2012 Ocak Anneleri

canım kalp atışı için birşeyler yemene gerek yok çikolatayı bebek hareketlensin diye randevumdan yarım saat önce yedirirdi doktorum cinsiyet ögrenmeye gittiğimde ve en son haftalarda doğum sancısı geliyor mu gelmiyor mu diye bebeğin hareketlerin tespit ederken yedirmişti.kalp atışıyla alakası olduğunu düşünmüyorum

2. bebegınıne hamiş olanlara bı sorum olacaktı...

ilk bebegınız dogdugu zaman anne sütünü vermeden önce nar suyu verdınız mı yavrunuza gazı olmasın dıye?? yoksa bu batıl ınancmı??
yok tatlım hiçbirşey vermedim .2. haftamızda gazı başladı .kullanmadığım ilaç kalmadı .4. ayında hint cevizi diye bir cevizle tanıştım azıcık minnacık kazıyıp sütüme katıp verdim pıt pıt yaptı bıdık.aktarda satılıyor aklında olsun sende kullan.öyle cocuğa nar suyu falan içirme midesi çok hassas olcak cünkü.
kızlar bu hafta yani cuma dr itsem kalp atışı duyulur muuu çookk korkuyorumm 6+4 oluyoz yoksa pazartesiyii beklesem 7 haftalık oluyoo
merak etme tatlım elbette kalp atışlarını görürsün epey olmuş minnoşun artık .

şkerciiikkkk... bende konyadayım:) çok mutlu oldum valla hangi doktora gidosun sen?? konya küçük sayılır seçme şansı pek olmuyor gibi?

ayy ciddenmi kızz=)cok mutlu oldum valla ..ben nakibogluna gıttım ılk once ıste narın turkmen zıkkımına:86:simdide farabi hastanesınde aynur bacak hanıma gıtmeyı dusunuyorum sen hangısıne gıdıyosun aslında cok doktor ısmı var kafamda ama randevuyu cok gec verıyolarr bu arada bn selcukludaym cnm sn nerdesın bıde komşu cıkıomuşuz:90::90:

Cnm zaten saglık ocakları herhangı bır ucret alamaz sıgortalı olsanda olmasanda
eger doktorun ıyıyse super bende cok memnunum saglık ocagımızdan :)

hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Guzel bır gun olur ınjsallah
bugun hem eşimin dogum gunu hemde doktor randevumuz var
guzel bırgun benı beklıyor:),
ınsallah goruruz bebısımızı yaaa

günaydın kızlar bende sizi arıyordum forumda buldum :)
sat 6 nisan ve dr kontrolüne daha gitmedim herkeze güzel güzel hamilelik diliyorum
benimle aynı sat olan varmı aranızda dr kontrolüne gitti mi merak ettim nasıl geçti

cnm satlarımız aynııı
tesaduf yanı
Kan testı sonuclarım
13 Mayısda 307
16 Mayısda 1596,56

Doktor randevumda bugun 14 .45 de dun devlet 3 sanıye bakdı gebe degılsın dedı kan testı sonucumu ıstedı
Bende bugun aşılama yaptırmak ıstedıgım doktora gıdıcem
senın test sonucların kacdı cnm

günaydınlar kızlar dun doktordaydık kalp sesını dınlemeye gıtmıstık ama dınlemedık çok yararlı olmadıgını bebegın kromozomlarına zarar verdıgını duydum ve doktorumda soyleyınce sadece ızleyelım dedık bebegıdde gorduk çok şükür bin şükür 8 . haftamıza randevümüz var ozaman bebegımız dahada şekillenmiş olurmus inşallah

hayırlısı olsun ozaman
Allah kucagınıza almayı nasıp etsın
Suan kac haftalıksınız
bende 5+6 dayım satıma gore tabı ve bugun doktora gıdıcemde heycanlıyım :)

simge günaydın..
seninle sat aynı, 27 mart. ben de ctesi gittim, kalp atışlarını gördük. 3 tüp kan ve idrar verdim.yarın tekrar gidicem tahlil sonuçlarımı doktora göstericem.. sana folik asit dışında herhangi bir ilaç verdi mi doktorun? kese boyu bebek boyu ne kadar ve tahmini doğum tarihi soyledi mi dr? internetteki hesaplayıcılar 1 ocak diyordu ama dr 3 ocak dedi benim doğuma. bebeğim kesenin içinde sağ tarafa yanaşmış duruyor teyzesi, senin nasıl ??

