Bende de ilthap çıktı banda tek kullanımlık o tozdan verdi ama antbyotik vermedi ağrı kesicide veremem dedi kasıklarmda ağrı oluyo diye..
Ama takma kafana eğer doktorun verdiyse bi bildiği vardır güven doktoruna..
Geçmiş olsun
[/B][/COLOR][/FONT]
ancak bitirebilidm gecmısı
ne cok ilerlemişsiniz yaaaçok uykumn var sabahta zaten zor kalktım mideme bişiler girsin folik asiti içmek için.. 6.haftadayım ondan mı acaba.. sanki tarlada çapa yapmışım gibi ağrıyor herbiyanım sankı et kesmiş heryanımı hiç kalkasım yok hep yatayım isitoyruım
sinem62 canım sende bızım gibi takvim yaparsan altımızdakıler gibi orda sürekli olarak bebegın kaçıncı haftada ve gerıyede kaç gun kaldıgı yazmıs olur ama yınede senbılırsın..
birindede idarında iltihap çıkmıs sanırım oda çamasırlarını kaynatsın renklıleri 60ta beyazları 90 yıkayıp özelıkle ağ kısmını ütülesin.. wcden çıkarken sadece duru suyla taharet yapsın şu ıslak mendıller vs bıkının bolgesının ph dengesını bozuyormus .. banyo yaperkende yıne bıkını bolgesını sadece sabunla çok içlere olmayacak sekılde yıkasın okadar..bu akıntıyı ve mantarı onlermıs.. mantar dusugu tetıklermıs aklınızda olsun.. son olarak gunluk ped kullanmanızda zarar yok ama gece yatarken cıkartınki orasıda hava alsın yazmıstı bi saglık meslektası arkadasım..bende onun dedıklerını sizlere iletiyorumben evde oldugum için akıntım oldugu zaman sık camasır değiştiririm,biyere gideceksem yanıma yedek almak kosuluyla gunluk ped takarım
ayy sabahın 9undna berı sol gözüm seyrip duruooo sinirr oldummm... bide kızlar ben bu zaman kadar hergun yumurta yemıstım yumurta bende allerjı yaptı sanırım minik kırmızı kabrcıklar oldu ve kasınıyorum vucudumda sımdı yumurta yemegı bıraktım ama içim rahat değil cunku bebegım yumurtadan mahrum kaldı dıye dusunmeden edemıyorum..
ancak bitirebilidm gecmısı
ne cok ilerlemişsiniz yaaaçok uykumn var sabahta zaten zor kalktım mideme bişiler girsin folik asiti içmek için.. 6.haftadayım ondan mı acaba.. sanki tarlada çapa yapmışım gibi ağrıyor herbiyanım sankı et kesmiş heryanımı hiç kalkasım yok hep yatayım isitoyruım
sinem62 canım sende bızım gibi takvim yaparsan altımızdakıler gibi orda sürekli olarak bebegın kaçıncı haftada ve gerıyede kaç gun kaldıgı yazmıs olur ama yınede senbılırsın..
birindede idarında iltihap çıkmıs sanırım oda çamasırlarını kaynatsın renklıleri 60ta beyazları 90 yıkayıp özelıkle ağ kısmını ütülesin.. wcden çıkarken sadece duru suyla taharet yapsın şu ıslak mendıller vs bıkının bolgesının ph dengesını bozuyormus .. banyo yaperkende yıne bıkını bolgesını sadece sabunla çok içlere olmayacak sekılde yıkasın okadar..bu akıntıyı ve mantarı onlermıs.. mantar dusugu tetıklermıs aklınızda olsun.. son olarak gunluk ped kullanmanızda zarar yok ama gece yatarken cıkartınki orasıda hava alsın yazmıstı bi saglık meslektası arkadasım..bende onun dedıklerını sizlere iletiyorumben evde oldugum için akıntım oldugu zaman sık camasır değiştiririm,biyere gideceksem yanıma yedek almak kosuluyla gunluk ped takarım
ayy sabahın 9undna berı sol gözüm seyrip duruooo sinirr oldummm... bide kızlar ben bu zaman kadar hergun yumurta yemıstım yumurta bende allerjı yaptı sanırım minik kırmızı kabrcıklar oldu ve kasınıyorum vucudumda sımdı yumurta yemegı bıraktım ama içim rahat değil cunku bebegım yumurtadan mahrum kaldı dıye dusunmeden edemıyorum..
Ya kızlar ben de şu iş yerinde neler çekiyorum anlatamam, artık dayanamicam ve istifa edicem galiba, 6 yıllık tazminatı ve ömür boyu bir daha alamayacağım maaşı bırakıp gidicem, ben de hassasım galiba ama 3 gündür herşey herkes üstüme geliyor sanki, dayanamıyorum artık
gecmıs olsun canım.. -demeyi unutmusum-evet çamaşır kaynatma ve ütülemeye başlaıycam artık.. teşekkür ederim önerileriniz için..
