- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.061
şu dişler cıksada bir rahatlasak yaaacayıp sekılde kabarmıs halde damakları ama diş fln yok ortada
benim yavrumunda hep eli ağzında.salyaları var.ağzına bakıp duruyorum.hayırlısıyla kolay çıkarırlar inşallah:))nasıl kabarıyor ben anlamadım bizimkinin sürekli eli ağzında herşeyi ağzına sokup ısırıyor ama bilmiyorum .. inşallah atlatırsınız sorunsuz çıkar incileri canım oy çıkınca da ayrı tatlı olurlar he
bizim damaklar da 2 aydır aynen kabarık.. ama sadece üst taraf.. altta görünürde bişiy yok... hepsi birden çıkacakmış gibime geliyor bazenşu dişler cıksada bir rahatlasak yaaacayıp sekılde kabarmıs halde damakları ama diş fln yok ortada
canım damağın sana bakan tarafında artık beyazlıklar beliriyordur minik baloncuk gibi durur..nasıl kabarıyor ben anlamadım bizimkinin sürekli eli ağzında herşeyi ağzına sokup ısırıyor ama bilmiyorum .. inşallah atlatırsınız sorunsuz çıkar incileri canım oy çıkınca da ayrı tatlı olurlar he
ben emziremediğim için tam yardımcı olamıyacağım ama şunu sormak istedim.. emzirdikten sonra mı 60ml çıkıyor.. yoksa emzirmeden mi? okadar çıkıyorsa sadece o sütle doymayabilir gibime geliyor.. ek gıda fln ne veriyorsun ?kızlar ; süt sağan arkadaşlara soruyorum kaç saatte ne kadar süt sağıyorsunuz ben sabahları bir memeden 120 cc daha sonraları gün içerisinde 4 saatte bir memeden 60 cc ortalama sağıyorum . bebeğim suan 6 aylık
beyaz incileriniz hayırlı olsun canım.. diğerlerini de sıkıntısız çıkarır inşallah..selam güzel annecikler bizim tatil bitti darısı bitmeyenlerin başına:) inş bebekleriniz saglıklı ve mutludurlar diş sorunu hepimizde oluşmaya başlamıştır onu taahmin edebiliyorum zaten,tatil başında alt 2 dişimiz çıktı şimdide alt dişlerin yanları çıkıyor bugun yarın patlayacak gibi zar şeklinde olmuş ben üstler çıkacak diye beklerken yine altlar çıkacakmış varmı böyle olana normalmiyiz acaba? bu hafta 6 aylık olacagız şimdilik mama takviyesi ve püre yediriyorum ,kahvaltı kaçıcıncı ayda başlatılıyor başlatanlar bilgi verebilirmi...
Ben ek gıda olarak günde biraz yogurt bazen de arının pirinç unundan içine bebek bisküvisi karıştırıp veriyorum bazen de tarhana sezez çorbası ama hiçbiri bir öğün dolduracak kadar çok değil.bebeğimin kilosu 8250 gr bilemiyorum bebeğim zayıf mı sizce ? bazen sağarım ardından yarım saat 1 saat sonra bebeğim uyur onu emziririm diğer göğsümden bu şekilde de doydugunu düşünüyorum. belki de sağdığım için azalmıştır bilemiyorum çünkü bebeğim uyanıkken emmiyor o zaman da sağıyorum sütümü.
kızlar meraba bende katıldım aranıza :) benim bebeğimde 6 aylık 3 günlük ama o bebek takvimini bi türlü yapamadım nası yapmamız gerekiyor?
bide benim bebişim hiç bişey yemek istemiyor kaşığı görünce ağzını tıkıyor. 4 aylıkken 1-2 kaşık meyve suyu yoğurt vermeye başlamıştım. o zamanlar yemek istiyordu ama beni çok az emdiği için iyice bırakmasından korktum çok fazla vermedim. şimdi sütüm azaldı. bişeyler yesin istiyorum ama yemiyor. zaten biberonda hiç almadı. evde biberon koleksiyonumuz varve bebeğimin karnı aç. aç olduğu için sürekli mızmız hiç durmuyor. aç olan bebek emmek istemez mi? benimkini zorla emziriyorum... napcam ben bana akıl verin çıldırmak üzereyim artık. emmeyi doğduğundan beri hiç sevmedi. ek gıdaya geçince rahatlarız dedim ama şimdi onuda yemiyo. iştahsız bi bebek ama açlıktan da ağlıyo sürekli. sütümün tadınada baktım. bi sorun yok gibi ama anlayamıyorum artık.:18: çok üzülüyorum
son bişey daha sorcam ben hala regl olmadım siz oluyor musunuz? ne zaman olcağımız konusunda bi bilginiz var mı? karnım kocaman hala belki o zaman azcık inerde benimde moralim yerine gelir. öpüldünüz .
5. aydan sonra benim sütüm yetmedi doktor mama başlattı . aldık ama onuda beğenmediaptamildi hemde ama çorbayı çok yiyo ve seviyo .. anlamadım gitti
nameless2560 kullanıcısından alıntı
kızlar benim de bugün 2li testim vardı,şu an çok garip duygular içindeyim,orda herşey yolundaydı,doktorun cihaz denemesi sayesesinde,her ne kadar tepemde 3 ayrı erkek olsa da ben bebişimi yarım saat izledim,görseydiniz öyle hareketliydiki,elini emiyodu sürekli,herşeyi ölçüldü,
gelelim değerlere;anlayanınız varsa yardım etsin sanırım önemli bir risk var
NT:2.1 mm
ductus venosus DV-A dalgası:11 reverse flow(ters akım) yani bu da demek oluyor ki internetten araştırmama göre kalpte sorun var,bilgisi olan yardım etsin nolur,kan sonucu cuma alınacak,ama bu son değer iyi şeyler göstermiyo,ben nasıl vazgeçerim bebeğimden ona bu kadar alışmışken,çok bir açıklama da yapmadılar,zaten amniyosentez yapılacak ama 20 temmuza kadar bu merakal nasıl yaşarım ben ya
Aysuee cnm gecmis oslun.icini ferah tut sonucun temiz ciksin.hicbi bilgim yok yardimci Olamicam
ınsallah temız cıkar bugun gayet sakınım ama yıne de korkuyorum bebegıme bısey olucak diye veya sakat doğacak dıye korkuyorum
inşallah kan sonucum temzı cıakr ultrasoındkaı de yanlış fln gozukjsutr ınsallah keşkee nameless e ulsabılsemmm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?