2012 Ocak Anneleri

kızlar sabahtan beri inanılmaz mide bulantım var. lavaboya da yetişemedim heryer battı. sonra bıde paşa paşa temizledim. başım da çok ağrıyo. leblebi yıyorum ama geçmiyo bulantım ya çok kötüyüm bugun

sekercıkk cok faydalı bılgıler paylasmıssın canım ellerıne saglık:)

onemlı degıl cnm kendi bebegımı düşündüğüm kadar sızınkılerıde düşünüyorum zaten cocuk hastası oldugum ıcınde oluyo olabılır ayy yerım ben o miniklerii

canm kıpırdama dediğin sanki etin seyriyo gibi demi işte o kalp atışlarından kaynaklanıyoo benm erken mi bilmiyorum ama bende de oluyo yada 2. olduğu için hissediyorum

benim de oluyo bazen ama bende seğirme sanıyodum..demek kalp atışı

canım salatalık benım tek tercıhım tuzlayıp ye cok iyi gelıyo bana gecmıs olsun..

en kısa zamanda atlatırsın inşallah benımde geliyo böle sankı yetişemicekmişim gibi geliyo hemen koşuyorum ama yok bişey boğazımda kalıyo oda çok rahatsızlık veriyor.çıksada rahatlasam...

yeter canım ıste sütünü içiyomuşsun zaten salatada bol mıktarda folik asıt var onuda karsılıyosun ne guzel daha ne olsun

Yaklaşık 1.5 aydır günde 1 tane 400 mg folik asit kullanıyorum, yaz sonunda hamile kalmayı düşündüğüm için yeni başlamıştım, bilsem daha önce başlardım :44: sonra ne bileyim günde 1 yumurta yemek gerekiyor mesela ama ben ancak hafta sonları yiyebiliyorum, geçen gün meyvelerimi şirkette yiyeyim dedim, bi torba görürdüm, bizim ofis kalabalık, her gören bir tane aldı, bana bir erik bile kalmadı helal olsun tabi ama böylece şirkette meyve-ceviz gibi ihtiyaçlarımı karşılayamayacağımı görmüş oldum.

en kısa zamanda atlatırsın inşallah benımde geliyo böle sankı yetişemicekmişim gibi geliyo hemen koşuyorum ama yok bişey boğazımda kalıyo oda çok rahatsızlık veriyor.çıksada rahatlasam...

parmak at sende

boşver dert etme canım ya elinden gelenı yapıosun ıste daha ne olsun..

bazı sitelerde hafta hafta gebelik yazıları var görüp okumuşşunuzdur mutlaka bugun dikkatimi çekti halbukı hergün bakarım şimdi ben netteki hesaplayıcılara göre 6 + 3 görünüyorum yaa 6. haftanın yazılarını okuyordum ama başlıya dikkat ettim
6. hafta (5+0 ve 5+6 günler ) yazıyor. 7. hafta ( 6+0 ve 6+6) yazıyor ben şimdi 7. haftamdamıyım yada 7. haftayı dolduyorum diye 1 hafta sonrasınımı takip etmeliyim

arkadaşlar şu bebeğin haftasını gösteren resimler var ya iletinizin altında çıkıyor, onları nerden yapıyorsunuz ben çok acemiyim yapamadım da :) yardım edermisiniz

evet cnm oyle o haftaya adım attıgın ıcın oyle oluyo ama bence senın okudugun daha mantıklı cunku zaten adet donemınden hasaplanıyo bıde oyle bakarsak oo

arkadaşlar şu bebeğin haftasını gösteren resimler var ya iletinizin altında çıkıyor, onları nerden yapıyorsunuz ben çok acemiyim yapamadım da :) yardım edermisiniz

cnm gebelik cetveli nasıl yapılır yaz google a orda cıkan ılk lınke tıkla acıklamalı anlatımı var kolay gelsın

evet cnm oyle o haftaya adım attıgın ıcın oyle oluyo ama bence senın okudugun daha mantıklı cunku zaten adet donemınden hasaplanıyo bıde oyle bakarsak oo

yanı evet burdakı çoğu kşişi 6. haftada duydu kap atışını sitede yazana göre ozaman 5. haftada duymalıydık. işte nette yazan herşeye güvenmicen

kızlar benbu baş ağrısı için ne yapabilirim bi fikri olan varmı? gözlerimi açamıyorum ya sarhoş gibiyim.

kendıme nazar değdırdım galıba ne güzel hiçbir şikayetımn yoktu . neyse artık fasülyem için değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…