2012 Ocak Anneleri

Arkadaşlar merhaba,
Ben de diğer topic'ten geliyorum:)
Biz de 7+4 olduk bugün salı günü gidip kal atışlarını dinleyeceğiz inş nasip olursa.
Çok yoğun bulantım yok,ama aç kalınca ve yemeğin hemen ardından oluyor.
Bir de çok çabuk acıkıyorum,Allah'a şükür önümüz yaz,sebze meyve ile kurtarırız inş günü:)
Aynı pozisyonda uzun süre kalınca belim ağrıyor.Siz de de oluyor mu?
Bir de hep uykum var,önceden 5-6 saat yeterdi.Şimdi 8-9 saatten aşağısı kurtarmıyor.

hoşgeldin aylincim evet deprem oldu ben tekirdağdayım ve çok hissettik..ya benim hiç bulantım yoık zaten göğüslerimde acımasa hamile olduğumu anlamıycam ..sigarayı bırak tabii artık yaa hem kendin için hem çocukların için..

yarına birşey kalmamış gülüm desene bugünde heyecanlı bir bekleyiş içinde olacaksın .
ilk zamanlarda öyle oluyor.ikinciyi düşünüyorsan balım .bende enese hep kıyafet alırken hep ortak renk tercih ettim.bakalım hurç dolu kıyafetimiz var erkek olursa ne ala kız olursa da yine bir tur atarım onun içinde
sen araç alacaksanız oto koltuklu takımlar var ondan al .ikisi aynı olsun .beşik al geniş olur hem de 5 yaşa kadar rahat kullanır.ben parkyatak almadım çok dandik geldi bana katlanması vs pratik ama sallanmıyo adam gibi .pek güvenlide gelmiyo arkadaşın var bebek 1.5 yaşında azıcık kendini salsa kenara park yatak sanki devrilicek gibi oldu korktum .bizim ki normal büyük beşik enes kıvrtıyo içinde zıpla zıpla ,şimdi görsen içine bir sürü çıkartmalar yapıştırdı her gün tekrarlıyor ,sayıyor epey kullanışlı anlıcan .hem gözüde oluyor kıyafet koymak için o sorunda kalkıyor .

hoşgeldin canım .allah bağışlasın benimde 2. bebeğim olacak ,sizinkiler arası az olacak ,benim oğlumda 3.5 yaşında birlikte takip ediyoruz bebeğimizi

hoşgeldin canım.27 mart sat tarihin sanırım .senle yakınız.benimde bilgisayar başında oturunca kıpırdasamda belim kalkınca agrıyor.uyku eğilimindeyim üstelik benim midem bulanıyor.çok şanslısın inşallah hiç bulanmaz canım.

hoşgeldin cnm oğlunu allah bağışlasın 2.side inşallah rahat amilelik geçirirsin..sen tecrübelisin ..oğlunu nezaman gördün ilk kese bebek ve kalp atışları?

hoşbuldum canım kese 6 haftalıken kalp atışınıda 7 haftanın sonunda yani 8 haftalıkken duyduk.
bu arada 13 haftalıkken 2 li test zamanı 13 hafta tam zamanı demişti dr um bende o zaman yaptırmıştım aklında olsun.

hayırlısı olsn inşş yarın üsel haberlerle gelirsn

canm zaten çogunluk buraya geliyoo orası sessz kalıyoo yinede tabi herkesn kendi b
ileceği bişeyy ama mayıs ayı çıksan orasıda canlanırr herks yeni yeni öğreniyo
değişen bişey olmucak aynı arkdaşlar orda olczz

teşekkür ederim cnaım, sana da geçmiş olsun.. ütü ben de yapayım evet güzel fikir...

ben aynı sen gibiydim canım bugun başladı işte keşke hiç başlamasaymış ama bunada şükür napalım katlancaz:)haklısın canım ben oğluma hamile kaldığımda hemen bırakmıştım 2 yıl emzirdim emzirme olayımız bittikten sonra hangi akla hizmet başladıysam tekrar başladım ama kesinlikle oğlumun yanında içmedim ve kesinlikle başlamıcam..

canım benim doktorum ikili tarama testi ve ense kalınlığı için en uygun zamanın 11. hafta olduğu

nu söyledi.ikisinin aynı zaanda yapılması lazım.9-11 ense kalınlığı 11-14 ikili tarama testi zamanları diye .ben oğlumdada aynı bu şekilde olmuştu.ense kalınlığı fazla çıkabliyor ilerleyen zamanlarda.sen ilk gebeliğinde ense kalınlığını ne zaman ölçmüştü

evet sat 27 mart canım.
İnş senin d bulantın bir an önce geçer canım.Bu kadar bulnatı bile beni yoruyor.yoğun halini düşünemiyorum.

listeyi yapan arkadaş girmiyor bir süredir girdiği zaman ekler herhalde..
tamam canım teşekkür ederim

senin oğlunuda allah bağışlasın ikinci meleğinizde sağlıkla kucakla inşallah
benimkilerin arası çok yakın oldu ama hayırlısı olsun arkadaş olurlar birbirlerine.aslında oğlum çok zor bebeklik geçirdi gaz sorunumuz vardı 7 ay hep ağladı düşündükçe kabus gibi günlerdi ama olsun bunuda büyütürüm beraber büyürler.arkadaş olurlar birbirlerine diye düşündük eşimle.birde benim ilk çocuğum tadeviyle olmuştu ama bu kez normal yolla hamile kaldım çok mutluyum.

tamam canım inşallah o günleri bi görelim ne güzel olur yaa ..benim hiç midem bulanmıor karnımda şişlik var bol gaz ve göğüslerim acıo başka bi sıkıntım yok..bugün ilk randevumuz var inşallah bebeğimi görürüm yaa allahım göstersin gül cemaliniii şu cuma saati yüzü suyu hürmetine aminnn

12 artı 3 falandım ikisi bir bakıldı benimde.

kızalr ben çıkıorum hazırlanıcam saat 17:45 te doktrora gidioruz neolur dualrınıızı esirgemeyin bizdenn bebeğim iyidir ve görebiliyim inşallah hepinizi öptük teyzoşları hoşçakalın

gebelik diye gir canım sayfanın altlarına doğru in sonra başka bi linke tıklama yani.
Bence bu topiği kapatıp diğerinden devam etmeyelim, bu topiği aylara göre paylaşıma taşıtalım aynen devam ederiz yine, topiğimizin adı da güzel değişmesin bence
aynen katılıyorum yıne ocak annelerinde olalım ama başlık aynı kalsın. bukadar sayfa bukadar heyecan var silinip gitmesin.
şuan araç almamız imkansız gbi görünüyor canım. bende park yataklardan çok mobilye beşik seviyorum çekmeceleri falan da kullanılır mutlaka.

kızalr ben çıkıorum hazırlanıcam saat 17:45 te doktrora gidioruz neolur dualrınıızı esirgemeyin bizdenn bebeğim iyidir ve görebiliyim inşallah hepinizi öptük teyzoşları hoşçakalın

görürsün inşallah canım sakin sakin git. hadi güzel haberler beklıyoruz

günaydın kızlar bu sabah hiç iştahım yok size bakıyorum hep acıkıyosunuz ben neden byleyim midesi bulananlara çok özeniyorum allah günah yazmasın sizde kızıcaksınız şimdi ama böyle devamlı canlımı bebeğim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…