Bende anadolu yakasında oturuyorum canım ilk gittiğim yerden memnu değildim burda ercelf arkadaşın tavsiyesiyle Tuzladaki gisbire gittim gitmeden öncede araştırdım tabi..
Şimdilik gittiğim doktor samimi,güven veren bi kadına benziyo..
İlk bebişinin doktoruna neden gitmiyosun canım?
Sen anadolu yakasında nerde oturuyosun?
Gözlerinde bi problem var heralde ultrsonun dibine girerek çok dikkatli bişey inceliyomuş gibi baktı ilk tedirgin oldum..
Ama rahatlatıyo insanı ben şimdilik memnun kaldım canım bakalım inşallah bi sorun çıkmaz..
Folbiolmü ne onu kullanıyodum ben folacın verdi bana..
Eşim doktor geldikden sonra hemen girdi içeri zaten
Bana sen çok küçüksün yaa dedi bide doktor hanım
Ben idrar tahlili ve açlık kan şekerine baktırdım cnm yanlış hatırlamıyosam 16tl ödedik ama emin değilim..
Doktor hanım istemeden yaptırdım ben onları ama canım açlık kan şekerini diğer doktor istemişti onu aç olmadığım için yaptıramamıştım idrarıda iltahap geçmişmi diye muhtemelen ister diye peşin peşin yaptrdım..
Bu arada doğum ücretlerinide sordum ben normal 450 sezeryan 600 epidural +150ymiş canım..
denizcim listeye ekleyebilirsin tatlım.
18 haziran kontrolüm var ikili tarama testi ve cinsiyet tahmini yapıcak
bebeğimi gördüm hem hıçkırıyor hem el kollar hareketli ,
6cm boyumuz var .
ultrason haftamız 9w+5days
bu arada ikili tarama testinden sonra 3 lü tarama testi yerine 4 lü tarama testi yapılıcak.
elevite geçtik,magnezyum istedim,kalsiyum verdi
ve resmimizide aldık geldik.bıdığım bebek profilinde çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın.
böbreklerime vs baktı
bu arada epilatör zararsız dedi.
turşu suyu içtim diye biraz bundan sonra olmasın dedi
12. haftadan sonra bulantın azalır güzel besleniceksin plasenta oluşuyor direk bebişe gidicek gıdalar dedi.
balık illlaki şart değil kuruyemiş karışımı devam dedi.
güneş kremi ve çatlak kremi tavsiyelerimizi aldık.
bol su içiçekmişiz
tansiyonum 9-16 çıktı iyi dedi.
bugünümüz böyle geçti çok mutluyum
çok aşırı kiraz alımı olmasın şimdilik miktarınca ye dedi kanı sulandırıyormuş
karpuz güzel dedi aşırı kaçma dedi
sarımsaklı yoğurt yiyorum diyince ooo çok iyi dedi
böyle işte aklıma geldikçe yazarım yine
tuzlada oturuyorum canım pendık şifa hast soner beye gıtmıstım ama ılk hamişligimde cok asırı derecede şiştim ve kurdesen oldum soner bey pek ılgılenmedi
wauwww benden hızlı çıktın kız sen aferim sana :)
folacin işte solgar markası da bana verdiğinden vermiş sana da foli casitlerin en kalitelisi demişti bana eczacı :) açlık kan şekerime bende giç baktırmadım pazartesi aç gidiyim de olmazsa bakılsın.ama sende şeker riski mi vardı ondan mı baktırdın yoksa öbür doktor genel olarak mı istemişti?
seydaferhat cım sen nerde otuuruyorsun
Tatlım benimkinde sol altta ClinicalMA 7w5d yazıyo SAT'a göre olması gereken bu
Onun hemen altında CRL 9.3 mm 6w6d yazıyo buda gerçek günü ve haftası cnm..
9.3 mm bebişim oluyoooooooooooo
Hıçkırıyomu ciddimisin :44:
Benim doktorumda haftada 3 gün balık ye dedi..
Su içmek zorunda değilsin kendini zorlama dedi..
Gisbir Tuzlada canım gidip fikir alabilrsin pendik şifayı pek tavsiye etmiyolar..
Gisbirde Candan hanım var ona gidiyoruz..
Hayır canım çok şükür şeker riskim yoktu diğer doktor genel olarak istemişti Candan hanım senden istedimi?
Bide ben sormayı unuttum canım sen pazartesi gittiğinde sorarmısın 2li test yapıcakmıymış ne zmn yapcakmış?
canım iyi haberlerini gördüm, geçmişe daldım ama çıkamadımmmm
Ben iyiyim Allaha şükür canım..
