2012 Ocak Anneleri

evet canım hayırlısı tabı.
12. Haftamı ay kım beklıcek o zamana kadar hehehe Neyse bı ay var zaten eger oyleyse

evet canım hayırlısı tabı.
12. Haftamı ay kım beklıcek o zamana kadar hehehe Neyse bı ay var zaten eger oyleyse

Oooo 12 hafta erken diye dedim ben sana 4. ayda öğreniliyo diye biliyodum ben dün kızlarla konuşurken 12. haftada öğrenebilenlerin olduğunuda duydum.
Tabi bebiş göstermezse bu süre artadabilir..

hele idrar yollarında iltihap varsa bol bol içmeye çalış. ben kendimi bildim bileli çok içerim o nedenle su konusunda sıkıntı yaşamıyorum

cinsiyet konusunda da çooook merak ediyorum yaa, umarım biz de erkenden öğreniriz

İşte dünden beri elimden geldiğince kendimi kasmadan içmeye çalışıyorum..
Ahh ahh hepimiz merak ediyoruz daa beklemekten başka yapcak bişey yok..
Bakalım ilk kim öğrencek topicikimizde..

bende okudum baya bişey muhtemelen çtlayacaz birçoğumuz ama bunu en aza indirebiliriz sanırım. ben kakao yağı kullanmaya karar verdim en çok kakao yağının işe yaradığını okudum. badem yağı tam bir şehir efsanesıdır diyor nette bazı kadınlara iyi gelırken bazı kadınlarda alerjık lekeler oluşuyormuş. bebe yağı da çok kullanıldığında cildin ph ını bozuyor diye okudum. ama dediğiniz gibi internette de çok bilgi kirliliği var. hangisi doğru hangisi gerçek bilmıyorum. 11 hazıranda doktoruma gidince soracam. ozaman kadar aktardan kakao yağı alıp pamukla masaj yaparak uygulayacam göbeğime. çünkü benım iştahım da çok arttı kilo almam an meselesi.

Benimde bitane arkadaşım madem yağını pek önermemişti..
En mantıklısı doktora sormakta.. Ben bu kadar soruyu nası sorcam kesin yine hepsini unutcam
Ay kalp atışlarını duyarken kalbim durmaz inşallah

ben sorcaklarımı minik bi kağıda yazıp yanımda götürüyorum :)) doktora da unutuyorum o nedenle yazıyorum dedim güldü iyi yapıyosun dedi 7 haziranda kontrolüm var bi sürü soru sorcam.

arkadaşlar benim bi arkadaşım yeni doğum yaptı.doktoru çok pahalı kremlere gerek yok demiş, EXCİPİAL LİPO kullandırmış 3üncü aydan itibaren. 28 kilo gibi abartı bi kilo almasına rağmen yok denecek kadar az çatladı.

bende koca bi soru listesıyle gitmiştim doktora ama kalp atışlarını duyunca hepsını unuttum zaten sağolsun doktor civanım herşeyı makinalı tüfek gibi tak tak tak sıraladı. sonra da senın sormak istediğin bişey varmı demez mi

ben karar verdım kakao yağı kullanacam. bu arada saçlarım çok cansızlaştı sünepe kızlar gibi geziyorum ortalıkta. kestirecem saçlarımı. gebelıkte saç kestirilmez diye bişey yok demi arkadaşlar ?

Çatlaklarda genetik özellik çok önemliymiş, maalesef benim annemin karnı karayolları haritası gibi, benim de kalçamda çatlaklar var üstelik şimdiden kiloluyum, yani benim için çatlaksız kalmak hayal gibi ama minumum hasar için uğraşıyorum, en iyisi ben de kakao yağı alayım, zaten kakao yağı ve lierac krem çok övülmüş, ilk etapta doğal yağlar kullanıp daha sonra krem desteğine geçeriz.
Bir de aktarlarda satılan özel karışımlar oluyor ya karışık yağlardan, onların faydası oluyor mudur acaba :26:

Ay daha 2. aydan çatlak derdine düştün demeyin nolur, tabi ki en önemlisi bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi ama bu esnada kadın olduğumuzu da unutmayalım değil mi

ben sorcaklarımı minik bi kağıda yazıp yanımda götürüyorum :)) doktora da unutuyorum o nedenle yazıyorum dedim güldü iyi yapıyosun dedi 7 haziranda kontrolüm var bi sürü soru sorcam.

