merhaba kıslar ben bu sayfayı bulamıyorum ya link tıklayıp giriyorum nerden gircemburaya??ayyy kıslar buarada bugune kadar herşey normal giderken bu sabah mide bulantısıyla uyandım ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ne zormuş yaaa hamileliğimi öğrenince sigarayı 3 e indirmiştim dünde tamamen bıraktım bayada bi sarstı beniama artık başlamıcam kesinkararlıyım sizde durumlar nasıl gece deprem olmuş ben hiçduymadım çok ilginç herkese geçmiş olsun
yarına birşey kalmamış gülüm desene bugünde heyecanlı bir bekleyiş içinde olacaksın .bugun kalp atışlarını duymak için gidicektik randevu almıştık şimdi aradılar dr randevularını iptal etmiş yarın gidicez zaten kaç günden beri ertelıyoduk erken gidipte çıkmazsa diye bu sefer drr erteledi bizi
ilk zamanlarda öyle oluyor.ikinciyi düşünüyorsan balım .bende enese hep kıyafet alırken hep ortak renk tercih ettim.bakalım hurç dolu kıyafetimiz var erkek olursa ne ala kız olursa da yine bir tur atarım onun içindetatlım hemen bozma moralını bebeğe zararlı olsa doktor o ilaçları vaermezdi. ayrıca idrar yollarında enfeksiyon çok sık görülen bişey. ben sağlık ocağında test yaptırmıstım ama çok ayrıntılı troide faan bakmadılar sadece kansızlık varmı diye bıde enfeksıyon varmı diye baktılar. doktor ne yapar bilmıyorum
annene geçmiş olsun canım iyidir umarım şimdi
allahım şu doktorlar biraz daha kibar olamazlar mı ya bukadar patavatsozlık da olmaz kı
haklısın aslında ama ilk bebek olunca heyecandan pek sağlıklı düşünemıyo insan. biraz ileri görüşlü hareket etmek lazım
hoşgeldin canım .allah bağışlasın benimde 2. bebeğim olacak ,sizinkiler arası az olacak ,benim oğlumda 3.5 yaşında birlikte takip ediyoruz bebeğimiziselamlar arkadaşlar
bende yeni katıldım aranıza.
çarşamba günü kan testinde 580 çıktı ve ocak annesi olacağım allah kısmet ederse
19 aylık bir oğlum da var .2009 ekim annesiyim aynı zamanda.
rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
teşekkür ederim canım
sat 12 nisan listeye de eklenebilirmiyim
Arkadaşlar merhaba,
Ben de diğer topic'ten geliyorum:)
Biz de 7+4 olduk bugün salı günü gidip kal atışlarını dinleyeceğiz inş nasip olursa.
Çok yoğun bulantım yok,ama aç kalınca ve yemeğin hemen ardından oluyor.
Bir de çok çabuk acıkıyorum,Allah'a şükür önümüz yaz,sebze meyve ile kurtarırız inş günü:)
Aynı pozisyonda uzun süre kalınca belim ağrıyor.Siz de de oluyor mu?
Bir de hep uykum var,önceden 5-6 saat yeterdi.Şimdi 8-9 saatten aşağısı kurtarmıyor.
hoşgeldin cnm oğlunu allah bağışlasın 2.side inşallah rahat amilelik geçirirsin..sen tecrübelisin ..oğlunu nezaman gördün ilk kese bebek ve kalp atışları?
hayırlısı olsn inşş yarın üsel haberlerle gelirsnbugun kalp atışlarını duymak için gidicektik randevu almıştık şimdi aradılar dr randevularını iptal etmiş yarın gidicez zaten kaç günden beri ertelıyoduk erken gidipte çıkmazsa diye bu sefer drr erteledi bizi
canm zaten çogunluk buraya geliyoo orası sessz kalıyoo yinede tabi herkesn kendi bçoğunluğun dediğine uyarım tatlım benim için no problem
bir arkadaş dün bir topicten arkadaşlar gelicek demişti orası buraya geliyor ,bilmiyorum aslında konu başlığı direk ocak şubat olsa ilerleyen zamanlarda mayıslar gelmez diyorum.
32 kişi var listede bu da yeterli sanki .hiçbir yazı yazmayanlarda var.yazılınca epey kalabalığız ama.diğer topic çok aşırı kalabalık olmasın .ben pek sevmiyorum kişileri karıştırıp yazdıklarımızı havaya gitmesin sonra.böyle bile takip etmek zor oluyor.bir gün gelmesek arap saçı oluyor cvp vericemiz konuya değişiklikler oluyor demek istediğimi anlatabildim mi
geçmiş olsun canım ya ilaç konusunda doktor verıyorsa bişey yapmaz merak etme tabi bizimde hijyene dikkat etmemiz gerek benimde sölemesi ayıptır kaşıntım vardı çamaşırlarımı 95 dercede kaynattım elimden geldiğince ütüleyeme çalıştım günde 2 kere falan değiştirdim allah şükür bişey kalmadı sende çamaşırlarına dikkat edebilirsin.
