suyu da çok içiyorum gün içinde ama,uyku,wc ihtiyacı,kokulara duyarlılık hepsi çok erken başladı bende Allah ilerleyen zamanlara yardım etsin
cnmm bnmde 13 nisan doktorum 19 yada 20 mayıs ne zaman müsait isen gel dedi boş boşuna çağırırmı hiçççççççççç
himm canım sen kaç haftalıksın sımdı ??
Ben 5+4düm.. Ama uykum var bide meyve ve sebzelere karsı asırı duyarlıgım kokuları daha bı guzel gelıoo hele pazarı gezmek ayrı bı zevktı benım için :))) salatalık kokusu benı mest edıo mesela ,kavun,domates,çilek yanı kokulu meyve ve sebzeler benım için daha cazipp
Henüz aserme faslına gecmedım ,, hem aserme ne zaman oluoki yanı kacıncı haftada acaba? :))
mrb sevgili anne adayları:))bende inşallah 2012 in ocak ayında bebeğimi kucağıma alacağım yani 2012 in ilk bebeklerinden olucak benim bebeğimde
hoşgeldın canımmm...insallah sağlıcakla kucagına alırsın bebişini kollarınaa
bende sızdendim kızlarben soyle bi cozum buldum evdeki çilek recelımı bı rondoya koydum birazını ustune bıraz su ekledım ve rondoyu calıstırdım ..sonra batdagın yarısına kadar doldurdum (çok şekerlı oldugu için)yarısınada su koyup içtim.. artık hergun cıkabiliyorum bu gidişle evdekı tum recelleri boyle yaparak bitircem kuru kayısıyı alıp hosaf yapıcam buda iyi geliyor aklınızda bulunsun..
bende cuma yada cmtsi gıdıcem bişi olmaz umarım..
ayy daha nelerrr yaaaaaksam canım mini magnumlarsan cektı yedım (dahası bıraz ac gibiydim açlıgımı bastırsın dıye yedım ) sımdı benım bebemın beynımı akacakmıs
canım sen şuanda regl dönemini yeni geçiyorsun ondan şişkinliğin var merak etme 2-3 güne eski haline dönersin.vücut adet olacakmışın gibi hormon salgılar .Günaydın Arkadaşlar
Benim bu şişliğim ne olacak bilmiyorum, bulantım yok ama canım da hiç bir şey istemiyor, zorla yiyorum o da ancak bir tabak yemek ve salata oluyor, pilav ekmek v.s. hiç yemiyorum buna rağmen karnım davul gibi şişti, pantolonlarıma sığmıyorum sürekli şişkinlik hissediyorum ve beni çok rahatsız ediyor, sizde böyle bir sorun var mı?
canım geç döllenmeden tarih geri olabilir.erken döllenmede 3 gün önde gidiyorum bende. + ve - sözkonusu olabiliyor.selamlar kızlar.benim sat tarıhım 1 nısan ama benımk tup bebek tedavısı ıle oldu ve ılk hamılelıgım.cok acemıyım aslında.dun doktora gıttım ve kese gorundu ama doktor senın gebelıgın olması gereken haftadan gerı dıyor ben bır turlu anlayamıyorum.tup bebek tedavısınde SAT degışıyormus sanırım bılgısı olan var mı?
çikolata yesende yemesende bebeğin kalp atışını çok rahat görürsün canım.şuanda senin yediklerin bebeğe geçmiyor direk olarak.o çikolatayı sen cinsiyet ögrenmeye gittiğinde ye canım.günaydın kızlarrrr
aklıma bişey takıldı ben haftaya çarşamba doktora gitcem o gün kalp atışlarını da görcem inşallah ama aç gitmek zorundayım çünkü doktor kan vereceğimi söyledi.ama siz aç olmayın çikolata falan demişsiniz kalp atışı için ama ben aç gidersem kalp atışını görmeye engel olabilirmiyim:26::26:
çok normal canım.bendede oluyor farketmiyorum olurken ama iç çamaşırımda hep beyaz olmuş oluyor.kızlar size sorum olcakk bende akıntı oluyoo beyaz sarı karışımı özellikle akşamları bazen iççamşırım bile ıslanıyo normal mi bu
hayatım yeşilçay çok zararlı hamilelere.bebeğin kalbinde sorun olmasına kadar bebeğinize tehlikeli.sağlık ocağında edinilen bilgilere güvenmiyorum .sağlık ocağında su çiçeği aşısından bile bahsetmezler.özel aşı oldğu ve her cocuğun bu hastalığı atlattığını bildikleri halde.o yüzden birazda internette araştırarak bilgi paylaşılırken.benim doktorum hamile kalmadan yeşilçaya elveda de demişti.canım paylaşırız elbet..
