2012 Ocak Anneleri

taş gibi derken nasıl yani canım ya şşişiyormu?biz de artık aştık canım bulantıları aşermeleri belirtilerden cinsiyet tahmini yapıyoruz

evet cnm yaaaa inan öyle bir taş gibi kiii ayaykta durmaktannn bu ço doğalmışş ama bir görsennn eşim bile şaşırdııı..

Bu arada hangi belirtilermiş bunlar cnmmmm?????????????

Canım sabah yataktan kalkmadan yanında leblebi bulundur ye,normal bisküvi ye,ve kızarmış ekmek ya da etimek ye kahvaltı olarak mesela üzerine krem peynir sür.Benim de bulantılarım çok fenaydı böyle yaptım bi de folic asiti azaltıp bıraktım folic asit çok bulantı yapıomuş dayanamadım

aayyy saatlerdir geçmişi okuyorum en son dün akşam bırakmıştım sizi
bıraktıgım yerde bulamadım tabi oku oku bitmedi

sekercikk paylaştıgın faydalı seyleri cok begendim cok tskler

nasılsınız görüşmeyeli güzel annecikler?

yarın dr kontrolüm var arkadaşlar artık kalbinin atması gerek ve ben çok korkuyorum rüyamda atmıyodu dün gece grdüm başka dra gidiyorum oda atıyo diyor ama nerdeyse atmadığına okadar eminimki atarsa süpriz olucak ilk bebeğiminde kalbi durmuştu çok korkuyorum inşallah güzel haberlerle gelirim

selam kızlaar
gule gule cnm allah kabul etsınn:80:
şekercikmm amin
mecburum adaşım arada çok hafif kaçamaklar yapıyorum çok nadir olmak şartıyla ama doğurana kadar bana tuz yasak bide bi severimki
canım ya Allah kolaylık versin, ben çokk zorlandım.. ama kendimizin ve bebişlerimizin sağlığı için gerekiyosa yapıcaz mecburen...
hadi benimkileri tahmin edin bakelimm yüzümde sivilce çıkmadı, biraz da güzelleştim gibi ama göğsümde sivilcem çıktı.. bende ikisinden de mi var acep
benim içime bişe doğmadı yaf :26:

ya kızlar hakkaten ya, şu topikte bi tane de canım tatlı çekiyo diyen çıksa şaşırıp kalcam, hepimizin ekşi tuzlu çekiyo

bakalım hayırlısı canım ama hat safhada erkek hıssedıyorum ya nası bısı bu bole=)sen hıssetmısmıydın?bıde ne zaman bellı oldu cınsıyetı benım 12.haftada kontrolum var bellı olurmu
12. haftada erkek bebişler bazen gösterebiliyomuşlar :)

bnm canım cook turs ıstıyo dun agzımın suyu aktı o derece ama hazır tursu degıl ev tursusu o da bende yok dun gec dıe komsudanda alamadım bugunde kocası vardır dıe gıdemedım hala aklımdaa:78:

ben GELDİMMMMMMMMMMMMM ARKADAŞLARRRRRRRRR NASILSINIZZZZZZZ????????
hoşgeldiiin sen nassın tatlımm
di mi di mi.. ben de folik içmediğimde daha iyiyim sanki..
sağol canım, sen?
inşallah canım ya, güzel haberler getirirsin

Aklına hiç böyle kötü şeyler getirme canım, hep pozitif düşün

Iyi gecelerr arkadaşlarrrrrrr!!!!!!!!!!!!!

Meserrett gün ve doğum arkadaşımm nasıl gidiyorrrrrrr

Sorma canım yaa çok fena bulantım var, kraker, leblebi ve suyla besleniyorum maalesef vitaminleri bile zor yutuyorum

aylint .!.:
di mi di mi.. ben de folik içmediğimde daha iyiyim sanki..

evet canım zaten doktor da sölemişti bulantı yapıo azalt dayanamıosan demişti azalttım bi değişme olmadı 2 gündür de içmiorum,elevit diye bi ilaç verdi bunda da folic asit var iç demişti ama kendimi hazır hissetmiorum onu içmeye

Son düzenleme:
kızlar bende öyle sulu yemek asla yiyemiyorum,sürekli kuru şeylerle besleniyorum, kraker,makarna,kaşarlı tost gibi...tavuk yiyemiyorum ismi bile beni tiksindiriyor...kırmızı eti arada biftek tarzı yiyebiliyorum...makarnaya da ketçap atıp yiyebiliyorum ancak...internetten baktım ketçap da da katkı maddesi varmış...ne yapcam bilmiyorum....

canım domates doğrayıp onla kavurup ye ya da bol salçalı

canım benim sabahları genelde çok oluyor..öğürüyorum falan bazen ama genelde bir tiksinti var yemeklere karşı, sulu yemek hiç yiyemiyorum..öyle kuru kuru besleniyorum...

en son doktora gittiğimde pazartesi günüydü 6+6 ydım...ultrason kağıdında öyle yazıyordu... 7+4 müyüm ki ben?

canım benim sabahları genelde çok oluyor..öğürüyorum falan bazen ama genelde bir tiksinti var yemeklere karşı, sulu yemek hiç yiyemiyorum..öyle kuru kuru besleniyorum...

Ben sadece bir defa yediklerimi çıkardım o da sabah aç karnınaydım ve arabaya binmiştim.Kokulara çok hassasım hatta ev kokuyo diye annemlere evi temizlettim.Baana kalsa hala kokuyo.Yemek pişiremiorum ama yemem içmem iyi allaha şükür.Çok sulu şeyler ben de yemiyorum.Ama Aç karnına leblebi ya da bisküvi yiyorum mide asidini alsın diye ,Bi de folic asidi bıraktım ben .2 gündür daha iyim.

aklına hiç böyle kötü şeyler getirme canım, hep pozitif düşün

Sorma canım yaa çok fena bulantım var, kraker, leblebi ve suyla besleniyorum maalesef Vitaminleri bile zor yutuyorum

allah kolaylık versin cnmmmm!!! Bende çok şükür öyle birşey yokkk. Ben de duyunca şaşırıyorum dah demek günüm var diyordum ama seninle günüm aynııı. Demek dedikleri gibi bazılarında oluyo bazılarınada olmuyooo. Dikkat et bu aralar gıda çokda mühim değill sen ilaçlarına özen göster çıkarırsan bir daha iç cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…