2012 Ocak Anneleri

Hoşgeldin cnm özlettin kendini..
Ohh bebişin iyiymiş çok şükür cinsiyt konusunda tahminde bulunmadımı doktor?
Batmana ne zmn gidiceksin? Sıkıntı olmamıştır inşallah taşınmak..
Şikayetlerin koyu renk akıntıların geçtimi?

24 25 kasimda ewlendimm cnmm 7 ay oldu en kucuk annecik oldugumu tahmin etmistim

Ben bu kadar ufak olduğunu tahmin etmemiştim ama
Hadi tekrar hayırlı olsun rabbim hepimizin sağlıcakla kucağımıza alıcağımız günleri gösterir inşallah AMİNNNNNNNNNNNNNNN..

Ben bu kadar ufak olduğunu tahmin etmemiştim ama
Hadi tekrar hayırlı olsun rabbim hepimizin sağlıcakla kucağımıza alıcağımız günleri gösterir inşallah AMİNNNNNNNNNNNNNNN..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tesekkur edrimm cnmm hayirlsi neyse o olsunn o gunlerii goruruz insallahh

kizlar alttaki yas haftalik cizelgeyii nerden yaptinizz? bnde yapmak istiyorumm

ay inanamıyorum ya 17 , 19 yaşları üniversitede benim deli gibi ders çalıştığım yıllar. evlilik hele de çocuk aklımın ucundan bile geçmezdi herhalde... ay ben 26 yaşındayım, çok kart hissettim şimdi kendimi

hahahahaha benimde oylee hayallerimm wardii ama hayat istee gerceklestirmekk kismett olmadii demekki boylesi daha hayirliymiss ki rabbim boylee uygun gorduu hicc pisman degill cook sukurr cook mutluyumm yasim kucuk oluncada el ustunde tutuluyorummm cook sewiliyorumm ozellile esimm tarafindann onemli olanda bu mutlu olmak

benim de ilk hamileligimm ben daha kucuyum sana gore 17 yasindayimm :26::26::26::26: ama disardan gorsen benii 20 ustuu zannedersinn olgun gosteriyorumm

Sen baya küçükmüşsün be tatlım, senden küçüğünün çıkacağını sanmıyorum Birlikte büyürsünüz artık
Ben de 29 yaşındayım canım, evlendiğimde 23 yaşındaydım, üniversite bittikten 1 yıl sonra evlendim, herkes ne küçük evleniyorsun demişti, daha erken diye kızmışlardı, 17 yaşımda evlensem ne yaparlardı kim bilir ilk bebeğim olacak.

Sen kartsan ben napim be şekerim yaş oldu 29 Aynen benim de o yıllarda tek derdim vizeler - finaller, gezmeler - tozmalardı
Napalım, okuldu işti bilmemneydi derken kendimi ancak bu yıl hazır hissettim. herkesin olgunlaşma yaşı başka, annem benim yaşımdayken 3 çocuk annesiydi ama bana hala çocuk muamelesi yapıyor, ben de biraz çocuk ruhluyum heralde

senden büyükleri var gülüm 25 temmuzda 30 oluyorum bende ...

ben 25 de evlendim birkaç yıl daha bekleseydin demişlerdi :))

meserretcim canım annelere göre çocukları hiç büyümezki benim annem de öyle birde evin en küçüğüyüm ben ablamlar da öyle davranıyorlar...

ewtt her duyan sasiriyorr ama 17 yasimda oldugumada inanmiyorlarr daha olgun gosteriyormusum bizimki de kismett istee olcagii warmiss

meserretcim canım annelere göre çocukları hiç büyümezki benim annem de öyle birde evin en küçüğüyüm ben ablamlar da öyle davranıyorlar...

Canım benim 7 yaş küçük kardeşim var, annem ona bile bana davrandığı gibi davranmıyor Sanki o benim büyüğüm.
İşte annemlere göre ben çok küçüktüm evlendiğimde, erkenden yuvadan uçtuğum için doyamamışlar, kıyamıyorlarmış

ewtt her duyan sasiriyorr ama 17 yasimda oldugumada inanmiyorlarr daha olgun gosteriyormusum bizimki de kismett istee olcagii warmiss

Karakterle alakalı cnm. sen erken olgunlaştıysan ondan olgun görünüyorsundur dediğin gibi kısmet, bebeğinle arkadaşlık edersiniz, genç anne olmanın birsürü avantajı da var

Karakterle alakalı cnm. sen erken olgunlaştıysan ondan olgun görünüyorsundur dediğin gibi kısmet, bebeğinle arkadaşlık edersiniz, genç anne olmanın birsürü avantajı da var

ewt bebemle beraber buyuyecem artikk bir sey sorcam attaki yas cizelgesini nasil yaptin bnde yapmak istiyorumm

ewt bebemle beraber buyuyecem artikk bir sey sorcam attaki yas cizelgesini nasil yaptin bnde yapmak istiyorumm

Bende 21 yaşındayım canım ama daha erken anne olmayıda isterdim açıkçası evladınla anlaşman çok güzel oluyor annem ablamı 16 yaşında benide 20 yaşında dünyaya getirmiş anne çocuk ilşkisinden öte sanki abla kardeş ilişkisi vardı şimdide öyle şuan kendisi 41 yaşında biri 6 yaşında biri 10 aylık torunları var ablamdan benimkide yolda kısmetse 41 yaşında 3 torun sahibi görenler inanmıyor kendiside çok genç gösteriyor maşallah anlıycağın çok güzel yanları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…