ben seni yanlış anlamışım pardon komşunun jesti süpermişdüzeltebildim mi kırdığım potu
merhaba kızlar bişey sorucam 5 artı 2 de doktora gittim doktor yolk kesesini ve bebişimin kesesini gördü ama bebişimi göremedi embriyo şuralarda kesin ama çok minik dedi kesem 12mmdi. haftaya tekrar gidicem 7 haftalık olucak o zaman görür müyüm kesin?
:) pot kırmadın ki :) eşim kızdı hatta çiçeğe.. anasının dolduruşuna geldi sanırım kuzum..
hani bir inanç var ya çiçek koklarsan yada yüzüne değerse çocukta ta gül mü nişan mı ne denirse ondan çıkarmış diye..
eğer öyeyse benim minnoşta kesin var o dediğin şeyden.. geçen pazar piknikteydik koklamadığım çiçek kalmadı allah seni inandırsın:44:
:) pot kırmadın ki :) eşim kızdı hatta çiçeğe.. anasının dolduruşuna geldi sanırım kuzum..
hani bir inanç var ya çiçek koklarsan yada yüzüne değerse çocukta ta gül mü nişan mı ne denirse ondan çıkarmış diye..
ya öyle bir şeyde mi varmış hiç duymamıştım. ne kadar çok inanç var ya ona dokunma buna dokunma. benim kayınvalidemde dondurma yeme beyni akar demişti daha önce.
merhaba en tatlı hamişlerrrr
basılsınız gorusmeyeli... değşiklikler varmı
benımde ebru kursum vardı ınanın oğlenı zor yaptım uyudum uyucam o derece yani.. öğle tatılınde eve zor geldım.. fırında bişiler yapıyorum o pişene kadar sanırım şekerleme yapıcam birazcık.. Allah calısanlara guc kuvvet versın iş yerınde bunu dıyorum sadece.
bu aralar acayıp uyku bastırıooo bide geceler pek uyuyamıyorum hep kabuslar goruyorumdüşük yaptıgımı yatak yorgan kan oldugunu fian gordum kaç kere ısıgı yakıp baktım acaba diyere ((
*bu arada ben yazarken elektırık gitmişti saat 2.30 gibi yemegımı yedıkten sonra bi rehavet uyuyakalmısımsımdı uyandım ama sankı hala daha uykum var gibi..
bide kızlar suna dıkkat ettım sızdede oluyor mu bılmıyorum ama sırtustu yatınca benım genelde sol kolum uyusuyor ve ben o uyusmaya uyanıyorum bunuda gıttıgımde doktora sorucam sanırım..
kızlar ya deli gibi su içiyorum şişe elimden düşmüyor ama çok afedersiniz kabızlık bar bendeuffff ne yapmam lazım:97:
Bende de var kabızlık seninle aynı durumdayım:26::26::26:
bende de var.. (geri kalmayım dedim )
ben kendimi bildim bileli böyleyim ..
kızlar en güzel çözüm bol bol meyve yemek.. hazır sütler de hazimsizlik yapabilir.. yarımyağlı için (vitamin açısından değişen bişi yokmuş yarımyağlıda)
şey de diyorlar günde 1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağ iyi gelirmiş.. ama hiç denemedim..
gaz yapan şeylerden uzak durun kızlar
bende sızdendim kızlarzeytinyağını hayatta içemem ya içilmez yaniben yaz meyvelerini pek sevem zaten çilek alalım diyorum eşime daha bahçe çileği çıkmadı bunlar sera diyo tadımlık alıyo sadece. muz kabız yapıo iyice. kışın mis gibi elma portakal var.. tam yağlı süt sadece fazla kalori depolamamıza neden oluyormuş. yarım yağlısını içmek lazım.
arkadalar kan yapsın diye siyah kuru üzüm yıyorum ben yanında da tuzsuz leblebi. leblebi zararlımıdır acaba bebeğime? ayy paronayak oldum galıba
bende cuma yada cmtsi gıdıcem bişi olmaz umarım..kızlar ben yarın ağdaya gidecem paket bölgesine. zararlı değildir demi?
