2012 Ocak Anneleri

suyu da çok içiyorum gün içinde ama,uyku,wc ihtiyacı,kokulara duyarlılık hepsi çok erken başladı bende Allah ilerleyen zamanlara yardım etsin

himm canım sen kaç haftalıksın sımdı ??

ben 5+4düm.. ama uykum var bide meyve ve sebzelere karsı asırı duyarlıgım kokuları daha bı guzel gelıoo hele pazarı gezmek ayrı bı zevktı benım için :))) salatalık kokusu benı mest edıo mesela ,kavun,domates,çilek yanı kokulu meyve ve sebzeler benım için daha cazipp

henüz aserme faslına gecmedım ,, hem aserme ne zaman oluoki yanı kacıncı haftada acaba? :))

cnmm bnmde 13 nisan doktorum 19 yada 20 mayıs ne zaman müsait isen gel dedi boş boşuna çağırırmı hiçççççççççç

bencede doktor ne zaman dedıyse ozaman gidin canım.. bende aslında 22-23-24te gel dedi aslında 24une gidecektım hanı kesın olsun tam olsun gibilerine ama dayanamadım bi gun önceye 23une aldım randevuyu

evet cnm cım yaa bende o mis kokuları beğeniyorummmm. Ama bende aşerme olayına daha girmedim bende merak ediyorummmm.

mrb sevgili anne adayları:))bende inşallah 2012 in ocak ayında bebeğimi kucağıma alacağım yani 2012 in ilk bebeklerinden olucak benim bebeğimde

dondurma yeme beyni akar mıı
kız bu senin kayınvalidenin inancı bence dondurma icat edileli kaç yıl olmuştur kii

canım sen şuanda regl dönemini yeni geçiyorsun ondan şişkinliğin var merak etme 2-3 güne eski haline dönersin.vücut adet olacakmışın gibi hormon salgılar .
canım geç döllenmeden tarih geri olabilir.erken döllenmede 3 gün önde gidiyorum bende. + ve - sözkonusu olabiliyor.

çikolata yesende yemesende bebeğin kalp atışını çok rahat görürsün canım.şuanda senin yediklerin bebeğe geçmiyor direk olarak.o çikolatayı sen cinsiyet ögrenmeye gittiğinde ye canım.

kızlar size sorum olcakk bende akıntı oluyoo beyaz sarı karışımı özellikle akşamları bazen iççamşırım bile ıslanıyo normal mi bu
çok normal canım.bendede oluyor farketmiyorum olurken ama iç çamaşırımda hep beyaz olmuş oluyor.
hayatım yeşilçay çok zararlı hamilelere.bebeğin kalbinde sorun olmasına kadar bebeğinize tehlikeli.sağlık ocağında edinilen bilgilere güvenmiyorum .sağlık ocağında su çiçeği aşısından bile bahsetmezler.özel aşı oldğu ve her cocuğun bu hastalığı atlattığını bildikleri halde.o yüzden birazda internette araştırarak bilgi paylaşılırken.benim doktorum hamile kalmadan yeşilçaya elveda de demişti.
internetten alınan bilr alıntı direk anlatmak daha iyi olur.
Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. Çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. Çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var. Aşırı üzüm suyu içmenin de benzer etkisi var

bana gore bişi yokda canım eşim 9 yaş büyük benden o istedı aynen mercımegımınde gelesı varmıs gelmiş teyzesiyoksa bnde 2 sene falan durmak ısterdım tabı neyse hayırlısı artıkkipanın karşısımıı ne güzelmiş bazen kipaya gıdıyoruz o zaman etrafa bakarım bu kızın evı nere acaba dıye sankı benı tanıcakmışın gıbıme gelırevet oyle aynen buldular ama erken kaybetmeseler bari biz kalıcı degılız burda cnm eşim polis oldugu ıcın hazırana dogu gorevımız cıkacak tercıh yaptık burda kalmak ıstedıgımızı de belırttık ama ıste gönderedebılırler ama ınsallah kalırız:44:

Günaydın 2012 nin güzel anneleri

Yeni bir iş gününe yine uykusuz başladım, akşama kadar uyuklayıp sabaha kadar uyuyamayan bir ben varım heralde :26: normalde her gece sabaha kadar kesintisiz uyuyan ben, gecede 50 kez uyanıyorum, sonra da bütün gün uykuyla mücadele ediyorum.

Ofiste 12 haftalık hamile bir arkadaşım var, dün cinsiyet öğrenmeye gitmişti, ultrason fotolarına bakıyodum şimdi, bebiş olmuş ya, 1-1.5 ay sonra bizimki de mi öyle olacak cinsiyeti de göstermemiş ufaklık, ay çok heyecanlı ya, çok duygulandım. Bir de benimkini kimse bilmiyor ya tuhaf hissettim birden, ya ben de hamileyim benimle de ilgilenin diye şımarıklık yapasım geldi de zor tuttum kendimi

evet cnm cım yaa bende o mis kokuları beğeniyorummmm. Ama bende aşerme olayına daha girmedim bende merak ediyorummmm.

