2012 Ocak Anneleri

ewt cnm genc anne olmakk cook guzel bise aslinda allah izin werirse bnde gec anne olucam

kimse bana ogretmiyecek mi anlayabilecegim bi sekildee cizelgeyi nasil yapcam

Son düzenleme:
Amannınnn ben sürekli uyuyorum :)))

bnde uyuyorumm sabaha karsi 4 te yatiyorumm ogleden sonra 3 te kalkiyorumm 4 te kahwalti yapiyorumm gece 12 1 e kadar birseyler atistiriyorumm arada 1 de de aksam yemegini yiyoruzz her gunumuz boyle geciyorr

artik yawas yawas kurtulcaz bu mide bulantilarindan ama aslinda kusmak we mide bulantisi cook iyiymiss bebeginin gelistiginin buyudugunun saglikli oldugunun belirtisymiss canimmbuyusun bebisimm ben bunlara raziyimm

o zaman bizim bebişler gelişmiyor mu bende hiç bulantı olmadı

merhaba canım çok sevindim hayırlı olsun evine yerleşince görüşürüz inşallah

evet testlerin %100 lüğü yok takdiri ilahi rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş. cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

sağlık ocağına gelince benimde annemin ordaydı hamile kalınca kan vermek için kendi sağlık ocağıma gittim ve kaydımı aldırdım kendi mahalleme :))) sağlık bakanlığına bildiriyolar aşıları takip ediyolar kan idrar tahlili falan yapıldı tansiyon vs 20 haftalıkken tetanoza çağırcaklar onlar arayıp haber veriyo zaten sonra doğumdan önce ve sonra bidaha yapılacak sanırım ve sonrasındada bebeğin aşıları var tabi hepsi için çağırıyolar arayıp:)) hatta kızlar doğumdan sonra eve gelip bebeğin ve annenin sağlığını kontrol ediyolarmış :)))) bunlar dan yararlanmak için muhakkak kaydınızı yaptırın ihmal etmeyin ...

anneciklerr hepinizin ilk hamileligi mii ?? yaslarinizz kacc ? gerci yas sorulmazz ama olsunn bizbizeyizz burda hangimizz en kucukk anne ? bnden daha kucuk anne warmi acaba merak ettim?:79::80:

benimde ilk hamileliğim sayılırım ekimde kimyasal gebeliğim oldu 2-3 haftalıkken kendiliğinden düştü ((
bunu ilk sayıyo dr lar oyuzden hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inş...
ben 28 yaşındayım eylülde 29 olacam bende yaşımı hiç göstermem daha küçük gösteriyorum allahtan yoksa kendimi o yaşta hissedemiyorum valla :)))
sende baya küçük evlenmişsin buarada bende o yaşlarda ünv falan uğraşıyodum :))))) 25 yaşında evlendim ....

Cnm benım anlamadıgım amnıyosentez nıye yaptırıcaksınkı bır sorun olmadan :26: :26:
bnde uyuyorumm sabaha karsi 4 te yatiyorumm ogleden sonra 3 te kalkiyorumm 4 te kahwalti yapiyorumm gece 12 1 e kadar birseyler atistiriyorumm arada 1 de de aksam yemegini yiyoruzz her gunumuz boyle geciyorr

Vayy 17 yasındasın :)
bızımde tanıdıgın kızı 16sında evlendı o sene hamıle kaldı 17de dogurmusdu suan 4 yasında bır oglu ve 3 aylıkda karnında bırbebısı var :)
bıraz fazla erken ama herkesın kendı secımıydı taıkı
bende 20de evlendım 3 yıl gezdık tozduk
23 yasındayım Allahın ıznıyle bebısımleyım
Bu arada esın kac yasında cnm ?
sabah 4e kadar oturupda yorma kendını
gecen gunduze karısmasın
sonra bebısınde oturur yaa

anneciklerr hepinizin ilk hamileligi mii ?? yaslarinizz kacc ? gerci yas sorulmazz ama olsunn bizbizeyizz burda hangimizz en kucukk anne ? bnden daha kucuk anne warmi acaba merak ettim?:79::80:

günayydınnlarrr arkadaşlarrr

benim 3. hamileliğim güzelim,en küçük anne kim bilmiyorum ama sanıyorum en büyük anne benim) 34 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…