• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

Aile büyüklerine sor yöreye göre degiştigini sanmıyorum.
Yaa kızlar işin espirisindeyizde büyüklerin tecrübelerinden bi şekilde yararlanmalıyız. Kontrol bizde olucak tabi uyanık olucaz ayy dogurdum diye 10 gün yatakta yatıp kendine hizmet ettirip sonrada burun kıvıranları görüyorum çevremde .
Kız kardeşimde entel danteldir okudu okudu okudu öle büyütücem dedi demiyorum okumak kötü diye bebek emmedi mama yedi yok su vermicekmiş anne sütü alan çocuk hiç su içmediyse su vermezsin içinde her şey var ama sen mama veripte su vermiyim dersen dogru yapıyorum derken bebegine zarar verirsin.
Yok çocugu sardırmam dedi kaynanasına bagırmış kadını bi kovmadıgı kaldı yaa kundak yok ok. yapma zaten ama uyuyan masumun üstünü ince bi şeyle şöle yanlardan sıkıştır korkarak uyanmasın elini kımıldatıyodu aglayarak uyanıyodu.
Baktı olcak gibi degil bi gün bi gittim ellerini yatırdıgı yerde sarmış mışıl mışıl uyuyodu.

öyle bi adet varsa da ben yaptırmam bu burun kıvırmaak fln değil.Tuzlu suya da sokturmam ,ters de çevirtmem ,mesela saçlarını kesip kaç gramsa o kdr altın alıomuşsun da birine veriomuşsun öle şey de yapmam ,tmm alayım vereym altın maltın ama zaten 2 tel saç var onu da kesemem :)) hatta konusunu açmışlardı bi ara hemen kükredim :47::47:bu konularda çok gıcığım :49::49::49:

bende hiç biyerde yok ,ama benm kaynana brz süslü bayılır öyle şeylere :))heveslenio diye bişey demiorum kırılmasın diye ama ben kendim alırım bişeyler sırf o aldı yaptı diye de beğenmediğim şeyleri kullanamam.Evlenrken de öle dantelli nevresim fln yaptırmıştı bana hiç kullanmadım öylece duruo.:))

ben hep buralardayım canım :) evdeym aslında ama sıkıldım internetten fln girip okuyorum yazdıklarınızı arada.Ben iyim pazartesi doktora gtcem bakalım cinsiyeti sölicek mi?Bi de test sonuçlarını gösterelim ikili test.Çıktı sonuçlar ama henüz almadım pazartesi alıp göstericem.
Göbekleri de görüorum hep bende hiç yok yaa sadece yemek yiyince çıkıo ama sabah dümdüzüm ,umarım iç karnım kooooooooooooooocamandır da karnım geç büyür ve az çatlarım:43::43::43::43:çok korkuyorum walla..55kg da sabit kaldım almamaya dikkat ediorum bakalım :) 2 haftadna fazladır sabitlendim :18:

Kızz bulmuşsunuzda bunuyosunuz . Benimkide hiç bi şey vermedi . O yaşa kadar adamcagız donsuzmu geziyodu yaa kullandıgı donlarını bile vermedi. Allahtan çeyizde almıştım vardıda giydi. Aklıma şey geldi :60: yeni evliyiz kavga ettik eşimle çektim yastı aldım elinden bi yastık bile vermedi anan :63: yatma benim yastımda demiştim :60: :60: ne çocukmuşuz yaa oda koltukta öle kıvrılıp uyumuştu :60: :60:

öyle bi adet varsa da ben yaptırmam bu burun kıvırmaak fln değil.Tuzlu suya da sokturmam ,ters de çevirtmem ,mesela saçlarını kesip kaç gramsa o kdr altın alıomuşsun da birine veriomuşsun öle şey de yapmam ,tmm alayım vereym altın maltın ama zaten 2 tel saç var onu da kesemem :)) hatta konusunu açmışlardı bi ara hemen kükredim :47::47:bu konularda çok gıcığım :49::49::49:

Hey Allahım yarabbim ya kim çıkartmış acaba bu adetleri :1:
Kim ne istemiş minicik bebişin saçından :9:
Saçsızsa noluyomuş acaba?

