2012 Ocak Anneleri

evet yaaa insan once inanamıyooo,,, ben kaplıcarsıya gittim canımm, esmile fiyatları kolaçan ettikk,,
en az 1000 lira ilk etaptaki masraf,, tabi butceye gore artar sınırsızzzz

üst sınır yok tabiki herkesin harcaması değişir, ihtayaçlar değişiktir. ama şimdiden bebek sepeti ayarladım bile :D

Benim görumcemden gelecek esyalar varr,, onun dısında bizim arkadaslar anca bebek yapacak,, 1 cift var sadece bebegi olan oda yeni bebişşşşş,, biz gorumcemden gelecek esyalar gore alıs veris yaparızz,, onuda 2 yasında bi kızı var,,

Benim görumcemden gelecek esyalar varr,, onun dısında bizim arkadaslar anca bebek yapacak,, 1 cift var sadece bebegi olan oda yeni bebişşşşş,, biz gorumcemden gelecek esyalar gore alıs veris yaparızz,, onuda 2 yasında bi kızı var,,

aynen biizimde görümcem haziran da doğum yapıcak o sepeti ilk aylarda kullanıcak sonra bana vericek hatta canım benim hamile olduğumdan haberi yokken işimiz bitince veririz aysel kullanır diye düşünmüş ddiğer görümceleriminde çocukları küçük küçük onlarda şimdiden sölemeye başladı size fazla masraf çıkmıcak falan diye, şanslıyız yanı :49:

üst sınır yok tabiki herkesin harcaması değişir, ihtayaçlar değişiktir. ama şimdiden bebek sepeti ayarladım bile :D

bebek sepeti derken:26: yani daha cinsiyetini biliyomsun bebek sepeti için erken değilmi canım

bende varımm dun gıttım bebegımın kesesını gordum cok sukur Allaha 25 mayıstata gıdıp kalp atısını gorcem kuzumun Allahın izniyle

hoşbulduk canım çok şükür Rabbime iyi gidiyor şuanda bir sorun yok arada mıde bulanıyor kasıklarımda regl olcakmısım gıbı sancı oluo

evet benim de hala adet olıcakmısım gibi geliyo, bu yüzden her wc de kontrol edıyorum. akıntın fazla mı senınde

evet benim de hala adet olıcakmısım gibi geliyo, bu yüzden her wc de kontrol edıyorum. akıntın fazla mı senınde

neden adet olucakmış gibi hissediyosunuz ki böyle kötü düşünmeyin keseyi görmediniz mi allaha emanet meleklerimiz

evet çok güzel paylaşımlar var burda yanı aynı dertte olan birçok kişi var dertleşebiliyorsun ,
yaşın kaç ?

neden adet olucakmış gibi hissediyosunuz ki böyle kötü düşünmeyin keseyi görmediniz mi allaha emanet meleklerimiz

hala inanamıyorum kı hamile olduğuma :D hatta unutuyorum ağır kaldırıyorum eşim hemen müdahale ediyo :D

hala inanamıyorum kı hamile olduğuma :D hatta unutuyorum ağır kaldırıyorum eşim hemen müdahale ediyo :D

bende inanamıyorum hamiş olduğumu canım ama ne biliyim adet olacakmışım düşüncesi doktorda keseyi görünce kayboldu uçtu gitti bendede akıntı var beyaz biraz ama hiç bunu düşünmedim:19::19:

BEbek icin hayatıma girenler, cıkanlar ve azalanların listesiiiii :64::64::64: ,, hatırladıkca eklerimm,, ama elimden sigara ve kupa dusmezdi ve o kupanın icinde ya kahve ya cay mutlaka bisi olurduuuu,, cok saglıksız besleniyorudummm,, meyve falan hiiic yemiyordumm,, sut bloooogh diyodum valla simdi istahla goturuyommmmm:27::27::27:

1. sigara (cok severdimmm 1,5-2 paket ) ÇIKTIII bebege karar verincee
2. süt (hiç sevmezdimm) GİRDİ bu hafta
3. egzersiz (kilo aldıgım için yapmaya baslamıstımm) ÇIKTI geçen haftaa Şimdi kilo almaya devammmm
4. kahve (cok severdimmm -tirkayki gunde 5-6 kupaa) AZALDII günde 1 fincannn hamile oldugumu ogrenincee
5. Cay (cok severdimmm -tirkayki gunde 10-15 kupaa) AZALDI günce 3 kupa cok acıkkkk
6. Alkol (içerdimm )ÇIKTIII bebege karar verincee
7. Meyveee(hiç sevmezdimm) GİRDİ hamile kalıncaa her gun 2 porsiyonn

Back
X