2012 Ocak Anneleri

yok canım bir zararı olmaz...rahat ol...

canım ağrı bende artık olmuyor ilk zamanlarda çoktu kıvranıyordum,
araştırdığım kadarıyla bulantılar ilk gebelikte yoğun oluyormuş, seninki 2. olduğu için Bulantın daha az olabilir

ya arkadaşım beni korkutuyorsunuz benım ilk gebeliğim ve benım bulantım fazla olmadı biraz bazı şeylerden tiksindim ve bazen sabahları yanı yok denecek kadar az niye bi sorun mu var acaba:26::26:

canım ağrı bende artık olmuyor ilk zamanlarda çoktu kıvranıyordum,
araştırdığım kadarıyla bulantılar ilk gebelikte yoğun oluyormuş, seninki 2. olduğu için Bulantın daha az olabilir

bulantımın olmamasına çok seviniyorum zaten.wc çünkü iş yerinde koridorun taaaaaa öbür ucunda yetişemezdim bile.daha mutluyum inşallah olmaz...bakalım ağrılarıda doktor ne diyecek...:26:

bana da doktorum ilk kontrolumde herşeyi yiyebilirsin çiğ köfte hariç yeme dedi ama 4-5 tane diyosun sorun olmamıştır okadarcıktan korkma bence

İnşallah arkadaşlar sağolun....

herkesin kandili mübarek olsun birbirimize dua etmeyi de unutmayalım bebeklerizmi sağlıcakla kucağımıza alalım Allahım isteyen herkesin de en kısa zamanda bebiş özlemini gidersin.

ya arkadaşım beni korkutuyorsunuz benım ilk gebeliğim ve benım bulantım fazla olmadı biraz bazı şeylerden tiksindim ve bazen sabahları yanı yok denecek kadar az niye bi sorun mu var acaba:26::26:

canım benim korkma bünyeden bünyeye çok fark ediyor.ben ilk hamileliğimde bulantım çok olurdu 5 ay sürmüştü ama bunda henüz başalamadı.arkadaşım da ikl gebeliğinde bulantı yaşamadı ama şimdi 3 aylık hamile ama sürekli istirahatte başına kaldıramıyor bulantılardan dolayı.bebekten bebeğe fark edermiş.bu anormal bir durum değil yani...benim kız kardeşim birde hep derki bebeği doktor ilk 9 haftada hangi tarafta kesesine bakıyorsa takip et demişti.solda olursa erkek sağ da olursa kız demişti.hepimiz bir takip edelim bakalım gerçekten öylemiymiş.benim şuan ilk gittiğimde soldan baktı...

Canım keşke ben de senin gibi olsam, şöyle söyleyeyim, benim annem 3 gebeliğinde de en ufak bir bulantı yaşamamış, ailede hiç bulantısı olan yok, sadece bende var ve bütün ailenin sağlıklı çocukları olmuş. Yani bulantı kesinlikle sağlıklı gebelik göstergesi değil, ailemde sadece bende bulantı olduğu için çok araştırdım, gebelerin %70 inde sabah bulantıları oluyormuş, bunlar da genelde ilk gebelikler oluyormuş, yani atıyorum ben 2. Çocuğu yapsam bu kadar bulantım olmayacak.
Merak etme senin için de her şey yolundadır, sen şanslılardansın, nazar etme kendine

canım benım çok sağol benim bebeğim solda sanırım hem solda seğirme hissetım hem doktor soldan baktı hadi hayırlısı bakalım eşimde erkek istiyo zaten çaktırmadan

Canım o kadarcıktan bişey olmaz, hatta benim abimle gelinimiz, toxoplasma korkusuyla sucuk yemiyorum diye dalga geçtiler, kedi yemediğin sürece bişey olmaz dediler ikisi de doktor :94:

offf uyuyamıyorum bi kaç gündür benimde yediklerim her an çıkıcakmış gibi rahatsızlık veriyor.
midem bulanıyooo :2:
benımde 2 gundur başladı artmaz ıns
sagol canım sanada hayırlı kandıller
yaptırmama gibi bir durum varmı
bu testler kaç para kızlar
Selamlar arkadaslar liste apilmis ama yoktm ben kac gundur
Ekleme nasil yapiliyor yada kim yapiyor
Dun yazdim ama arada kaynadi galiba:))
konu sahıbıne ılet canım
ıns az kalmış bi çırpıda cocuklarınızı kucaklarınıza alırsınız
hadiya ıns onemli bişey olmamıştır

canım beni çok mutlu ettın öyle bikaç arkadaş yazınca bulantım olmadı korktum falan acaba dedım bi sorun mu oluyo ama benı rahatlattınız teşekkürler inşallah sizlerinde bulantıları hemencecik geçer

merak etme hayatım çok evham yapıyoruz ama bizim düşündüğümüz kadar kolay etkilemiyor bebekleri dış etkenler mesela doktorum dedi ki dışarda buz gibi bir havada donsan da o bişi hissetmez karnına çok hafif bi çarpma olsa hissetmez ciddi koruma altında benimde bulantım bugün hiç yok hemde oruçluyum hiçbir şey yemediğim halde korkma Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak

ya ben linke bastım bulamadım sayfanın adı ne :44: :44:

dün bi yazı okudum nette...bulantı sağlıklı gebeleği işaretken bulantı olmamması sağlıksız olduğu anlamına gelmez..yapılan araştırmalarda böyle bi sonuca varılmamış..için gerçekten rahat olsun...

allah kabul etsin cnm..bende tutucaktım ama ne biliyim kıyamadım bebeğime :)

selam hamişler benide ekler misiniz listeye SAT 12 NİSAN. gecen hafta keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymak için gidecegiz doktora Allahım sen meleklerimiiz koru Yarabbim. bu arada herkese hayırlı kandiller kızlar.

kıslar günaydın, nasılsınız bugün? inşallah herkes çoooook iyidir..
ben bi geçmişe göz atmaya çalışayım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…