canım ben hamilelik için alttaki günlükle kitabı aldım, günlük te ultrason resimleri içinyer var ayrıca neler yaşadığını yazıyorsun, güzel bir hatıra oluyor...
diğeri de her hamilelik haftasında nelerle karşılaşabileceğini yazıyor, vs
Eki Görüntüle 219455 Eki Görüntüle 219454
bebek bakımı için de "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" diye bir kitap var ona baktım biraz, güzel gibi gelmişti. ama alternatifler çok tabi...
Selam kızlarr ben geldimm..
Doktora gittim bugn bildiğiniz gibi sonuçlarımı alır almaz açtım hemen bişey anlamadım tabiiii
İlk baktığım hcg değeri oldu 0.98di..
Neyse sıramı bekliyorum anam oda ne minnak bi bebek geçti önümüzden yeni doğmuş sarmışlar sarmalamışlar daha yıkamamışlar belli toz mikrop falan gelmesin diye büyük ihtimalle kafasını çıkarmaya çalışıyo sardıkları örtüden Allahım dedim bu nası bi mucize yaaaaaaaaaaaa
Neyse şükür sıram geldi girdim içeri güler yüzlü canım doktorum beni çok iyi karşıladı
Aman maşallah nazar deymesin bundan sonra ona gidicem kararımı verdim heyt bee erkek doktor gibisi varmı hahahaha
Baktı değerlerime oo çok güzel dedi çok sağlıklı bebeğin dedi (maşallah)..
Bende hemen sordum hcg değerini biraz yüksek gibi geldi bana dedim hayır cnm bak dedi bu değerler 1'e yaklaştıkca bebeğinin ne kdr sağlıklı olduğunu gösterir dedi..
Bu değerler senin yaşındaki hamile bayanlarda ne kdr rastlandığını gösteriyo fln dedi anlattı tek tekde aklımda kalmadı sonra gelmişken bakalım bi bebeğine dedi beni can evimden vurdu tamamdır ddm ben bu doktoru değiştirmem hahahahah
Ohh dedi maşallah keyfi yerinde bak yatıyo rahatına düşkün olcak bu dedi cinsiyeti ddm hala öğrenemiyomuyuz valla bakıyorum ama baktığımdan anlamıyorum dedi hahahahah
Gözükmüyo bak bacak bacak üstüne attı ama kız gibi duruyo 4. aydan önce söylenen tahminlerde yanılma payı vardır sen o zamanı bekle dedi..
15gün sonra yeniden bekliyorum dedi ağzım kulaklarımda doktorun yanından ayrıldımmmmmmmmm
Bide bugn pendiğe indim johnsons baby yağ aldım,lıerac çatlak kremi aldım (65tl),excipal lipo aldım,bide lansınoh aldım (bunuda emzirmeye başlamadan önce kullanmaya başlayın yara olmasın diyolar) yani eczaneye gitmişken hepsini aldım çıktım
Eee sizler nasılsınız bakalım?
Anne ve Babanın Kitabı "Çocuk Sağlığı Rehberi" 28,00 TL % 20 İndirimli | Şahsi Yayımlanan Kitap | Şükrü Küçüködükhayırlı olsuuun :) kitapyurdunda da 38 tlye satılıyo
Evet canım çok şükür yaaaa zaten dışarda beklerken adamın kahkaha seslerini duyabiliyosun güleryüzlü esprili bi doktor ben çok sevdim inşallah pişman olmam ve fikrim değilmez..
Ayy sonuçlar iyi çıktı yüreğime su serpildi bütün gece uyuyamadım zaten..
Ay bide bişey söylicem doktor dediki kilo alımı var diimi aldın dedi yok hayır hala aynıyım dedim yüzünden almışsın gibi duruyo dedi ddm evet yüzüm şiş bi kaç gündür dikkatimi çekiyo yüzüm feci şiş yanaklarım dolu dolu bende anlamadım yahu neden..
Bide kızlar bişey daha söyliycem bi şikayetin varmı dedi yok dedim çok sık tuvalete çıkmak dışında bak dedi 1litre suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi kat haftada 1 kere genital bölgeni bununla yıka hayatın boyunca mantar olmassın bu dediğimi unutma dedi sizinde aklınızda bulunsunn..
