• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

Anam sende nazlısın dogumdan sonra ki ilişkide ilk geceki gibi oluyo :17: bol acılı yani bu gün degil yarın bu gece degil yarın diye diye 40 günün üstüne bi 40 gün daha olmuştu oğlumda adam zıvanadan çıktı bi gece :60: hamilelikte bekle 40 günü bekle ok. ama bu ikinci 40 gün noluyo demişti :60: ii bari deyip kapamıştım gözümü :60:

Yaa bana deme bunuuuuuuuuuuu en söylenmemesi gereken insana söyledin sen şimdi bunu yaa zavallı eşim :60:
Ayh düşünemiyorum 9 ay bekledikden sonra bi 40 gün daha bekledikden sonra ne kadar daha sabreder..
Yok yok acımıyodur o kadar düşünmemek lazım şimdiden bunları napalım yahu olcak nasılsa.. :18: :19:

kızlar bızım doktorumuzda ilişki sırasında sen sorun yasamadıkca ılıskı serbest ne zamankı canın acır kanaman olur ozaman ara verılıcekdır dıyor :))
Bızım devam :77: :77:
hormonlarımda fenalarda :78: :77: :77:

valla banada dr demedi bişey ama yumurtlama günümden beri yapmadık bişey en son 6 nisan :9::9::9::9::9::9::9: soracaktım dün unuttum ama artık kocama yazık yoksa benimde canım istemiyo ama napalım adamcağızıda düşünmek lazım :17::17::17::17:

yazılanlardan acayip korktum benim ilk gecem cok ürkütücüydü yaaa şimdi yinemi aynı sey off yaaa:43:

yazılanlardan acayip korktum benim ilk gecem cok ürkütücüydü yaaa şimdi yinemi aynı sey off yaaa:43:

Yok be cnm böyle düşünme nasıl herkesin ilk gecesi bir değildir buda öyledir heralde.
Düşünme şimdiden bunları..
Yaşayıp görcez hepimiz nasılsa.. :1:

Direk konunun ortasına dalayım kızlar ben :D
Dun kayınvalıdem arayıp yanına cagırdı benı alısverıs ıcın :)
Ben begeneyım dıye
o Ankara Ben Alanya
Ucakla gıdıcem bır ıkı ay sonra
Arabası takımları bıberon tarzı seyler alıcaz
kayınvalıdem besıkde demıs ama benım begendıgım besıgı orda bulamayız dıye annem netten sıparıs ıle alıyor bıle :)
işte alcagımız beşik renk seceneklerı var :)

Ay çok beğendim, ben de çok hevesliyim bikaç ay yatsa da beşik alıcam bi tane, bir de oda takımı alıcam, gözümüzde kalmasın :16:

bak aklıma getırttın sen
laptop deyınce
nıntendo wii isticem :))
hem ben sebeb olursam o bayıla bayıla alır :)

i-phone 4 istemeyi düşünüyordum ama ben de mi wii istesem :51: şirkette oynuyoruz her öğlen, özlerim ben şimdi wii mi :27:

benım annem bu konuyu biraz abartıyor. sen zaten beğenmezsın diye direkt parasını verip yolluyor. öylede bi hoş oluyo insan yaw:27: kayınvalidem de uzakta diye bana soramıyo genelde görümcemlere aldırmış çarşafları falan idare ediyoruz onlarla da işte

onlar hala koca koca güllü budaklı şeylerden hoşlanıyor. modern çizgili şeyler onlara basit gelıyo .
:

Of ya şimdiden dert oldu bana, annem de kayınvalidem de sağolsunlar her şeyin en iyisini bilirler, biz genciz cahiliz, bi halttan anlamayız :63:
Hadi annem zevklidir yine de kayınvalidem hem zevksiz, hem ucuzcu hem de çok bilmiş, istemem kullanmam desem burun kıvırır sinir eder beni, görümcelerim şimdiden doğunca ağzına tükürelim bize benzesin diyolar, ay cehalete bakın ya yeni doğmuş bebeğin ağzına tükürücek :19: yanımda hayatta yapamazlar tabi de bir an olsun gözümü ayırmamam lazım yoksa ne tuzlamadıkları kalır ne tükürmedikleri, ay düşününce sinir bastı beni yine :47::47::47:

Şimdi aklıma geldi böle doğumdan sonra ilk ilişki falan diyince.
Temizlik için kuaföre nası gitcez minnak bebeklerle :44:
Her ay her ay ben bunu hiç düşünmemiştimmmmmmmmm :44:

i-phone 4 istemeyi düşünüyordum ama ben de mi wii istesem :51: şirkette oynuyoruz her öğlen, özlerim ben şimdi wii mi :27:

