bende de inanılmaz bi halsizlik var. zaten an başından beri en büyük sıkıntım bu. 6.30 en geç 6.45te uyanmak zorundayım sabahları işe gitmek için. (devlet memuruyum ama uzak biraz görev yerim) resmen ağlayarak kalkıyorum sabahları, oysa ki erkenden uyuyorum ama yetmiyor.
İnşallah bulantıların geçer canım bi an önce... o zaman biraz daha toplarsın gücünü
tatlım bozma moralini, beyler de hayatlarının değişeceği bu duruma alışma devresindeler şu an. belki biraz da bizler alınganlaştık şu aralar. en kısa sürede gönlünü alacaktır umarım senin.
sağol canım umarım(
Ya bu oda konusu en fazla kafamı karıştıran konulardan biri bebek odalarında dolap 2-3 kapaklı minicik çok ufak yaa.
Beşikmi alsam,park yataklardanmı alsam ne alsam ona hiç karar veremiyorum zaten.
Eşimin asker arkadaşınında geçen sene bebeği oldu onlar yaptırtmışlar normal bizim gardolaplar gibi ama 3 kapılı yaptırmışlar konsolu var bide 4-5 çekmeceli bide beşiğinde 2 tane çekmecesi var kahverengi gibi lake yaptırmışlar ama mükemmel..
Benimde aklıma yattı o yüzden yaptırmayı düşünüyorum bende bakmıcam hiç bebek odalarına falan sanırım en mantıklısı bu çnkü bunların dolapları çok ufak..
Ya bu oda konusu en fazla kafamı karıştıran konulardan biri bebek odalarında dolap 2-3 kapaklı minicik çok ufak yaa.
Beşikmi alsam,park yataklardanmı alsam ne alsam ona hiç karar veremiyorum zaten.
Eşimin asker arkadaşınında geçen sene bebeği oldu onlar yaptırtmışlar normal bizim gardolaplar gibi ama 3 kapılı yaptırmışlar konsolu var bide 4-5 çekmeceli bide beşiğinde 2 tane çekmecesi var kahverengi gibi lake yaptırmışlar ama mükemmel..
Benimde aklıma yattı o yüzden yaptırmayı düşünüyorum bende bakmıcam hiç bebek odalarına falan sanırım en mantıklısı bu çnkü bunların dolapları çok ufak..
Canım henüz çok erken olsa da biz de baktık eşimle
Biraz fiyat farkı olsa da baya büyük dolaplı, şifonyerli takımlar var, yataklar da sonradan büyüyor, 1.50 ye kadar yatabiliyor çocuk, sonra da değiştiririz yatağını nolucak.
Ben park yatakları sevmiyorum ya, tamam pratik falan ama çok kaba, hantal geliyorlar bana, bir de ben bebeğin ebeveynlerinin odasında uzun süre yatmasına karşıyım, erkenden kendi odasını yatağını bilsin istiyorum. O yüzden bir oda takımı, bir de ilk zamanlar kullanmak için ucuzundan küçük beşik almayı planlıyorum.
Canım henüz çok erken olsa da biz de baktık eşimle
Biraz fiyat farkı olsa da baya büyük dolaplı, şifonyerli takımlar var, yataklar da sonradan büyüyor, 1.50 ye kadar yatabiliyor çocuk, sonra da değiştiririz yatağını nolucak.
Ben park yatakları sevmiyorum ya, tamam pratik falan ama çok kaba, hantal geliyorlar bana, bir de ben bebeğin ebeveynlerinin odasında uzun süre yatmasına karşıyım, erkenden kendi odasını yatağını bilsin istiyorum. O yüzden bir oda takımı, bir de ilk zamanlar kullanmak için ucuzundan küçük beşik almayı planlıyorum.
cnm bende onun ıcın bebek odası yada cocuk odası degıl dırek genc odası bakıyorum
bunların dolaplarıda oldukca genıs
cnm dusuncelerımız aynıııııı
bende kesınlıkle ıstemıyorum benle yatmasını
ben bır genc odası bırde besık alıcam
besıgıde odasında durcak
ben yorulurum belkı gecelerı kalk yat felan ama olsun varsın yorulayım ama bebegım odasını yatagını bılsın
butabıkı benım nacızane dusuncem
bu arada en sondakı sepet besık 350 tl
fakat onu degılde baska bır tane begendım o 280 tl onu alıcam Allah ızın verırse
ayyy kızlar bır zaman gecsede
2012 Ocak annelerının bebıslerının odaları ve cıcıslerı dıye topık acsakkk
neyse ben sımdılık cıkıyorum
malzeme sıparısı vermem lazım
gorusuruz yıne
bende de inanılmaz bi halsizlik var. zaten an başından beri en büyük sıkıntım bu. 6.30 en geç 6.45te uyanmak zorundayım sabahları işe gitmek için. (devlet memuruyum ama uzak biraz görev yerim) resmen ağlayarak kalkıyorum sabahları, oysa ki erkenden uyuyorum ama yetmiyor.
