ben daha gitmedim canm pazartesi 7 haftalık oluyo inşş kalp atışı için gitcm acele etiyorum bunda
günaydın fıstık iyiyim senin yazıları okudukça mutlu oluyorum ,ben de gözlerim ağrıyor gece çok oturduk sanırımAyyıldızımmmmmmmmm günaydın cnmmmmmmmmmmm. Nasılsınnnnnnnnnnn
canım sayfayı açan arkadaşa çok ayıp olur.o açtığında başka topic yoktu onların buraya gelmesi daha güzel olur sanki .ben direk buraya giriyorum diğer topiclere hiç bakmadım.günaydın kızlar geçmiş okudumm baya ilerlemişsnz evde değildim dün giremdm
deprem olmş sanırım geçmişolsn arkadşlara
kızlar bence ocak annelerine geçelim
daha sonra göbek topiği açılacak
anneler bebekler ne alındığına dair topik acılacak
birsürü
inann bu sayfann nerde olduğunu biliyom tesadifen girdim
diger paylaşımları belki göremm
ama normalde de hep ocak şubat ......... diye gidiyo üsel oluyo bence herkes oraya geçse daha ii olur o sayfay canlandrrzz
canım ben de yorum yazım sana .ewet canım biliorum benimde pazartesiydi ama işten dlayı bugüne aldık..ben kızından dolayı tecrübelisin diye sormuştum..nezaman keseyi bebeği ve kalp atışlarını duymuştunuz hatırlıomusun kaç haftalıktın? ben bugün 5+6 oldumda.. merak ediorum
günaydın fıstık iyiyim senin yazıları okudukça mutlu oluyorum ,ben de gözlerim ağrıyor gece çok oturduk sanırımEneste erkenden kalktı kuş gibi bekliyoruz bakalım öğlen uyku saatini
canım sayfayı açan arkadaşa çok ayıp olur.o açtığında başka topic yoktu onların buraya gelmesi daha güzel olur sanki .ben direk buraya giriyorum diğer topiclere hiç bakmadım.
bence çookk ii olurrr vallaBu topiği oraya taşıtsak olmaz mı? Shining de girmiyor kaç gündür, ne oldu acaba :26:
canm ben ilk kızımda kalp atışını 7+3 de gördm o yüzden belki 6 . haftalarda görlmez diye itmiyorum herksn bir degil ya sonuçta çognluk hep 7. haftada duyyo inşş sen de duyarsn yakın zamndaewet canım biliorum benimde pazartesiydi ama işten dlayı bugüne aldık..ben kızından dolayı tecrübelisin diye sormuştum..nezaman keseyi bebeği ve kalp atışlarını duymuştunuz hatırlıomusun kaç haftalıktın? ben bugün 5+6 oldumda.. merak ediorum
günaydın fıstık iyiyim senin yazıları okudukça mutlu oluyorum ,ben de gözlerim ağrıyor gece çok oturduk sanırımeneste erkenden kalktı kuş gibi bekliyoruz bakalım öğlen uyku saatini
canım sayfayı açan arkadaşa çok ayıp olur.o açtığında başka topic yoktu onların buraya gelmesi daha güzel olur sanki .ben direk buraya giriyorum diğer topiclere hiç bakmadım.
canım ben de yorum yazım sana .
5+1 de keseyi ve bebeği gördük
6+1 de kalp atışlarımızı gördük .
umarım faydalı oldum
arkadaşlar günaydın..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
benim moralim çok bozuk arkadaşlar
geçen cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor tahlil istemişti. 4 tüp kan ve idrar. tiroit şeker rubella toxoplazma vs onlara bakıldı. çarşamba günü sonuçları aldık , dr.a gösterdik. kan değerleri iyi çıktı çok şükür. ama idrarda enfeksiyon çıktı. doktor monurol isimli bi ilaç verdi, tek kullanımlık. suda eritip içiyosun. bir de antibiyotik verdi.5 gün , günde iki kez içilecek. çok korktum, moralim bozuldu, içmek istemedim. ama 2-3 doktorla daha konuştum, hepsi ilaçları almam gerektiğini, içmezsem enfeksiyonun böbreğe sıçrayabileceğini, bebek ve benim için enfeksiyonun tehlikeli olduğunu soylediler. ilacımı içiyorum, ama çok korkuyorum bebeğime zararı olursa diye..
işyerimde normal tuvalet yok, 8 kişi aynı klozeti kullanıyoruz ve haftada bir ancak temizleniyor.. artık bugunden itibaren bir şişe ace ile giriyorum tuvalete..
sizler hiç kan idrar tahlili vermediniz mi? benimle benzer durumda olan varmı aranızda arkadaşlar?
sorma, biz de uzakta olunca ulaşamadık birbirimize, tüm hatlar çökmüştü, ben onları merak ediyorum onlar beni... 2 de ulaşabildim ancak, yazık annem de ilk istenbulda oldu diye duymuş, fenalık geçirmiş, apartmanda bir doktor komşuları var o müdahale etmiş, sakinleştiriciyle kendine getirmişlerMerkez üssünün Kütahya olduğunu öğrenince rahatlamış biraz.
slm kızlarrr bende aranıza katılayım dedim :) insallah hepimzin sonu bekledigimiz gibi olur hayırlısıyla...
benim SAT 23.Mart
23.Nisan cift cizgiyi gördüm
27.Nisan Kesemiz göründü
16.Mayıs Kalp atışlarımızı duyduk
her icimde yasadıgı güne sükürler olsun rabbime bize bagıslasın allahım bebegimizi insallah saglıyıla gelsin hepimizin bebisleri :)
Bu topiği oraya taşıtsak olmaz mı? Shining de girmiyor kaç gündür, ne oldu acaba :26:
canım ben de yorum yazım sana .
