2012 Ocak Anneleri

sizlere bir nerim olacak arkadaşlar yapmak isteyen olursa diye yazmak istedim.folik asit içmeyi sakın ihmal etmeyin ve günde 1 su bardağı kadar taze sıkılmış portakal suyu için kahvaltıda. folik asit en çok portakalda var.önceki hamileliğimde ilk 4 ay kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu içmiştim.mide bulantısınada iyi geliyor .2 dilim tost ekmeği içine 1 dilim kaşar peynirli tost yapın 1 katı haşlanmış yumurta ve 1 bardak portakal suyu sizi hem tok tutar hen de bebeğinizi beslemenize yardımcıdır.ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı pekmek yemekte bebeklerinize ve size faydalı.
ilk zamanlarda kabızlık sorunu da ortaya çıkabilir onun için bol bol su içmek ve sabah ilk aç kanına 2 kuru kayısı yemek çok faydalı

amin canım cümlemizin inşallah.
bu arada arkadaş olmaları konusunda sana hak veriyorum mesela bizim burada kimsemiz yok ,sürekli görüştügümüz arkadaşların çocuğunu isteyip duruyor sııkılıyor evde yalnız olunca.iyi olmuş hayırlı olur inşallah ,bizde gazlı bir bebektik bu sefer yöntemi buldum hint cevizi var 4. ayında ögrendim bir tanıdıktan çok işe yaramıştı bu sefer ne zaman başlar bende ozaman başlarım ona .

canım hoşgeldin merak etme bebeğin senden alır gerekli vitaminleri.
ben ilk hamileliğimde ilk 5 ayda 6 kilo verdim.hiç canımyemek istemiyordu ama sonra iştahım yerine geldi.kendini sakın zorlama bir dönem böylesin sonra acıkırsın merak etme.
sadece bol bol su içki kesende su akışı tazelensin

Bende de ilthap çıktı banda tek kullanımlık o tozdan verdi ama antbyotik vermedi ağrı kesicide veremem dedi kasıklarmda ağrı oluyo diye..
Ama takma kafana eğer doktorun verdiyse bi bildiği vardır güven doktoruna..
Geçmiş olsun

burası daha aktif onlar buraya gelse daha iyi olur.beğeni sayısına bakılırsa bu topic daha çok tutuyor.

Bencede orada toplanalım çünkü ocak anneleri konusu orası burası gebelik konusu..
Eğer burdakilerin hepsi oraya giderse çoğunluk orada olur veya konu sahibesi isterse bu konu oraya taşınsın farketmez ama bölünülmesin en azından..
Eğer o konuda gidiceksek bi kişi o konunun sahibi olsun ve ilk sayfada tablo yapsın..
Kim sürekli aktif kk'da?

sağol canımonu bende duydum biraz geş oldu ama .sağlık olsun bu kez daha tecrübeliyiz inşallah daha sorunsuz geçer bebeklik dönemleri.

siteye girince kendi profiline gir canım.yazdığım cevaplar diye birşey var ordan bulabilirsin geçmişte yazdığn konu başlıklarını ben ordan buluyorum.sigarayı bırakman iyi olmuş canım.bulantılar kötü ,ama sabredelim az kaldı inşallah.

ay içim rahatladı biraz devamlı korku içindeyim boş gibi hissediyorum kendimi resmen içerim canım sağol

SüPeR SoRu :)))))
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda ...teyze, der,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
- Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
...Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
...Evet evladım.
- Öyleyse neden yediniz?

hoşgeldin canım

hoşbuldum cnm nasılsın?

iyiyim canım ne olsun doruk la uğraşıyorum.doruk benim 19 aylık oğluşum.abi olacak kısmetse teyzesi. Az önce yorgun düştü uyudu sıpa çok yaramaz.hep dışarıya çıkmak istiyor evde zor tutuyorum onu.
Allahtan annemle aynı apartmandayız çok yardımcı oluyor sağolsun.yoksa dorukla baş etmek kolay değil.

Sen tecrübeli anne olucaksın yani..
Annenin apartmanda olması gerçekten senin için şans tek çocuk bile olsa insana yardım eden biri çok önemli..
Bazen herşeye yetemiyo insan..
Az yaş farkı olucak Dorukla kardeşi arasında o zmn ne güzel..
Allah ikinci meleğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

evet inşallah canım.çocuk bakmak gerçekten çok zor ve meşakatli ama insan anne olunca hepsine yetmek ve herşeyi kendi yapmakistiyor.bebeğini kimselere bırakmak istemiyor.ben oğlumda çok yoruldum.4 yıldan sonra oldu çok kıymetliydi.altını bile açtırtmazdım anneme.tabi böyle olunca çok yıpranıyor ve yoruluyor insan.size tavsiyem mümkün olduğunca size yardım etmek isteyenlere fırsat verin bu hem sizin dinlenmenizi sağlıyor hemde bebek insanlara ve kalabalığa alışıyor.
senin ilk meleğin gözün aydın.tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…