2012 Ocak Anneleri

benim henüz göbeğim benim dışında kimsenin fark edebileceği kadar büyük değil. sadece akşam yemeklerinden sonra şişkinlik oluyor

Kızlar bi karnımı doyurdum, baktım döktürmüşsünüz, iki gün sonra boğazımdan lokma geçti, çok mutluyum, ne olursa olsun çıkarmicam tutucam

Bu arada benim bebiş rus takvimine göre kız, çine göre erkek, her gören çok güzelleştin sen oğlun olacak diyor, annemlerin de içine kız doğuyormuş, hayırlısı olsun da kız erkek farketmez, hiç ayıramıyorum ben ikisinden de istiyorum

sevindim canım bişeyler yiyebildiğine umarım daha iyiye gider

en önce sağlıklı ve hayırlı olması tabii önemli olan

Son düzenleme:
bellimi olur bakarsın alırsın bende hiç alamıyodum annecim azmı balık yagları içirdi çok zayıfım diye ama hamile kalınca pompayla şişmiş gibi oldum

bende öyleyim canım evlenirken 42 kiloydum valla.2 senede anca 48 falan oldum..şimdi bir kilo verdim..kilolu olmayı çok merak ediyorum..benim hiç kilom olmadı..
belli mi olur valla açlığa dayanamam..

maşallahhh afiyet bal şeker olsun lop lop et olsun demicem kadının bogazına durmasın yedikleri

yok şekerim kilo almadım hamişim deee havalı havalı

ay valla ne bilim normalde pat diye sölerim ama hamile olduğumu söleyemiyorum değişik bişey anlamadım gitti eşimde öle diyo valla işyerindekileri tek tek laf açılırsa sölüyo

bide öle bi durum varki önceden herkes sorardı ne duruyonuz 3 yıl olack evleneli falan diye ay şimdi kimse sormuyo

kızlar, göbeğimiz ne zaman çıkacak? yani 3. ayın içindeyim ve şimdiden karnım büyüyor. az mı yesem biraz

O kişiye göre değişir, benim kilo kaybım olduğu halde göbek aldı başını gitti, artık ben söylemeden soruyorlar hamile misin diye, ama bizim şirkette bir kız var, 6 aylık ve göbeği yeni belli olmaya başladı, benimki onunkinden büyük nerdeyse :44:

Ben oğlumdada 32 kilo almıştım ama 46 kiloyla başlamıştım valla bilmiyorum Allahım sonumu hayretsin

E 46 kilo 32 yi kaldırır da ben şimdi 32 kilo alsam 100 olurum amanınnnnnnnn

aynen canım kişiye göre değişiyo dediğin gibi benimde öle kilo kaybıma rağmen göbek ve göğüsler aldı başını gidiyo :)))))))))))

ay bende 32 kilo aldığımı düşünemiyorum allah korusun 88 kilo olurum aman allahım yuvarlanırım artık yollarda

ahh o soranlar var yaa deli ediyolar adamı ne bekliyosun daha çocugun 10 yaşında oldu yap bitane daha ayol olsa yapıcaz şeytan diyodu kii ahh ahh

Benim göğüsler de zaten insani ölçülerin üstündeydi, bikaç ay sonra taşıyamicam bu gidişle göbek için de gaz diyo burdaki arkadaşlar, ama görmeleri lazım, sanayi tipi gaz benimki, büyük tüp

ahh o soranlar var yaa deli ediyolar adamı ne bekliyosun daha çocugun 10 yaşında oldu yap bitane daha ayol olsa yapıcaz şeytan diyodu kii ahh ahh

Ay sorma ben 6 yıllık evliyim, artık milletin sorularına cins cins cevaplar vermeye başlamıştım, dalga geçiyordum napim belki olmuyo kardeşim, hem sana ne benim özelimden belki frijitim, belki çocuk düşmanıyım olamaz mı

Evet benimde çok irdeleyip üstüme gelenler oluyodu . 1,5 yıl önce düşük yaptım bunuda biliyolar gene soruyolar . Amcamın kızı şuan 7 aylık hamile aradı hamileyim dedi o kadar sevindimki oda 5 yıllık evli yoktu çocugu istiyoduda kendimin olsa anca bu kadar sevinirdim .neyse sana gelicem dedi haspam buyur gel dedim ne seviyosa yaptım şöle otur rahat et falan diyorum masanın baş köşesine oturtum bunu servis yapıyorum aaa çok midem bulanıyo bi şeyy yiyemiyorum dedi şöle süzdü beni seninde göbegin çıkmış hamilemisin dedi. kendimi o kadar kötü hissettimki anlatamam hamile olsam haberin olur dimi dedim hem hemen hamile olnuca karınmı çııyo dedim dua et evimde misafirsin yoksa ben sana dicemi bilirdim dedim . Espiri yaptım dedi suttum ama gel bana sor günlerce dışarı çıkmadım sabaha kadar agladım densizligi yapan canın olursa daha çok zoruna gidiyo insanın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…