2012 Ocak Anneleri

tatlım bırak tozlansın yahu, şu halinde kimse ayıplamaz seni, ayıplayan da çok da tınn.. kocan da inşallah gelip gönlünü alır akşama :)
hayırlı olsun tatlım, maşallah hoşgeldin aramıza
yok be canım, makarna yiyorum işte, yağsız tuzlu, kraker galeta falan, onun dışında ne görsem iğreniyorum, ki normalde çoooook iştahlı biriydim, her bulduğunu yiyenlerden
inşallah çok sürmeden geçer tatlım ya.. bi iki gün bulanma da diil ama midem iyi diildi, yemek fikrinden nefret ediyodum, ne zor geçti o iki gün.. gerçekten zor... Allah yardımcınız olsun.
selamm

nasilsiniz kizlar ?
selam canım,sen?
benim de tansiyonum düşük çıkıyo genelde ama önceden de öyleydi, bünyem alışık sanırım..
yupppiiiiiiii canı tatlı çeken bir hamilemiz var artıkkkkk :119:

ben temizliğimi dinlene dinlene yapıyorum valla, eşim de mümkün olduğunca yardımcı oluyor
işten geldikten sonra herşeyi o yapıyor sağolsun
ama ben de evi süpürüp siliyorum tozlandıkça gördükçe sinir oluyorum çünkü

ohh yedım menumu
uzandımmm
mıdem gecsın dıyee
gecdı sukurler olsun
zaten annemın ısyerı ıcın malzeme sıparısıne gıtmem lazım
onun ıcın ıyı olmalıyımmm
Allah ım ınsallah gecer herkesın bulantrılarıda kolayca gecırebılırız hamıslıgımızı
kızlarr sızınle bır bebek arabası ğpaylasmak ıstıyorum
yasadıgım yerde ıkı turıstte gordum
fıatını ogrendım
2500 tl
Stokke

haha ben de geçen hafta yemeksepeti olmasa açlıktan ölürdüm heralde:)) Zaten bişey yiyemiodum ama akşama doğru brz acıkınca kendimi dinleyip ne alsma midem bulanmaz dşye düşünüp hergün bişey istedim:) Kocam gelio ne yemek var dio açıorum herşey var hadi söle diorum zavallı aç gezio bnm yüzümden

Ama yarın yemek yapmayı düşünüorum bu kadar iiyi hissedersem kendimi

:))
doktor beklenen doğum tarihi verdi mi sana? benim 4 ocak.
ama doğum günümün ertesi hamile olduğumu öğrendim
anneler günü ertesi kalp atışı gördük
kesin yılbaşı ertesi de doğar:))

Geçer canım inşallar, valla bunu netten e-gebelik miydi neydi öyle bir siteden okudum, genelleme tabi bunlar herkeste aynı olacak değil, ay benimki de geçsin ne olur, kocama kapris yapıp canım şunu çekti bunu çekti demek istiyorum

ayy cnm aynı ben
esım sagolsun yeyıp gelır hep ısınden dolayı :)

:))
doktor beklenen doğum tarihi verdi mi sana? benim 4 ocak.
ama doğum günümün ertesi hamile olduğumu öğrendim
anneler günü ertesi kalp atışı gördük
kesin yılbaşı ertesi de doğar:))

canım benim SATa göre 9 haftalık ve 2 ocak doğum görünüyor
ama ultrasona göre bebiş 4-5 gün geriden geliyor 7 ocak yazıyor onda
takvimim sata göre tabii bakalım bu kontrolde nasıl çıkcak

araba süpermiş gerçekten fiyatı da öyle tabii

Bizim arabayı satar bunu alırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…