2012 Ocak Anneleri

selamm
kizlar

bende cok acayip gaz var sizlerde deoluyor mu

ne yapmak gerek ??

1 bardak süt ictim ama cok rahatsizlik veriyor karnimaa agrilar giriyor

Benimde gaz problemim var hele ilk zamanlar feci durumdaydım şuan o kadar değilim..
Napılır bilmiyorum valla canım sütte fazlasıyla gaz yapar ama az biraz şeker atarsan gaz yapmaz diye duymuştum kayınvalidemden..

offf uyuyamıyorum bi kaç gündür benimde yediklerim her an çıkıcakmış gibi rahatsızlık veriyor.
midem bulanıyooo :2:

nasılsınız bakayım..ben bu gün felaket yorgun vede uykusuzum.akşam misafir gittiğim yerde kaldım yerimi yadırgadım vede sesten uyuyamadım sabah ezanından sonra uyudum.3 saatlik uykuyla ayaktayım.bu gün bitmez herhalde.ayrıca arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun...

sanada günaydın canım seninde kandilin mübarek olsunn

günaydın güzel hamişleeeerrrr

öncelikle hepinizin Regaip Kandili'ni Kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim... Dün kontrolüm vardı maşallah her şey yolunda bebişimde çok iyi Allah sağlıklı sıhhatli olmasını daim etsin bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin 15 gün sonra diğer kontrole kadar eşinle konuşup anlaşın eğer ikili test yaptırmak istiyorsanız yapıcam dedi eşim istemiyor bakalım ne olacak o güne kadar... güzel bi gün geçirin kızlar öpüyorum hepinizi...:89::89::89:

günaydın annecikler....

hayırlı kandiller....bebişlerimizinde ilk kandili

bugün çok daha enerjikim umarım böyle geçer her günüm....
bel tutulmamda geçti gibi bişey...kahvaltımı ettim..daha ne isterimm

hoşgeldin canım .ne güzel tarihlerimiz yakın .benimde bebişim erken döllenmeden 4 gün önden bidiyor 2 günle arkandayım kış bebekleri çok da akıllı olurlar ama biraz afacanlardır.benim 2. bebeğim olcak allahın izniyle 19 aralık doğumlu oğlum var 1 hafta erken doğmuştu bu bebişte aynı tarihte bekliyoruz belki buda bir hafta önce doğarsa aynı tarihlere denk gelicek

kızlar benım dr ikili 3lü yapmıcam direk 4lü dedii bende çok düşünüyorum napsam dıye para tuzağı dedi boşuna yapmana gerek yok dediii:97:

canım 2. li test daha duyarlı dedi doktorum 2li ve 4 lüyü yaptıracağz dedi. 3 lü 2 li kadar net sonuçlar vermiyormuş.4 lü de yeni çıkmış benim diğer gebeliğim zamanında yoktu 4 yıl önce yani.

kızlar dün sabah banyo yapıp oğlumun kreşine gitmiştik orda yarım saat falan oturdum .keten bir tuniğim vardı üstmde sonra markete gittik ordada maşallah estiriyordu .neyse akşama doğru bir sırt agrım ve vaj. agrım oldu .dr aradım dedim böyle böyle.merak etme üşütmüşsündür dedi.
ya ben korkuyorum beni bulantımda yok 2 gündür dedim o da azalıyordur çok tedirgin olma gel cumartesi bıdığı tekrar görelim dedi ben tamam dedim.dün dinlendim vaj agrım geçti.sırtımda geçti .
yinede bu bulantım bıçak gibi kesildi bu sabahta mesela bak iyi hissediyorum kendimi.ishalde olmuşum bugün ya
içimi rahatlatmak için cumartesi gidicem tekrar bakıcam bebişime böyle evham evham oluyorum sebepsiz yere poff dua edin ne olur

benim de doktorum ne 2li ne 3lü ne 4lü bişeyden bahsetmedi sağolsun

canım bu bulantının olmaması kötü bişeymi ki yaaa bende baştan beri fazla olmadı ara ara ama gittiğimde bebeğim iyiydi ben netten araştırdım bazı gebelerde hiç olmyomuşş

AYYİLDİZİM meleğin iyidir endişelenme cnm...dualarımız her melek için..bugünde kandil işllh hemencik kabul olur...

Canım sen çok fena üşütmüşsün bence, ağrılar, ishal, hepsi bu anlama geliyor, aklına kötü şeyler getirme, bulantının azalması da normal, artık 10. Haftadasın.

arkadaşlar benim kızıma hamileyken regli günüm geçer geçmez bulantım başamıştı ama bunda halen hiç bulantım olmadı..çok mutluyum bu konuda gerçi.ama kasıklarımda ki sancı özellikle sol yanımda içim parçalanıyor bıcak saplanıyormuş gibi çok fena ağrı var.bende cumartesi kontrole gideceğim.sizlerdede oluyormu normal mi acaba bu ağrılar.:26::26::26:

Eline sağlık canım, çok güzel olmuş, Gizli yaparak iyi etmişsin, çoğumuzun çevresinde bilmeyenler var çünkü Nazara gelmeyelim

Bu arada akşamki yazışmaları şimdi okudum, akşam muhteşem yüzyıla dalmıştım da gruba yazdığınız notlar sizin anasayfanızda görünse de diğerleri bu notları göremiyor (tabi grubun gizlilik ayarları bu şekilde kaldığı sürece ) Zayen bunu anasayfanızdaki notun yanında beliren kilit simgesinden anlayabilirsiniz. Şu an grubun güvenliği yüksek, hamileliğini gizleyenler siz de rahat rahat üye olabilirsiniz

canım ağrı bende artık olmuyor ilk zamanlarda çoktu kıvranıyordum,
araştırdığım kadarıyla bulantılar ilk gebelikte yoğun oluyormuş, seninki 2. olduğu için Bulantın daha az olabilir

günaydın arkadaşlar

dün akşam eşim arkadaşlarıyla çiğ köfte yapmışlar sağolsunlar bana da bir tabak yapmışlar bende yedim 4-5 tane acaba zararı olur mu gerçi çok az kıyma kattık dedi ama ben yine de korktum yedikten sonra ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…