ANNE KARNINDA EĞİTİM
Müziğin inanılmaz etkisi
Bebeği anne karnında eğitmenin yollarının başında müzik dinletmek gerekiyor. Özellikle ritimleri çok seviyorlar. Ancak doğru müziği seçmek gerek. Örneğin, Brahms dinletilen prematüre çocukların daha çabuk geliştikleri biliniyor. Çocuk Psikiyatristi Müjen İlnem bir noktanın altını çizerek şöyle diyor: “Klasik müzik dinletmek doğru. Ancak anne adayının dinlediği müziği gerekiyor. Pembe dizi müzikleri, halk ezgileri gibi annenin hoşlandığı diğer müzik türleri de bebeğe dinletilebilir. Tabii rock müzik gibi sert müzikleri de dinletmemek gerek.” Bu dersane eğitimi sırasında müzik dinletmek dışında başka çalışmalar da yapılıyor. Örneğin anneye bazı kokulu yiyecekler vererek bebeğin tat alma duyusu geliştiriliyor. Anne sürekli bebekle konuşmaya, ona dokunmaya teşvik ediliyor.
burda yazanlardan çoook daha fazlasını istiyorum arkadaşlar eğer denk gelirseniz ya da bulursanız bana haber verin eğitelim bebekleri :)))
süppersinnnkitaptedarik.com | Kitaplar | Salk-Tp | Anne Ve Babann Kitab "ocuk Sal Rehberi" - kr Kkdk - Anadolu Kitap Krtasiye
sayfa sayısı 250 küsür olanda var 525 tamam bundan işte 3. baskı 2006 yayını .
oh oh maşallahhh
Selam kızlarr ben geldimm..
Doktora gittim bugn bildiğiniz gibi sonuçlarımı alır almaz açtım hemen bişey anlamadım tabiiii
İlk baktığım hcg değeri oldu 0.98di..
Neyse sıramı bekliyorum anam oda ne minnak bi bebek geçti önümüzden yeni doğmuş sarmışlar sarmalamışlar daha yıkamamışlar belli toz mikrop falan gelmesin diye büyük ihtimalle kafasını çıkarmaya çalışıyo sardıkları örtüden Allahım dedim bu nası bi mucize yaaaaaaaaaaaa
Neyse şükür sıram geldi girdim içeri güler yüzlü canım doktorum beni çok iyi karşıladı
Aman maşallah nazar deymesin bundan sonra ona gidicem kararımı verdim heyt bee erkek doktor gibisi varmı hahahaha
Baktı değerlerime oo çok güzel dedi çok sağlıklı bebeğin dedi (maşallah)..
Bende hemen sordum hcg değerini biraz yüksek gibi geldi bana dedim hayır cnm bak dedi bu değerler 1'e yaklaştıkca bebeğinin ne kdr sağlıklı olduğunu gösterir dedi..
Bu değerler senin yaşındaki hamile bayanlarda ne kdr rastlandığını gösteriyo fln dedi anlattı tek tekde aklımda kalmadı sonra gelmişken bakalım bi bebeğine dedi beni can evimden vurdu tamamdır ddm ben bu doktoru değiştirmem hahahahah
Ohh dedi maşallah keyfi yerinde bak yatıyo rahatına düşkün olcak bu dedi cinsiyeti ddm hala öğrenemiyomuyuz valla bakıyorum ama baktığımdan anlamıyorum dedi hahahahah
Gözükmüyo bak bacak bacak üstüne attı ama kız gibi duruyo 4. aydan önce söylenen tahminlerde yanılma payı vardır sen o zamanı bekle dedi..
