yok canım bir zararı olmaz...rahat ol...günaydın arkadaşlar
dün akşam eşim arkadaşlarıyla çiğ köfte yapmışlar sağolsunlar bana da bir tabak yapmışlar bende yedim 4-5 tane acaba zararı olur mu gerçi çok az kıyma kattık dedi ama ben yine de korktum yedikten sonra ....
canım ağrı bende artık olmuyor ilk zamanlarda çoktu kıvranıyordum,
araştırdığım kadarıyla bulantılar ilk gebelikte yoğun oluyormuş, seninki 2. olduğu için Bulantın daha az olabilir
canım ağrı bende artık olmuyor ilk zamanlarda çoktu kıvranıyordum,
araştırdığım kadarıyla bulantılar ilk gebelikte yoğun oluyormuş, seninki 2. olduğu için Bulantın daha az olabilir
günaydın arkadaşlar
dün akşam eşim arkadaşlarıyla çiğ köfte yapmışlar sağolsunlar bana da bir tabak yapmışlar bende yedim 4-5 tane acaba zararı olur mu gerçi çok az kıyma kattık dedi ama ben yine de korktum yedikten sonra ....
ya arkadaşım beni korkutuyorsunuz benım ilk gebeliğim ve benım bulantım fazla olmadı biraz bazı şeylerden tiksindim ve bazen sabahları yanı yok denecek kadar az niye bi sorun mu var acaba:26::26:
ya arkadaşım beni korkutuyorsunuz benım ilk gebeliğim ve benım bulantım fazla olmadı biraz bazı şeylerden tiksindim ve bazen sabahları yanı yok denecek kadar az niye bi sorun mu var acaba:26::26:
canım benim korkma bünyeden bünyeye çok fark ediyor.ben ilk hamileliğimde bulantım çok olurdu 5 ay sürmüştü ama bunda henüz başalamadı.arkadaşım da ikl gebeliğinde bulantı yaşamadı ama şimdi 3 aylık hamile ama sürekli istirahatte başına kaldıramıyor bulantılardan dolayı.bebekten bebeğe fark edermiş.bu anormal bir durum değil yani...benim kız kardeşim birde hep derki bebeği doktor ilk 9 haftada hangi tarafta kesesine bakıyorsa takip et demişti.solda olursa erkek sağ da olursa kız demişti.hepimiz bir takip edelim bakalım gerçekten öylemiymiş.benim şuan ilk gittiğimde soldan baktı...
günaydın arkadaşlar
benımde 2 gundur başladı artmaz ınsofff uyuyamıyorum bi kaç gündür benimde yediklerim her an çıkıcakmış gibi rahatsızlık veriyor.
midem bulanıyooo :2:
sagol canım sanada hayırlı kandıllergünaydın güzel hamişleeeerrrr
öncelikle hepinizin Regaip Kandili'ni Kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim... Dün kontrolüm vardı maşallah her şey yolunda bebişimde çok iyi Allah sağlıklı sıhhatli olmasını daim etsin bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin 15 gün sonra diğer kontrole kadar eşinle konuşup anlaşın eğer ikili test yaptırmak istiyorsanız yapıcam dedi eşim istemiyor bakalım ne olacak o güne kadar... güzel bi gün geçirin kızlar öpüyorum hepinizi...:89::89::89:
konu sahıbıne ılet canımSelamlar arkadaslar liste apilmis ama yoktm ben kac gundur
Ekleme nasil yapiliyor yada kim yapiyor
Dun yazdim ama arada kaynadi galiba:))
ıns az kalmış bi çırpıda cocuklarınızı kucaklarınıza alırsınızselam bayanlarrrrrrrrr
hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizzzz, inş. sımsıkı tutunurlar annelerinesu gibi akıp geçsin zamanınız... biz haziran annelerine de dua edin, sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza... 13 günümüz kaldı
hadiya ıns onemli bişey olmamıştırkızlar bugün bir olay oldu ben çok üzüldüm ya..
öğretmen arkadaşlarım çok dikkatli olsunlar lütfen..çok yakın arkadaşım doğumuna bir ay var yok..bahçede ders yapıyormuş..aptal çocuğun biri basket topuna bir tekme atmış kızın karnına gelmiş.hemen yolladık artık..elim ayağım titredi ya bana olmuş gibiydi..bebeğin kafasına geldi diyodu..inşallah bişi yoktur..
