Ben oğlumdada 32 kilo almıştım ama 46 kiloyla başlamıştım valla bilmiyorum Allahım sonumu hayretsin
benim göbüşüm çıktı bile pantolonlar olmuyo
bu gün okula gittim oğlumu almaya gören hamilemisin dedi evet dedimm
amanınnn 32 mi?
bende şimdi 47 ye düştüm..kaç alırım bilmiyorum...32 almam ama
ay bende hatta geçen kendime beli lastikli pantolanlardan aldım :)))
ama gören kilo mu aldın diyo sinir oluyom fena bozmak geliyo içimden onları :)))
Kızlar bi karnımı doyurdum, baktım döktürmüşsünüz, iki gün sonra boğazımdan lokma geçti, çok mutluyum, ne olursa olsun çıkarmicam tutucam
Bu arada benim bebiş rus takvimine göre kız, çine göre erkek, her gören çok güzelleştin sen oğlun olacak diyor, annemlerin de içine kız doğuyormuş, hayırlısı olsun da kız erkek farketmez, hiç ayıramıyorum ben ikisinden de istiyorum
bellimi olurbakarsın alırsın bende hiç alamıyodum annecim azmı balık yagları içirdi çok zayıfım diye ama hamile kalınca pompayla şişmiş gibi oldum
Kızlar bi karnımı doyurdum, baktım döktürmüşsünüz, iki gün sonra boğazımdan lokma geçti, çok mutluyum, ne olursa olsun çıkarmicam tutucam
Bu arada benim bebiş rus takvimine göre kız, çine göre erkek, her gören çok güzelleştin sen oğlun olacak diyor, annemlerin de içine kız doğuyormuş, hayırlısı olsun da kız erkek farketmez, hiç ayıramıyorum ben ikisinden de istiyorum
yok şekerim kilo almadım hamişim deee havalı havalı
kızlar, göbeğimiz ne zaman çıkacak? yani 3. ayın içindeyim ve şimdiden karnım büyüyor. az mı yesem biraz
Ben oğlumdada 32 kilo almıştım ama 46 kiloyla başlamıştım valla bilmiyorum Allahım sonumu hayretsin
yok şekerim kilo almadım hamişim deee havalı havalı
O kişiye göre değişir, benim kilo kaybım olduğu halde göbek aldı başını gitti, artık ben söylemeden soruyorlar hamile misin diye, ama bizim şirkette bir kız var, 6 aylık ve göbeği yeni belli olmaya başladı, benimki onunkinden büyük nerdeyse :44:
E 46 kilo 32 yi kaldırır da ben şimdi 32 kilo alsam 100 olurum amanınnnnnnnn
ay valla ne bilim normalde pat diye sölerim ama hamile olduğumu söleyemiyorum değişik bişey anlamadım gitti eşimde öle diyo valla işyerindekileri tek tek laf açılırsa sölüyo
bide öle bi durum varki önceden herkes sorardı ne duruyonuz 3 yıl olack evleneli falan diye ay şimdi kimse sormuyo
neyse kızlar yarın görüşürüz eşim geldi yemek yiyecez yarın görüşürüz inş...
iii akşamlar herkese.........
aynen canım kişiye göre değişiyo dediğin gibi benimde öle kilo kaybıma rağmen göbek ve göğüsler aldı başını gidiyo :)))))))))))
ay bende 32 kilo aldığımı düşünemiyorum allah korusun 88 kilo olurum aman allahım yuvarlanırım artık yollarda
ahh o soranlar var yaa deli ediyolar adamı ne bekliyosun daha çocugun 10 yaşında oldu yap bitane daha ayol olsa yapıcaz şeytan diyodu kii ahh ahh
neyse kızlar yarın görüşürüz eşim geldi yemek yiyecez yarın görüşürüz inş...
iii akşamlar herkese.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?