Son düzenleme:
slm hatunlar nasılsz bakalım sık giremiyorum yeni yeni uyku modundan çıkıyorum benliğime kavuştum :10:
yarın allah izin verrse ankaraya gidiyorum 5 gn ordayım ordan da denizliye yolculuk gelirkende anacığımıda alıp geliyorumm

Hey Allahım yarabbim ya kim çıkartmış acaba bu adetleri :1:
Kim ne istemiş minicik bebişin saçından :9:
Saçsızsa noluyomuş acaba?
arkadaşlar saç kesilip ağırlığınca gümüş verilmesi sünnettir.Ha ben yaptım mı yapmadım sadece sadaka verdim .

Gel seninle kafa kafaya verip çözüm üretelim :9:
Ay benimki de düğün hediyesi bir pike takımı yaptırmıştı, yastık kılıfı sırf dantel, bize geldiklerinde görsün diye serdim, sabah eşimle kalktık ikimizin de yüzünde koca birer gül izi :60:
Sonra kaliteli-kalitesiz ayrımı yoktur mesela, durumu da iyi olduğu halde 1-2 tl lik sucuklardan alır pişirir, açık gıdalar alır en ucuzundan, açık deterjanlar kullanır bir milyoncularda satılanlardan, evinde bilindik bir şey göremezsin:37:
Sülalecek böyleler, yeni doğan bebeğe pirinç unu mamasını dayayıp şişmanlatıp, ne güzel besledik gürbüz oldu diye seviniyolar, kesin benim bebeğime de mama vermeye çalışacaklar, gizli gizli yemek koyacaklar ağzına :14::14::14:

benmki o konularda yine iyi kaliteli olsun fln diye uğraşır herşey için , ama dantel mantel süs püs konusunda ve bebeğe bakma konusunda kapışırlar sanırım seninkiyle :) kendi kendine planlıo şunu alıcam bunu alıcam şampuanı şu olacak bilmem nesini şöle yapıcam :) sanki o dğurcak :) hayır bi de bunları yapıo edio emek ve para harcı bari bana bi sorsa da boşa gtmese :49:

bana da ilk evlendiğimde kocamın sünnet düğünündeki yatak örtsünü verdi ört diye bunu en başlarda ama görmelisin :)) örttüm bu çok çirkin dedim kaldırdım :) brz bozuldu ama napim hepsini de begenmiş numarası yapamam ki :)

neyse cinsiyet fln belli olsun da derim artık gidelim beraber ben beğeniyim o sevinir :)) aldıkların da sende dursun gelince giyer derim kötü olanları yani:)) iyi kadın hoş kadın ama işte böle huyları var :))

[SUB][/SUB] kızlar öle şeylere gerek yok ama benm bildiğim 40 nn çıktığı gün gezmeye gidiyosnzzz zevkli oluyo yanii birde sonçta 40 gn boyunca lohusalı oluyrz dışarı çıksak bile bastığınz yere besmeleyle basın

Kızz bulmuşsunuzda bunuyosunuz . Benimkide hiç bi şey vermedi . O yaşa kadar adamcagız donsuzmu geziyodu yaa kullandıgı donlarını bile vermedi. Allahtan çeyizde almıştım vardıda giydi. Aklıma şey geldi :60: yeni evliyiz kavga ettik eşimle çektim yastı aldım elinden bi yastık bile vermedi anan :63: yatma benim yastımda demiştim :60: :60: ne çocukmuşuz yaa oda koltukta öle kıvrılıp uyumuştu :60: :60:

aslında bi yönden de öyle bulmuş bunuyo gibi oluoruz :) ama napalım :) ben aldıklarımı da gösteriodum hep zevkimi anlasın diye :) aslnda beni arayıp sormuştu ben nevresim diktiriorum ne renk olsun diye ben de tek renk sade olsun dedim :) lila rengi kenarları da beyaz dantelli süpersonic bi takım diktirdi :) hazır alsın 30 tl ye alsın ama işime yarasın :) boşa harcıo para:))

yazık kocana nie öle yaptın :52::52::27::27:

Valla kızlar bu konular biraz ince herkezin kendine kalmış tabi öle gümüştü altındı alıp veremem ama para olarak bir çocuga yada bi camiye para veririm.
çocun saçını hemen öle kesmiyosun tırnagınıda uzayıp yaratsız ettiginde kesiyosun tabi ilk kestigindede para veririz biz.
oğlum dogdugunda kurban kesememiştim sonrasında kestim Allah kabul etsin.
Dedigim gibi ince konular bunlar sadaka vermek bir gün karşımıza iyilik güzellik olarak döner.

