2012 Ocak Anneleri

tekrar h.b canım...cok sagol ya icimi rahtlattın bende yogurt filan yiyorum akşamda süt icmeye başladım meyveyle aram hic yok ama yemeye calışıyorum...karnım agırdıgında uzanıyorum ilk zamanlar daha cok agrıyodu şimdi daha iyiyim allaha şükür bi düşügüm oldugu icin biraz korkuyorum rabbim meleklerimizi korusun...

banada iltihap var demıstı doktor 5 tablet antıbıyotık kullandım o da bıttı zaten ama su anda koyu beyaz akıntım var bilemicem enfeksıyonmu degılmı pazartesı gıttıımde bı daha test yaptırayım en ıyısı yenı doktoruma

kızlar beni de ekleyinnnn hangi bilgileri vermem gerekiyor ptesi 5 haftam dolucak daha benim göremedik bebeişi dün doktora gittik ama.haftaya tekrar gidicez

benimde ilk bebeğim düşmüştü canım zaten yüzde 80 düşermiş ilkler..ikinciler sapa sağlamlar inşallah..

kızlar beni de ekleyinnnn hangi bilgileri vermem gerekiyor ptesi 5 haftam dolucak daha benim göremedik bebeişi dün doktora gittik ama.haftaya tekrar gidicez

hoşgeldin canımmmmmmmmm..yeni ciciş annemiz daha geldi...
canım burda liste yapan arkadaş yok..varmışta gelmiyor artık..o yüzden şimdilik bilgi vermene gerek yok..sen alttaki çizelgeni gebelik olarak yapabilirsin tabi..

benimde ilk bebeğim düşmüştü canım zaten yüzde 80 düşermiş ilkler..ikinciler sapa sağlamlar inşallah..

ay o ne demek arkadaşım ben yanlış anladım dimiii
%80 düşermiş ilk bebekler ne demek yaaaaaaa???????????
% 8 mi diyecektin acaba????????????
allah korusun!!

Son düzenleme:

tamam yaptım.kızlar kaçıncı haftada gördünüz siz bebişlerinizi.biz göremedik

çizelgeyi kopyalayamadım arkadaşlar bir el atın yaaa. ne biçim bilgisayarcıysam :)

çizelgeyi yaptım ama kendi sayfamda yapıştıramıyorum

oy benim bebeğim anneyi nasıl da uyutuyor. anne yatsın dinlensin istıyor ama malesef annenin çalışması lazım. gel pazar gel de öylene kadar uyuyalım fasülyemle yaaaaaaa

ay o ne demek arkadaşım ben yanlış anladım dimiii
%80 düşermiş ilk bebekler ne demek yaaaaaaa???????????
% 8 mi diyecektin acaba????????????
allah korusun!!

canım burada bahsedilen düşük oranı ilk regl tarihinden önce gerçekleşen oran sanırım, gerçi ben de onu %50 olarak biliyorum, genelde kimyasal gebelik de denen, döllenmenin gerçekleşip embriyonun sağlıklı olarak yerleşmemesi/oluşmaması nedeniyle tam anlamıyla gebelik olmadan regl kanamasıyla düşük yapılıyor, kadınların bunu farketmesi bile mümkün olmuyor (eğer regl öncesi test yapmadıysa) üzerine herhangi bir kürtaj v.b. operasyon da gerekmiyor.
Rahat ol yani bu oran 4. haftadan itibaren giderek düşen bir oran...

çizelgeyi kopyalayamadım arkadaşlar bir el atın yaaa. ne biçim bilgisayarcıysam :)

kontrol panel-profilindeki çizelge kısmına yapıştıracaksın cnm. bir de linkin tamamını değil sadece tırnak içindeki kısmı almayı dene

Son düzenleme:

sağol canım hoşbulduk artık burdan devam edeceğiz yine birlikte......benimde midem çok bulanıyor bş dönmesi de var...arkadaşlar dalga geçiyor bişey yiyemez oldun diye ama bunlar normalmiş canım.......demir haplarını falan 12. haftadan sonra veriyorlar sanırım........

canım çizelgenintamamını kopyalamayacaksın ondan hata veriyordur. htpp ile başlayıp pnp ile biten yeri kopyala. eğer yıne de tamamı kopyalanıyorsa fazlalıkları sil. kopyalayacağın yer kontrol paneli- profil düzenle- çizelge

tamam yaptım.kızlar kaçıncı haftada gördünüz siz bebişlerinizi.biz göremedik

canım biz 18 mayısta keseyi gördük tam 6 haftalıkken kalp atışları daha yoktu erken dedi doktor .............merak etme canım 1-2 haftaya sende görürsün inşallah fasülyeni..........

kontrol panel-profilindeki çizelge kısmına yapıştıracaksın cnm. bir de linkin tamamını değil sadece tırnak içindeki kısmı almayı dene

ya aslında öyle yaptım :)
rezil bir durumdayım. bunları ünivde çok yapmıştık. html kodlarını web sitesine uyarlamıştık. ama üzerinden uzuuuun zaman geçti. artık sadece wordde yazı yazar oldum. biraz daha uğraşayım.

teşekkürler

yeniden merhaba arkadaşlar özlemişim sizleri, internetimizde sorun vardı o yüzden giremiyordum yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorumm 2012 nin güzel meleklerinin melek anneleri olucaz inşallahh

normal canım bunlar benim karın ağrılarım yeni yeni azaldı 4-5 haftalıkken çok oluyor karın ağrısı bende korkmuştum ama normalmiş......bu hafta çok arttı mide bulantılarım önceden çok yoktu herşey burnuma kokar oldu...haftaya başlar seninde bulantıların........benim midem bulandıkça eşim dört köşe oluyor hamile oldupta midem bulandığı için ama sağolsun çok yardımcı oluyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…