2012 Ocak Anneleri

beni daha çok ağlattın gerçekten bu çok güzel bi ninni ama onu babası sevmiyor sevseydi böyle yapmazdı

öyle deme lütfen..
bizim hemen annelik duygularımızoluşuyor ama babalar öyle değil..
onlar doğunca daha benmsiyorlar..
sevmez olurmu hiç.. anladığım kadarıyla eşin sinirli biraz..
yoksa bebişine senide çok seviyo..

Son düzenleme:

2,5 yılı geçti evleneli canım şeyda arkadaşım bişeyler yazmış ben baştan beri bebek istiyordum zaten eşim istemiyordu hep bişeyleri bahane edıyordu nedenını bilmiyordum önce maddiyatı sonra benım işimi sonra kendini hazır hissetmediğini ve onunla çok konuştum herşey daha güzel olucak bebğimiz olunca ve benım için oldu da ama o olgunlaşamadı ne yazıkki ve onu değiştirmeye kalkmıycam zaten değişmez de

Ya yazdıklarını okuyunca gerçekten başka bi sıkıntısı olduğundan başka bişey gelmedi aklıma..
Vardır bi sıkıntısı çıkıcaktır elbette ortaya..
Sende tavır al ve derdi neyse söylesin..
Eğer sebepsiz yere sana böyle davrandıysan azcık nazını çekemiycekse kırgınlığını tavırlarınla anlat sözle anlamıyosa..

benide benide benide ekleyın kızzlar bende gelıyorum 24nisan son adet gunum bugun ogrendım 5haftalık hamişimmmm doktora daha gitmedik 11hazıranda babalar gununde gıdecez ınsllah

Canım kaç yaşında eşin ve hangi burç?
Ya canım yaa eşin kucağına alsın bebeğinizi o zaman bak gör nasıl seviyo görüceksin..
Erkekler sorumluluk alma konusunda daha çekingen olabilirler canım bunu takma kafana..

üzülme canım sen bebgıne kılıtlen gerısını bos ver erkkekler ne için varkı bız kızları anne yapabılmek için:)) yanlıs anlama sana destek olmak ısterım suan senın son olarak uzulmeye ıhtıyacın var takma kafana dısarı cık gez bebısne bır seyler al bak sana ne kadar ıyı gelecek gorceksın tecrube ıle sabıttır

canım sende tavrını koymalısın
yanı ne bıleyım :S
degısık bır durum cıdden
ama oda sorumlulugunu bılmelı kesınlıkle
en kotu ıhtımal bır aıle terapıstı olabılır
asılamıyacak seyler degıl

eşim 30 yaşına girecek 1 hafta sonra bende 26 canım inşallah dediğin gibi olur ama o zaman kadar benı bu şekilde üzecekse neyleyım ben o sevinci

Ay koptum canım yaa bombasın sen çok güzeldi erkekler biz kızları anne yapmak için var hee bayıldım bu söze

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız iyisinizdir umarım açıköğretim sınavlarımın ilk raununu bugün bitirdim güzel geçti iki sınavımda yarında iki dersim var sonra özgürüm anneme gidicem kalmaya kafa dağıtmaya hem alerjik nezle den evde durmaktan hem de ders çalışmaktan böö geldi:)
bu arada selin den haberi olan var mı ben geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız yahu :)
çok merak ediyorum onun durumunu
inşallah bebeği onunladır.yoksa p.tesi kürtaj olucam diyodu doktora gidicekti cuma?

eşim 30 yaşına girecek 1 hafta sonra bende 26 canım inşallah dediğin gibi olur ama o zaman kadar benı bu şekilde üzecekse neyleyım ben o sevinci

Takmıycaksın güzelim..
Onun tavırlarını hareketlerini takmıycaksın.
Bazen bayanlar hamileyken kocaları naparsa gözlerine batarya sende de git gide öyle olmaz inşallah..
Sen bebeğine odaklan eğer düzelmezse bi pskoloktan yardım falan alsanız iyi olur belki..

tesekkur edrım aranızda olmak cokkk guzel yenıden anne olmak cok guzel olcak allahım tum isteyenlere suan okunan ezanlar hurmetıne hayırlı evlat nasıp etsın

Amiinnn inşallahhhh..

teşekkür ederim sizlerle paylaşmak ii geldi en azından ağlamam durdu az önce allah hakkımda hayırlısını versin artık ne diyimm

Malesef kürtaj oldu canım 3 ay sonra aramıza katılır inşallah..

cok saol canım yenıden anne omak cok guzel olcak suan ogrenelı 1saat oldu burda sızlerle paylasmak ıstedım

İyi yaptın canım tekrar hoşgeldin..

teşekkür ederim sizlerle paylaşmak ii geldi en azından ağlamam durdu az önce allah hakkımda hayırlısını versin artık ne diyimm

cnm heh bıraz rahatlaman bebısınede sanada ıyı gelecekdır
suan unutmakı heryasadıgın duyguyu bebısde yasıyor senınle cnm

alısverıs yapmaya basladınızmı :))) eşimle perşebe gunu aksamı ve annemde vardı oğlumun olmayan kıyafetlerını ayırdım memlekete goturelımde verırız dedım annem cok kızmıstı yok olmaz ıkıncı bebegıne gıydırırsın demıztı bende anne ortada bebek yok demıstımkı aradan bır gun gectı ben hamiş oldugumu ogrendım :))))) ama cınsıyetı bellı olunca yenıden baslarım bır oğlum var 16aylık ellerınızden öper teyzeleri:))

Oyy anam oyy 16 aylıkmı yerim ben onuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…