Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim görumcemden gelecek esyalar varr,, onun dısında bizim arkadaslar anca bebek yapacak,, 1 cift var sadece bebegi olan oda yeni bebişşşşş,, biz gorumcemden gelecek esyalar gore alıs veris yaparızz,, onuda 2 yasında bi kızı var,,
üst sınır yok tabiki herkesin harcaması değişir, ihtayaçlar değişiktir. ama şimdiden bebek sepeti ayarladım bile![]()
4 haftalık hamileyim sanırım canım ismim eda buarada 26 yaşındayım bende canım![]()
bebek sepeti derken:26: yani daha cinsiyetini biliyomsun bebek sepeti için erken değilmi canım
bende varımm dun gıttım bebegımın kesesını gordum cok sukur Allaha 25 mayıstata gıdıp kalp atısını gorcem kuzumun Allahın izniyle
hoşgeldin simge nasıl gidiyor?
hoşbulduk canım çok şükür Rabbime iyi gidiyor şuanda bir sorun yok arada mıde bulanıyor kasıklarımda regl olcakmısım gıbı sancı oluo
evet benim de hala adet olıcakmısım gibi geliyo, bu yüzden her wc de kontrol edıyorum. akıntın fazla mı senınde
evet benim de hala adet olıcakmısım gibi geliyo, bu yüzden her wc de kontrol edıyorum. akıntın fazla mı senınde
neden adet olucakmış gibi hissediyosunuz ki böyle kötü düşünmeyin keseyi görmediniz mi allaha emanet meleklerimiz
neden adet olucakmış gibi hissediyosunuz ki böyle kötü düşünmeyin keseyi görmediniz mi allaha emanet meleklerimiz
hala inanamıyorum kı hamile olduğumahatta unutuyorum ağır kaldırıyorum eşim hemen müdahale ediyo
![]()