2012 Ocak Anneleri

hani ben niye yokum listede(

kız ıstıyorum hepte eksı seyler canım ıstıo walla hasur husur erık yıorum caım
tatlıyı hc ıstemıorm
ztn dugunde kucagıma kız bebek werdıler
yatagımada kız bebek koydular
kesn kız olcak kız ehhehehehehheh
canım ıns baglatırız ya bıraz duzene gırmemız lazım valla zor her ay 30 ona 50 ona gıdıo walla
olur cnm olur cumartesıde olur ocak ayıda gelır merak etme
sen kz mı ıstıosn erkekmı cnm

ayyy evett sendemi kızz ana sen yenıevlendıydın

kısmet bızde ınanamadık ama oldu hayrlı olsn senınde cnm

bende 26marttan ıtıbaren hamıleym ne zman doguo hesaplayamadım walla benıde lısteye eklermısn

OLSUN Allah aratmasın yeterki
sagolasın cnm sanada hayırlı olsun ne kadrlık bebeğin

Kampanyaları var bir sürü firmaların cnm onlara baksana 30-50 fln ödemezsiniz ayda daha uyguna var..
Hadi yaa belli olmaz belkide oğlun olur..
Benim için hiç farketmiyo cnm kız erkek sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun gerisi önemli değil.
Etraftanda bazıları kız bazıları erkek diyolar dün rüyamda erkek gördüm bilemicem artık..
Kısmet bahtımıza ne çıkarsa

bende 26marttan ıtıbaren hamıleym ne zman doguo hesaplayamadım walla benıde lısteye eklermısn

beni de ekleyin listeye 23 ocakda gelcekmiş bebiş.en son adet tarihide 18 nisan.yar da doktora gidiyorum keseyi görmeye inşallah :))

Beni en çok zorluycak şey bu su olayı sanırım..

bol bol içmeye çalışın kızlar en 2.5 litre dedi benim doktorum da ama ben zaten en az 3 litre içiyorum :)

CANIMMMMM SENDEMI HAMILESINN.....
AAAA
COK SASIRDIM VE COK SEVINDIM
1,5 HAFTA FALAN ARALARI VAR BEBEKLERIMIZIN
BENDE 7,5 HAFTALIK HAMILEYIM

OCAK BEBEKLERI HAYIRLI OLSUN HEPIMIZ ICIN...

aaaaaaaaa kız sen de mi hamilesin? hem de aramızda 1 gün var bu ne hız maşallah

içini ferah tut ve bi an önce git bence en azından için rahatlar

kizlar göbeklerinize yag sürmeyi unutmayin ihmal etmeyin

catlakliklari önlemek icin...

ben her duştan sonra bebe yağı kullanmaya başladım

canım öyle ama ben bulansın istiyorum..anca bebişin büyüdüğünü öyle anlıyorum..seviniyorum bulanınca..bugün sabah biraz vardı ama şimdi yok..korktum tabi..

8. haftadan sonra azalabiliyomuş bulantılar şuan okuduğum kitapta öyle diyor. belki bundan sonra zalarak kaybolacaktır. benim çok şükür hiç olmadı

ben parfümeriden aldım dalin aloaveralı bebe yağını kullanıyorum

BENIM ICINDE ONEMLI OLAN SAGLIKLI OLMASI ESIMINDE OYLE BI TAKINTISI YOK ALLAHTAN AMA NE BLIM HEP KIZIM OLSN ISTIYORM CNM.
INS CNM HAYRLSI NYSE O

YA BAKICAZ ARTK CNM WLLA DUZEN HA DIYNCE OTURMUO DAHA KARDESIM BU GECE BI GITSIDNE HAYRLSYLA EVIMIZEDE KURAN FLAN OKUTCAZ DHA ONDAN SNRA ARTIK.ZTN ESIMIN ANNESININ EVINDE INTRNET WR HALA SUBATA KADARDA SURESI WAR O YUZDENDE ISTEMIORUZ BIRAZDA.YAKINLARDA ZTN KAYINVALIDEMLER 10-15DK YURUMEMIZ VAR.GITTIKCE GIRIORUZ ORDAN.AMA EVDE OLRSA BENIM ICINDE DHA II OLCAK TABI INS YA BKALM

OLSUN Allah aratmasın yeterki
sagolasın cnm sanada hayırlı olsun ne kadrlık bebeğin

2 AY 2 GUN CANIM :) TSK EDERM

Benimde fazlaca kilo alıp vermekten basenlerimde çatlaklar var..
Daha da artarlarsa ne halde olurlar bilemiyorum..
Elimizden geldiğince önlemeye çalışcaz artık.
İnşallah çoğalmazlar..

Erken başlamanın bir zararı olmaz bence, bugün özellikle çok kaşınıyor ya, bu çatlayacağı anlamına mı geliyor :26:
İnternette, vucut yapınız müsaitse ne yaparsanız yapın çatlayacaktır yazıyor, acilen çözüm önerisi bekliyorum, erkenden önlem almak istiyorum

evfet sulfat bende hamıleyım
kısmet bu ısler hızla alakası yok
nasıpmıs oldu ıste
benım 8. Haftam doldu ama bulantım hala oluyo
herkeste degısıyo o

cicişlerrrrrrrrrrrrrrr yoğunluktan giremiyorummmmmmmmmmmmmmmmm. ne güzel sohbety-ler etmşsiniz amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!galiba bilgilerde paylaşmışsınız uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....kıendinize iyi bakınnnnn. kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. bu akşamda yokum bennnnnnn..beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evfet sulfat bende hamıleyım
kısmet bu ısler hızla alakası yok
nasıpmıs oldu ıste
benım 8. Haftam doldu ama bulantım hala oluyo
herkeste degısıyo o

tabiki kısmet canım allah aratmasın kimseye
evet canım bulantı değişiyor ama genellikle ilk 3 aydan sonra geçiyormuş umarım kısa zamanda geçer senin de

bol bol içmeye çalışın kızlar en 2.5 litre dedi benim doktorum da ama ben zaten en az 3 litre içiyorum :)

Valla bana hiç bişey söylemedi doktor hemde idrar yollarımda ilthap olmasına rağmen..
Bende elimden geldiğince içmeye çalışıyorum..Dünden beri
Ooo maşallah ne güzel günde 3 litre su içebiliyosan..

Benim eşiminde öyle bi takıntısı yok zaten bu kese göründü görünmedi aman dış gebelikmiydi oydu buydu derken cinsiyet konusunda hiç bişey düşünmeye fırsatı olmadı garibimin tek söylediği şey sağlıklı olması..
Hayırlısı neyse hakkımızda o olsun..
Bazıları 12. haftada bile öğrenebiliyomuş belki erkenden öğreniriz cinsiyetlerini..

Nasıl yani naparsak yapalım çatlıycakmıyız..
Ay valla hiç bi fikrim yok tek bildiğim kaşımamak gerektiği tecrübeli anne adayları akıl vercekler artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…