ya öyle bir şeyde mi varmış hiç duymamıştım. ne kadar çok inanç var ya ona dokunma buna dokunma. benim kayınvalidemde dondurma yeme beyni akar demişti daha önce.
hoş geldin tatlı hamişş
ben zaten işten izin aldım geldim erkenden.. zor oluyo zooorr.. şimdiden yarını düşünüyorum.. e bide serde tembellik olunca:44:
o gördüğün kabusları ben gündüz yaşıyorum.. e akıntılar artıyo malum her seferinde doğru lavaboya kontrole
hoşbuldummm canımm
ayy canımm Allah sana guc kuvvet versın butun calısanlara yani.. uyku bastırmasa neyse evet bide tembellik oluyor ne hıkmetse.. evde temzlık yapmıyorum 1.5haftadır pok goturuo sormaaa ... gerci eşim ben gelınce yaparım sen yapma dedi bende saldım gitti nasısa bı yapan olcak dedım
ayy canım kıyamamm sanaaakorkma annesi o sana sıkı sıkı tutundu bırakmıcak senı ben konustum onunla benımde sarımtırak renkte bazen akıntılarım oluo nedense.. :26:
tutunur bırakmaz inşallah çikom annesiniyerim ben onu.. sende merak etme dinleme fazla kendini uyuşmalar vardı ya onu sordunmu doktora?? bence onu bi sor.. ama olabiliyomuş stres yapma boşuna üzme minnoşunuda
bizde yemeği kociş gelince beraber yapıoz.. eşim benden iyidir yemek konusunda ayıptır söylemesibu gün erken geldim ben yapıyorum hazır bilee nerdeyse gelir zaten.. yapacak işler var kaçtım ben öptüm kocamaaannn hepinizi..
kızlar ben normalde tuvalete çok giderim normalde,ama bu hamilelik tetikledi galiba,gece 2 kez kalktım yatarken birşey içmememe rağmen,ileri ki hallerimi düşünemiyorum ya:26:
canım benım içmemezlık yapma bebegın yedıgın gıdalar yanında suyada çok fazla ihtiyacı var..
bebegın buklundugu yer 3saate bır değişirmiş yanı suyu çok tuketmemıs gerekıyor ..
bende bazen wcnın yanına yatak atasım gelıyorrr
Merhaba kızlar
benım ıcın ıyı dıleklerınıze tesekkur ederım
doktora gıttım
SAT a gore 5+6 dayım
ama doktoruma gore 4.5 5 haftalıgım
kesemı gordu
fasulyeee gıbı :)
zaten alttan muayene ıle gozukdu ole 2 dakıka bakıldı okadar :)
10 gun sonraya tekrar randevu verıldı ozaman kalp atısları ıcın gıdıcez
Insallah bebısımı saglıcakla kucagımı aldıgımg unlerıde gorurum yarabbım
Allah hepımıze saglıklı bebısler versın
ayy o hamile tşörtlerinden bende istiyorum çok şekerlerrrrr
iyi haberlerini beklıyoruz canım
ya bende de o endişeler var. bi şükrediyorum olmadığı için bide sankı tüm hamilelerin midesi bulanmak zorundaymış gibi empoze edilmiş bize niye bulanmıyo bebeğimin bişeyı mı var diye korkuyorum.
ben bugun aile hekımımle görüştüğüm için bilgilerim tazegünde 3 bardak süt içecekmişim. 2 tane ceviz yıyecekmişim. hergun peynir ve yumurta yıyecekmısım. bide haftada 2 kere balık dedi. ama balığın cinsini söylemedi.
hamile kıyafetleri için daha erken değil mi? ben zaten normalde de uzun gömlekler bol kıyafetler gıyerdım baya bı idare eder gibi gelıyor bana ama bakalım
Sizinle aynı zamanlarda doğum yapıcaz inş:) aslında ben de ikide bir ultrasona girmek istemiyorum. sanırım 2 hafta daha sabredicem.
canım fasulye gibi dediğin bebekğin şeklimi yani bebek göründü değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?