Şimdi aklıma geldi böle doğumdan sonra ilk ilişki falan diyince.
Temizlik için kuaföre nası gitcez minnak bebeklerle :44:
Her ay her ay ben bunu hiç düşünmemiştimmmmmmmmm :44:
Ben lazere gidiyodum zaten, bebişi babaya bırakır gider gelirim yine 2 ayda bir zaten, benim asıl sorunum şu an napıcam, hayatımda ağda yapmışlığım yok benim, hamile kalmadan hemen önce lazere gitmiştim, daha yeni çıkıyolar napıcam ben bunları :18:
Bizdede tuzlanır bebek 20 sinde 40 ında bunun bebege bi zararı yok . Banada oğlum dogdugunda kayınvalidem demişti çocugun pipisiyle oynucaksın deriyi ittiriceksin diye dehşete düşmüştüm . Uyanık olucaksın ayy dogurdum diye salmıcaksın paçanı hatta sen o ailenin içinde iki kere uyanık olacaksın . Bir kere dahi çocugumun altını bir başkasına açtırmadım kendim doyurdum kendim yıkadım tertemizde baktım. iki gün geldi yıkadı annem babamda rahatsızdı sen gelme ben yıkarım iyim dedim .
Ya ben çok karşıyım böyle şeylere, zararı yoksa da yararı da yok, istemiyorum, yaz gelince denize sokarım ben onu tuzlanmış olur zaten

Annem yapmaz öyle şeyler ama bu kocamın antika ailesi bende fobi oldu, yıllardır konuşmuyordum zaten, hamile kalıca barıştım, ama pişmanım şimdi, iyi niyetimden nefret ediyorum

inan bi bahane bulsam yine küserim bikaç yıl, çocuk büyüyene kadar konuşmam, o kadar korkuyorum yapacaklarından
Gel seninle kafa kafaya verip çözüm üretelim

Ay benimki de düğün hediyesi bir pike takımı yaptırmıştı, yastık kılıfı sırf dantel, bize geldiklerinde görsün diye serdim, sabah eşimle kalktık ikimizin de yüzünde koca birer gül izi

Sonra kaliteli-kalitesiz ayrımı yoktur mesela, durumu da iyi olduğu halde 1-2 tl lik sucuklardan alır pişirir, açık gıdalar alır en ucuzundan, açık deterjanlar kullanır bir milyoncularda satılanlardan, evinde bilindik bir şey göremezsin
Sülalecek böyleler, yeni doğan bebeğe pirinç unu mamasını dayayıp şişmanlatıp, ne güzel besledik gürbüz oldu diye seviniyolar, kesin benim bebeğime de mama vermeye çalışacaklar, gizli gizli yemek koyacaklar ağzına