Sorma yaa benimde çok moralim bozuldu zaten kesenin içinde bebiş gözükmemişti şimdi bana cumartesi hiç olmaz..
hayır canım bebek düştü şimdi kalan parçaları kendi kendine atmasını bekliyoruz ve bugün dr.a gittim şükür sorun yokmuş 1 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi
canım ya benim hala umudum var..Eki Görüntüle 200086
aylıncıgım gec gordum canım mesajını kusura bakmakafam cok mesgulde sureklı netten arastırma yapıyorum.Vallahı doktor %95 bu gebelık devam etmez dıyor.ama nedense ıcımden bır ses belkı de kendımı cok alıstırdıgım ıcın bana haftamı yanlıs hesaplıyorlarda haftaya gorecekmısım gıbı gelıyır bebegımı.gercı doktora gore pazartesı gununu bekle eger yıne goremezsek kurtaj gununu kararlastıralım dıyor.cok umursamaz zaten doktorlar.yıne goremezsek bebegı bu ısı halletmek lazım dıyor.kullandıgı tabıre bak ya sınır adam.kesemın gecen haftakı resmını yayınlayım sıze bır fıkır ureten olabılır mı bılmıyorum ama bugun ıcındekı beyazlık daha da belırgındı sadece ama bebek yoktu
bence olabilir...bu yayınladıgım resım gectıgımız hafta cuma gunu verıldı bana.ve 5 haftalık gebelıkle uyumlu.ama aradan bır hafta gectı sadece ve doktorum hala bebek ve kalp atısı yok dıyor.6 haftalıkken belkıde bebek gorunmez daha gec gorunur olamaz mı acaba?demek kı baska krıterlerde var belkı?
turşu ya da suyuuuuuu mmmmmmmmmmmkızlar ben bugün aşerdim turşu suyu içtimyani nasıl bir şeydir anlamadım.oğlumda hiç böyle ilginçlikler yapmamıştım.demekki her gebelik farklı oluyor
midemden rahatsızlanıcamı bile bile içtim
bu arada kızlar popom acıyo benim ya :86: sizde acıyan var mı? kalkarken falan kalçam agrıma oluyo azıcık sanki .
bende de başta uykusuzluk yaptı ama şimdi maşallah pek bi uyuyorum :)günaydınnn..
ben neden erken uyanıyorum yawww..
kurulmuş saat gibi 7 de kalkıyorum her gün..
hamilelik uyku yapar bende tam tersi etki yarattı..
canım, tamam transfer gününü biliyolar da, rahime geç tutunmuş olamaz mı, biliyosun beta-hcg tutunmayla salgılanıyo...masal nazcım bu goruntu zaten gecen gaftanın dun gıttıgımdede yolk kesesı vardı ve bıraz daha buyuk gorunuyordu.bende ınanmak ıstıyorum netten de bakıyorum yolk kesesı varsa bos gebelık olma ıhtımalı ortadan kalkar yazıyor.ama ıste ne bılım doktorum cok kesın konustu pazartesıyı bekleyelım yıen bakalım ama sakın umutlanma dıyor(((((
sımrancıgım ahh ahh keske benımkı de oyle bır mucıze olsa keskeee.ama canım benımkı tup bebek taedavısı ıle oldu.yanı dollendıgı gunu bılıyorlar.14 nısan da dollendırdıler ve 20 nısanda rahme transfer ettıler.son adet tarıhımıe gore hesaplanınca 8 haftalık hamıle oluyorum.ama bebek yok ıcınde dıyor doktor.%95 te gelısmez dıyor.pekı neden olur dıyorum bu durum hamılelıklerın %15 cıvarında bu durum gerceklesebılır dıyor.yanı dogal yolla da hamıle kalmıs olsaydın boyle bır durum soz konusu olmus olabılırdı dıyor.bebek ya gelısmıs durmus yada hıc gelısmemıs dıyor.ama ben anlamıyorum gelısmıs durmussa ultrasonda bunu goremıyormu yaa(((
baska bır profla gorustum bır hafta daha bekleyelım bır zararı olmaz sana dedı.gercı muayene etmedı benı ama telde konustuk dun bekleyelım 1 hafta daha dıyor.ben bekleyecegım tup bebek merkezındekı doktorumu dınlemeyecegım.Allah'ım İnşallah ömür verir ve belki de bir mucize gerçekleşir ne olur dua edin sizde bana hepinizi öpüyorum kızlar.
esmy baska doktora gıtmedım ama aradım canım sagolun hepınız bana bırazcık umut ısıgı olmaya calıstıgınız ıcın.
