valla o zaman zararı yoktur heralde..
canım benim tekrar hoşgeldin..
hiç telaş yapma benim 5 haftalıkken başladı mide bulantım ve akşam 6 ya kadar birşey yiyemiyorum..bugün ebeye dedim ilk üç ay normaldir korkma dedi..meyve yemeye çalış..ben öyle yapıyorum..bende korktum beslenmiycek bebiş diye ama en azından meyve falan idare ediyorum..yemek olayı daha hiiiç yok..yoğurt falan ye..hafif şeyler..bende 7.haftanın başına kadar ağrı oldu..korktum düşük olcak diye ama normalmiş..ebe olabilir vücut bebeği kabul etmeye çalışıcak dedi..sadece uzanman gerek ayakların biraz yukarda olsun dedi..bende hep yatmıştım korkudan..sende fazla ayakta kalma tabi..
arkadaşlar günaydın..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
benim moralim çok bozuk arkadaşlar
geçen cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor tahlil istemişti. 4 tüp kan ve idrar. tiroit şeker rubella toxoplazma vs onlara bakıldı. çarşamba günü sonuçları aldık , dr.a gösterdik. kan değerleri iyi çıktı çok şükür. ama idrarda enfeksiyon çıktı. doktor monurol isimli bi ilaç verdi, tek kullanımlık. suda eritip içiyosun. bir de antibiyotik verdi.5 gün , günde iki kez içilecek. çok korktum, moralim bozuldu, içmek istemedim. ama 2-3 doktorla daha konuştum, hepsi ilaçları almam gerektiğini, içmezsem enfeksiyonun böbreğe sıçrayabileceğini, bebek ve benim için enfeksiyonun tehlikeli olduğunu soylediler. ilacımı içiyorum, ama çok korkuyorum bebeğime zararı olursa diye..
işyerimde normal tuvalet yok, 8 kişi aynı klozeti kullanıyoruz ve haftada bir ancak temizleniyor.. artık bugunden itibaren bir şişe ace ile giriyorum tuvalete..
sizler hiç kan idrar tahlili vermediniz mi? benimle benzer durumda olan varmı aranızda arkadaşlar?
tekrar h.b canım...cok sagol ya icimi rahtlattın bende yogurt filan yiyorum akşamda süt icmeye başladım meyveyle aram hic yok ama yemeye calışıyorum...karnım agırdıgında uzanıyorum ilk zamanlar daha cok agrıyodu şimdi daha iyiyim allaha şükür bi düşügüm oldugu icin biraz korkuyorum rabbim meleklerimizi korusun...
kızlar beni de ekleyinnnn hangi bilgileri vermem gerekiyor ptesi 5 haftam dolucak daha benim göremedik bebeişi dün doktora gittik ama.haftaya tekrar gidicez
benimde ilk bebeğim düşmüştü canım zaten yüzde 80 düşermiş ilkler..ikinciler sapa sağlamlar inşallah..
hoşgeldin canımmmmmmmmm..yeni ciciş annemiz daha geldi...
canım burda liste yapan arkadaş yok..varmışta gelmiyor artık..o yüzden şimdilik bilgi vermene gerek yok..sen alttaki çizelgeni gebelik olarak yapabilirsin tabi..
benimde ilk bebeğim düşmüştü canım zaten yüzde 80 düşermiş ilkler..ikinciler sapa sağlamlar inşallah..
ay o ne demek arkadaşım ben yanlış anladım dimiii
%80 düşermiş ilk bebekler ne demek yaaaaaaa???????????
% 8 mi diyecektin acaba????????????
allah korusun!!
çizelgeyi kopyalayamadım arkadaşlar bir el atın yaaa. ne biçim bilgisayarcıysam :)
çizelgeyi yaptım ama kendi sayfamda yapıştıramıyorum
reyyancığım yeni ciciş annemiz hoşgeldiniz...
bu topic yavaş yavaş hareketleniyor maşşallah diyelim..
bende bugün sağlık ocağına gidip gebelik dosyası açtırdım..ebeciğim kan testi ve idrar testinin bu haftalar olması gerektiğini söyledi ve bende hemen yaptırdım..sonuçlar için 3.30 gibi gidicez inşallah bir şey yoktur..
o aptal doktorumu da değiştiricem..kimse tavsiye etmedi zaten..
şuan içim biraz daha rahat..bugün azda olsa bişiler yedim..ama yumurta süt içim almıyor hala..bari vitamin verselr..şu elevit acaba bize de verilir mi..haftası ayı var mı.
çizelgeyi kopyalayamadım arkadaşlar bir el atın yaaa. ne biçim bilgisayarcıysam :)
çizelgeyi yaptım ama kendi sayfamda yapıştıramıyorum
tamam yaptım.kızlar kaçıncı haftada gördünüz siz bebişlerinizi.biz göremedik
kontrol panel-profilindeki çizelge kısmına yapıştıracaksın cnm. bir de linkin tamamını değil sadece tırnak içindeki kısmı almayı dene
h.b canım sagol...bebegin hayırlı olsunbende yemek yiyemiyorum cok istahsızım doktora gidince söyliycem bebişimi besleyemiycem diye korkuyorum... bide benim karın agrılarım oluyo sizlerde de oluyomu kızlar... gögüslerimde bişey yok mide bulantımda yok şu an... daha kucuk diyemi acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?