Canım keşke ben de senin gibi olsam, şöyle söyleyeyim, benim annem 3 gebeliğinde de en ufak bir bulantı yaşamamış, ailede hiç bulantısı olan yok, sadece bende var ve bütün ailenin sağlıklı çocukları olmuş. Yani bulantı kesinlikle sağlıklı gebelik göstergesi değil, ailemde sadece bende bulantı olduğu için çok araştırdım, gebelerin %70 inde sabah bulantıları oluyormuş, bunlar da genelde ilk gebelikler oluyormuş, yani atıyorum ben 2. Çocuğu yapsam bu kadar bulantım olmayacak.
Merak etme senin için de her şey yolundadır, sen şanslılardansın, nazar etme kendine
kızlar dün sabah banyo yapıp oğlumun kreşine gitmiştik orda yarım saat falan oturdum .keten bir tuniğim vardı üstmde sonra markete gittik ordada maşallah estiriyordu .neyse akşama doğru bir sırt agrım ve vaj. agrım oldu .dr aradım dedim böyle böyle.merak etme üşütmüşsündür dedi.
ya ben korkuyorum beni bulantımda yok 2 gündür dedim o da azalıyordur çok tedirgin olma gel cumartesi bıdığı tekrar görelim dedi ben tamam dedim.dün dinlendim vaj agrım geçti.sırtımda geçti .
yinede bu bulantım bıçak gibi kesildi bu sabahta mesela bak iyi hissediyorum kendimi.ishalde olmuşum bugün ya
içimi rahatlatmak için cumartesi gidicem tekrar bakıcam bebişimeböyle evham evham oluyorum sebepsiz yere poff dua edin ne olur
Eline sağlık canım, çok güzel olmuş, Gizli yaparak iyi etmişsin, çoğumuzun çevresinde bilmeyenler var çünküNazara gelmeyelim
Bu arada akşamki yazışmaları şimdi okudum, akşam muhteşem yüzyıla dalmıştım dagruba yazdığınız notlar sizin anasayfanızda görünse de diğerleri bu notları göremiyor (tabi grubun gizlilik ayarları bu şekilde kaldığı sürece ) Zayen bunu anasayfanızdaki notun yanında beliren kilit simgesinden anlayabilirsiniz. Şu an grubun güvenliği yüksek, hamileliğini gizleyenler siz de rahat rahat üye olabilirsiniz
canım beni çok mutlu ettın öyle bikaç arkadaş yazınca bulantım olmadı korktum falan acaba dedım bi sorun mu oluyo ama benı rahatlattınız teşekkürler inşallah sizlerinde bulantıları hemencecik geçer
merak etme hayatım çok evham yapıyoruz ama bizim düşündüğümüz kadar kolay etkilemiyor bebekleri dış etkenler mesela doktorum dedi ki dışarda buz gibi bir havada donsan da o bişi hissetmez karnına çok hafif bi çarpma olsa hissetmez ciddi koruma altında benimde bulantım bugün hiç yok hemde oruçluyum hiçbir şey yemediğim halde korkma Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak
ya ben linke bastım bulamadım sayfanın adı ne :44: :44:
2011 Nisan ayında hamile kalanlar, bebeklerimizle ilgili her seyi burada paylaşalımmm
Listemiz
KIŞ ANNESİ ADAYLARI :119: |ACCOUNT :119: |SAT:119: | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :119: |BEBEK DURUM :119: |GÜNCELLEME TARİHİ :119: 1|Shining |30 mart|7 Ocak|
