Bende 21 yaşındayım canım ama daha erken anne olmayıda isterdim açıkçası evladınla anlaşman çok güzel oluyor annem ablamı 16 yaşında benide 20 yaşında dünyaya getirmiş anne çocuk ilşkisinden öte sanki abla kardeş ilişkisi vardı şimdide öyle şuan kendisi 41 yaşında biri 6 yaşında biri 10 aylık torunları var ablamdan benimkide yolda kısmetse 41 yaşında 3 torun sahibi görenler inanmıyor kendiside çok genç gösteriyor maşallah anlıycağın çok güzel yanları var
kimse bana ogretmiyecek mi anlayabilecegim bi sekildee cizelgeyi nasil yapcam
kimse bana ogretmiyecek mi anlayabilecegim bi sekildee cizelgeyi nasil yapcam
iyi geceler genç ve kart annişlerkartların içinde bende varım tabiii heheee
iyi geceler genç ve kart annişlerkartların içinde bende varım tabiii heheee
yaptim acaba oldu mu
oyle deme ama ne karti sendee haaaaaaaaaaaaagencecik gacilarsinizz bnden genc olmayinn
hayırlı geceler hoş geldin :))
hoşbulduk canım nasılsınız
cook ugrastimm ama bende yapabildimm sonradan dustuu jetonnevet tatlım olmuş bende yaptım çizelge azönce..buarada zaten bende yaşımı göstermiyorum şekercim gören 21 yada 22 sanıyo
iyiz canım ya çizelgelere bakıyorumda değişik neler var diye çıkarım şimdi hanımlar bende uykummmm geldiiii:)))
ne cabuk uykun geldii ben sabaha kadar oturuyorumm
Amannınnn ben sürekli uyuyorum :)))
artik yawas yawas kurtulcaz bu mide bulantilarindan ama aslinda kusmak we mide bulantisi cook iyiymiss bebeginin gelistiginin buyudugunun saglikli oldugunun belirtisymiss canimmbuyusun bebisimm ben bunlara raziyimm
slm arkadaslar nasılsınız..ben su an kayserıdeym aılemın yanındaym onlarla hasret gıderıyorm fazla gıremıyorm o yuzdn vaktm olmuyo kayınvalıdemlerdede kalıyorum oyle ıste=) evımız tasındı cok sukur batmana ınsallah hersey yolnda gıder..ayın 23 unde doktora gıttım kasntım cok oldugu ıcın ..sonra doktor usg de baktı ense kalınlıgı olculdumu konyada dedı bnde hayır pztsı glcem onun ıcın ddm yo yo sımdı olcerız bebegn 12+3 gunluk ztn dedı=)1 hafta tekrar atak yapmıs masaallah baya da buyumus 6 cm di =) saglıgı yernde dedı ense kalınlıgıda normalmıs..1.4 tü sanrm..kan sonucunu da ıkı gun sonra alıcam ıns ondada bı sorn cıkmazbu arada karnım iyice cıktı bnm ya sızlerınkı nasıl bebeklerınız nasıl saglıkları fln canlarm?:94:
bende yaptırmayı düşünmüyorum canım, zaten en duyarlı olanı ikili test yaptırdık yeter işte o kadar. aynen bende senin gibi düşünüyorum...ama sanırım gebelerin bağlı bulundukları sağlık ocaklarına kayıt yaptırmaları gerekiyor. ordan aşı takibi filan yapılıyormuş, ben henüz böyle birşey yaptırmadım, sen yaptırdın mı?? ya da aranızda yaptıran var mı kızlarr???
Dün sitede dolaşıyodum bi tane kızın bu 2li 3lü 4lü testleri tamamen temiz çıkmasına rağmen 7 aylık doğan bebeğinde 40gün sonra down sendramu varmış..
Aslında bu testlerde hiç belli olmuyo işte testlerde sorun çıkanların bebeklerinde sorun çıkmayabiliyo sorun çıkmayanlarda down sendrmu olabiliyo..
Evet ben gittim sağlık ocağına kayıt yaptırdım cnm bnm ikametgah hala annemlerin evinde olduğu için oradaki sağlık ocağında gözüküyo aile hekimim..
Doktorunun bi sitemi bişey varmış oraya senin hamile olduğunu bildirmesi gerekiyomuş ve sonra onlar seni arıyomuş ama bnm gittiğim hiç bir doktor böyle bişey yapmadığı için beni aramamışlar bende kendim gittim 20. haftadan sonra tetenoz aşısı olucaksın dedi bide bebeğin ilk aşıları için flnda kayıt açtırmak lazım..
Bende burdaki kızlardan öğrendim bu sağlık ocağı muhabbetini..
anneciklerr hepinizin ilk hamileligi mii ?? yaslarinizz kacc ? gerci yas sorulmazz ama olsunn bizbizeyizz burda hangimizz en kucukk anne ? bnden daha kucuk anne warmi acaba merak ettim?:79::80:
Cnm benım anlamadıgım amnıyosentez nıye yaptırıcaksınkı bır sorun olmadan :26: :26:kızlar benim 2li test sonucum haftaya kaldı,cuma çıkması gerekiyodu ama bütün sonuçlar haftaya kalmış(cinsiyetinin de kesinleşmesini istiyorum artık,erkek muhtemelen demişti doktorum ama daha randevuya var,erkek olursa ismi hasan eren olacak inşallah,sağlıklı olsun yeter ki 2 li nin sonucu iyi çıksın,amniyosentez iyi çıksın inşallahhh
bnde uyuyorumm sabaha karsi 4 te yatiyorumm ogleden sonra 3 te kalkiyorumm 4 te kahwalti yapiyorumm gece 12 1 e kadar birseyler atistiriyorumm arada 1 de de aksam yemegini yiyoruzz her gunumuz boyle geciyorr
anneciklerr hepinizin ilk hamileligi mii ?? yaslarinizz kacc ? gerci yas sorulmazz ama olsunn bizbizeyizz burda hangimizz en kucukk anne ? bnden daha kucuk anne warmi acaba merak ettim?:79::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?