15gün sonra yeniden bekliyorum dedi ağzım kulaklarımda doktorun yanından ayrıldımmmmmmmmm
Bide bugn pendiğe indim johnsons baby yağ aldım,lıerac çatlak kremi aldım (65tl),excipal lipo aldım,bide lansınoh aldım (bunuda emzirmeye başlamadan önce kullanmaya başlayın yara olmasın diyolar) yani eczaneye gitmişken hepsini aldım çıktım
Eee sizler nasılsınız bakalım?
süper yaaburda yazanlardan çoook daha fazlasını istiyorum arkadaşlar eğer denk gelirseniz ya da bulursanız bana haber verin eğitelim bebekleri :)))
ya evet çok alternatif var, şaştım ama gerçekten dolu bi kaynak bulmalı, bazıları bol resimli para tuzakları!canım ben hamilelik için alttaki günlükle kitabı aldım, günlük te ultrason resimleri içinyer var ayrıca neler yaşadığını yazıyorsun, güzel bir hatıra oluyor...
diğeri de her hamilelik haftasında nelerle karşılaşabileceğini yazıyor, vs
bebek bakımı için de "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" diye bir kitap var ona baktım biraz, güzel gibi gelmişti. ama alternatifler çok tabi...
şeydoş çokk sevindim doktoruna ısınmana
Evet canım çok şükür yaaaa zaten dışarda beklerken adamın kahkaha seslerini duyabiliyosun güleryüzlü esprili bi doktor ben çok sevdim inşallah pişman olmam ve fikrim değilmez..
Ay bide bişey söylicem doktor dediki kilo alımı var diimi aldın dedi yok hayır hala aynıyım dedim yüzünden almışsın gibi duruyo dedi ddm evet yüzüm şiş bi kaç gündür dikkatimi çekiyo yüzüm feci şiş yanaklarım dolu dolu bende anlamadım yahu neden..
Bide kızlar bişey daha söyliycem bi şikayetin varmı dedi yok dedim çok sık tuvalete çıkmak dışında bak dedi 1litre suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi kat haftada 1 kere genital bölgeni bununla yıka hayatın boyunca mantar olmassın bu dediğimi unutma dedi sizinde aklınızda bulunsunn..
Gözün aydın canımmaşallah kuzucuğuna ayrıca doktorda karar kılmana da sevindim sonunda aradığını buldun galiba umarım böyle devam eder
Gözün aydın tatlım, maaşallah bebişine
Ben diyorum erkek doktorlar daha sıcak, daha anlayışlı diye, nasıl oluyorsa hamilenin hailnden anlıyorlar
Aldıklarının üçü de bende varexcipial lipoyu yıllardır kullanırım zaten, güneş sonrası için süperdir, biraz vıcık vıcık bir his bırakıyor, diğer losyonlara göre geç emiliyor ama onun gibi nemlendireni de yok Lierac ı da kullanmaya başladım bu hafta, az az sürüyorum ama baya kolay yayılıyor, sevdim ben bunu
aa hiç duymamıştım yapalım o zaman bunu :44::44:
hoşgeldin canım gözünaydınçok sevindim sonuçlarına doktorda karar kılmanada sevindim nasıl ikna ettin kocişi hangi hastaneye gittin canım yakınmı bize
Seni duyuyorum anne diye bi kitap war anne karnında eğitimle ilgili ama içeriği nasıl acaba belki bunu alabilirim:44:
arka kapağında bu yazıyormuş
annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen.acını ve hüznünü paylasırım.sevincine ortak olur,hoslandıgın seylere alışırım.hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim.oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum.birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman,benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar.eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan,kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim.bana ninni söyledigin zaman,yada kuranı kerim dinlettigin zaman,yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım.belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum.öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı,dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır.daha zeki vebasarılı bir cocuk olmamı istiyorsan,bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın.seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süpen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim
canım gözün aydın sonunda doktorunu bulmuşsun kuzum
Seni duyuyorum anne diye bi kitap war anne karnında eğitimle ilgili ama içeriği nasıl acaba belki bunu alabilirim:44:
annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen.acını ve hüznünü paylasırım.sevincine ortak olur,hoslandıgın seylere alışırım.hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim.oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum.birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman,benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar.eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan,kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim.bana ninni söyledigin zaman,yada kuranı kerim dinlettigin zaman,yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım.belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum.öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı,dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır.daha zeki vebasarılı bir cocuk olmamı istiyorsan,bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın.seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süphen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim
ben çok duygusal değilimdir ama resmen duygulandım şuanda :))))
gözün aydın canım bebişini görmüşsün .doktoru sevmende güzel bir şey .güven duyulan eller her zaman insana huzur verir.lieracı pahalı almışsın kazıklamışlar seni şeydamben 44 e aldım .lansinohu almakla iyi etmişsin 2 tüp bitirmiştim çok faydalı .doğumdan 2 hafta önce sürmeye başlıyrsun alışıyor gögüs ucların .ama ben naptım tabiki doğumun 2. günü aldım kullanmaya başladım tabi agla aglabir oldum .emzirmek kabus olmuştu bu sefer 2 hafta öncesi başlayacağım .not et bu bilgimi canım .
