kizlar karinca yumurtasini duydunuz mu hic
bulamaz miyiz kiz bebeklerimize sursek de tuyleri cikmasa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?