2012 Ocak Anneleri

ben seni yanlış anlamışım pardon komşunun jesti süpermiş düzeltebildim mi kırdığım potu

:) pot kırmadın ki :) eşim kızdı hatta çiçeğe.. anasının dolduruşuna geldi sanırım kuzum..
hani bir inanç var ya çiçek koklarsan yada yüzüne değerse çocukta ta gül mü nişan mı ne denirse ondan çıkarmış diye..

Ben de şimdi internetten onu okuyordum, alıntı yapayım hemen:

"Yolk kesesinin izlenmesinden çok kısa bir süre sonra bu kesenin alt kenarında bir kalınlaşma şeklinde embryo görülmeye başlar. Bu oluşuma fetal kutup (fetal pol, fetal pole) adı verilir. Uzunluğu yaklaşık 2-4 milimetredir ve 5.7-6.1 gebelik haftasına denk gelir.
Gestasyonel kese çapı 16-18 milimetreye ulaştığında embryo görülebilir hale gelir."* alıntıdır.

Yani kısacası 6. haftadan sonra görünüyormuş :)

Son düzenleme:

eğer öyeyse benim minnoşta kesin var o dediğin şeyden.. geçen pazar piknikteydik koklamadığım çiçek kalmadı allah seni inandırsın:44:

eğer öyeyse benim minnoşta kesin var o dediğin şeyden.. geçen pazar piknikteydik koklamadığım çiçek kalmadı allah seni inandırsın:44:

valla bende koklandım durdum o leylağı.. hala da bardakta duruyor azıcık ölüştü artık ama dökülene kadar beklerim herhalde

ya öyle bir şeyde mi varmış hiç duymamıştım. ne kadar çok inanç var ya ona dokunma buna dokunma. benim kayınvalidemde dondurma yeme beyni akar demişti daha önce.

ya öyle bir şeyde mi varmış hiç duymamıştım. ne kadar çok inanç var ya ona dokunma buna dokunma. benim kayınvalidemde dondurma yeme beyni akar demişti daha önce.

tövbe estağfirullah..
herhalde senin kaynananın beynine dokunuyomuş dondurma :)
e ozaman pekmez de yemiyelim pekmez akıllı olmasın diye..

neyse kızlar :)
ben kaçar daha yemek yapıcam evde .. banyo yapıcam erken yatıp ..sabah erken kalkıcam hastaneye gitmek için.. kalın sağlıcakla

hoş geldin tatlı hamişş
ben zaten işten izin aldım geldim erkenden.. zor oluyo zooorr.. şimdiden yarını düşünüyorum.. e bide serde tembellik olunca:44:
o gördüğün kabusları ben gündüz yaşıyorum.. e akıntılar artıyo malum her seferinde doğru lavaboya kontrole

kızlar ya deli gibi su içiyorum şişe elimden düşmüyor ama çok afedersiniz kabızlık bar bende uffff ne yapmam lazım:97:

Bende de var kabızlık seninle aynı durumdayım:26::26::26:

bende sızdendim kızlar ben soyle bi cozum buldum evdeki çilek recelımı bı rondoya koydum birazını ustune bıraz su ekledım ve rondoyu calıstırdım ..sonra batdagın yarısına kadar doldurdum (çok şekerlı oldugu için)yarısınada su koyup içtim.. artık hergun cıkabiliyorum bu gidişle evdekı tum recelleri boyle yaparak bitircem kuru kayısıyı alıp hosaf yapıcam buda iyi geliyor aklınızda bulunsun..
kızlar ben yarın ağdaya gidecem paket bölgesine. zararlı değildir demi?
bende cuma yada cmtsi gıdıcem bişi olmaz umarım..

