haklısın bitanem.. çok sağol :) birinin bana dur demesini bekliyordum..
allah korusun eğer bebişim yaşamıyorsa sonra o pantolona da baka baka kafayı yerim herhalde..
ben en iyisimi normal bişiy alayım.. inan hastaneye gidecek adam akıllı bir kıyafetim bile yokişi bıraktığımdan beri doğru düzgün bişi almadım kendime evden fazla çıkmıyorum diye.. dükkan açtım o da evimin 1 üst sokağında.. kendime pasaklı diyodum .. gelen müşteriler benden de beter.. herhalde ondan saldım iyice kendimi.. ama artık toparlanmam lazım.. kendime daha çok bakıcam..
yarın ola hayrola.. güzel haber ala
Hmmmmm zaten benim regl öncesi haftamda da çok şişerdi, pantolon giyemezdim
Ofiste 3 aylık hamile bir arkadaşım var, kilolarımız da yakın ama benim karnım onunkinden büyük duruyor nerdeyse, sadece karnım da değil, el ve ayaklarım da davul gibi oldu, bol su içiyorum, tuzu da iyice azaltayım bakalım bir değişiklik olacak mı, olmazsa şimdiden alırım bikaç hamilelik napim
öyle mi yapsam ki.. :)
aslında yeni bişiler alıcam zaten de.. hani hastaneye giderken de cici olalım diyoruz :)
kilolu olduğumdan pantolon dayanmıyor bana..
en son lcw dan aldım (ki hep ordan alıyorum)
hiç memnun kalmadım.. 1,5 ay sonra renginden eser kalmadı.. keşke fişini saklasaydım iade ederdim..
bir de hani oturunca pantolon toplanır ya böle çizgi çizgi olur ya.. o çizgi olan yerlerin rengi ağırdı ki pantolon dar da değildi çırt diye o çizgilerden yırtıldı..
ilk defa böle adi birşeye denk geldim lcw da...
giymek güzel olur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar 14.45de randevum var
Dualarınızı eksık etmeyın olurmu
ınsallah goruruz mınısımı !
olmaz mı, çok yakışır hepimize
Zaten benim yazlık elbiselerimin çoğu göğüs altından genişliyor, uzun süre onlarla idare edebilirim diye düşünüyorum, tabi göğüslerde anormal bir şişlik olmazsa
Bi de bir süre sonra özellikle hamile tişörtlerinden alıcam şu bebek resimli falan olanlardan, hem onları çok seviyorum hem de hamile olduğumu anlasınlar, şişko sanmasınlar
arkadaşım bunu anlattığın iyi oldu aldıklarımızı da paylaşalım güzel olur hem değişiklik hem ekonomi bakımından
cnmm yaaa!!!çok şirinnn olurrr
bu arada arkadaşlar ben henüz 4+6 ama şimdiden göğüslerimin irileştiğini sanıyorum. Sizde nasılll????[
yok mu ağrı hisseden gerginlik sanki büyüyor gibi hisseden
bu arada arkadaşlar ben henüz 4+6 ama şimdiden göğüslerimin irileştiğini sanıyorum. Sizde nasılll????
ben genel olarak lcw dan memnunum ama neden böyle oldu bu üründe çözemedim..yeni sezondan 25 liralık pantolonu seçmedim kesimi hoşuma gitmedi.. 35 olanını alayım dedim kumaşı hoşuma gitti üstümde de hoş durdu.. yıpranacak gibi durmuyordu.. ama malesef güzel çıkmadı..
cırtlayan yerleri diktim evde kullanıyorum..
oysa yine lcwdan üzerimde kumaş pantolon var southblue serisinden.. 2 yıldır kullanıyorum hiçbişiyi yok..
benim de dokundukça acıyor ve gerginlik hissediyorum, regl öncesi dönemde olur ya o kıvamda ama daha fazla değil, benim asıl irileşme göbeğimde, görsen 4 haftalık değil 4 aylık sanki
bu arada arkadaşlar ben henüz 4+6 ama şimdiden göğüslerimin irileştiğini sanıyorum. Sizde nasılll????