Ben pazar günü limonata aşerdim.Çok garip oluyo kokusu burnunda oluyo ve tek düşündüğün şey onu içmek:) içtikten snra rahatladım:)))

canım geç döllenmeden tarih geri olabilir.erken döllenmede 3 gün önde gidiyorum bende. + ve - sözkonusu olabiliyor.

Ayyıldızcım senınkı de tup bebek tedavısı mı acaba?gec dollenme derken bılıyorsun kı tup bebekte dollenme tarıhını bıle bılıyoruz bız transfer edılen gunu de.tutunma asamasına gore mı degısıyor olabılır acaba?benım gıttıgım doktor cok canımı sıktı canım senınkı 3 gun ondeymıs artı eksı olabılır demıssın hayatım ama bana doktorum sen 7 haftalık hamıle sayılıyorsun SAT a gore ama suan ultrasondakı goruntu 4 haftalık dıyor.3 hafta gerıden gıtmesı demek cok gerıden gıtmesı demek degıl mı cok korkuttu benı ınanmak ıstemıyorum bu doktora tup bebekte transfer gunu ılk gebelık tarıhı olarak sayılıyor yazan ınternette yazılar buldum ama ne kadar dogru bılmıyorum:

Hadi yaa, ben de mi gitsem acaba hemen, zaten nasıl sabretcem diye düşünüp duruyorum, ama kendime iyi bi doktor ayarlayamadım daha

ben cumartesi 13:30 a aldım randevuyu, muhtemelen bir şey göremeyip haftaya tekrar çağırıcak ama olsun, zaten erken öğrendim 10 gündür zor bekliyorum gideyim de bi baksın

ben cumartesi 13:30 a aldım randevuyu, muhtemelen bir şey göremeyip haftaya tekrar çağırıcak ama olsun, zaten erken öğrendim 10 gündür zor bekliyorum gideyim de bi baksın

ben de daha adet gecikmeden öğrendim, kocamı ikna edebilirsem p.tesi gitmeye karar verdim.sadece yine göremeyip moralimi bozarsam diye korkuyorum, çok kafama takıyorum da her şeyi.

Aklına hiç kötü şeyler getirme, tüp bebekle normal döllenme aynı hesaplanmıyor zaten, moralini hiç bozma, doktor anormal bir durum olsa söylerdi zaten, gönlünü ferah tut...

ben de daha adet gecikmeden öğrendim, kocamı ikna edebilirsem p.tesi gitmeye karar verdim.sadece yine göremeyip moralimi bozarsam diye korkuyorum, çok kafama takıyorum da her şeyi.

Ben kendimi, daha çok küçük hiç bir şey görünmüyor, haftaya gel yanıtına hazırladım zaten o yüzden içim rahat gidicem, yoksa ben anormal takıntılıyımdır, takıntılı olmasam karar vermem 6 yıl sürmezdi bir de ben reglimden 3 gün önce fortelle test yapmıştım, negatifti sonra reglime bir gün kala sıradan bir testle çok çok silik 2. çizgiyle hamile olduğumu öğrendim, o yüzden geç döllenme de olabilir mi diye düşünüyorum :44:

meserret canım benım cook tesekkur ederım ben hep umutluyum aslında ama doktorun ıyısıne denk gelmezsen aklına bır suru sey sokuyor ıstegectıgımız haftalarda kanamam da oldu benım tup bebek tedavısınden sonra sık karsılasılabılıyormus dıyorlar ama doktorlar bu kanamaya sen düşük yapıyor olabılırsın dedıler.Allah'a şükür bebeğim benimle
Doktorları kafaya cok takmıs olsaydım o moral bozuklugu ıle belkı de dusuk yapacaktım.Allah'a sığınıp dualarımı ediyorum hepimiz için.İnşşallah 9 ay sağlıklı bir gebelikten sonra hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alalım.AMİN

Bilmem mi, bana da vaktiyle diyabet teşhisi koyup günlerce ağlatmışlardı
Kafana takmamakla en iyisini yapıyorsun, bizim yapmamız gereken doktorların önerilerini yapmak, sağlığımıza dikkat etmek, tüm olumsuz duygu ve düşünceleri ruhumuzdan uzaklaştırıp bebeğimize dua etmek

Ben de adet olacağım gün senin gibi çok silik bi çizgi gördüm, acaba dedim, yine aynı gün duramayıp kan testi yaptırdım,o zaman emin oldum. benim 6 yıl vaktim olamadı ne yazık ki geç evlendim. olsa kesin beklerdim:)
belki de dediğin gibi geç döllenmedir, ama inş. görürsünüz bu gidişinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…