yiyecek açısından kendinizi onu bunu şunu yemem gerekiyor diye ilk 3 ayda fazla yormayın..
bebek zaten depoda olandan karşıyor ihtiyacını.. bazı sağlık ocaklarında da beslenme kağıdı mı ne veriyormuşlar.. ben gittim bana vermediler ama süt ve süt ürünlerini iyi tüketmem gerektiğini söylediler..
bitki çaylarında da ıhlamur ve yeşilçay içilebiliyormuş fazla olmamak şartıyla yani günde 1-2 fincan..
yiyecekleri zaten biliyorsunuzdur.. doktor sitelerinde paylaşımlar var..
ana kıs bende selçuklu kipanın ordayımmmmbenim yaş sana göre kemale ermişşş 27 yim ben 2 senelik evliyim, 2 senedir de konyadayım.. kıs aceleci gacı az gezseydin kocanlaa mercimeğinin gelesi varmış yerim ben onu görüşürüz inşallh.. bebişler arkadaşlarını buldu şimdiden desene
evet cnm cım yaa bende o mis kokuları beğeniyorummmm. Ama bende aşerme olayına daha girmedim bende merak ediyorummmm.
cnmm bnmde 13 nisan doktorum 19 yada 20 mayıs ne zaman müsait isen gel dedi boş boşuna çağırırmı hiçççççççççç
Hadi yaa, ben de mi gitsem acaba hemen, zaten nasıl sabretcem diye düşünüp duruyorum, ama kendime iyi bi doktor ayarlayamadım daha
ben cumartesi 13:30 a aldım randevuyu, muhtemelen bir şey göremeyip haftaya tekrar çağırıcak ama olsun, zaten erken öğrendim 10 gündür zor bekliyorumgideyim de bi baksın
canım geç döllenmeden tarih geri olabilir.erken döllenmede 3 gün önde gidiyorum bende. + ve - sözkonusu olabiliyor.
Ayyıldızcım senınkı de tup bebek tedavısı mı acaba?gec dollenme derken bılıyorsun kı tup bebekte dollenme tarıhını bıle bılıyoruz bız transfer edılen gunu de.tutunma asamasına gore mı degısıyor olabılır acaba?benım gıttıgım doktor cok canımı sıktı canım senınkı 3 gun ondeymıs artı eksı olabılır demıssın hayatım ama bana doktorum sen 7 haftalık hamıle sayılıyorsun SAT a gore ama suan ultrasondakı goruntu 4 haftalık dıyor.3 hafta gerıden gıtmesı demek cok gerıden gıtmesı demek degıl mı cok korkuttu benı ınanmak ıstemıyorum bu doktora tup bebekte transfer gunu ılk gebelık tarıhı olarak sayılıyor yazan ınternette yazılar buldum ama ne kadar dogru bılmıyorum:
ben de daha adet gecikmeden öğrendim, kocamı ikna edebilirsem p.tesi gitmeye karar verdim.sadece yine göremeyip moralimi bozarsam diye korkuyorum, çok kafama takıyorum da her şeyi.
meserret canım benım cook tesekkur ederım ben hep umutluyum aslında ama doktorun ıyısıne denk gelmezsen aklına bır suru sey sokuyor ıstegectıgımız haftalarda kanamam da oldu benım tup bebek tedavısınden sonra sık karsılasılabılıyormus dıyorlar ama doktorlar bu kanamaya sen düşük yapıyor olabılırsın dedıler.Allah'a şükür bebeğim benimle
Doktorları kafaya cok takmıs olsaydım o moral bozuklugu ıle belkı de dusuk yapacaktım.Allah'a sığınıp dualarımı ediyorum hepimiz için.İnşşallah 9 ay sağlıklı bir gebelikten sonra hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alalım.AMİN
Ben kendimi, daha çok küçük hiç bir şey görünmüyor, haftaya gel yanıtına hazırladım zaten o yüzden içim rahat gidicem, yoksa ben anormal takıntılıyımdır, takıntılı olmasam karar vermem 6 yıl sürmezdibir de ben reglimden 3 gün önce fortelle test yapmıştım, negatifti sonra reglime bir gün kala sıradan bir testle çok çok silik 2. çizgiyle hamile olduğumu öğrendim, o yüzden geç döllenme de olabilir mi diye düşünüyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?