aslında bi yönden de öyle bulmuş bunuyo gibi oluoruz :) ama napalım :) ben aldıklarımı da gösteriodum hep zevkimi anlasın diye :) aslnda beni arayıp sormuştu ben nevresim diktiriorum ne renk olsun diye ben de tek renk sade olsun dedim :) lila rengi kenarları da beyaz dantelli süpersonic bi takım diktirdi :) hazır alsın 30 tl ye alsın ama işime yarasın :) boşa harcıo para:))

yazık kocana nie öle yaptın :52::52::27::27:

Cnm ne biliyim niye öle yaptım tepem attımı gözüm görmez bide anasının yaptıgına içerlemişim demekki en ufak bi kavgada acısı çıkardım.
Askere giderken eşime eşofman takımı almıştım yaa onu bile vermediler yaa evden kaçan kızlar gibi bi elbiseyle girdi adam eve bi gittim görümcem gibiş geziyo dururmuyum metine almıştım ama sana daha çok lazımmı demekki dedim ayy çıkarımı dedi yok yok gerek yok dedim kıp kırmızı olmuştu. ohh olsun

Valla kızlar bu konular biraz ince herkezin kendine kalmış tabi öle gümüştü altındı alıp veremem ama para olarak bir çocuga yada bi camiye para veririm.
çocun saçını hemen öle kesmiyosun tırnagınıda uzayıp yaratsız ettiginde kesiyosun tabi ilk kestigindede para veririz biz.
oğlum dogdugunda kurban kesememiştim sonrasında kestim Allah kabul etsin.
Dedigim gibi ince konular bunlar sadaka vermek bir gün karşımıza iyilik güzellik olarak döner.

ben de öyle düşünüyorum ,hatta onun saçının gramından daha fazla yardım edeyim :) ama saçını kesmek saçma zaten yeni doğmuş keltoş keltoş mu dolancak çocuk :):49:

ben de öyle düşünüyorum ,hatta onun saçının gramından daha fazla yardım edeyim :) ama saçını kesmek saçma zaten yeni doğmuş keltoş keltoş mu dolancak çocuk :):49:

cnmmmm benim saçını hemen kesmiyosun uzuyo yaa gidiyosun kestirmeye o zaman işte bi yere yardımda bulunuyosun olay bu :71:

arkadaşlar bişi sormak istiyorum ben dr. söylediğine göre 6+5 bugün ama ben ilişkiye göre saydığımda 4,5 haftalık falan dr. hesaplaması sat a göremi ? sat'a göreyse doğum da ona göre mi hesaplanıyor .. benim 7 mayıs sat'ım, gebe kalınan gün ise 19 mayıs :S
birde şu ikili test 3lü test ne zaman yapılıo ve ne için yapılıo ?
tecrübesizim yardımcı olursanız çok sevinirim ..

ayyy bı okuyum gecmısı dedımmmiçim karardıııı kaynana kayanna:9::9::9:anam anlamıom kız analarıı nıe torunlarını kndı cocukları gıbı koruyup kollarkenn bu erkk anaları yedennn gıcıklık yaparlar herseyın kötusune kacarlarr.ammma eger kn dı kızlarıysa en iiisini yaparlarrrr...:18::18::18:bnm de en buyuk korkum ve daha hamıs deılken bunun kavgasını ederdıkk kocam kızım olursa annesının adını vermk ıstıo kiii kadının banabıze yaptıkları yenılır yutulur cınsten deıll..erkk olursa kayınpederım ona lafım yokk ama dıorum erkk olursa sen kız olursa ben ısım koyayımmm...ikna olmuooo cok takıom ve üzülüomm napc ammmmmmmmmmmmm deyın banaaaa:36::36::36:

arkadaşlar bişi sormak istiyorum ben dr. söylediğine göre 6+5 bugün ama ben ilişkiye göre saydığımda 4,5 haftalık falan dr. hesaplaması sat a göremi ? sat'a göreyse doğum da ona göre mi hesaplanıyor .. benim 7 mayıs sat'ım, gebe kalınan gün ise 19 mayıs :S
sata gre cnmm dogumda hamıslık suresı de sata gre hesaplanıoo.hayırlı olsunnn:nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah.
Evet SAT'a göre 6+5sin ultrasondan bakıp ölçüm yapıpmı söyledi bunu doktorun?
Eğer SAT'la uyumluysa bebeğin ona göre hesaplanıyo doğum tarihide..
Yani ilişkiye girdiğin tarihe değil SAT'a bakılıyo ve ölçüm yapılıp ultrasondan kaç haftalık olduğu söyleniyo bazen geç döllenme flnda olabiliyo çnkü..