Kalbimiz Atıyor kese 26mm |14 mayıs 6+3 2|Simran | 27 Mart| 31 Aralık| Kalbimiz Atıyor, bebişimiz büyüyor, 20mm | 26 mayıs 8+4 3|hazel82| 27 Mart| 5 Ocak| Kalbimiz atıyor kese 18mm bebek 2mm| 12 mayıs 4| eass| 3Nisan | 10 Ocak| Kalbimiz atıyor| 21 Mayıs 5|simgeart |27 Mart| 1 Ocak| BEBEK Gozuktu| 5 mayıs 6|ayyıldızım| 25 Mart| 30 Aralık |Buyuduk artık 6cm olduk, Hareketlendikkk |Sıradaki randevu 18 Haziran 7| ekim.29| 4 Nisan | 9 Ocak| :119:| 6 Mayıs 8| edaecrin| 5 Nisan | 12 Ocak | Kalbimiz atıyor, bebek 10,73mm| 26 Mayıs 9|nameless2560 | 2 Nisan | 7 Ocak | Doktora gidecezz | 6 Mayıs 10| yoursensiblechoice|30 mart|4 Ocak|Kalbimiz atıyor |21 mayıs 11|sekerrck |27 Mart| 1 Ocak| Kalbimiz atıyor , bebegimiz 10,1mm | 11 Mayıs 12|buca1112| 4 Nisan | 9 Ocak| Kalbimiz Atıyor, 1,6 mm oldu bebegimizzz | 11 Mayıs 13|ehyasar | 27 Mart| 1 Ocak| KeseGozuktu | 10 mayıs 14|nurz | 29 Mart| 6 Ocak| KeseGozuktu | 9 mayıs 15|koprina87| 25 Mart | 30 Aralık | Doktora gidecezz | 11 Mayıs 16|asem |28 Mart| 1 Ocak| Bebek gözüktü | 11 Mayıs 17| iremsu_33| 5 Nisan | 12 Ocak | Doktora gidecezz | 11 Mayıs
18|kolera_vebasi| 8 Nisan | 15 Ocak | Kese gözüktü| 12 Mayıs
19|seyyah2806| 9 Nisan | 14 Ocak | Doktora gidecezz | 12 Mayıs
20|fmk| 1 Nisan | 6 Ocak|Kese gözüktü | 12 Mayıs
21|ercelf| 7 Nisan | 12 Ocak | Kalbimiz atıyor| 25 Mayıs
22|ankopoly| 8 Nisan | 15 Ocak |Kese gözüktü | 10 Mayıs
24|ssiyah_inci|:119:| :119:| :119: |:119:
25|vilfa| 1 Nisan | 6 Ocak|Kese gözüktü 4mm | 9 Mayıs
26| parrhisia |30 mart|31 aralık |Kalbimiz Atıyor |:119: 27| özgezümra| 11 Nisan | 16 Ocak | Doktora Gidecez| :119: 28|meserret|13 Nisan | 18 Ocak | Doktora Gidecez| :119: 29|nazarboncug|1 Nisan | :119: | Kese gözüktü | :119:
30 |betul5|24Mart| 29 Aralık |Kalbimiz Atıyorrrrrr| :119:
31|CaNFezam| 10 Nisan | 15 Ocak | Doktora gidecezz 23 mayıs| :119:
32 |Nana_Nana|30 mart|4 Ocak|Kalbimiz Atıyor |24 mayıs 33|reyyan_ |6 Nisan | 11 Ocak | Kese gözüktü| 18 Mayıs
34|giordani41| 16 Nisan | 21 Ocak |Kese gözüktü| 23 Mayıs 35| bebeto| 4 Nisan | 9 Ocak| kese gozuktuuu | 21 Mayıs 36|beryal | 21 Nisan | :119: | Kalbimiz atıyor| 31 Mayıs
37 |aylasyrk | 7 Nisan | 12 Ocak | doktora gidecez | :119:
38|zynp38| :119:| :119: |İKİZZZZZ :119: | :119: 39| SEYDAFERHAT| 4 Nisan | 15 Ocak|Kalbimiz Atıyor | :119: 40|62sinem|17 Nisan |22 Ocak | Doktora gidecezz | 25 Mayıs 41|aylint| 1 Nisan | 6 Ocak | ÜÇÜZZZZZ | 26 Mayıs 42|sulfat|28 mart|2 Ocak| Kalbimiz Atıyor, 7+2 |26 mayıs 43|karya48|18 Nisan |23 Ocak | Kese gozuktu | 27 Mayıs
44|HayduT |18 Nisan |:119:| Kese gozuktu| :119: 45|türkmengelini|28 mart|4 Ocak| Kalbimiz Atıyor |31 mayıs 46|cimcimes53|29 mart|10 Ocak| Kalbimiz Atıyor |31 mayıs 47| esmy| 11 Nisan | :119:| :119:| :119: 48|seda|6 Nisan|11 Ocak| Kalbimiz Atıyor |31 mayıs 49|aylinkaan|2 Nisan|5 Ocak| Kalbimiz Atıyor |31 mayıs
benımde 2 gundur başladı artmaz ıns
sagol canım sanada hayırlı kandıller
yaptırmama gibi bir durum varmı
bu testler kaç para kızlar
canım ne kadar olduğunu bilmiyorum doktorum eğer kabul ederseniz vajinal ultrasonla ölçüçem dedi kendi yapıcak sanırım sonuçta ense kalınlığını ölçüyor bize isteğe bağlı dedi belki devlet hastanesi mecburiyet ister hiç bi fikrim yok o konuda ama eşim yaptırmak istemiyor çünkü vajinal ultrasonun azda olsa bebeğe zararı olabilir Allah'ın izniyle sağlıklı olur inşallah dedi kapadı konuyu(( inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?