hergün 1 tane jumbo yumurta yemiştim bi dönem ve o zaman yumurta alerjisi bende de olmuştu. uyuz gibi kaşınıyordum.. sadece yumurtayı direk yiyince değil, mesela karnıbahar kızartması yiyince de kaşınıyordum ben. 1 hafta yemedim düzeldi. şimdi de 2 gün durup 3.gün yiyorum yumurtamı. şu an sorun yok. biraz ara verdikten sonra tekrar başlayabilirsiniz inşallah. geçmiş olsun..
canım benım sabret bakayım... sabırlı ol..bos zamanın oluyorsa yanına bi kitap al ve onu oku kımseylede muhatap olma bosver.. senın suna gebelıgını dusun..ve gebelıkle ılgılı kitaplar alıp oku bence..yada lohusalıkla ilgili elif safak ın kıtabı var siyah süt dıye bende henuz okumadım ama çok tavsiye eden var ..bende en kısa zamanda alıp okuyacagım carsıya cıktıgım bi zaman alayımda once.Ya kızlar ben de şu iş yerinde neler çekiyorum anlatamam, artık dayanamicam ve istifa edicem galiba, 6 yıllık tazminatı ve ömür boyu bir daha alamayacağım maaşı bırakıp gidicem, ben de hassasım galiba ama 3 gündür herşey herkes üstüme geliyor sanki, dayanamıyorum artık
Kizlar bende de mantar var doktorumda farketti ama ilk 3ay ilac veremem dedi kasintim yok ama camasirimda beyazliklar oluyor dusugu tetikler yazmissiniz ama internette okudum hamilelikte cok olurmus mantar
merhaba kızlar bu sayfayı yeni keşfettim bende nisan hamilelerindenim benide eklre misiniz listeye SAT 6 Nisan Beklenen d.tarihi 11 ocak en son muayene de kese gözüktü 11 mm...
bende kızım olsun istiyorum hayırlısı tabiki daha ilk bebişimiz........
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin
canım benım sabret bakayım... sabırlı ol..bos zamanın oluyorsa yanına bi kitap al ve onu oku kımseylede muhatap olma bosver.. senın suna gebelıgını dusun..ve gebelıkle ılgılı kitaplar alıp oku bence..yada lohusalıkla ilgili elif safak ın kıtabı var siyah süt dıye bende henuz okumadım ama çok tavsiye eden var ..bende en kısa zamanda alıp okuyacagım carsıya cıktıgım bi zaman alayımda once.
canım fevri karar verme maaşım iyi diyorsun bak doğumdan önce birdünya masraf cıkacak birkaç ay daha dayan birikim yap sonra çık bence. ama tabı çalşma ortamını bilmediğimiz için burdan konuşmak kolay bize
merhaba kızlar bu sayfayı yeni keşfettim bende nisan hamilelerindenim benide eklre misiniz listeye SAT 6 Nisan Beklenen d.tarihi 11 ocak en son muayene de kese gözüktü 11 mm...
bende kızım olsun istiyorum hayırlısı tabiki daha ilk bebişimiz........
bılgımız banyo sabunu yesıl yada beyaz farketmez..canım sabun dediğin bildiğimiz yeşil sabun mu? ben duş jeli kullanıyorum bide sebamed in duş jelini kullanıyorum ara ara . onların zararı olur mu kı? benım geçmişte mantar problemim olmuştu. bide ağdaya gittiğimde kadın çok hafif mantar sezinledim sol tarafta doktor alttan muayene etmezse sen söyle demişti.
yumurta konuusunda ne yapman gerek bilmıyoru yumurtanın vitamının karşılayack başka bir besin yok ki?
Kizlar bende de mantar var doktorumda farketti ama ilk 3ay ilac veremem dedi kasintim yok ama camasirimda beyazliklar oluyor dusugu tetikler yazmissiniz ama internette okudum hamilelikte cok olurmus mantar
arkadaşlar günaydın..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
benim moralim çok bozuk arkadaşlar
geçen cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor tahlil istemişti. 4 tüp kan ve idrar. tiroit şeker rubella toxoplazma vs onlara bakıldı. çarşamba günü sonuçları aldık , dr.a gösterdik. kan değerleri iyi çıktı çok şükür. ama idrarda enfeksiyon çıktı. doktor monurol isimli bi ilaç verdi, tek kullanımlık. suda eritip içiyosun. bir de antibiyotik verdi.5 gün , günde iki kez içilecek. çok korktum, moralim bozuldu, içmek istemedim. ama 2-3 doktorla daha konuştum, hepsi ilaçları almam gerektiğini, içmezsem enfeksiyonun böbreğe sıçrayabileceğini, bebek ve benim için enfeksiyonun tehlikeli olduğunu soylediler. ilacımı içiyorum, ama çok korkuyorum bebeğime zararı olursa diye..
işyerimde normal tuvalet yok, 8 kişi aynı klozeti kullanıyoruz ve haftada bir ancak temizleniyor.. artık bugunden itibaren bir şişe ace ile giriyorum tuvalete..
sizler hiç kan idrar tahlili vermediniz mi? benimle benzer durumda olan varmı aranızda arkadaşlar?
canım bende de 2 gün önce yapılan tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Doktor sadece tek kullanımlık ilaç verdi. Sana verilen ilacın aynısından. İlacın bebeğe bir zararı olmaz dedi. Bol su içmemiz gerekiyormuş. İnşalllah en kısa zamanda geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?