2012 Ocak Anneleri

Sağol canım, sen ve diğer arkadaşlar moral oldunuz bana,
Dediğin gibi hiç bir şey stresten kötü değil, ben de bu konuşmadan kısa bir süre sonra sabahki yediklerimi çıkardım üstelik çok uzun süredir kusmuyordum...
sanırım duymamayı, dinlememyi öğrenmem lazım

gülüm takma boşveeer! cahile kulak tıkamalısın... yoksa kafayı yedirtirler insanaa

kızlar hamilelik döneminde bebek bakımıyla ilgili kitap okumak istiyorum, araştırıyorum da netten.. ilk bebeklerim olacak inşallah malum, buzz bibi acemi olmayım diye :))) kitap tavsiyeniz var mı??

ben henüz hiç bir test yaptırmadım vede ense kalınlığınada baktırmadım haftaya gideyim diyiyorum.çünkü iş yerinde yerime bakacak kimsecikler yok herkes izinde...

böyle insanlara acaip uyuz oluyorum takma kafana canım aklınca bilmişlik taslamışş sana böyle laflara kulağını tıka ..

kızlar shiningcim gelmiyor bir süredir .sanırım çok yoğun
şu listeyi bir arkadaş takip etse
mesela haftaya sırayla cinsiyetler ögrenilicek
kiloda değişiklikler falan
takip etmekten hoşlanan biri varsa takip etse bazen yayınlasa listeyi şenlenirdik biraz
eski bilgilerle kalmış birinci sayfada eminim shining gelse güncelicektir ama denk gelmiyorum uzun süredir .
ne dersiniz ?

kızlar hamilelik döneminde bebek bakımıyla ilgili kitap okumak istiyorum, araştırıyorum da netten.. ilk bebeklerim olacak inşallah malum, buzz bibi acemi olmayım diye :))) kitap tavsiyeniz var mı??

bana "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" i tavsiye ettiler canım, ben de henüz başlamadım ama hafta sonu alıcam.
Ayrıca tşk. ederim desteğin için, dediğin gibi, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanları takmamayı öğrenmem lazım.

ben henüz hiç bir test yaptırmadım vede ense kalınlığınada baktırmadım haftaya gideyim diyiyorum.çünkü iş yerinde yerime bakacak kimsecikler yok herkes izinde...

ben de henüz yaptırmadım canım, 12+ larda yapıyorlar zaten genellikle, ben de hafta sonuna aldım randevumu.

ben 4 sene önce anne ve babanın kitabı (cocuk sağlığı rehberi) isimli kitap almıştım. çok faydalı canım .emzirme teknikleri ,aşılar ,hastalıklar,hamilelikle ilgili bilgiler,herşey var .
prof.dr.şükrü küçüködük isimli birinin kitabı .o zaman 30 tl imiş .
ahanda buldum kitabı bak.
http://www.idefix.com/kitap/anne-ve...-kucukoduk/tanim.asp?sid=TIBHTMY0GB7B2QDGCG1T

Son düzenleme:
evet tatlım, hepimizi zaman zaman buluyo böle tipler, sanki insanları nasıl üzeriz anafikri ile yaşamaktalar!!! hiç iplemememiz lazım. bilmeden konuşurlar gıcık gıcık
kitap tavsiyen için çok sağol tatlım, netten buna da baktım, çok tavsiye ediliyo gerçekten, incaliceğim kitaplardan biri bu
ayyıldızım çok sağoll, bu kitaba raslamamıştım, hemen notumu alıyorum

Nnnnnaklisiniz kuzuucuklrimmm dunyada nler vr nlerrr....simdi kfm dagilsin die gardropu indirdimm yikayip utuleyip kldircam herseyiiii....Umarim iii gelirrr

maşallah topiğimize..
ayyıldızım, aylincim ankaralı arkadaşlar, hamile kıyafeterinizi nereden alıyorsunuz? şu bebekli tişörtlerden almak istiyorum ben..

Bnde dedim gecmisi okurkenn anam ocakta dgurck ne cokmus diee...faje hber filan da yok ama kalabaligissssmasaallah diek kizcelerrr

canımm ben de baktım ama hem idefix te hem kitapyurdunda tükenmiş.. yeni basısı mı yok acep

günaydın canlar ...
canım rabbimden tek isteğim sağlıklı ve hayırlı bir evlat...eskiden cinsiyet konusunda isteklerim vardı ama yaşadığım acı süreç bana hiçbişeyin sağlıklı bir evlattan daha önemli olamayacağını öğretti....sağlıklı olsun da prense de prensese de kocaman yüreğimi açmış bekliyorum...
aslında benim pantolonlar oluyor ama oturunca göbeğe baskı yapıyo bende hamiş pantolonu aldım ...bebeğimi sıkıştıracağıma ...
Midemde tutabilsem ben de şükür dicem ama çok zorlanıyorum sodamı bitirip uyurum sonra, uyanık kalırsam kesin çıkarıcam çünkü
canım yiyecekten besin alabilmek için midede 20 dakika kalması yetrliymiş...
canım artık iştah artışın başlamaış normal süreçtesin içini ferah tut...
canım benim sıkma canını böyle cahillere sen istemiyormusun yiyebilmeyi ama durum bunu gerektiriyor ben de midem kötü olunca alıyorum meyve suyu içiyorum ...şunu biliyoruz ki zaten ne yersek yiyelim katkı maddesi var...bebeklerimiz mevlama emanet o korusun kuzularımızı
Ole de cnm artik ders alsin ve annesigilun mevzusu kapansin istiorumm...nasi bi ayrimcilik yapio bnm ailemle kndi ailesi arasindaa..adamin tepesi atioo istee

canım benim konu kapanmış ama ben de nacizane fikrimi belirteyim dedim eşine kızmışsın eminim haklı yanın vardır ancak neden arkadaşını ve kendini cezalandırıyorsun bu yüzden ...bence ucu sana dokunmayan daha etkili cezalar bulamlısın

mrb kızlarrr... geçmiş okadar ilerlemiş ki hepsını bitiremedim malesef. nasılsınız? herkez iyidir umarım.

ben de anne karnında bebek eğitimiyle ilgili bi kitap ya da geniş bilgi içeren bişeyler okumak istiyorum,internette çok araştırdım ama öle uzun uzun yazan bişeyler bulamadım.

maşallah topiğimize..
ayyıldızım, aylincim ankaralı arkadaşlar, hamile kıyafeterinizi nereden alıyorsunuz? şu bebekli tişörtlerden almak istiyorum ben..

canım ben lc den bir tane hamile pantolonu aldım bir kaç yere baktım heryerde çeşidi az ve aynı modeller

maşallah topiğimize..

canım ben henüz almadım ama kızılayda izgi butik ve mine mağazalarında hem ebru maternity hem de gebe'nin ürünleri vardı sanırım.. oralara bakmayı düşünüyorum.. ebrununkileri daha beğendim ben, o esprililerin kesimi çok güzel duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…