5+1 de keseyi ve bebeği gördük
6+1 de kalp atışlarımızı gördük .
umarım faydalı oldum
evet canım kalp için senin haftanda zaten görülmesi mümkün değil.6. haftadan sonra gidiliyorcanım sen bana cvp verebilirsin bebeği 5+1 de gördüğünde şekli nasılda bende gördüm ama kalp atışı yoktu henüz haftaya gitcem tekrar ama çok endişeleniyorum şekli fasulye gibi ama neden kalp atışıda görülmedi diye
bence çookk ii olurrr valla
canm ben ilk kızımda kalp atışını 7+3 de gördm o yüzden belki 6 . haftalarda görlmez diye itmiyorum herksn bir degil ya sonuçta çognluk hep 7. haftada duyyo inşş sen de duyarsn yakın zamnda
canm vardı ama 3 4 kişiydik bakabilirsnn herkes yeniydi shingle de erken belirrtiler topiginden tanışıyoruz o yüzden buraya gelmiştimmm
bence denizde bişey demezz daha ii olurr
tatlım hemen bozma moralını bebeğe zararlı olsa doktor o ilaçları vaermezdi. ayrıca idrar yollarında enfeksiyon çok sık görülen bişey. ben sağlık ocağında test yaptırmıstım ama çok ayrıntılı troide faan bakmadılar sadece kansızlık varmı diye bıde enfeksıyon varmı diye baktılar. doktor ne yapar bilmıyorumarkadaşlar günaydın..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
benim moralim çok bozuk arkadaşlar
geçen cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor tahlil istemişti. 4 tüp kan ve idrar. tiroit şeker rubella toxoplazma vs onlara bakıldı. çarşamba günü sonuçları aldık , dr.a gösterdik. kan değerleri iyi çıktı çok şükür. ama idrarda enfeksiyon çıktı. doktor monurol isimli bi ilaç verdi, tek kullanımlık. suda eritip içiyosun. bir de antibiyotik verdi.5 gün , günde iki kez içilecek. çok korktum, moralim bozuldu, içmek istemedim. ama 2-3 doktorla daha konuştum, hepsi ilaçları almam gerektiğini, içmezsem enfeksiyonun böbreğe sıçrayabileceğini, bebek ve benim için enfeksiyonun tehlikeli olduğunu soylediler. ilacımı içiyorum, ama çok korkuyorum bebeğime zararı olursa diye..
işyerimde normal tuvalet yok, 8 kişi aynı klozeti kullanıyoruz ve haftada bir ancak temizleniyor.. artık bugunden itibaren bir şişe ace ile giriyorum tuvalete..
sizler hiç kan idrar tahlili vermediniz mi? benimle benzer durumda olan varmı aranızda arkadaşlar?
annene geçmiş olsun canım iyidir umarım şimdisorma, biz de uzakta olunca ulaşamadık birbirimize, tüm hatlar çökmüştü, ben onları merak ediyorum onlar beni... 2 de ulaşabildim ancak, yazık annem de ilk istenbulda oldu diye duymuş, fenalık geçirmiş, apartmanda bir doktor komşuları var o müdahale etmiş, sakinleştiriciyle kendine getirmişlerMerkez üssünün Kütahya olduğunu öğrenince rahatlamış biraz.
allahım şu doktorlar biraz daha kibar olamazlar mı ya bukadar patavatsozlık da olmaz kıcanım yarım litrelik pet şişeyi günde 5 kez doldurup boşaltıyorum, öğle ve akşam yemeğinde sofrada da birer bardak içiyorum.. su içe içe çatlayacam valla(((((
peki mikrop var dedin ya sana antibiyotik vermedi mi doktor ? benim doktorum sağolsun dan diye çişin mikrop kaynıyo dedi, ağlattı beni..
arkadaşına üzüldüm, inşallah sağ alim alır bebeğini kucağına..
haklısın aslında ama ilk bebek olunca heyecandan pek sağlıklı düşünemıyo insan. biraz ileri görüşlü hareket etmek lazımseyyahım arkadan gelicek bebeğide düşünben kırmızı gri pierre cardin almıştım şimdi ikinciyede rahatlıkla kullanırım .her cinsiyette kullanırken gördüm kızdada güzel oluyo erkekte de .turuncu ,fuşya vs alma çok dikkat çekiyor
.
selamlar arkadaşlar
bende yeni katıldım aranıza.
çarşamba günü kan testinde 580 çıktı ve ocak annesi olacağım allah kısmet ederse
19 aylık bir oğlum da var .2009 ekim annesiyim aynı zamanda.
rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
selamlar arkadaşlar
bende yeni katıldım aranıza.
çarşamba günü kan testinde 580 çıktı ve ocak annesi olacağım allah kısmet ederse
19 aylık bir oğlum da var .2009 ekim annesiyim aynı zamanda.
rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?