.
hoşgeldin aylincim evet deprem oldu ben tekirdağdayım ve çok hissettik..ya benim hiç bulantım yoık zaten göğüslerimde acımasa hamile olduğumu anlamıycam ..sigarayı bırak tabii artık yaa hem kendin için hem çocukların için..
canım benim doktorum ikili tarama testi ve ense kalınlığı için en uygun zamanın 11. hafta olduğuhoşbuldum canım kese 6 haftalıken kalp atışınıda 7 haftanın sonunda yani 8 haftalıkken duyduk.
bu arada 13 haftalıkken 2 li test zamanı 13 hafta tam zamanı demişti dr um bende o zaman yaptırmıştım aklında olsun.
hoşgeldin canım.27 mart sat tarihin sanırım .senle yakınız.benimde bilgisayar başında oturunca kıpırdasamda belim kalkınca agrıyor.uyku eğilimindeyim üstelik benim midem bulanıyor.çok şanslısın inşallah hiç bulanmaz canım.
tamam canım teşekkür ederimlisteyi yapan arkadaş girmiyor bir süredir girdiği zaman ekler herhalde..
yarına birşey kalmamış gülüm desene bugünde heyecanlı bir bekleyiş içinde olacaksın .
ilk zamanlarda öyle oluyor.ikinciyi düşünüyorsan balım .bende enese hep kıyafet alırken hep ortak renk tercih ettim.bakalım hurç dolu kıyafetimiz var erkek olursa ne ala kız olursa da yine bir tur atarım onun içinde
sen araç alacaksanız oto koltuklu takımlar var ondan al .ikisi aynı olsun .beşik al geniş olur hem de 5 yaşa kadar rahat kullanır.ben parkyatak almadım çok dandik geldi bana katlanması vs pratik ama sallanmıyo adam gibi .pek güvenlide gelmiyo arkadaşın var bebek 1.5 yaşında azıcık kendini salsa kenara park yatak sanki devrilicek gibi oldu korktum .bizim ki normal büyük beşik enes kıvrtıyo içinde zıpla zıpla ,şimdi görsen içine bir sürü çıkartmalar yapıştırdı her gün tekrarlıyor ,sayıyor epey kullanışlı anlıcan .hem gözüde oluyor kıyafet koymak için o sorunda kalkıyor .
hoşgeldin canım .allah bağışlasın benimde 2. bebeğim olacak ,sizinkiler arası az olacak ,benim oğlumda 3.5 yaşında birlikte takip ediyoruz bebeğimizi
hoşbuldum canım kese 6 haftalıken kalp atışınıda 7 haftanın sonunda yani 8 haftalıkken duyduk.
bu arada 13 haftalıkken 2 li test zamanı 13 hafta tam zamanı demişti dr um bende o zaman yaptırmıştım aklında olsun.
canım benim doktorum ikili tarama testi ve ense kalınlığı için en uygun zamanın 11. hafta olduğu
nu söyledi.ikisinin aynı zaanda yapılması lazım.9-11 ense kalınlığı 11-14 ikili tarama testi zamanları diye .ben oğlumdada aynı bu şekilde olmuştu.ense kalınlığı fazla çıkabliyor ilerleyen zamanlarda.sen ilk gebeliğinde ense kalınlığını ne zaman ölçmüştü
gebelik diye gir canım sayfanın altlarına doğru in sonra başka bi linke tıklama yani.merhaba kıslar ben bu sayfayı bulamıyorum ya link tıklayıp giriyorum nerden gircemburaya??ayyy kıslar buarada bugune kadar herşey normal giderken bu sabah mide bulantısıyla uyandım ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ne zormuş yaaa hamileliğimi öğrenince sigarayı 3 e indirmiştim dünde tamamen bıraktım bayada bi sarstı beniama artık başlamıcam kesinkararlıyım sizde durumlar nasıl gece deprem olmuş ben hiçduymadım çok ilginç herkese geçmiş olsun
aynen katılıyorum yıne ocak annelerinde olalım ama başlık aynı kalsın. bukadar sayfa bukadar heyecan var silinip gitmesin.Bence bu topiği kapatıp diğerinden devam etmeyelim, bu topiği aylara göre paylaşıma taşıtalım aynen devam ederiz yine, topiğimizin adı da güzel değişmesin bence
şuan araç almamız imkansız gbi görünüyor canım. bende park yataklardan çok mobilye beşik seviyorum çekmeceleri falan da kullanılır mutlaka.ilk zamanlarda öyle oluyor.ikinciyi düşünüyorsan balım .bende enese hep kıyafet alırken hep ortak renk tercih ettim.bakalım hurç dolu kıyafetimiz var erkek olursa ne ala kız olursa da yine bir tur atarım onun içinde
sen araç alacaksanız oto koltuklu takımlar var ondan al .ikisi aynı olsun .beşik al geniş olur hem de 5 yaşa kadar rahat kullanır.ben parkyatak almadım çok dandik geldi bana katlanması vs pratik ama sallanmıyo adam gibi .pek güvenlide gelmiyo arkadaşın var bebek 1.5 yaşında azıcık kendini salsa kenara park yatak sanki devrilicek gibi oldu korktum .bizim ki normal büyük beşik enes kıvrtıyo içinde zıpla zıpla ,şimdi görsen içine bir sürü çıkartmalar yapıştırdı her gün tekrarlıyor ,sayıyor epey kullanışlı anlıcan .hem gözüde oluyor kıyafet koymak için o sorunda kalkıyor .
kızalr ben çıkıorum hazırlanıcam saat 17:45 te doktrora gidioruz neolur dualrınıızı esirgemeyin bizdenn bebeğim iyidir ve görebiliyim inşallah hepinizi öptük teyzoşları hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?