Kızlar benim de son adet tarihim 13 nisan. Kanda sonuç pozitif çıktı, ama geçen hafta doktora gittik bişey göremedik. tekrar ne zaman gitmeliyim sizce? çok sabırsızlanıyorum. hiç bir belirtim yok henüz.
Kan değerimi bilmiyorum, sonucumda değer yok sadece pozitif yazıyor. eğer sabredemezsem giderim artık bi sağlık ocağına:)
Bu arada hani gebelikte dar giyinmemek lazım ya, şimdiden dikkat etmeli miyiz buna? yani ben kotlarımı giyiyorum, karımdaki şişlikten dolayı biraz dar geliyor ne yapsak :44:
anam dar mı giyinmemiz lazımmış.. ben hep bol ve geniş giysiler gerekir diye biliyordum.. hem alt tarafın sağlığı açısından dar giymemek lazım diye biliyorum.. bence dar giysiler bebeye baskı uygular.. zaten göbiş çıkınca ister istemez geniş şeyler tercih edersin :) :)
Benim de sat 13 Nisan, ben henüz gitmedim, genellikle 5. haftadan sonra görünüyor sanırım, abim 6. haftanı bekle şimdi boş yere gidersin diyor (o da doktor) ama ben de sabırsızlandığım için hafta sonu gitmeye karar verdim.
2 gün sonra gidiver bende merak ettim..
pozitif diyipte niye geçmişler ya.. sonuçta değere göre haftasını belirliyor bazı doktorlar..
Ben de dar giyinmemek lazım yazmıştım canım yanlış mı okudun acaba :26: çünkü ben de öyle biliyorum.
Asıl sormak istediğim göbek çıkmadan önce de dikkat etmemiz lazım mı acaba?
ay kuzum kusura bakma yanlış okumuşum
ben bazen dükkanıma eşortmanla geliyorum .. gerçi bugün kumaş pantolon giydim de içim rahat etmiyor bel kısmı birazcık sıkıştırıyordu ama karnım rahat
Kızlar benim de son adet tarihim 13 nisan. Kanda sonuç pozitif çıktı, ama geçen hafta doktora gittik bişey göremedik. tekrar ne zaman gitmeliyim sizce? çok sabırsızlanıyorum. hiç bir belirtim yok henüz.
canım bende 6. haftamda gidcem doktor önceden gelmesinin bi anlamı yok demiş.
hayırlı olsun cnm.. doktorum beni 6 haftam dolunca çağırmıştı sanırım 6. haftada görünüyo kese
çok sevindim canım senın adına :)Merhaba kızlar
benım ıcın ıyı dıleklerınıze tesekkur ederım
doktora gıttım
SAT a gore 5+6 dayım
ama doktoruma gore 4.5 5 haftalıgım
kesemı gordu
fasulyeee gıbı :)
zaten alttan muayene ıle gozukdu ole 2 dakıka bakıldı okadar :)
10 gun sonraya tekrar randevu verıldı ozaman kalp atısları ıcın gıdıcez
Insallah bebısımı saglıcakla kucagımı aldıgımg unlerıde gorurum yarabbım
Allah hepımıze saglıklı bebısler versın
kızlar ya deli gibi su içiyorum şişe elimden düşmüyor ama çok afedersiniz kabızlık bar bendeuffff ne yapmam lazım:97:
teşekkür ederim canım, artık kesinleşti 6'dan önce gitmek yok. bekliycez.
canım biz seninle günü gününe aynıyızz
Sizinle aynı zamanlarda doğum yapıcaz inş:) aslında ben de ikide bir ultrasona girmek istemiyorum. sanırım 2 hafta daha sabredicem.
Bende de var kabızlık seninle aynı durumdayım:26::26::26:
aaa evet bende 5+2 yim ama netten hesapladığıma göre böyle. doktor ne der bilmiyorum artık. sat 10 nisan . hangi şehirdesin sen ? aranızda eskişehirli yokmu yaw ?
bende de var.. (geri kalmayım dedim )
ben kendimi bildim bileli böyleyim ..
kızlar en güzel çözüm bol bol meyve yemek.. hazır sütler de hazimsizlik yapabilir.. yarımyağlı için (vitamin açısından değişen bişi yokmuş yarımyağlıda)
şey de diyorlar günde 1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağ iyi gelirmiş.. ama hiç denemedim..
gaz yapan şeylerden uzak durun kızlar
cnm satlarımız aynııı
tesaduf yanı
Kan testı sonuclarım
13 Mayısda 307
16 Mayısda 1596,56
Doktor randevumda bugun 14 .45 de dun devlet 3 sanıye bakdı gebe degılsın dedı kan testı sonucumu ıstedı
Bende bugun aşılama yaptırmak ıstedıgım doktora gıdıcem
senın test sonucların kacdı cnm
bende de var.. (geri kalmayım dedim )
ben kendimi bildim bileli böyleyim ..
kızlar en güzel çözüm bol bol meyve yemek.. hazır sütler de hazimsizlik yapabilir.. yarımyağlı için (vitamin açısından değişen bişi yokmuş yarımyağlıda)
şey de diyorlar günde 1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağ iyi gelirmiş.. ama hiç denemedim..
gaz yapan şeylerden uzak durun kızlar
ben balıkesirdeyim canım benimde sat 10 nisan bakalım ultrasonda da sata göre mi gidecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?