selamm
kizlar
bende cok acayip gaz var sizlerde deoluyor mu
ne yapmak gerek ??
1 bardak süt ictim ama cok rahatsizlik veriyor karnimaa agrilar giriyor
nasılsınız bakayım..ben bu gün felaket yorgun vede uykusuzum.akşam misafir gittiğim yerde kaldım yerimi yadırgadım vede sesten uyuyamadım sabah ezanından sonra uyudum.3 saatlik uykuyla ayaktayım.bu gün bitmez herhalde.ayrıca arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun...
hoşgeldin canım .ne güzel tarihlerimiz yakın .benimde bebişim erken döllenmeden 4 gün önden bidiyor 2 günle arkandayımaralık annesiyim canlarım bende.. sizede bi hayırlı uğurlu olsun demek için uğradım.. nede olsa ortak yanımız var .. bizler kış bebeği doğuracağız inşallah...
sağlıklı bir hamilelik diliyorum hepinizi rabbim nazardan saklasın
kızlar benım dr ikili 3lü yapmıcam direk 4lü dedii bende çok düşünüyorum napsam dıye para tuzağı dedi boşuna yapmana gerek yok dediii:97:
hoşgeldin canım .ne güzel tarihlerimiz yakın .benimde bebişim erken döllenmeden 4 gün önden bidiyor 2 günle arkandayımkış bebekleri çok da akıllı olurlar ama biraz afacanlardır.benim 2. bebeğim olcak allahın izniyle 19 aralık doğumlu oğlum var 1 hafta erken doğmuştu bu bebişte aynı tarihte bekliyoruz belki buda bir hafta önce doğarsa aynı tarihlere denk gelicek
canım 2. li test daha duyarlı dedi doktorum 2li ve 4 lüyü yaptıracağz dedi. 3 lü 2 li kadar net sonuçlar vermiyormuş.4 lü de yeni çıkmış benim diğer gebeliğim zamanında yoktu 4 yıl önce yani.
kızlar dün sabah banyo yapıp oğlumun kreşine gitmiştik orda yarım saat falan oturdum .keten bir tuniğim vardı üstmde sonra markete gittik ordada maşallah estiriyordu .neyse akşama doğru bir sırt agrım ve vaj. agrım oldu .dr aradım dedim böyle böyle.merak etme üşütmüşsündür dedi.
ya ben korkuyorum beni bulantımda yok 2 gündür dedim o da azalıyordur çok tedirgin olma gel cumartesi bıdığı tekrar görelim dedi ben tamam dedim.dün dinlendim vaj agrım geçti.sırtımda geçti .
yinede bu bulantım bıçak gibi kesildi bu sabahta mesela bak iyi hissediyorum kendimi.ishalde olmuşum bugün ya
içimi rahatlatmak için cumartesi gidicem tekrar bakıcam bebişimeböyle evham evham oluyorum sebepsiz yere poff dua edin ne olur
kızlar dün sabah banyo yapıp oğlumun kreşine gitmiştik orda yarım saat falan oturdum .keten bir tuniğim vardı üstmde sonra markete gittik ordada maşallah estiriyordu .neyse akşama doğru bir sırt agrım ve vaj. agrım oldu .dr aradım dedim böyle böyle.merak etme üşütmüşsündür dedi.
ya ben korkuyorum beni bulantımda yok 2 gündür dedim o da azalıyordur çok tedirgin olma gel cumartesi bıdığı tekrar görelim dedi ben tamam dedim.dün dinlendim vaj agrım geçti.sırtımda geçti .
yinede bu bulantım bıçak gibi kesildi bu sabahta mesela bak iyi hissediyorum kendimi.ishalde olmuşum bugün ya
içimi rahatlatmak için cumartesi gidicem tekrar bakıcam bebişimeböyle evham evham oluyorum sebepsiz yere poff dua edin ne olur
KIZLAR FACE GRUBUMUZA BEKLIYORUZZ Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
arkadaşlar benim kızıma hamileyken regli günüm geçer geçmez bulantım başamıştı ama bunda halen hiç bulantım olmadı..çok mutluyum bu konuda gerçi.ama kasıklarımda ki sancı özellikle sol yanımda içim parçalanıyor bıcak saplanıyormuş gibi çok fena ağrı var.bende cumartesi kontrole gideceğim.sizlerdede oluyormu normal mi acaba bu ağrılar.:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?