günaydın canım bana folik asiti önermedı dırek elevit verdı bırcok vıtamın mıneral folik asıt var ıcerısınde onu ıcıyorum canım gunde 1 tane kesemizin boyu 5 yada 6 mm canım dogum tarıhıme doktor 3 ocak dedı tıpkı senınkı gıbı canım ben heyecandan yerını cok hatırlamıyorum ama o pır pır kalbının atıslaırı herseye bedeldı Allahım herkese nasip etsin inşallah. Benim tek sıkıntım aradabır kasıklarımda regl sancısı gıbı sancı oluyo 1 dk gecıo
kızlar genel anlamda sızler bırbırınızı tanıyorsunuz sanırım ama bende sızlerı tanımak ve kendımı tanıtmak ısterım.İnşşallah en az 9 ay bu forumda deneyimlerimizi paylaşacağız diye düşünüyorum.Benim yaşım 31 Adana da yaşıyorum ilk gebeliğim ve tüp bebek tedavisi.Yarşmacı arkadaşlara başarılar:))))
aaaa evet kuzum dogru doktor bebegı olctu haklısın kese boyutunu bılmıyorum ama bırbenım karnım şişti biras hamile oldugum belli sendede belli oluyomu
kızlar genel anlamda sızler bırbırınızı tanıyorsunuz sanırım ama bende sızlerı tanımak ve kendımı tanıtmak ısterım.İnşşallah en az 9 ay bu forumda deneyimlerimizi paylaşacağız diye düşünüyorum.Benim yaşım 31 Adana da yaşıyorum ilk gebeliğim ve tüp bebek tedavisi.Yarşmacı arkadaşlara başarılar:))))
CANIM BENDEDE vardı doktora sordum hormondan kaynaklanıyormuş progestan:) şişlik ve ödem yaparmış tuz yememeye çalış bulantına gelince bendede bu hafta yeni yeni olmaya başladı benim sat 6 nisandı bebek büyüdükçe artıyor bulantı..Günaydın Arkadaşlar
Benim bu şişliğim ne olacak bilmiyorum, bulantım yok ama canım da hiç bir şey istemiyor, zorla yiyorum o da ancak bir tabak yemek ve salata oluyor, pilav ekmek v.s. hiç yemiyorum buna rağmen karnım davul gibi şişti, pantolonlarıma sığmıyorum sürekli şişkinlik hissediyorum ve beni çok rahatsız ediyor, sizde böyle bir sorun var mı?
günaydın kızlarrrr
aklıma bişey takıldı ben haftaya çarşamba doktora gitcem o gün kalp atışlarını da görcem inşallah ama aç gitmek zorundayım çünkü doktor kan vereceğimi söyledi.ama siz aç olmayın çikolata falan demişsiniz kalp atışı için ama ben aç gidersem kalp atışını görmeye engel olabilirmiyim:26::26:
CANIM BENDEDE vardı doktora sordum hormondan kaynaklanıyormuş progestan:) şişlik ve ödem yaparmış tuz yememeye çalış bulantına gelince bendede bu hafta yeni yeni olmaya başladı benim sat 6 nisandı bebek büyüdükçe artıyor bulantı..
Tünaydın kızlar..
çok heyecanlıyım yarın sabah bebikimin kalp atışları için doktora gidicem.. inşallah herşey yolundadır.
ben akşama pantolon almaya düşünüyorum
(pesimistim de biraz) acaba diyorum bebişimin kalbı atmıyorsa hamile pantolonu almama gerek yok..
bir yandan da diyorum olsun.. bir sonrakinde giyerim nasip olursa.. ne edim.. normal pantolon almayım diyorum zaten herşey yolundaysa şurda 1-2 aya başlar karnım çıkmaya ki zaten de kiloluyum..
bence yarını bekle zaten kalp atışları görülür baya ilerlemişsn duyduktan sonrada git all kim tutar senii
öyle mi yapsam ki.. :)
aslında yeni bişiler alıcam zaten de.. hani hastaneye giderken de cici olalım diyoruz :)
kilolu olduğumdan pantolon dayanmıyor bana..
en son lcw dan aldım (ki hep ordan alıyorum)
hiç memnun kalmadım.. 1,5 ay sonra renginden eser kalmadı.. keşke fişini saklasaydım iade ederdim..
bir de hani oturunca pantolon toplanır ya böle çizgi çizgi olur ya.. o çizgi olan yerlerin rengi ağırdı ki pantolon dar da değildi çırt diye o çizgilerden yırtıldı..
ilk defa böle adi birşeye denk geldim lcw da...
canm ya daha çookk giderizzz
sen bilirsn ama bekle derim bende ölüyorum almak için begendm bile ama pıtpıtlardn sonra inşşş
bazen oluyoo özellkle koyu renklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?