messeret canım benım cok tesekkur edeım ılgın ıcın.keske bır mucıze gerceklesse Allah'ım bebegımı bana bagıslasa cok zor geldı bu gebelık cunku 2 yıldır ne tadvıler neler nelerrrrr.dogal yolla gebe kalabılsem belkı de bu kadar cok uzulmek yersız olur ama ıste ne yapayım
aylıncıgım ve buradakı butun guzel anneler cok tesekkur edıyorum hepınızın verdıgı morallerle daha ıyı hıssedıyorum kendımı.Allah'ım hepimiz hakkında en hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH.hepimizin tatlı bebişlerine uzun uzun ömürler nasip etsin İNŞALLAH AMİN...
evet canım hıçkırıyor ve vücut hop oluyor ,ilk bebeğimdede hıçkırığını yakalamıştık hatta 4 lü renkli ultrasona gittiğimizde çişini yaparken yakalamıştık
Hıçkırıyomu ciddimisin :44:
Benim doktorumda haftada 3 gün balık ye dedi..
Su içmek zorunda değilsin kendini zorlama dedi..
valla gülüm ben de hep tuzlu yiyorum şekerli şeyler görmek dahi istemiyorum.turşuyu yasakladı bana ,kesinlikle o kadar keskin gıdalar önermiyorum dedi çok nadir tek tük salatalık turşusu vs ama bunlar masum olacak öle turşu suyu falan kesinlikle istemyiorum dedi.selam güzel anneler
canım iyi haberlerini gördüm, geçmişe daldım ama çıkamadımmmmçok sevindim maşallah
1 ay sonra inşallah yeniden olur bebişin canım
canım ya benim hala umudum var..
bence olabilir...
turşu ya da suyuuuuuu mmmmmmmmmmmsanki herkesin canı ekşi çekiyo gibi geldi hanımlar bana, tatlı çeken var mı aramızda? kısırlar, ekşili patates salataları saydırmışsınız, ağzımın suyu aktı yaf
bende de başta uykusuzluk yaptı ama şimdi maşallah pek bi uyuyorum :)
canım, tamam transfer gününü biliyolar da, rahime geç tutunmuş olamaz mı, biliyosun beta-hcg tutunmayla salgılanıyo...
canım çok geçmiş olsun ,pek bilgim yok inşallah herşey normale döner.bol bol dinlen olur mu yorma kendini .merhaba kızlar ujmarım ıyısınızdıe.. ben suan annemlerdeyım gecmısı okumdaım..
cuma gunu kanamam oldu((( cumartesıde 12gibi tekrar basladı acile gittim ordan benı kadın doguma aldılar tekerlıklı sandalyeyle ((
düsüşl ruskı gecırmısım maalesef.. bana su ilacı verdıler '' crınone vajinel jel nasıl kullanıcam bılmıyorum vajınanın ıcınemı sıkıcam yanı yoksa dıs dudaklar filan onlaramı surucem???
10gun boyunca kalkmak yok dedi doktor pztsı sabahtanda doktordan güç bela ızın aldım evime golcuge donebılmek için..
hepinizi öpüyorum benım için dua edın nolurrrrr...
eskıdehirde axcile arslan bey var ümit hastanesınde ona muayene oldum.. iyidir umarım bilen varmı
merhaba kızlar ujmarım ıyısınızdıe.. ben suan annemlerdeyım gecmısı okumdaım..
cuma gunu kanamam oldu((( cumartesıde 12gibi tekrar basladı acile gittim ordan benı kadın doguma aldılar tekerlıklı sandalyeyle ((
düsüşl ruskı gecırmısım maalesef.. bana su ilacı verdıler '' crınone vajinel jel nasıl kullanıcam bılmıyorum vajınanın ıcınemı sıkıcam yanı yoksa dıs dudaklar filan onlaramı surucem???
10gun boyunca kalkmak yok dedi doktor pztsı sabahtanda doktordan güç bela ızın aldım evime golcuge donebılmek için..
eskıdehirde axcile arslan bey var ümit hastanesınde ona muayene oldum.. iyidir umarım bilen varmı
ay valla bende cook merak edıyorum hergun ruya goruyorum yaakızlarrrrrrrr ben bugün 8+1 olmuşum bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu:) ayyyy şeker bebişim benim herşey bitti şimdide cinsiyetini merak ediyorum acaba nedir:) saçma salak hurafelere taktım kafayı yaaa yok ye tatlıyı cıkar hakkıyı yok karnınmı büyüyo kesin oglan fln cooooook merak ediyorum acaba ne cinsiyei kestirmeden öğrenmenin yolu yokmu?:87::87:
evt cnm kesen o kadar =)
Canım o yazan haftası ve günü yani sen doktora gittiğinde 5+2ymişsin..