Bu iyi fikirde cevaplarıda aklımda tutmam lazım o an aklımdan hepsi uçup gidiyo doktorun bütün söyledikleri sonra eşimin tepesine çöküyorum şöylemi demişti böylemi demişti diye

kızlar aşerme var mıııı :)))

ben de hiç bişe yok vala, ne midem bulanıyo doğru düzgün ne de canım bişeler çekiyo :) kendimden şüphelenmeye başlayacağım :))

Gözün aydın canım, maşalllah bebiişine

Benim de bacaklarımın iç kısmında var çatlaklar, onları bile bu kadar sorun ederken çok çok çatlarsam kesin depresyona girerim :18:
başlayalım bari yağlara, kremlere

hani ben niye yokum listede(

Ben de yokum hala listede :)

hadi ya 28 kilo haa ayy bende mi öyle olacam ki ya :78:

badem yağını bilmıyorum ama kakao yağını ablam kullandı hamileleğinde hemde öle çok düzenli değil aklına geldikçe sürdü şimdi hiç çatlak yok artık bünye meselesimi yoksa kakao yağımı bilemiyorum. :97:

canım çok üzüldüm.. ama hayırlısı tatlım ya, taz vakitte sağlıklı bir hamileliğin olur yine inşallah...
canım geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın bende çok tedirginim..senın kanaman mı vardı benimde doktorum boş gebelik diyorda o yüzden yaranı tazelemk istemem ama
canım aklına kötü şeyler getirme, inşallah sağlıklı bir hamilelik olur..
Kılzar mide asidine kızarmış ekmek ve leblebi iyi geliyormuş.Leblebi yedim şimdi ekmek kızartıcam ilk kez bakalım işe yarayacak mı
sonuçları merakla bekliyorum :) mide yanmam oluyo bazen...
eşine çok geçmiş olsun tatlım..
evet tüylenme artışı gebelikte normalmiş canım, göbektekileri falan almayın diyolar, doğumdan sonra dökülüyomuş..
canım benim çok haklısın, Allahım çok sağlıklı bebiş versin yeniden..
inşallah bebişin sıkı sıkı tutunsun annesine..
evet, olumlu düşünmeye çalış tatlım, bişecik olmamıştır inşallah..
kızlar aşerme var mıııı :)))
bende başlarda vardı, bi ekşi yedim bi tatlı meyve, malum üçüzya :))) ama bu aralar ekşi daha çok seviyorum.. tatlıyla çok aram yok
çok sevindim canım :) maşallah

Gözün aydın cnm..
Kalp atışlarını dinlettimi?
2-2,5 litre su mu
eveeet hatta yazın 3 litre içmek lazımmış.. ben de çok su içebilen biri diilim ama zorlicaz artık..
bende gecen hafta oldu biber tursusu canim cekti kaynamlarda vardi baya bir yedim birde eve getirdim yine yedim.onun disinda cnm bise cekmiyor daha 6 haftaliktan sonra basliyormus ilk 3 ay sürüyormus
ayyyyyyyyy bak turşu canım çekiyoooo ama şimdilik tuzsuz diyetten tam olarak çıkamadım, bi çıkim saldırcam turşuya :))
tatlım çok üzücü olmalı ama düşüğü düşünmemeye çalış, ve doktora hemen git bence, maşallah
slm kızlar ben bugün işten kaytardım...oohh keyf yaptık bebişe..
ben bişi dicem kızlar sabahları çok bulantım olurdu benim .
ama bugün sanki hiç yok gibi..korkuyorum valla..bebişimi merak ediyorum..
tatlım korkma, gün güne uymayabiliyo...
canım birçok arkadaş yaşadı bu lekelenmeleri ve hatta kanamaları ve atlattılar, bebişlerini kucakladılar.. hemen bozma moralini...
aynen, ekşi istiyorum tatlıyı normalde çok sevmeme rağmen aklıma bile gelmiyo

ıyıyız tatlm sen naslsn bebıs nasl
sağol canım ben iyiyim, bebişler de iyidir inşallah, pzt görcez bakalım :)
ben parfümeriden aldım dalin aloaveralı bebe yağını kullanıyorum
canım hamilelikte aloe veralı çay içmek çok zararlı diye biliyorum, bebe yağında da zararı olmasın, lütfen iyi araştırmadan kullanma

Saç kestirme bebeğin ömrü kısalır falan diye hurafeler var ama inanma sen onlara cnm..
Valla diyorum ya sorsamda cevapları dinleyemiyorum aklım uçup gidiyo
Nolcak benim bu halim hiç bilmiyorum..

Benim annemin bir tek göğüslerini kaşıdığı için göğüslerinde çatlak var ve çook az karnında..
Ama teyzem aynı dediğin gibi karayolları haritası gibi karnı..
Ama halalarıma çekersem hiç çatlamam..
Ay ben kime çekcem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…