ayy daha nelerrr yaaaa aksam canım mini magnumlarsan cektı yedım (dahası bıraz ac gibiydim açlıgımı bastırsın dıye yedım ) sımdı benım bebemın beynımı akacakmıs

sağol canım cevabın için...kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra doktor kan ve idrar testleri istedi mi sizden toksoplazma,tiroid falan...ben bugün gittim yaptırdım ama sadece kan testlerim yapıldı onda da 5 tüp kan aldılar zor kalktım yerimden valla..idrarda ne araştırıyorlar?

hoşbuldummm canımm
ayy canımm Allah sana guc kuvvet versın butun calısanlara yani.. uyku bastırmasa neyse evet bide tembellik oluyor ne hıkmetse.. evde temzlık yapmıyorum 1.5haftadır pok goturuo sormaaa ... gerci eşim ben gelınce yaparım sen yapma dedi bende saldım gitti nasısa bı yapan olcak dedım

ayy canım kıyamamm sanaaa korkma annesi o sana sıkı sıkı tutundu bırakmıcak senı ben konustum onunla benımde sarımtırak renkte bazen akıntılarım oluo nedense.. :26:

tutunur bırakmaz inşallah çikom annesini yerim ben onu.. sende merak etme dinleme fazla kendini uyuşmalar vardı ya onu sordunmu doktora?? bence onu bi sor.. ama olabiliyomuş stres yapma boşuna üzme minnoşunuda
bizde yemeği kociş gelince beraber yapıoz.. eşim benden iyidir yemek konusunda ayıptır söylemesi bu gün erken geldim ben yapıyorum hazır bilee nerdeyse gelir zaten.. yapacak işler var kaçtım ben öptüm kocamaaannn hepinizi..

23 mayısta randevum var canım ancak ozaman sorabilirim.. hatta yazayımda sonra doktorun karısında heyecan basıo benı bebişim sözkonusu olunca unuyorum herseyı
aklıma geldi bugun kursta 2 bayan arkadasım var hısslerıde kuvvetlidir yanı fal mal bakarlar ,, birisi bana oğlan olcak gibi geldi dedi..diğeride aa bende oyle hıssettım ama hadi daha belli olmaz sımdıden demiyim boşbogazlık yapmayım diye dememiş bende evet daha çok var cınsıyete dedım ama esımde hep erkek olcak benım yavrum dıye sever dedım :90: ama benımde ıcıme aksıne kız doguyor dedım bakalım kısmet ,hayırlısı olsun dedim ..kızı erkegı hiç farketmez sagıklı olsun yeterr
afiyet olsun canım bende yıyecem artık yemegımı aclık tavan yapmasın demi
iyi aksamlar dilerim..

kızlar ben normalde tuvalete çok giderim normalde,ama bu hamilelik tetikledi galiba,gece 2 kez kalktım yatarken birşey içmememe rağmen,ileri ki hallerimi düşünemiyorum ya:26:

kızlar ben normalde tuvalete çok giderim normalde,ama bu hamilelik tetikledi galiba,gece 2 kez kalktım yatarken birşey içmememe rağmen,ileri ki hallerimi düşünemiyorum ya:26:

canım benım içmemezlık yapma bebegın yedıgın gıdalar yanında suyada çok fazla ihtiyacı var..
bebegın buklundugu yer 3saate bır değişirmiş yanı suyu çok tuketmemıs gerekıyor ..
bende bazen wcnın yanına yatak atasım gelıyorrr

suyu da çok içiyorum gün içinde ama,uyku,wc ihtiyacı,kokulara duyarlılık hepsi çok erken başladı bende Allah ilerleyen zamanlara yardım etsin

canım fasulye gibi dediğin bebekğin şeklimi yani bebek göründü değilmi

cnm bilgilerin için teşekürler bak ben bu 3 bardak süt olayını bilimiyordum meselaaa. sabah 1 bardak içiyordumm. sağol cnm cımmm.

kesedir canım bende 5+2de gittim kesemi gördüm 12mmdi...bebeğe benzerde bişey var kesenin içinde ama doktor çok minik göremeyiz dedi. haftaya gidicem tekrar kalp atışlarını dinlemeye inşallah duyarıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…