Ağda yaptıramazsın o zaman cnm lazer yaptırıyosan..
Bende lazere gidiyodum 2 sene önce tüm bacak koltuk altı genital 3-4 seanstan sonra gitmedim çok cnm acıyodu dayanamdım ve backlarımda yanıklar oldu anca 3 ayda geçiyodu peşin ödemiştim bide parasınıda lanet olsun dedm gitmedim daha..
Sende gittiğin yeri arayıp bi sor nası yapman gerektiğini istersen..

Lazerdekiler 6 ay jiletle idare et dediler de öyle de hemen çıkar of zor iş valla, yarı yarıya azalmıştı ne güzel, keşke erken başlayıp bitirseydim şimdiye kadar :18:

benmki o konularda yine iyi kaliteli olsun fln diye uğraşır herşey için , ama dantel mantel süs püs konusunda ve bebeğe bakma konusunda kapışırlar sanırım seninkiyle :) kendi kendine planlıo şunu alıcam bunu alıcam şampuanı şu olacak bilmem nesini şöle yapıcam :) sanki o dğurcak :) hayır bi de bunları yapıo edio emek ve para harcı bari bana bi sorsa da boşa gtmese :49:

bana da ilk evlendiğimde kocamın sünnet düğünündeki yatak örtsünü verdi ört diye bunu en başlarda ama görmelisin :)) örttüm bu çok çirkin dedim kaldırdım :) brz bozuldu ama napim hepsini de begenmiş numarası yapamam ki :)

neyse cinsiyet fln belli olsun da derim artık gidelim beraber ben beğeniyim o sevinir :)) aldıkların da sende dursun gelince giyer derim kötü olanları yani:)) iyi kadın hoş kadın ama işte böle huyları var :))

Ay yok işte, benimki gezip tozmaya takıp takıştırmaya gelince savurur paraları ama asıl dikkat etmesi gerekenlere etmez, pazardan kilosu 5 tl lik salamlardan alır, ay onu yiyeceğime hiç yemem daha iyi :19:

Annem ayrı zaten, o da sen bakamazsın beceremezsin, siz bilmezsiniz anlamazsınız modunda hep her konuda :20: ama en azından karışma diyince karışmaz o, iki dk. kırılır sonra geçer, kurban olurum ben ona, ne dese kızmam da arada bilmişliği sinir eder :34: Zaten bebiş ilk doğduğunda yanımda olucak, ondan başka kimseye de güvenmem bebişimi, ana-kız kapışırız arada ama lafımdan da çıkmaz :16:

Son düzenleme:

Hoşgeldin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah.
Evet SAT'a göre 6+5sin ultrasondan bakıp ölçüm yapıpmı söyledi bunu doktorun?
Eğer SAT'la uyumluysa bebeğin ona göre hesaplanıyo doğum tarihide..
Yani ilişkiye girdiğin tarihe değil SAT'a bakılıyo ve ölçüm yapılıp ultrasondan kaç haftalık olduğu söyleniyo bazen geç döllenme flnda olabiliyo çnkü..

hoşbulduk, saolun hepimize inşallah..
keseyi gördükten sonra söyledi.. ozaman ben haftaya gitsem bebişimi görürüm heralde ..

sata gre cnmm dogumda hamıslık suresı de sata gre hesaplanıoo.hayırlı olsunnn:nazar::nazar::nazar:

tşk ederim .. amin hepimize ..

meserretcimm lazerı yenı yaptırmıs ve ara vermıssen jılet yapsann hmnnn cıkmazz cokda cıkmazz....bu arada ben lazerı calıstıgım ıl kucuk oldugundan ve merkez olmadıgından memlkrıme geldıkce yaptırıodummm....lazere yakında jıletlıodum ki kalınlassın.agdada yapabılırsınn..jıletı kalınlassın dıe soluolarr..yanı gıdecegınde 2 kez jılet yap kalınlasırrr...:51::51:

Lazerdekiler 6 ay jiletle idare et dediler de öyle de hemen çıkar of zor iş valla, yarı yarıya azalmıştı ne güzel, keşke erken başlayıp bitirseydim şimdiye kadar :18:

Evet cnm lazere giderken jilet kullanın diyolar ama göbek şiştikce nası hallediceksinki zaten jilette çok felaket yaa kaşındırıyo falan :19:

Back
X