slm arkadaslar nasılsınız..ben su an kayserıdeym aılemın yanındaym onlarla hasret gıderıyorm fazla gıremıyorm o yuzdn vaktm olmuyo kayınvalıdemlerdede kalıyorum oyle ıste=) evımız tasındı cok sukur batmana ınsallah hersey yolnda gıder..ayın 23 unde doktora gıttım kasntım cok oldugu ıcın ..sonra doktor usg de baktı ense kalınlıgı olculdumu konyada dedı bnde hayır pztsı glcem onun ıcın ddm yo yo sımdı olcerız bebegn 12+3 gunluk ztn dedı=)1 hafta tekrar atak yapmıs masaallah baya da buyumus 6 cm di =) saglıgı yernde dedı ense kalınlıgıda normalmıs..1.4 tü sanrm..kan sonucunu da ıkı gun sonra alıcam ıns ondada bı sorn cıkmazbu arada karnım iyice cıktı bnm ya sızlerınkı nasıl bebeklerınız nasıl saglıkları fln canlarm?:94:
aha benden küçük anniş 17 mii gercı fazla yas farkı yok ama benı sollamışsın bn 19 um=)))
17 mi
Ne zaman evlendin sen tatlım ya
Evet topicteki en ufak anne adayı sensin senden ufağına rastlamadım şuana kadar
24 25 kasimda ewlendimm cnmm 7 ay olduen kucuk annecik oldugumu tahmin etmistim
aha benden küçük anniş 17 mii gercı fazla yas farkı yok ama benı sollamışsın bn 19 um=)))
Ben bu kadar ufak olduğunu tahmin etmemiştim ama
Hadi tekrar hayırlı olsun rabbim hepimizin sağlıcakla kucağımıza alıcağımız günleri gösterir inşallah AMİNNNNNNNNNNNNNNN..
ay inanamıyorum ya 17 , 19 yaşları üniversitede benim deli gibi ders çalıştığım yıllar. evlilik hele de çocuk aklımın ucundan bile geçmezdi herhalde... ay ben 26 yaşındayım, çok kart hissettim şimdi kendimi
benim de ilk hamileligimm ben daha kucuyum sana gore 17 yasindayimm :26::26::26::26:ama disardan gorsen benii 20 ustuu zannedersinn olgun gosteriyorumm
ay inanamıyorum ya 17 , 19 yaşları üniversitede benim deli gibi ders çalıştığım yıllar. evlilik hele de çocuk aklımın ucundan bile geçmezdi herhalde... ay ben 26 yaşındayım, çok kart hissettim şimdi kendimi
senden büyükleri var gülüm 25 temmuzda 30 oluyorum bende ...ay inanamıyorum ya 17 , 19 yaşları üniversitede benim deli gibi ders çalıştığım yıllar. evlilik hele de çocuk aklımın ucundan bile geçmezdi herhalde... ay ben 26 yaşındayım, çok kart hissettim şimdi kendimi
Sen baya küçükmüşsün be tatlım, senden küçüğünün çıkacağını sanmıyorumBirlikte büyürsünüz artık
Ben de 29 yaşındayım canım, evlendiğimde 23 yaşındaydım, üniversite bittikten 1 yıl sonra evlendim, herkes ne küçük evleniyorsun demişti, daha erken diye kızmışlardı, 17 yaşımda evlensem ne yaparlardı kim bilirilk bebeğim olacak.
Sen baya küçükmüşsün be tatlım, senden küçüğünün çıkacağını sanmıyorumBirlikte büyürsünüz artık
Ben de 29 yaşındayım canım, evlendiğimde 23 yaşındaydım, üniversite bittikten 1 yıl sonra evlendim, herkes ne küçük evleniyorsun demişti, daha erken diye kızmışlardı, 17 yaşımda evlensem ne yaparlardı kim bilirilk bebeğim olacak.
meserretcim canım annelere göre çocukları hiç büyümezki benim annem de öyle birde evin en küçüğüyüm ben ablamlar da öyle davranıyorlar...
ewtt her duyan sasiriyorr ama 17 yasimda oldugumada inanmiyorlarr daha olgun gosteriyormusum bizimki de kismett istee olcagii warmiss
Karakterle alakalı cnm. sen erken olgunlaştıysan ondan olgun görünüyorsundurdediğin gibi kısmet, bebeğinle arkadaşlık edersiniz, genç anne olmanın birsürü avantajı da var
ewt bebemle beraber buyuyecem artikkbir sey sorcam attaki yas cizelgesini nasil yaptin bnde yapmak istiyorumm
Cnm bak burda detaylı anlatıyor http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/338176-gebelik-icin-ticker-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html ben de buradan bakarak yapmıştım
ewt bebemle beraber buyuyecem artikkbir sey sorcam attaki yas cizelgesini nasil yaptin bnde yapmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?