- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.261
hoşgeldin cnm hem bomba gibiyim hemde kahvaltıdan sonra bi diş agrısı aldı beni sanırım ben nasılım bilmiyorum içimde bi aglama istegi var
sen nasılsın
herkeseee merhabalaarrr
arkadaşlar bence bu konuyu daha fazla uzatmayın bence, en büyük sorun klavyeden çıkan harflerin duyguları çok fazla ifade edememesi, bu nedenle kelimeleri seçerken keskin kelimeler seçmemeliyiz bence, burda hiç birimiz bir diğerimizi tanımıyor ve tek amaç bilinçli hamilelikler geçirip fikir alışverişi yapmak amacımızı saptırmayalım bence
bak tatlım bu konuda yaklaşık 50 civarı arkadaşımız var ve bunlardan sadece bir kaçı gayet iyi niyetle ayyıldız arkadaşımızı teselli için kafanda büyütme üzme kendini tarzı şeyler yazdı, buna karşılık sen burdaki herkesi insafıyla başbaşa bırakıp yargısız infaz yapmakla suçlamışsın.yani senin kelimelerinde bi sivrilik var ve yineliyorum klavyeden kelimeleri dökerken biraz ince oalnları tercih etmeliyiz bence
ve son olarak çok rica ediyorum artık bu konuyu uzatmadan güzel sohbetlerle devam edelim,
oda nesii cnmmm???????????
günaydın annişlerrrr
bebişimin cicilerini eklemeye başladım
ciciler topiğinden bekleniyorsunuzzz :82:
canım ankaralı olanlar bilir ankaranın bi ilçesin sanırım tam bilmiyorumda oranın turşusu meşurdur salatalık yemiştim bi kere ben bi oturmaya hiç 10 tane yememiştim müthiş güzel bişi zaten hep ekşi yiyorum oh olsada yesem ha bu arada festivalleri bile oluyo :)
canını çektirmeyeyim barı turşu sever olarak :)
bizlerde müdahil olmayalım lütfen ikisi de çok üzüldü zaten ne gerek var kalp kırmaya gülüp geçin bazı şeylere. sinirlerimizi bozacak bir sürü şey var hayatlarımızda burada bari eğlenelim
slm canım.Düşük tehditin olmadığı halde progestana mı başladın?slm nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor bişey sorcam aranızda folicplus içipte sonra progestana başlayan varmı düşük tehdidi bulunmadığı halde
slm nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor bişey sorcam aranızda folicplus içipte sonra progestana başlayan varmı düşük tehdidi bulunmadığı halde
slm nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor bişey sorcam aranızda folicplus içipte sonra progestana başlayan varmı düşük tehdidi bulunmadığı halde
günaydın annişlerrrr
bebişimin cicilerini eklemeye başladım
ciciler topiğinden bekleniyorsunuzzz :82:
linki önceki sayfaya atmıstım ben cnmlingi atta bakalım tatlımmm :80:
Önemli olan canım markadan çok %100 cotton olması bence.teşekkürler buldum orada mothercare diye bir markadan bahsedilmiş ama bizim burada yok başka marka önerisi olan var mı
ben oğlumda tedavi ile olunca kanamam olmasada kullanmıstım progestanı canım.Kanaman yoksa en güzeli drunla yüzyüze görüşmendir.bende öyle biliyordum kayınvalidem doktora haftaya gelcez folicaisti bıraksınmı diye sor demiştim sormus oda progestana devam etsin demiş ben en iyisi bi hafta daha folik asiti kullanayım yüzcek konuşup emin olayım kanama falan bişeyim yok allaha şükür
bende öyle biliyordum kayınvalidem doktora haftaya gelcez folicaisti bıraksınmı diye sor demiştim sormus oda progestana devam etsin demiş ben en iyisi bi hafta daha folik asiti kullanayım yüzcek konuşup emin olayım kanama falan bişeyim yok allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?