oh oh maşallahhhharika haberlerle gelmişin kuzuuu
şeydoş çokk sevindim doktoruna ısınmanave şu sirke konusu ilginçmiş... denemeli
bu müzik olayı kesinlikle çok doğru birgün yolda mp3 de çok sert bir parça dinliyordum, bangır bangır ay kasıklarıma bir ağrı girmesin mi, durmadı, kulaklığı çıkardım sonra ağrı kesildi. Artık tesadüf mü yoksa gerçekten etkileniyor mu bebişler bilemiyorummm
ayy şeydacım gözün aydın. ne güzel haberlerle gelmişsin. darısı doktor mevzuunda benim başıma inşallah..
çok güzel yaf.. not aldım ben dee :13:Seni duyuyorum anne diye bi kitap war anne karnında eğitimle ilgili ama içeriği nasıl acaba belki bunu alabilirim:44:
annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen.acını ve hüznünü paylasırım.sevincine ortak olur,hoslandıgın seylere alışırım.hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim.oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum.birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman,benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar.eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan,kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim.bana ninni söyledigin zaman,yada kuranı kerim dinlettigin zaman,yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım.belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum.öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı,dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır.daha zeki vebasarılı bir cocuk olmamı istiyorsan,bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın.seni duydugumdan,sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süphen olmasın.çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim
ben çok duygusal değilimdir ama resmen duygulandım şuanda :))))
çok da kolay, yapılırki bu
Evet cnm şükür iyi haberlerle geldim..
Evet deniycem bende mutlaka sirkeli su olayını öncedende okumuştum bu sitede ama eminolamamıştım her hafta yaparsan hayatın boyunca mantar olmazsın dedi yaa muhteşem hahaha
kıslar ben çıkıyorum.. biraz kitab araştırim, bi de iğnem var bugün, öğleden sona onu yaptırim ama önce bişeler yemeliii
gunaydın kızlar..
topık baya kalabalık bugun...
seydaferhat;tbrk ederım cnm için iice rahatlamıştır..hepımıze saglıklı test sonucları dılıorum
meserret; sonucta kım ne derse desın kımse senden daha fazla dusunemez bebegını...bu bulantılar bıtınce zaten hepımız sureklı yemek yeme ıstegıyle mucadele edıcez
benımde dun mıdem ne kadar kotuydu sadece peynırlı bır tost yedım yanında da cay..aksam da ton balıklı salata yıyebıldım..tum gunu bunlarla gecırdım ama bılıorumkı hıc bırımızın elınde değil...
kızlar guzel bır tablo hazırlasak..dogum tarıhlerımızı,cınsıyetleri,satı yazan yada aklınıza ne gelıyorsa...boyle bır tablo olustursak nasıl olur..
daha once bı topıkte gormustum cok guzeldı
gunaydın kızlar..
topık baya kalabalık bugun...
seydaferhat;tbrk ederım cnm için iice rahatlamıştır..hepımıze saglıklı test sonucları dılıorum
meserret; sonucta kım ne derse desın kımse senden daha fazla dusunemez bebegını...bu bulantılar bıtınce zaten hepımız sureklı yemek yeme ıstegıyle mucadele edıcez
benımde dun mıdem ne kadar kotuydu sadece peynırlı bır tost yedım yanında da cay..aksam da ton balıklı salata yıyebıldım..tum gunu bunlarla gecırdım ama bılıorumkı hıc bırımızın elınde değil...
kızlar guzel bır tablo hazırlasak..dogum tarıhlerımızı,cınsıyetleri,satı yazan yada aklınıza ne gelıyorsa...boyle bır tablo olustursak nasıl olur..
daha once bı topıkte gormustum cok guzeldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?