Günaydın Arkadaşlar

Benim bu şişliğim ne olacak bilmiyorum, bulantım yok ama canım da hiç bir şey istemiyor, zorla yiyorum o da ancak bir tabak yemek ve salata oluyor, pilav ekmek v.s. hiç yemiyorum buna rağmen karnım davul gibi şişti, pantolonlarıma sığmıyorum sürekli şişkinlik hissediyorum ve beni çok rahatsız ediyor, sizde böyle bir sorun var mı?

günaydın canım bana folik asiti önermedı dırek elevit verdı bırcok vıtamın mıneral folik asıt var ıcerısınde onu ıcıyorum canım gunde 1 tane kesemizin boyu 5 yada 6 mm canım dogum tarıhıme doktor 3 ocak dedı tıpkı senınkı gıbı canım ben heyecandan yerını cok hatırlamıyorum ama o pır pır kalbının atıslaırı herseye bedeldı Allahım herkese nasip etsin inşallah. Benim tek sıkıntım aradabır kasıklarımda regl sancısı gıbı sancı oluyo 1 dk gecıo

ayy inşallah öyle olmam
tatlım dediklerini ben de aynen yapmaya calısıyorum da doktorum bana istediğin kadar maden suyu içebilirsin dedi
canım aile hekımım bana bi liste verdı. sodalı içecekler içme yazıyor. ben içmiyorum valla.
konyadaym cnm..pazartesı baska doktora gıdıyorum ınsallah cnm baska bı ozel hastanede..oo sen 100 kılo olursan bn 150 olurum o zmn cnm ya cunku bn 64 üm su anda
ama benım bulantım olmadığı için şuan deli gibi yıyorum :)
teşekkür ederim canım bunu soracam mutlaka doktora. civa oranıyla ilgili söyledıklerını bende duymuştum. ama somonda fazla civa olduğunu bilmıyordum

canım ağrı bana da iki üç günde bir oluyor, dediğin gibi 1 dakkada geçiyor.. 5-6 mm olan kese değildir bebektir canım. ben özellikle sordum kese 35mm bebek 7 mm dedi çünkü..

günaydın arkadaşlar. geçmişe bı göz attım. sabah yıne gittim sağlık ocağına. değerim 1000in üstünde çıktı ama net değer yazmıyormuş. sinir oldum. beslenme çizelgesi verdiler. günde 3 bardak süt iç mutlaka dedi. peynır ve yumurta yedı dedi. koca bı lıste verdı. balık olayını sordum. şimdi yedıklerımız etkı etmeye başlarmı diye . 8inci haftadan sonra bebeğin kemıklerı oluşmaya başlıyormuş. şuan bebeğimin kolları ve ayakları oluşuyormuş. mutlaka ye haftada 2 kere ama kadın doğumcuna da sor dedi. şuan en çok tüketmen gerekenler süt peynır yumurta dedi. bide bol su iç dedi.

12 agustosa tetenos aşısı için gün verdi. gebelık boyunca 2 kere aşı olacakmışız tetenos aşısı. onlar çağıracaklarmış.

doktora gidince balık konusunu soracam hangı balıkları yememiz geekır diye.

selamlar kızlar.benim sat tarıhım 1 nısan ama benımk tup bebek tedavısı ıle oldu ve ılk hamılelıgım.cok acemıyım aslında.dun doktora gıttım ve kese gorundu ama doktor senın gebelıgın olması gereken haftadan gerı dıyor ben bır turlu anlayamıyorum.tup bebek tedavısınde SAT degışıyormus sanırım bılgısı olan var mı?

canım ağrı bana da iki üç günde bir oluyor, dediğin gibi 1 dakkada geçiyor.. 5-6 mm olan kese değildir bebektir canım. ben özellikle sordum kese 35mm bebek 7 mm dedi çünkü..

aaaa evet kuzum dogru doktor bebegı olctu haklısın kese boyutunu bılmıyorum ama bırbenım karnım şişti biras hamile oldugum belli sendede belli oluyomu

yani benm bildiğim dr da öle diyo hem kalp atışı için hemde hareketlensn diye çikolata yenirr aç gitme yeni

inşş yaaaa

ayy çok güsel darısı bize olsnn inşşşş

bende de var canm anlatamm karnım 3 4 aylık karın gibii valla tanımadığım kişiler soruyo alışveriş yaparken 3 aylık diyomm tanıdıklar bilmiyo kilo almşsn diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…