teşekkürler arkadaşım böyle paylaşım yapalım arkadaşlar. özellikle hamile kıyafetleri nerde ne kadar
ilk aylarda ne ler yememiz daha iyi sağlık için çocuk için çok daha iyi.DOKTORLAR İLAÇ VERİYO AMA BESLENME İŞTE GÜZEL KAHVALTI SÜT İÇ DİYE KISA KESİYORLAR .BİLGİSİ OLANLAR DOKTORU ÇOK İYİ TAKİP EDENLER PAYLAŞIRSA İYİ OLUR.
kızlar bişey sorcm haftası benmle olupta miğde bulantısı çekmeyen varmı normal bişey mii
bazı yerlerde okudum kimisi kötü diyo kimi ii diyoo çok endişeleniyom yaaa
ayy ciddenmi kızz=)cok mutlu oldum valla ..ben nakibogluna gıttım ılk once ıste narın turkmen zıkkımına:86:simdide farabi hastanesınde aynur bacak hanıma gıtmeyı dusunuyorum sen hangısıne gıdıyosun aslında cok doktor ısmı var kafamda ama randevuyu cok gec verıyolarr bu arada bn selcukludaym cnm sn nerdesın bıde komşu cıkıomuşuz:90::90:
kötü şeyler düşünme tatlım, ama degistir de doktorunu bence,,, hic bir bilgi vermiyorsa ne gerek var,,, niye uzecen ki kendiniiiii,,uff yaa ya benım bebegıme bişi olduysa of ya off öldürcem o doktoruuuubu arada degıstırıyorum zaten o salak karıyı pazartesı baska doktora gıtcem:26:inş o iyi çıkar..
tebrik edrim canımmm,,, hos geldin simdiden,,merhaba
bende aranıza katılıcam allah nasip ederse bugün hamile olduğumu öğrendimama daha çok erken haftaya kesinleşecek. inş bende sizinle bir devam edebilirim.
hos geldin betulcummslm arkadaşlar ben de 7+4 günlük hamileyim bebişimin kalp atışını duyduk pıt pıt atıyordu:)))) ne güzel bir duyguymuş!! çok şükür... beni de listeye ekleyin sat 24 mart 29 aralık doğum tarihi olarak gözüküyor.
hmmm iyyimis ,, ben de mi gitsem acaba,, bide ben 4 ay once tetanoz asısı olmak zorunda kaldımm,, acaab yine de yapacaklar mı??anca yetiştim temponuza.. bir kaç gün giremedim uzamış ta uzamış sayfalar :)
benim sosyal güvencem yok canım..işten geçen yıl ağustosta ayrıldım ve eşimin üstüne geçmemiştim.. o da aralıkta ayrıldı işten kendi yerimizi açmak ümidiyle ama o da olmadı 2-3 ay sefil sefil dolandık işte..
adetim 6 gün gecikince eniştem laborant hemen ona gittik eşimle 2352 çıktı değerim çok şükür.. eşimin de yusufları tutuştu tabihemen işe girdi.. ama anca 1 ay sonra yararlanabileceğim ondan sanırım..
buna rağmen 5+4 iken sağlık ocağına gittiim folik asit için danışmaya.. (sigortam olmamasına rağmen çok güzel karşıladılar beni)
gebelik dosyamı açtılar tansiyon kilo falan ölçtüler.. tahlile gerek duymadı elimdekileri yeterli buldu
ben kan sayımı hormon bir de hepatit tahlili yaptırttım da enişteme..
