2012 Ocak Anneleri

Sabah bayaa bulantım vardı ama maşallahhh diyelim şuanda iyim mutfağı topladım çamaşır yıkadım asıcam.Bi de karnımı doyurdum bi güzel.Folic asiti azalttım ona yoruyorum.

Benimde sabah baya bulantım vardı dünya dönüyodu sanki felakettim..
Ama Allahıma şükür şuan bişeyim yok..
Süt içmedim bi tek ki sade sade içemiyorum zaten nesquikle içiyorum ama onuda içemedim korkuyorum bulancak diye sudan başka bişey içmiyorum şuan

Ben sabah uyanır uyanmaz leblebi ve bisküvi yedim sen de dene, mide asidini alıyomuş ve bulantı yanma olmuo böylelikle ,ya da az oluyo .

Ben sabah uyanır uyanmaz leblebi ve bisküvi yedim sen de dene, mide asidini alıyomuş ve bulantı yanma olmuo böylelikle ,ya da az oluyo .

Ya leblebi yerkende boğulcak gibi oluyorum bazen..
Eşime söyliyim alsın bari bugün kayısı falan alıcaktı..
Tabi unutmazsa inşallah..

Kesinlikle oyleymis.. :90:
Canim bende sut iciyorum her sabah ama iki gundur istemeyerek iciyorum
Biraksam mi acaba bi sureligine

Alarji fln yapmadıysa bırakma cnm..
Ben normal sade sade içemiyorum nesquikle içiyorum.
Ama bu sabah içmedim midem bulanır diye korkuyorum..
Elimden geldiğince sabah akşam içiyorum ben..
Sende şeker at içine nesquikle dene...

Nasıl yani?
Noldu ki?
Hiç bir şey anlamadım.. :44:

yaa eşim söylediğim hiç bişeyi anlamıyo ve düşündüğüm herşey ona göre yanlış ve ne biliyim ona sert davranıyormuşum erkek gibi bi dövmediğim kalmış falan filan o nasıl anlıyosa artık nasıl görüyosa ben naz yapacağıma o naz yapıp ilgi beklıyo delirecemm yaaaaaaa

sütü sade içemeyenler üzerine tarçın da serpebilirsiniz ben öyle daha kolay içiyorum

Merhaba kızlar..

ben birazdan bi yemeğe gidicem..

makyaj yapsam bi zararı ourmu acaba??
:26:

ben hergün makyaj yapıyorum canım sanmam bi sorun olsan sanatçılar öyle hamileyken ağır makyajlar yapıo sorun olsaydı doktorum makyajlı gördü beni yapma derdi ama yinede araştır istersen.

Merhaba kızlar..

ben birazdan bi yemeğe gidicem..

makyaj yapsam bi zararı ourmu acaba??
:26:

ağır makyajdan kaçının diyolar canım ilk 3 ay. hafif bi makyajdan zarar gelmez yüzünü saatlerce havasız bırakacak şekilde fondöten vs sürmeyeceksen

Ay canım dert ettiğin bu olsun..
Biz değil onlar hamile sanki daha fazla duygusallaşıyolar bizden sanırım..
O yüzden boşver takma.. Bizde bu zamanlarda bazen fazlasıyla kırıcı ve sert olabiliyoruz..
Benim eşimin bi ara midesi bile bulandı düşün yani
Ama ben onu benim bulantılarıma inanmadığı için ilahi adalet olarak görüyorum
Onlarda zamanla alışcaklar bizim gibiler tecrübeli değillerki yaşaya yaşaya öğrenicekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…