selam kızlar, nasılsınız?
canım benim, çok geçmiş olsun, doktorun sözünden çıkma, dikkat et olur mu.. biçok arkadaş yaşadı ve atlattı bu kanamaları, inşallah sen de atlatacaksın... ilaç konusunda fikrim yok, prospektüste de açık değil sanırım, kızların dediği gibi bi eczacıya danışabilirsin...
ben de çok canım istemesine rağmen tek tük kornişon yiyerek bastırmaya çalışıyorum isteğimi.. benim de çok tuzludan kaçınmam gerekiyo ohss nedeniylen pzt ya da salı kontrole gitcem, bakalım atlattım mı tamamen ohss yi...
bikaç gün midem kötü gibiydi, çok zor olmuştu, bişe yiyemiyodum, Allah kolaylık versin canım ya, çabuk geçer inşallah... benim de ağzımın tadı kötü yaf
şekercik ne güzel şeyler paylaşmışsın, kaydettim bilgisayarıma :) eline, bebişine sağlık canım
canım ya, aynen..
Allah kolaylık versin canım.. maşallah oğluşun da ilgi bekliyo tabi...
benim de uykum yerinde valla :))
hoşgeldiiiiin :)
benim doktor da ben sormasam kullan demicekti sanırım.. üstelik planlı...
( canım çok üzüldüm... ama bunda da bi hayır vardır tatlım ya.. inşallah çabucak yeniden hamile kalırsın..
tatlım bi kontrol de mi olsan, neden olmuş.. gerçi laparoskopide tüplerin ne kadar açık olduğunu da kontrol ediyolar.. ben de laparoskopi oldum çikolata kisti yüzünden... ilk gün biraz gaz sancın oluyo, ayağa kalkabiliyosun hemen, hemşireler sölüyo zaten, yürümeye çalışırsan gazdan daha çabuk kurtulursun, ikinci güne baya rahatlıyosun.. zor diil, meraklanma... çok geçmiş olsun tatlım ya...
hoşgeldin canım, hayırlı olsun hamileliğin..
evt cnm oyle oluyo 7+1 sat a gore ama bebek gec yumurtlamadan dolayı 5 haftalık cnm
şekercikk yeni profil resmin çooook şeker olmuş :)
evt cnm oyle oluyo 7+1 sat a gore ama bebek gec yumurtlamadan dolayı 5 haftalık cnm
ben dr. sordum 2 defa aynı şeyi söyledi bende doğum 7+1 e göre o zaman dimi dedim evet dedi zaten ultrason fotosunda bebeğimin boyu normalmi diye baktm netten normal çıktı yani 2 hafta geriden gelmesi şaşırttı beni sadece
aylinnnn ohss nedir canım benimde preklamsi riskim olduğundan tuzlu yememyasak
Merabalar uzun zamandır yazamıyordum. 2. doktor kontrolümüze perşembe günü gittik. 7+2 olmuşum. Bebek şuan 9 mm. Ama doktor üzücü bir haber verdi bize. Kesenin etrafında kanama varmış. Düşük riskin var dedi. İlaç verdi progestan günde 2 kere alıyorum. Yatıp dinlenecekmişim. Böyle durumları duyan şahit olan varsa yazarsa sevinirim. Dualarınızı bekliyoruz. İnşallah bebeğim bizimle kalır...
iyi düşünmüşsün :13: hadi kaçtım bu seferrrtsk canım cetvelımı erkek hıssettıgım ıcn mavı yapmıstım ama olurda kız cıkarsa melegımle bozusmayalım dimi
alla allaa doktor bı yerde sacmalamıs ama ya..bende 1 hafta gec yumurtlamısım su an 9+0 olmam lazımdı dogum 1 ocaktı doktorum bana artık 8 ocak dedı nası oluo kafam karıstı be:84:
iyi düşünmüşsün :13: hadi kaçtım bu seferrr
banada 12 ocak dedi doktorum ultrason fotosunda 10 ocak dio hadi onu anladık 2 gün bi fark ama tuhaf yani ordaki sekreter 7 hafta doktor bey dıo bilgilerime bakıp ultrason fotosunda da 7 +1 dio doktor neden 5 haftalık dedı yanı bebeğimin görüntüsü o gün itibariyle 7+1 değilde 5 haftalık bebk görüntüsü ve gelişimimi onu mu kastetti acaba :26::26::26:
canım ya nasıl yiyosun tuzsuz, ben dayanamadım artık..ama belki de bu ilk aylarda mideler kendinde diil de ondan mı yiyemedim daha fazla acaba.. ağzımın tadı kötüya..
tsk canım cetvelımı erkek hıssettıgım ıcn mavı yapmıstım ama olurda kız cıkarsa melegımle bozusmayalım dimi
ya kızlar mesaj yazarken toplu nasıl alıntı yapıyorsunuz?
benim de kan testini yaptığım ilk günden beri içime oğlum olacağı hissi doğdu. çevremizdekilerin % 90'ı da erkek diyor. kalan % 10 luk kısım ve eşim ise kız diyobakalım hangimizin hisleri doğru çıkcak
anne ne hissediyorsa çıkıyor gerçekten benimde içime kız doğuyor bakalım hayırlısı:)canının özellikleçektiğieyler varmı?
hayırlısı inş. sağlıklı olsunlar da tek dileğimiz bu hepimizin
valla ben tatlıya çok düşkün bir insandım ama hamile olduğumdan beri aramıyorum. daha çok tuzlu ve ekşi şeyleri seviyorum ki eskiler ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler yaa
bulantım hiç olmadı yüzümde sivilceler azaldı
sürekli çilek ve nerdeyse her öğünde salata yiyorum :)
benim de kan testini yaptığım ilk günden beri içime oğlum olacağı hissi doğdu. çevremizdekilerin % 90'ı da erkek diyor. kalan % 10 luk kısım ve eşim ise kız diyobakalım hangimizin hisleri doğru çıkcak
anne ne hissediyorsa çıkıyor gerçekten benimde içime kız doğuyor bakalım hayırlısı:)canının özellikleçektiğieyler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?