25mart SATım.. 25Temmuza tetanoz aşımız olacak inşallah herşey yolunda giderse...
takıldığın bir konu olursa çekinme gel dediler.. sigorta sormadılar bile...
insallah canım ya super bir duygu,,canım benım çokkkk sevındımmmmdarısı basımıza insallahhhh
hoşgeldınnn
ayy benımde dun oğleydı ıste gece filan uyuyamadım nası dertse artık.. bugunde sol ayak parmaklarıma kramp girdi durduyahuu bigunde hiç bişiyim olmasın ıllaki bigune has bıyerın agrıyıp sancıyorrr bu olmaz bulantı mide yanması oluyorr 23unde doktora gıdıcem bebegımın kalp atısını duymak için eger yıne devamlı olursa doktora dıcem sanırım.. bebek yerleşio demek tmm bunu unutmımde yıne oldugunda panık yapmayım en azından
hoşgeldınnnninsallah canımm
ayy hiç gulcemm yoktu kısssyok yok gülmiyimki o durumlara gelmiyim en iyisi.. :18:
canımshining 3.sayfada sana yazmıştım bende nisan annesiyim Allah'ın izni ile bugün keseyi gördük listeye bizi de eklermisin canım :) nazar boncugumuz unutma olur mu:)
pazartesi git canım,, bide dinletmiyorlar artık zarar veriyro diye ama gosteriyorlar attıgını minik bir kalbinnnkızlar bu hafta yani cuma dr itsem kalp atışı duyulur muuu çookk korkuyorumm 6+4 oluyoz yoksa pazartesiyii beklesem 7 haftalık oluyoo
tamam tatlım 20 hafta da gider bi sorarım olamadı,, :26:iyi geceler balım görmemişim çıktığıma denk gelmiş sanırım bir hızla girdim çıkmıştım .nasılsın?
maşallah maşallaha kız 1 kg aldında bulantıların başlar yakında şimdi ne yiorsan kar kardır.bende çok yemiştim ,şimdi hiç birşey canım istemiyor.
ssk veriyor ama doğum gününden belli bir güne kadar çalışmak zorunluluğu var.doğumdan sonra alıyorsun paracıkları.
aile hekimine gitmen için ssk lı olman mı gerekiyor bende bilmiyorum ama bulunduğun yerdeki sağlık ocağına gidersen bence kayıt olunabilir çünkü o mahalledesin ve sana bakmak zorunda diye biliyorum.ve biz hamilelikte aşı olucaz 20. haftadan sonra 1 ay arayla 2 doz tetenoz aşımız var
karaciğeri ,demir ve civa yoruyor diye söyledim canım.sonuçta yumurta,ceviz vs den omega 3 alıyorsun bir de balık 2 defa ye demiş ,en azından zeytinyağında pişir ya da buharında pişir ye ve civa birikimi çok fazla oluyor diye bildiğim için ben alabalık tercih ediyordum deniz balığı değil ama tatlı suda yaşadığı için daha güvenilir geliyordu bana.
ben fotosunu almıştım her gidişimdede vericek ama özel muayeneye gidiyorum .sen eğer hastanedeysen yoğunluktan verememiiş olabilir doktorun canım.bu arada değişti benim beslenme kalmadı be si kaldı tek
merhaba canım, deniz ben de burdada yasıyorum, 31 yasındayım bende,, memnun oldummm,,, güzel bir yarsıma valla herkes kazanıyor,,kızlar genel anlamda sızler bırbırınızı tanıyorsunuz sanırım ama bende sızlerı tanımak ve kendımı tanıtmak ısterım.İnşşallah en az 9 ay bu forumda deneyimlerimizi paylaşacağız diye düşünüyorum.Benim yaşım 31 Adana da yaşıyorum ilk gebeliğim ve tüp bebek tedavisi.Yarşmacı arkadaşlara başarılar:))))
lcw nin hamile pantalonları da varmıs diye duydumm,, dogru mu??Tünaydın kızlar..
çok heyecanlıyım yarın sabah bebikimin kalp atışları için doktora gidicem.. inşallah herşey yolundadır.
ben akşama pantolon almaya düşünüyorum
(pesimistim de biraz) acaba diyorum bebişimin kalbı atmıyorsa hamile pantolonu almama gerek yok..
bir yandan da diyorum olsun.. bir sonrakinde giyerim nasip olursa.. ne edim.. normal pantolon almayım diyorum zaten herşey yolundaysa şurda 1-2 aya başlar karnım çıkmaya ki zaten de kiloluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?