canım sonuçta herşey rabbimden çıkan sonucun %100 garantisi yok tam terside çıkabiliyo ve bişey çıksa tedavisi yok ve benim gebeliği sonlandırma gibi bi düşüncem yok herşey rabbimden rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar versin cümlemize ....
bunlardan dolayı kafamı bulandırmak istemiyorum allah korusun olumsuz sonuç alırsam geri kalan hamilelik sürecimi üzüntüyle geçirmek istemem ve araştırdığım kadarıyla çevremden bildiğim kadarıyla kesinliği yok mesela benim arkadaşıma daum sendromu var dediler bebeği alalım dediler sapasağlam bir kızımız oldu ...
rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı gebelik ve evlatlar versin inş...
katılıyorum. benim akrabam olan bir hanım. 40 küsür yaşında yıllar süren tedavi sonucu tüp bebekle hamile kaldı. ikili sonucu down olabilir demişler. o zaman adını bilmiyordum ama amniyosentez istemişlerdi sanırım. babası çıldırdı. "Allahtan gelene can feda. hasta olsa öldürecek miyim evladımı" dedi. çok şükür sapasağlam kızımız oldu. ama kadının 9 ayı rezalet geçti. korkuyla. ağlamakla...
canım nereden hesapladın?
ben internet hesabı değil de doktor hesabına göre dedim. hani 7 gün ekle sat a, 3 ay geri git yöntemi.
Ayy ben çok yiyorum nolucak benim bu halimoğlum bile az önce anne sen böle giderse 150 kilo olursun dedi ama napıyım yaa acıkıyorum
Ayy ben çok yiyorum nolucak benim bu halimoğlum bile az önce anne sen böle giderse 150 kilo olursun dedi ama napıyım yaa acıkıyorum
canım nereden hesapladın?
ben internet hesabı değil de doktor hesabına göre dedim. hani 7 gün ekle sat a, 3 ay geri git yöntemi.
bende öle diyodum ama 58 hamile kaldım şimdi 56 yım :)))))
bende çok acıkıyorum ama her seferinde yemiyorum meyveyle geçiştiriyorum yada bir galate gibi....
yok beni kesmiyo bulgur pilavı pişirdim akşam yemegini bekleyemedim farkına vardıgımda 2 tabak götürmüştüm
67 idim ilk hamile oldugumu ögrendigimde şuan 70 kiloyum
yok beni kesmiyo bulgur pilavı pişirdim akşam yemegini bekleyemedim farkına vardıgımda 2 tabak götürmüştüm
67 idim ilk hamile oldugumu ögrendigimde şuan 70 kiloyum
canım dikkat et bence ilk aylardan çok kilo almamaya bak. ben az az sık sık yiyorum hep böyle besleniyorum zaten. ben de 52 kilo ile hamile kaldım 9. haftadayım hala aynıyım. bulantı sorunum çok şükür olmadığı için kilo verme durumum da olmadı ama almadım da. dengeli beslenmeye çalışıyorum
kızlar, göbeğimiz ne zaman çıkacak? yani 3. ayın içindeyim ve şimdiden karnım büyüyor. az mı yesem biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?