şimdide bu hata veriyo Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
reyyancığım yeni ciciş annemiz hoşgeldiniz...
bu topic yavaş yavaş hareketleniyor maşşallah diyelim..
bende bugün sağlık ocağına gidip gebelik dosyası açtırdım..ebeciğim kan testi ve idrar testinin bu haftalar olması gerektiğini söyledi ve bende hemen yaptırdım..sonuçlar için 3.30 gibi gidicez inşallah bir şey yoktur..
o aptal doktorumu da değiştiricem..kimse tavsiye etmedi zaten..
şuan içim biraz daha rahat..bugün azda olsa bişiler yedim..ama yumurta süt içim almıyor hala..bari vitamin verselr..şu elevit acaba bize de verilir mi..haftası ayı var mı.
h.b canım nasılsın...
amin inş o günleride görürüz canım... ben daha doktora gitmedim heycanlıyım oyüzden inş bebegimin kesesini görebilirim
canım bak dün tahlil yapılmadım diye sıkılıyordun sağlık ocağı yapmış güzel sonuçlarınla bekliyoruz.
canm hayırlısı olsnn üzme sen tatlı canını inşş sorunu tezz amnda halledersnzYa kızlar ben de şu iş yerinde neler çekiyorum anlatamam, artık dayanamicam ve istifa edicem galiba, 6 yıllık tazminatı ve ömür boyu bir daha alamayacağım maaşı bırakıp gidicem, ben de hassasım galiba ama 3 gündür herşey herkes üstüme geliyor sanki, dayanamıyorum artık
kızlar hep göğüs ağrısı, uyku, mide bulantısı diyorsunuzda baş dönmesi olan var mı 3 gündür öğeden sonralar başım dönüyor halsizleşiyorum. hiç bir şey yapasım gelmiyor.
kızlar benim gibi note book kullanan var mı..ayyıldız zararlı demiş..ben yastık koyuyorum kucağıma..acaba bişi olur mu..
kızlar benim gibi note book kullanan var mı..ayyıldız zararlı demiş..ben yastık koyuyorum kucağıma..acaba bişi olur mu..
canm hayırlısı olsnn üzme sen tatlı canını inşş sorunu tezz amnda halledersnz
Sağol canım, valla sinirden sancılanmaya başladım, o yüzden de vicdan azabı duyuyorum, keşke söylemeseydim hamile olduğumu, söylediğimden beri burnumdan getirdiler, neyse işi gücü bıraktım sizi takip ediyorum şimdi, işi de onlar yapsın
şimdide bu hata veriyo Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
öylede benimki şu ufaklardan sen gibi yapsam göremem ki bencanım se n yine de kucağına alma. ben laptopu koydum sehpaya yattım koltuğa öyle bakıyorum. keyfim keyf yani.
reyyancığım yeni ciciş annemiz hoşgeldiniz...
bu topic yavaş yavaş hareketleniyor maşşallah diyelim..
bende bugün sağlık ocağına gidip gebelik dosyası açtırdım..ebeciğim kan testi ve idrar testinin bu haftalar olması gerektiğini söyledi ve bende hemen yaptırdım..sonuçlar için 3.30 gibi gidicez inşallah bir şey yoktur..
o aptal doktorumu da değiştiricem..kimse tavsiye etmedi zaten..
şuan içim biraz daha rahat..bugün azda olsa bişiler yedim..ama yumurta süt içim almıyor hala..bari vitamin verselr..şu elevit acaba bize de verilir mi..haftası ayı var mı.
benim çalıştığım şirkette 500 pc ve notebook, tepemde de bir baz istasyonu var, bunlardan kaçış yok ki maalesef
mrb arkadaşlar
bende aranıza katıldım .
sat 9 nisan
kese gözüktü am akalp atımı için haftaya tekrar doktora gideceğim.
h.b canım sagol...bebegin hayırlı olsunbende yemek yiyemiyorum cok istahsızım doktora gidince söyliycem bebişimi besleyemiycem diye korkuyorum... bide benim karın agrılarım oluyo sizlerde de oluyomu kızlar... gögüslerimde bişey yok mide bulantımda yok şu an... daha kucuk diyemi acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?