tamam canım teşekkür ederim
senin oğlunuda allah bağışlasın ikinci meleğinizde sağlıkla kucakla inşallah
benimkilerin arası çok yakın oldu ama hayırlısı olsun arkadaş olurlar birbirlerine.aslında oğlum çok zor bebeklik geçirdi gaz sorunumuz vardı 7 ay hep ağladı düşündükçe kabus gibi günlerdi ama olsun bunuda büyütürüm beraber büyürler.arkadaş olurlar birbirlerine diye düşündük eşimle.birde benim ilk çocuğum tadeviyle olmuştu ama bu kez normal yolla hamile kaldım çok mutluyum.
günaydın kızlar bu sabah hiç iştahım yok size bakıyorum hep acıkıyosunuz ben neden byleyimmidesi bulananlara çok özeniyorum allah günah yazmasın sizde kızıcaksınız şimdi ama böyle devamlı canlımı bebeğim diye düşünüyorum
arkadaşlar günaydın..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
benim moralim çok bozuk arkadaşlar
geçen cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor tahlil istemişti. 4 tüp kan ve idrar. tiroit şeker rubella toxoplazma vs onlara bakıldı. çarşamba günü sonuçları aldık , dr.a gösterdik. kan değerleri iyi çıktı çok şükür. ama idrarda enfeksiyon çıktı. doktor monurol isimli bi ilaç verdi, tek kullanımlık. suda eritip içiyosun. bir de antibiyotik verdi.5 gün , günde iki kez içilecek. çok korktum, moralim bozuldu, içmek istemedim. ama 2-3 doktorla daha konuştum, hepsi ilaçları almam gerektiğini, içmezsem enfeksiyonun böbreğe sıçrayabileceğini, bebek ve benim için enfeksiyonun tehlikeli olduğunu soylediler. ilacımı içiyorum, ama çok korkuyorum bebeğime zararı olursa diye..
işyerimde normal tuvalet yok, 8 kişi aynı klozeti kullanıyoruz ve haftada bir ancak temizleniyor.. artık bugunden itibaren bir şişe ace ile giriyorum tuvalete..
sizler hiç kan idrar tahlili vermediniz mi? benimle benzer durumda olan varmı aranızda arkadaşlar?
burası daha aktif onlar buraya gelse daha iyi olur.beğeni sayısına bakılırsa bu topic daha çok tutuyor.
amin canım cümlemizin inşallah.
bu arada arkadaş olmaları konusunda sana hak veriyorum mesela bizim burada kimsemiz yok ,sürekli görüştügümüz arkadaşların çocuğunu isteyip duruyor sııkılıyor evde yalnız olunca.iyi olmuş hayırlı olur inşallah ,bizde gazlı bir bebektik bu sefer yöntemi buldum hint cevizi var 4. ayında ögrendim bir tanıdıktan çok işe yaramıştı bu sefer ne zaman başlar bende ozaman başlarım ona .
siteye girince kendi profiline gir canım.yazdığım cevaplar diye birşey var ordan bulabilirsin geçmişte yazdığn konu başlıklarını ben ordan buluyorum.sigarayı bırakman iyi olmuş canım.bulantılar kötü ,ama sabredelim az kaldı inşallah.merhaba kıslar ben bu sayfayı bulamıyorum ya link tıklayıp giriyorum nerden gircemburaya??ayyy kıslar buarada bugune kadar herşey normal giderken bu sabah mide bulantısıyla uyandım ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ne zormuş yaaa hamileliğimi öğrenince sigarayı 3 e indirmiştim dünde tamamen bıraktım bayada bi sarstı beniama artık başlamıcam kesinkararlıyım sizde durumlar nasıl gece deprem olmuş ben hiçduymadım çok ilginç herkese geçmiş olsun
canım hoşgeldin merak etme bebeğin senden alır gerekli vitaminleri.
ben ilk hamileliğimde ilk 5 ayda 6 kilo verdim.hiç canımyemek istemiyordu ama sonra iştahım yerine geldi.kendini sakın zorlama bir dönem böylesin sonra acıkırsın merak etme.
sadece bol bol su içki kesende su akışı tazelensin
Bende de ilthap çıktı banda tek kullanımlık o tozdan verdi ama antbyotik vermedi ağrı kesicide veremem dedi kasıklarmda ağrı oluyo diye..
Ama takma kafana eğer doktorun verdiyse bi bildiği vardır güven doktoruna..
Geçmiş olsun
Bencede orada toplanalım çünkü ocak anneleri konusu orası burası gebelik konusu..
Eğer burdakilerin hepsi oraya giderse çoğunluk orada olur veya konu sahibesi isterse bu konu oraya taşınsın farketmez ama bölünülmesin en azından..
Eğer o konuda gidiceksek bi kişi o konunun sahibi olsun ve ilk sayfada tablo yapsın..
Kim sürekli aktif kk'da?
5+3 de başladı benimkibulantınız tam olarak kaç haftalııkken başladı kızlar
hoşbuldum cnm nasılsın?
az bekle yazıcam .sitelerine giripkizlar ilk aylarda hangi testler yapiliyor
bilginiz var mi ?
iyiyim canım ne olsun doruk la uğraşıyorum.doruk benim 19 aylık oğluşum.abi olacak kısmetse teyzesi. Az önce yorgun düştü uyudu sıpa çok yaramaz.hep dışarıya çıkmak istiyor evde zor tutuyorum onu.
Allahtan annemle aynı apartmandayız çok yardımcı oluyor sağolsun.yoksa dorukla baş etmek kolay değil.
kizlar ilk aylarda hangi testler yapiliyor
bilginiz var mi ?
Sen tecrübeli anne olucaksın yani..
Annenin apartmanda olması gerçekten senin için şans tek çocuk bile olsa insana yardım eden biri çok önemli..
Bazen herşeye yetemiyo insan..
Az yaş farkı olucak Dorukla kardeşi arasında o zmn ne güzel..
Allah ikinci meleğinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?