2012 Ocak Anneleri

hoşbulduk canım çok şükür Rabbime iyi gidiyor şuanda bir sorun yok arada mıde bulanıyor kasıklarımda regl olcakmısım gıbı sancı oluo
o sancılar normalmis canım,, akıntıda oyle rahim genisledigi için kasılıyomuss,, rahat oll canımmm,,,

BEbek icin hayatıma girenler, cıkanlar ve azalanların listesiiiii :64::64::64: ,, hatırladıkca eklerimm,, ama elimden sigara ve kupa dusmezdi ve o kupanın icinde ya kahve ya cay mutlaka bisi olurduuuu,, cok saglıksız besleniyorudummm,, meyve falan hiiic yemiyordumm,, sut bloooogh diyodum valla simdi istahla goturuyommmmm:27::27::27:

1. sigara (cok severdimmm 1,5-2 paket ) ÇIKTIII bebege karar verincee
2. süt (hiç sevmezdimm) GİRDİ bu hafta
3. egzersiz (kilo aldıgım için yapmaya baslamıstımm) ÇIKTI geçen haftaa Şimdi kilo almaya devammmm
4. kahve (cok severdimmm -tirkayki gunde 5-6 kupaa) AZALDII günde 1 fincannn hamile oldugumu ogrenincee
5. Cay (cok severdimmm -tirkayki gunde 10-15 kupaa) AZALDI günce 3 kupa cok acıkkkk
6. Alkol (içerdimm )ÇIKTIII bebege karar verincee
7. Meyveee(hiç sevmezdimm) GİRDİ hamile kalıncaa her gun 2 porsiyonn

süperrr sin bende sigarayı bıraktım kan testimi alınca ama hastaneye giderken bitane içmiştim ama ondan sonra hiççççç, bitki çayları çok içerdim zararlı olduğunu duyunca bıraktım, meyve bende sevemıyorum bi türlü ama sadece çilek olsun 1 kg yerim bi oturuşta :D

BEbek icin hayatıma girenler, cıkanlar ve azalanların listesiiiii :64::64::64: ,, hatırladıkca eklerimm,, ama elimden sigara ve kupa dusmezdi ve o kupanın icinde ya kahve ya cay mutlaka bisi olurduuuu,, cok saglıksız besleniyorudummm,, meyve falan hiiic yemiyordumm,, sut bloooogh diyodum valla simdi istahla goturuyommmmm:27::27::27:

1. sigara (cok severdimmm 1,5-2 paket ) ÇIKTIII bebege karar verincee
2. süt (hiç sevmezdimm) GİRDİ bu hafta
3. egzersiz (kilo aldıgım için yapmaya baslamıstımm) ÇIKTI geçen haftaa Şimdi kilo almaya devammmm
4. kahve (cok severdimmm -tirkayki gunde 5-6 kupaa) AZALDII günde 1 fincannn hamile oldugumu ogrenincee
5. Cay (cok severdimmm -tirkayki gunde 10-15 kupaa) AZALDI günce 3 kupa cok acıkkkk
6. Alkol (içerdimm )ÇIKTIII bebege karar verincee
7. Meyveee(hiç sevmezdimm) GİRDİ hamile kalıncaa her gun 2 porsiyonn

süper bende gunde 1-2 sigara içerdim ama artık asla ıcmıyorum
süt hergün 1 buyuk bardak içiyorum
egzersiz bendede vardı kılo vermek ıcın ama sımdı dıyet fln yok yemege devanm
ceviz fıstık dbadem yemeğe başladım
meyveye başlamadım ama
roka tere yıyorum başladım yemege

süper bende gunde 1-2 sigara içerdim ama artık asla ıcmıyorum
süt hergün 1 buyuk bardak içiyorum
egzersiz bendede vardı kılo vermek ıcın ama sımdı dıyet fln yok yemege devanm
ceviz fıstık dbadem yemeğe başladım
meyveye başlamadım ama
roka tere yıyorum başladım yemege

