2012 Ocak Anneleri

bakalım çok merak ediyorum doktora tam 1 hafta sonra gidecem 6+2 olacak kalp atışı duyulacak mı acaba. eğer bizim hesapladığımızdan geriyse duyulmaz belki

olsun canım düşürme yüzünü hemen hayırlısı olsun onlar sağlıklı olsunda bi hafta sonra duyalım bişi olmaz.bende pazartesi gideceğim bakalım görünecek mi :)

leblebinin zararı olmaz canım hatta hamilelere bulantılarda çubuk kraker ya da beyaz leblebi öneriyorlar..
benimde elma vazgeçilmezimdir.. aslında çok güzel bir zamana geldi hamileliğimiz.. yazın herşey doğal oluyor.. istediğin herşey bulunur...
ben cumartesi markete gittim sıkmalık portakal gördüm.. eltim aldırmamak için bir sürü çabaladı tadı artık güzel değilmiş falan diye.. ama ben çok beğendim..
kızlar bir de greyfurt ta çok sağlıklı gebelikte..
yiyemeyenler suyunu sıkabilir.. ama lifli meyve olduğu için yemeye gayret edin.. sindirime de iyi gelirmiş
nar'dan uzak durmak lazımmış (hoş bu mevsimde bulunmazda) allah korusun düşüğe sebep olabiliyormuş

canım bende 6. haftamda gidcem doktor önceden gelmesinin bi anlamı yok demiş.

çok sevindim canım senın adına :)

Aslında en iyisi 6 haftadan önce gitmemek ama ben çatlarım artık bekleyemem bir hafta daha, ben bide erken öğrendiğim için zaman geçmek bilmiyor, şimdi gideyim de görünmezse bidaha çağırır zaten.

gittiğinde sonucu paylaşır mısın benimle? ben de beklemem senden olumlu cevap alırsam

Ben içtim geçen gün zeytinyağı ama hemen işe yaramıo o da,ben de kendimi bildim bileli kabızlık problemim var ne yiyeceğimi şaşırdım walla

Ben içtim geçen gün zeytinyağı ama hemen işe yaramıo o da,ben de kendimi bildim bileli kabızlık problemim var ne yiyeceğimi şaşırdım walla

biz hamilelikten önce böyleysek .. 5-7 aylık olunca ne yapıcaz ya..
kabusum benim bu kabızlık... afedersin ıkınmamakta lazım.. e içimizde kalınca daha beter olur..
artık doktorlardan ilaç isticez bitkisel şekilde çözemezsek

en son öyle olacak:) Bu arada neden 2012 annelerinde değil de burada yazıyorsunuz?

Bende de var aynı sorun, hem de çocukluğumdan beri, şimdi de hat safhada, ama netten araştırdım biraz, genel problemmiş, hatta hemoroide neden olabilecek kadar ciddi olabiliyormuş

Maydanoz, sinameki v.s. gibi tüm bitkisel idrar söktürücü ve kabızlık gidericiler de gebelik boyunca yasak diye biliyorum, yine de gittiğimde sorucam doktora, bir çözüm bulsun.

kaysı kurusunu denediniz mi? ama turuncu olanlardan değil kahverengi olanlardan. günkurusu ismiyle satılan tür. geçmiş olsun..

nar her derde devadır ama gebelıkte yenmıyor çok ilgınç. semiz otu çok yararlıymış hemen alıp yaptım. bol yoğurtlu . ayy yıne karnım açıktı ya

sorma ya ıkınırken bebeğime bişey olacak diye aklım gidiyor. eşim banyodakı klozeti kullan sen artık dıyor. alışmam laızm yavaş yavaş. ama büroda ne halt yiyecem bilmıyorum artık o göbekle :)))

kaysı kurusunu denediniz mi? ama turuncu olanlardan değil kahverengi olanlardan. günkurusu ismiyle satılan tür. geçmiş olsun..

Sağol canım, her sabah aç karnına 2 tane yiyorum zaten, ama o da ayıptır söylemesi gaz yapıyor sanki, bütün gün karnımda gurultularla dolaşıyorum

Son düzenleme:
en son öyle olacak:) Bu arada neden 2012 annelerinde değil de burada yazıyorsunuz?

canım ben aslında "aralık 2011 anneleri" katılmıştım hesaplayıcıya göre 30aralık görünüyor bizimki de.. biraz orda zaman geçirdim çok olumsuzluklar okuyunca içim karardı bende kendi kendime kurmaya başladım ondan sonra bir daha girmedim.. tesadüfen bu topiğe denk geldim.. hem ocak başında da doğum yapma ihtimalim var yani .. muhtemel doğum tarihinden 1 hafta önce veya sonra olur işte.. rabbim nasıl nasip ederse :)

Genel sordum aslında herkese:)))

Genel sordum aslında herkese:)))

hım bişi daha ekleyim :) 2012 anneleri diyince tüm yılı kapsıyor gibi.. böyle ay ay olunca paylaşımlar daha güzel oluyor.. 2012nin sonuna gelince açıp bakarız o topiğe :) kiminin bebişi 11 aylıkken diğerininki belki de 1-2 haftalık olacak :) o yüzden ay ay gitmemiz daha güzel..(bence)

Aslında okuyucu olarak orayı da takip ediyorum ama buraya yazıyorum nedense, özel bir nedeni yok, burda sohbet iyi gidiyor, daha kalabalığız, hemen yanıtlıyoruz soru/sorunlarımızı ya ondan heralde

evet aslında ocak anneleri topiği var hepimiz oraya taşınabiliriz. daha toplu olur .

kızlar ya benim canım acaip cips istedi yedim bugün 1 paket çok zararı olur mu acaba,bir defaya mahsus olmak üzere yasakları deldim,siz ne durumdasınız çok mu yanlış yaptım acaba??

kızlar ya benim canım acaip cips istedi yedim bugün 1 paket çok zararı olur mu acaba,bir defaya mahsus olmak üzere yasakları deldim,siz ne durumdasınız çok mu yanlış yaptım acaba??

canım bende 3 gün önce aynı şeyi yaptım..
aslında okadar takmamak lazım..
sadece yasaklı olan yiyeceklere dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum..
cips yedin ya .. ozaman hazır süt te içmeyeceksin.. hazır bulyon da kullanmayacaksın.. vs vs..
okadar endişe yapmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…