İnşallah bulantıların geçer canım bi an önce... o zaman biraz daha toplarsın gücünü
Genç odası.. Bilmem ki oda olabilir evet mantıklı..
Daha çok erken aslında ama bende bazen tutamıyorum kendimi almak istiyorum eşim frenliyo
Dışarı çıkabilsem frenleyemez belki ama evden bu kadar oluyo
Ayy Allah o günleride göstersin inşallah canım aldıklarımızı paylaşırız o topicte..
Göbişler belli olmaya başlasın göbiş topiğinide açalım..
cnm bende onun ıcın bebek odası yada cocuk odası degıl dırek genc odası bakıyorum
bunların dolaplarıda oldukca genıs
cnm dusuncelerımız aynıııııı
bende kesınlıkle ıstemıyorum benle yatmasını
ben bır genc odası bırde besık alıcam
besıgıde odasında durcak
ben yorulurum belkı gecelerı kalk yat felan ama olsun varsın yorulayım ama bebegım odasını yatagını bılsın
butabıkı benım nacızane dusuncem
bu arada en sondakı sepet besık 350 tl
fakat onu degılde baska bır tane begendım o 280 tl onu alıcam Allah ızın verırse
ayyy kızlar bır zaman gecsede
2012 Ocak annelerının bebıslerının odaları ve cıcıslerı dıye topık acsakkk
neyse ben sımdılık cıkıyorum
malzeme sıparısı vermem lazım
gorusuruz yıne
slm bende 6 hafta 3 günlük hamileyim.bu 2. bebegim olacak.ilki bir buçuk yaşında.aynı tarihte doguracagım resmen oda ocakta olmuştu:)
Bizim orda Kadir Has Center var, çocuk alış-veriş merkezi, bebekler için her şey var, hepsi de çok güzel, bende öyle bir göbek var ki, oda baktığımız yerdeki kız, göbeğime bakıp cinsiyeti belli oldu mu dedi, düşün yani
günaydın anneler .......
bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....
Sen avrupa yakasında oturuyodun dimi canım?
Ben anadolu yakasındayım..
Buralardan bakarız büyük ihtimalle..
İçimize sinmezse o yakaya geçiş yaparız
Yok artık cnm 68'e düşmüşsün bende 67.5 kiloym bebek sanılcak kadar bi göbek yok daha..
Yada bana öyle geliyo
Gazdır o gaz
Evet cnm Avrupa, Bahçelievlerdeyiz, tabi bu alış veriş merkezleri falan pahalı biraz, ilerleyen aylarda maskoya bakıcaz oda için, diğer eşyalarına da havuzlu han var eminönünde ordan bakmayı planlıyorum. Sonuçta markalar belli, neden daha fazla para verelim ki?
Bende eskiden her yer vardı göbek yoktu, şimdi bi süzüldüm ama göbek aldı başını gitti, gaz mıdır bilmem, patlamam inşallah
saol tatlım, Allah senin de yardımcın olsun inşallah. Öğlen midem bulanıyordu yemeğe gitmedim 1 saat başımı dayayıp masama uyudum o bile o kadar iyi geldi ki. o an evde olup yatağımda uyuyailmek için neler vermezdim...
Allah yardımcın olsun canım çalışsaydım napardım bilmiyorum oturduğum yerden mutfağa gidicek takatim yok o dereceyim..
Ahh bulantılar geçse toplıycam gücümü kendime gelcem ama nerde..
Yüzümün rengini görsen korkarsın sarardım soldum
biz çalışanların da bu anlamda işi zor canım ya, ama mecburuz işte. Saolsunlar kötüysen git dediler bugün ama insan bilemiyor ki belki daha kötü olduğum zamanlar da gelecek o yüzden idare etmeye çalışıyorumbende senin gibiyim sürünerek gidiyorum işe(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?