beni daha çok ağlattın gerçekten bu çok güzel bi ninni ama onu babası sevmiyor sevseydi böyle yapmazdı
cnm benım
kac yıllık evlısınız ?
bunu soruyorum cunku bılınenın aksıne evlılıklerın ılk yılları zor gecermıs
evet yaptıkları senı uzucek tarzda seyler ama konusup asılmayacak hıcbırsey yok
canım 2 işte çalışması, evine bağlı olması değil sorun zaten bana karşı çok anlayışsız ya konu ne biliyomusun saat 4 gibi geldı yorgunum dedı biraz suratı asık ne oldu canım bi sorun mu var die sordum yok yorgunum deyınce tamam canım yat dinlen dedim ben yemek yapıyordum o sırada ve biraz uyuyup uyandı ve benim sol kalçamda 4 gündür ağrı var ve kasığımda dedim ki yarı ciddi yarı espiri canım hadi beraber hazırlayalım bak ben bu halde yemeği yaptım çok şükür de bişey den tiksinmiyorum falan neyse bu bozuldu bana bi sürü laf bi tabak yemeği kayamıyomusun önüme bilmem ne hazırladım yemeği yemedi sonra giyindi yine bi sürü laf benım bacağımın ağrıdğını söylemem hata yani 4 gündür eve geliyomuş ben şuram buram ağrıyo diyormuşum ve kapıdan çıktı bağırıyor kapının önünde kapıyı tekmeliyor açtım kapıyı ne oluyo sana rezil ediyorsun apartmana bizi dedim asansöre biniyordu halen konuşarak ve çekti gitti sen olsan üzülmezmısın benım eşim normal konuşmayı bile yani söylediğine cvp veriyorsun ya onu bile dırdır anlıyo artık ben ondan hiç bişey beklemıyorum zatenn ne ilgi ne sevgi ne güzel bi söz ne de anlayış o meziyet yokmuş onda çünkü bugün bir kez daha anladım.
benide benide benide ekleyın kızzlar bende gelıyorum 24nisan son adet gunum bugun ogrendım 5haftalık hamişimmmm doktora daha gitmedik 11hazıranda babalar gununde gıdecez ınsllah
2,5 yılı geçti evleneli canım şeyda arkadaşım bişeyler yazmış ben baştan beri bebek istiyordum zaten eşim istemiyordu hep bişeyleri bahane edıyordu nedenını bilmiyordum önce maddiyatı sonra benım işimi sonra kendini hazır hissetmediğini ve onunla çok konuştum herşey daha güzel olucak bebğimiz olunca ve benım için oldu da ama o olgunlaşamadı ne yazıkki ve onu değiştirmeye kalkmıycam zaten değişmez de
2,5 yılı geçti evleneli canım şeyda arkadaşım bişeyler yazmış ben baştan beri bebek istiyordum zaten eşim istemiyordu hep bişeyleri bahane edıyordu nedenını bilmiyordum önce maddiyatı sonra benım işimi sonra kendini hazır hissetmediğini ve onunla çok konuştum herşey daha güzel olucak bebğimiz olunca ve benım için oldu da ama o olgunlaşamadı ne yazıkki ve onu değiştirmeye kalkmıycam zaten değişmez de
benide benide benide ekleyın kızzlar bende gelıyorum 24nisan son adet gunum bugun ogrendım 5haftalık hamişimmmm doktora daha gitmedik 11hazıranda babalar gununde gıdecez ınsllah
Canım kaç yaşında eşin ve hangi burç?
Ya canım yaa eşin kucağına alsın bebeğinizi o zaman bak gör nasıl seviyo görüceksin..
Erkekler sorumluluk alma konusunda daha çekingen olabilirler canım bunu takma kafana..
maşallah
hayırlı olsun bebişin
üzülme canım sen bebgıne kılıtlen gerısını bos ver erkkekler ne için varkı bız kızları anne yapabılmek için:)) yanlıs anlama sana destek olmak ısterım suan senın son olarak uzulmeye ıhtıyacın var takma kafana dısarı cık gez bebısne bır seyler al bak sana ne kadar ıyı gelecek gorceksın tecrube ıle sabıttır
Hoşgeldin canım hayırlı olsun..
eşim 30 yaşına girecek 1 hafta sonra bende 26 canım inşallah dediğin gibi olur ama o zaman kadar benı bu şekilde üzecekse neyleyım ben o sevinci
tesekkur edrım aranızda olmak cokkk guzel yenıden anne olmak cok guzel olcak allahım tum isteyenlere suan okunan ezanlar hurmetıne hayırlı evlat nasıp etsın
üzülme canım sen bebgıne kılıtlen gerısını bos ver erkkekler ne için varkı bız kızları anne yapabılmek için:)) yanlıs anlama sana destek olmak ısterım suan senın son olarak uzulmeye ıhtıyacın var takma kafana dısarı cık gez bebısne bır seyler al bak sana ne kadar ıyı gelecek gorceksın tecrube ıle sabıttır
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız iyisinizdir umarım açıköğretim sınavlarımın ilk raununu bugün bitirdim güzel geçti iki sınavımda yarında iki dersim var sonra özgürüm anneme gidicem kalmaya kafa dağıtmaya hem alerjik nezle den evde durmaktan hem de ders çalışmaktan böö geldi:)
bu arada selin den haberi olan var mı ben geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız yahu :)
çok merak ediyorum onun durumunu
inşallah bebeği onunladır.yoksa p.tesi kürtaj olucam diyodu doktora gidicekti cuma?
cok saol canım yenıden anne omak cok guzel olcak suan ogrenelı 1saat oldu burda sızlerle paylasmak ıstedım
teşekkür ederim sizlerle paylaşmak ii geldi en azından ağlamam durdu az önce allah hakkımda hayırlısını versin artık ne diyimm
alısverıs yapmaya basladınızmı :))) eşimle perşebe gunu aksamı ve annemde vardı oğlumun olmayan kıyafetlerını ayırdım memlekete goturelımde verırız dedım annem cok kızmıstı yok olmaz ıkıncı bebegıne gıydırırsın demıztı bende anne ortada bebek yok demıstımkı aradan bır gun gectı ben hamiş oldugumu ogrendım :))))) ama cınsıyetı bellı olunca yenıden baslarım bır oğlum var 16aylık ellerınızden öper teyzeleri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?