2012 Ocak Anneleri

şimdide bu hata veriyo Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

canımj başka siteden dene o zaman..hatta google gebelik çizelgesi yaz..çıkan sayfalardan kadınlarkulübününküne tıkla..orda anlatıyorlar.

canım bak dün tahlil yapılmadım diye sıkılıyordun sağlık ocağı yapmış güzel sonuçlarınla bekliyoruz.

kızlar benim gibi note book kullanan var mı..ayyıldız zararlı demiş..ben yastık koyuyorum kucağıma..acaba bişi olur mu..

h.b canım nasılsın...

amin inş o günleride görürüz canım... ben daha doktora gitmedim heycanlıyım oyüzden inş bebegimin kesesini görebilirim

ben de gitmedim, yarın gidicem, heyecan dorukta :18:
Biraz da stres yaptım heralde o yüzden gerildim bugün, eve bir atsam kendimi rahatlicam

canım bak dün tahlil yapılmadım diye sıkılıyordun sağlık ocağı yapmış güzel sonuçlarınla bekliyoruz.

valla ya içime dert olucaktı..ebede sağ olsun aydınlattı beni..şimdi içim rahat bekliyorum..o doktorda finish artık benim için..ebe de önermedi...

canm hayırlısı olsnn üzme sen tatlı canını inşş sorunu tezz amnda halledersnz

kızlar hep göğüs ağrısı, uyku, mide bulantısı diyorsunuzda baş dönmesi olan var mı 3 gündür öğeden sonralar başım dönüyor halsizleşiyorum. hiç bir şey yapasım gelmiyor.

göğüs agrısı sabah uynadığımda oluyo
ama mide bulantısı baş dönmesi halszlik varr canm bişey istemiyoo

kızlar benim gibi note book kullanan var mı..ayyıldız zararlı demiş..ben yastık koyuyorum kucağıma..acaba bişi olur mu..

canım se n yine de kucağına alma. ben laptopu koydum sehpaya yattım koltuğa öyle bakıyorum. keyfim keyf yani.

şimdide bu hata veriyo Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

canım linkin tamamını yapıştırınca bende de o hatayı vermişti. bende fazlalıkları sildim sadece şunu kopyalayıp yapıştırdım http://lmtf.lilypie.com/NV04p3.png ve oldu. bide oyle dene istersen. http'ye kadar ki fazlalıkları ve png'den sonrakileri sil.. olur inşallah..

kızlar sanırım bulantılarm ufaktan ufaktan başladı zaten aşırı kokulu şeylere dayanamıyorum heleki kızımn bi bebeği var mahvediyo benii
bugn öğlen kızım makarna istedi bende çok severim karpuzla beraber yedim ama sonrasında öldümm bogazıma dizildi sankii ooff eski günlerimi hatırladım biran

canım se n yine de kucağına alma. ben laptopu koydum sehpaya yattım koltuğa öyle bakıyorum. keyfim keyf yani.
öylede benimki şu ufaklardan sen gibi yapsam göremem ki ben
hepimiz bir keyf durumundayız sanırım.bende kahvaltıyı toplamadım..kocam toplasın diye bekliyorum..

mrb arkadaşlar

bende aranıza katıldım .

sat 9 nisan

kese gözüktü am akalp atımı için haftaya tekrar doktora gideceğim.

h.b canım sagol...bebegin hayırlı olsunbende yemek yiyemiyorum cok istahsızım doktora gidince söyliycem bebişimi besleyemiycem diye korkuyorum... bide benim karın agrılarım oluyo sizlerde de oluyomu kızlar... gögüslerimde bişey yok mide bulantımda yok şu an... daha kucuk diyemi acaba:26:

canım benim tekrar hoşgeldin..
hiç telaş yapma benim 5 haftalıkken başladı mide bulantım ve akşam 6 ya kadar birşey yiyemiyorum..bugün ebeye dedim ilk üç ay normaldir korkma dedi..meyve yemeye çalış..ben öyle yapıyorum..bende korktum beslenmiycek bebiş diye ama en azından meyve falan idare ediyorum..yemek olayı daha hiiiç yok..yoğurt falan ye..hafif şeyler..bende 7.haftanın başına kadar ağrı oldu..korktum düşük olcak diye ama normalmiş..ebe olabilir vücut bebeği kabul etmeye çalışıcak dedi..sadece uzanman gerek ayakların biraz yukarda olsun dedi..bende hep yatmıştım korkudan..sende fazla ayakta kalma tabi..

lilypie.coma girin
maternity olan yeri seçin
days and week
login olanı seçin
istediğinz şekli begenn
ilk sıraya bebegin muhtemel doğumunu
ikinciye satınızı yazın
onn altına yazmk isteiğinz sözü
kopyalamak için de image url tıklayın alt tarafta çıkan http ile başlyıp png ile biteni kopyalyıp profine ze yapıştrn inşş anlataildim uzun oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…