ben sigarayı 3 yıl önbce bırakmıştım
hergün bir koca bardak sütü çocukluğumdan beri içerim
günde 4-5 porsiyon meyveyi sigarayı bıraktığımdan beri yiyorum
hergün yürüyüş yaparım hala yapıyorum,bırakmayı düşünmüyorum
sebze ve balık canavarıyım. balığı ihmal etmeyelim arkadaşlar..
bir de folik asitten bahsetmediniz hiç. sadece bana mı verdi dr folik asit

ben sigarayı 3 yıl önbce bırakmıştım
hergün bir koca bardak sütü çocukluğumdan beri içerim
günde 4-5 porsiyon meyveyi sigarayı bıraktığımdan beri yiyorum
hergün yürüyüş yaparım hala yapıyorum,bırakmayı düşünmüyorum
sebze ve balık canavarıyım. balığı ihmal etmeyelim arkadaşlar..
bir de folik asitten bahsetmediniz hiç. sadece bana mı verdi dr folik asit

ben daha dr gitmediğim için bilmıyorum folık asiti bugun gidicem ama kullanmak istemiyorum öle yapay vitamınler onun yerine sebzzden,meyveden alıyım vitamınleri,

ben daha dr gitmediğim için bilmıyorum folık asiti bugun gidicem ama kullanmak istemiyorum öle yapay vitamınler onun yerine sebzzden,meyveden alıyım vitamınleri,
canım evet folik asiti mutlaka almak gerekiyormus,, ben dogal yollardan bekli alamam diye ilac olark ta alıyorumm sebze olarak aklımda kalan ıspanakta vardı ,, bi arastır istersen,,, folis asiti fazla olan gıdalardan daha fazla yersinnnn

canım evet folik asiti mutlaka almak gerekiyormus,, ben dogal yollardan bekli alamam diye ilac olark ta alıyorumm sebze olarak aklımda kalan ıspanakta vardı ,, bi arastır istersen,,, folis asiti fazla olan gıdalardan daha fazla yersinnnn

evet öle yaparım bide brokolıde diye okumustum burda herhalde yeşilik fazla yicez anlaşılan ,,ceviz de çok önemlıymıs ben kaç gündür alıcam unutuyorum.

selam kızlar.dun korkuttu bıraz bızı bebıs..ben keseyı gormedıgımız ıcın bırde sol tarafıma kasıgıma kramp gırıyordu gunde 4-5 defa sol bacagımada vuruyordu.korktum ınternetten arastrdım dıs gebelık mı acaba dıye kendımı korkuttum stres yaptım bosuna:47::95:.uzdum bebısımıde.dun stresten heralde cok cok acık kahverengı sulu akıntı geldı peceteyle sılınce cok korktum.hemen dr. a gıttık.keseyı gorduk cok sukur.degerım de 5810 olmus:nazar:.2 hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı.bugun 5 haftalık oluyor tam.dr. progestana baslaattı gunde 4 defa.keseyı gordukten sonra verırız demıstı.ınsallah kalp atıslarını da duyarız.sag saglım kucagımıza da alırız.benım kese karından gorundu.8.73 mm cıktı.mınıcık daha kucuk mercımegım.dr. bana bu yuzden 10 gun rapor verdı.Allaha sukur bugun yok bısı.benım bebıs progesteron ıstıyormus heralde teyzelerı.progesteronkolik olcak benım yavru:9::27:

selam kızlar.dun korkuttu bıraz bızı bebıs..ben keseyı gormedıgımız ıcın bırde sol tarafıma kasıgıma kramp gırıyordu gunde 4-5 defa sol bacagımada vuruyordu.korktum ınternetten arastrdım dıs gebelık mı acaba dıye kendımı korkuttum stres yaptım bosuna:47::95:.uzdum bebısımıde.dun stresten heralde cok cok acık kahverengı sulu akıntı geldı peceteyle sılınce cok korktum.hemen dr. a gıttık.keseyı gorduk cok sukur.degerım de 5810 olmus:nazar:.2 hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı.bugun 5 haftalık oluyor tam.dr. progestana baslaattı gunde 4 defa.keseyı gordukten sonra verırız demıstı.ınsallah kalp atıslarını da duyarız.sag saglım kucagımıza da alırız.benım kese karından gorundu.8.73 mm cıktı.mınıcık daha kucuk mercımegım.dr. bana bu yuzden 10 gun rapor verdı.Allaha sukur bugun yok bısı.benım bebıs progesteron ıstıyormus heralde teyzelerı.progesteronkolik olcak benım yavru:9::27:

maşallah maşşallah değerin çok iyiyimiş progestan düşük olmaması içindi dimi yanlış hatrılamıyorsam .