mm olarak yazıyo diğeri..
sonradan çaktım köfteyi 5 weeks 2 days:))ama onun yanında 14mm yazıyor herhalde kese okadar.
yok ya bısı olmaz hem cok fazla pimpiriklenırsen sende peynırlısını yersın olur bıterKizlar pizza zararli mi ya aslinda kesin zararlidir sosis salam falan var icinde ama canim cekti yesem zarari olur mu bebegime ki
valla ne guzel ben kapalı oldugmdan tshırt de gıyemıcem artık bol gomleklerle ıdare ederım lcw dan aldım bı kac tane normal bedenımden bı buyuk olanlardan bakalım yaz nasıl gececekselamm kızlarr
güzel haberlerle geldim, çok şükür kesemizi ve içinde bebeğimizi gördük
doktor kalp atışı da var dedi
ayrıca bugun gidip birkaç parça hamile kıyafeti de aldım,
hamile pantolununu bedenime göde aldım hiç belli olmuyo hamile pantolu olduğu üzerine de
bol bi tshirt tarzı, ohh bee giyecek birşey bulamıyordum
cnm takma kafana ya doktor seydanında dedıgı gıbı ole bısı olsa cıtlatırdı sana..kızlar şuan moralim çok bozuldu ya nette kese boyu 14mm diye yazdım bir göreyim boş gebelik falan lafları çıktı((keşke aratmasaydım yine içime kurt düştü yine herşeyi düşünücem aklıma kötü kötü şeyler gelcek doktor hiçbişey demedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız bide bebeği görürüz dediydi (((
aynen yaa yıyebılıyorum ama bellı yıyeceklerı ac kalmıyorum ama bazılarını dusununce bıle adını duyunca bıle cook kotu oluyorum ah bebişler ahhberbat bırgun sabah kahvaltıyla beraber kusmam basladı
su saate kadar yedıgım teksey 5/10 tane erık
erık ve meyve suyundan baska mıdem almıyor
hosgeldın canım hayırlı olsun melegınnbenide benide benide ekleyın kızzlar bende gelıyorum 24nisan son adet gunum bugun ogrendım 5haftalık hamişimmmm doktora daha gitmedik 11hazıranda babalar gununde gıdecez ınsllah
hosgeldın canım aramıza hayırlı olsun bebişMerhaba kizlar iyi aksamlar bende gecen cuma uye oldum aksamda kan tahlili yaptirdim hamileyim gecen hafta doktorum şehir dişinda oldugu icin baska bir doktora gittim ama hiç içime sinmemişti doktor bana 2,5 hatalik hamilesin demisti ama bugun kendi doktoruma gittim şükür bebegim 5 haftalik))) haftaya kalp atişini duycaz ocak sonu inşallah doğucak bebişim. Herkesin bebişi hayirli olsun...
oyy oyy masallahdenizcim listeye ekleyebilirsin tatlım.
18 haziran kontrolüm var ikili tarama testi ve cinsiyet tahmini yapıcak
bebeğimi gördüm hem hıçkırıyor hem el kollar hareketli ,
6cm boyumuz var .
ultrason haftamız 9w+5days
bu arada ikili tarama testinden sonra 3 lü tarama testi yerine 4 lü tarama testi yapılıcak.
elevite geçtik,magnezyum istedim,kalsiyum verdi
ve resmimizide aldık geldik.bıdığım bebek profilinde çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın.
böbreklerime vs baktı
bu arada epilatör zararsız dedi.
turşu suyu içtim diye biraz bundan sonra olmasın dedi
12. haftadan sonra bulantın azalır güzel besleniceksin plasenta oluşuyor direk bebişe gidicek gıdalar dedi.
balık illlaki şart değil kuruyemiş karışımı devam dedi.
güneş kremi ve çatlak kremi tavsiyelerimizi aldık.
bol su içiçekmişiz
tansiyonum 9-16 çıktı iyi dedi.
bugünümüz böyle geçti çok mutluyum
çok aşırı kiraz alımı olmasın şimdilik miktarınca ye dedi kanı sulandırıyormuş
karpuz güzel dedi aşırı kaçma dedi
sarımsaklı yoğurt yiyorum diyince ooo çok iyi dedi
böyle işte aklıma geldikçe yazarım yine
merhaba kızlar ujmarım ıyısınızdıe.. ben suan annemlerdeyım gecmısı okumdaım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?