2012 Ocak Anneleri

amiiin canım allah hepimize hayırlı sağlıklı, eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin.

evet canım aynen benim annem 38 yaşında doğum yaptı 99 da annemdende amnşyosentez istemişlerdi yani su alma olayı annem yaptırmadı hem onunda bebeğe ve anneye riski var diye biliyorum 35 yaş üzeri olanlara direk amniyosentez diyo çoğu dr ....

işte bunlardan dolayı yaptırmayı düşünmüyorum daha 29 yaşındayım gerçi zaten su aldırma istemi 2 li ve 3 lü test sonucuna göre istiyo dr lar ama dediğim gibi allahtan gelen bir can rabbim hayırlısını versin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....

Ayy ben çok yiyorum nolucak benim bu halim oğlum bile az önce anne sen böle giderse 150 kilo olursun dedi ama napıyım yaa acıkıyorum

Ayy ben çok yiyorum nolucak benim bu halim oğlum bile az önce anne sen böle giderse 150 kilo olursun dedi ama napıyım yaa acıkıyorum

bende öle diyodum ama 58 hamile kaldım şimdi 56 yım :)))))

bende çok acıkıyorum ama her seferinde yemiyorum meyveyle geçiştiriyorum yada bir galate gibi....

benim dogum 25 ocaga geliyormus dr. dedi nette de 22 ocak hesapliyyor ama dr. edi tam kac milim oldugunda ksin belli olu zaten bebeklerin %5 i zamaninda dogarmis

bakalim 8 haziranda gidicez tekrardan gözükür ins.

bende öle diyodum ama 58 hamile kaldım şimdi 56 yım :)))))

bende çok acıkıyorum ama her seferinde yemiyorum meyveyle geçiştiriyorum yada bir galate gibi....

yok beni kesmiyo bulgur pilavı pişirdim akşam yemegini bekleyemedim farkına vardıgımda 2 tabak götürmüştüm
67 idim ilk hamile oldugumu ögrendigimde şuan 70 kiloyum

yok beni kesmiyo bulgur pilavı pişirdim akşam yemegini bekleyemedim farkına vardıgımda 2 tabak götürmüştüm

ooo sen hızlı gidiyosun gerçekten ben hamile kalmadan önce zayıflamayı çok istedim ama olmadı hamile kalıncada allahım en azından ilk 3-4 ay fazla kilo almıyım dedim 2 ayı bitridik 2 kilo verdik inş. almam ramazana kadar ister istemez o zamn alacam zaten ramazandada 5. ayımıza başlamış olacaz :))))))))))

benim de geç döllenme nedeniyle bikaç gün oynuyor ama takvimim sata göre. salı günkü randevumda doktora sorcam hangisini baz alcam diye. ultrason kağıdında doğum tarihi 7 ocak yazıyordu kalp atışlarının olduğu gün

kilo bende de sorun olacak sanırım. hamile kalmadan hemen önce 8 kilo vermiştim.63-62 arasıydım. 2.5 aylık olduk. 65 oldum. ama artık verebilirim çünkü benim bulantım hiç yoktu. 2 ay homidi gırtlak yedim yattım. artık yiyemiyorum. sabah kalktığımdan beri kusuyorum...

canım dikkat et bence ilk aylardan çok kilo almamaya bak. ben az az sık sık yiyorum hep böyle besleniyorum zaten. ben de 52 kilo ile hamile kaldım 9. haftadayım hala aynıyım. bulantı sorunum çok şükür olmadığı için kilo verme durumum da olmadı ama almadım da. dengeli beslenmeye çalışıyorum

bir de o iki kiloyu nereme aldım bilmiyorum. kollarım bacaklarım müthiş inceldi. eşim bile şaşırıyor. ama göğüslerim.... şey,, 95 ancak oluyor. 100 de ayıptır söylemedi sırtıma bol geliyor ama hani enli olsam tam olacak

üstelik daha süt bile dolmadılar ve hala çokk hassaslar. ne yapacağım bilmiyorum.

Ben oğlumdada 32 kilo almıştım ama 46 kiloyla başlamıştım valla bilmiyorum Allahım sonumu hayretsin

benimde çok şükür bulantım yok ama kilo verdim valla anlamadım yemek yemiyo değilim hatta ben yemeyi çok seviyorum oyuzden çok kilo alacam diyodum ilk aylardan başlayacam diyodum ama öle olmadı çok şükür :))))

gerçi göbeğim öle bi boyuttaki kilo vermiş olduğuma kimse inanmıyo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…