Of ya şimdiden dert oldu bana, annem de kayınvalidem de sağolsunlar her şeyin en iyisini bilirler, biz genciz cahiliz, bi halttan anlamayız :63:
Hadi annem zevklidir yine de kayınvalidem hem zevksiz, hem ucuzcu hem de çok bilmiş, istemem kullanmam desem burun kıvırır sinir eder beni, görümcelerim şimdiden doğunca ağzına tükürelim bize benzesin diyolar, ay cehalete bakın ya yeni doğmuş bebeğin ağzına tükürücek :19: yanımda hayatta yapamazlar tabi de bir an olsun gözümü ayırmamam lazım yoksa ne tuzlamadıkları kalır ne tükürmedikleri, ay düşününce sinir bastı beni yine :47::47::47:

Ağzına tükürmekmi :53:
İlk kez duyuyorum böyle bi saçmalık :19:

Kizlar aranizda dolgu yaptiran varmi dis agrisi cekiyorum burdaki doktor bisey olmaz dedi ama icim rahat degil benim

Kizlar aranizda dolgu yaptiran varmi dis agrisi cekiyorum burdaki doktor bisey olmaz dedi ama icim rahat degil benim

Ben yaptırmadım cnm ama ilk 3 ay tavsiye etmiyolar zaten sonra yaptırabilirsiniz diye okumuştum bende nette..
Ağrıyı çekiceğine yaptır cnm yaa doktorun bişey olmaz dediyse..

Bizdede tuzlanır bebek 20 sinde 40 ında bunun bebege bi zararı yok . Banada oğlum dogdugunda kayınvalidem demişti çocugun pipisiyle oynucaksın deriyi ittiriceksin diye dehşete düşmüştüm . Uyanık olucaksın ayy dogurdum diye salmıcaksın paçanı hatta sen o ailenin içinde iki kere uyanık olacaksın . Bir kere dahi çocugumun altını bir başkasına açtırmadım kendim doyurdum kendim yıkadım tertemizde baktım. iki gün geldi yıkadı annem babamda rahatsızdı sen gelme ben yıkarım iyim dedim .

Ben yaptırmadım cnm ama ilk 3 ay tavsiye etmiyolar zaten sonra yaptırabilirsiniz diye okumuştum bende nette..
Ağrıyı çekiceğine yaptır cnm yaa doktorun bişey olmaz dediyse..

Cevap icin tesekkür ederim 5ay 1haftalik bebislerim suan demekki prblem yok yaptiralim barii:59:

Bizdede tuzlanır bebek 20 sinde 40 ında bunun bebege bi zararı yok . Banada oğlum dogdugunda kayınvalidem demişti çocugun pipisiyle oynucaksın deriyi ittiriceksin diye dehşete düşmüştüm . Uyanık olucaksın ayy dogurdum diye salmıcaksın paçanı hatta sen o ailenin içinde iki kere uyanık olacaksın . Bir kere dahi çocugumun altını bir başkasına açtırmadım kendim doyurdum kendim yıkadım tertemizde baktım. iki gün geldi yıkadı annem babamda rahatsızdı sen gelme ben yıkarım iyim dedim .

Nası tuzlanır :44:

Cevap icin tesekkür ederim 5ay 1haftalik bebislerim suan demekki prblem yok yaptiralim barii:59:

Çok geçmiş olsun cnm yaptır bence doktorun bi sorun yok dediyse..

Benimde çükür dişim var korkuyorum diye icabına baktırmadım agrımasın diye dua ediyorum hep.

cok fena oluyor ama korkma bence bi baktir 6 tane cürük varmis bende doktor kizdi niye gec geldin diye agri oluyor muhakkak kac gün cektim ALLAH cektirmesin

korkulacak bişey yok tatlım gözünde büyütürsen yok yere zora sokarsın, doğumda altta dikiş varsa birazacıyor sadece ama ilk geceyle kıyaslanamaz yani, sezeryanda falan hiç bi sıkıntı yok zaten, sadece yeni anneyken hormonların etkisiyle herhalde çok aşırı isteksiz oluyorsun

Nası tuzlanır :44:

Yaa tuzlu su sürüyolar hemen duruluyolar . Gelenek gibi bi şey sanırım sonrada bebişini alıp kırk uçurmaya attta götürüyosun .:49:

güya tuzlu su sürüldüğünde büyüdğünde ter kokusu kötü olmazmış, 40 gün olduğunda hem sen hem bebiş yıkanırken yapılıyor, terbiyeli olsun diye yumurtayla yıkayanları bile duymuştum:-))

Back
X