Kızlarrr liste yapmamızın zamnı geldiiiiiii
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

KIŞ ANNE ADAYLARI :119: |ACCOUNT :119: |SAT:119: | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :119: |HAMİLE KALINAN KİLO| SON KİLO |BEBEK DURUM :119: |GÜNCELLEME TARİHİ
1|Shining |30 mart|4 Ocak|49|51|Kese gözüktü|5 mayıs
2|:119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:
3| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:

listeyi ilk sayfaya koyacagımm,, onerisi olan varsa (ek bilgiler sunlar olabilir gibisindennn) lutfen soyleyinnn,,, listeye girmek isteyenler bilgilerinizi gonderebilrsiniizz

canım keseyi gormussun yaa ne guzel isteee,, tebrik ederimm,,, capı da iyi maasallahhh :nazar::nazar::nazar: hepmiz alaım saglıcaklaaaa :64::64::64::64:

Kızlarrr liste yapmamızın zamnı geldiiiiiii
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

KIŞ ANNE ADAYLARI :119: |ACCOUNT :119: |SAT:119: | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :119: |HAMİLE KALINAN KİLO| SON KİLO |BEBEK DURUM :119: |GÜNCELLEME TARİHİ
1|Shining |30 mart|4 Ocak|49|51|Kese gözüktü|5 mayıs
2|Simran| 27 mart| 1 Ocak|64|64|Kese göründü|5 mayıs
3| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:

bence gayet güzel olmuş.. ellerine sağlık..

ben de mutluyum ama tuhaf duygular içerisindeyim 3 gündür,rahatsızlığımdan olabilirmi acaba öğrendiğimin akşamı çok kötü grip oldum ve anlayamadım 3 gündür sanırım şoktayım halen inanamıyorum hamileliğin ilk haftalarında normal mi acaba bu ruh hali değişikllikleri.:43:

canım bende ınanamıyorum hıc.bende ılk hafta grıp oldum.delı gıbı hapşırıyordum ard arda ve cok sıddetlı.gecmıs olsun.ilaç alamıyoruz ya her gun portakal suyu ıctım ben sabah aksam.bırde cılek yıyorum arada.

maşallah maşşallah değerin çok iyiyimiş progestan düşük olmaması içindi dimi yanlış hatrılamıyorsam .

evet canım dusuk olmaması ıcın.benımde onceden bısyım yoktu.agır kaldırıyordum.temızlık yapıyordum.kosuyordum.atlaya zıplaya gıdıyordum.ama dun boyle olunca sımdı evde yatıyorum.kalkmıyorum.Rabbim korusun.ben hamıle oldugumu bılmeden voleybol oynadım,badmınton oynadım.koıstum.benım elekt supurge cok agır onla kac defa evı temızledım.evde tadılat oldu onun pıslıklerını gunlerce temızledım.lunaparkta crazy dance e bındım:9: badmınton oynarken topu almak ıcın yere egılıp kalktım.neler yaptım neler daha.ozaman bısı olmadı ama stresten dun geldı ıste.cok sukur bugun yok ama cok korktum.Rabbim hepımızınkını tamamına erdırsın ınsallah.

çalışan varmı aranızda ?

ben varım canım.ogretmenım ben.Allahtan okulların kapanmasına az kaldı.bebegı 5 aylık yapıcaz tatıl bıtınceye kadar ınsallah.10 gun rapor aldım annemde gelcek yanıma .dınleneyım.her ders 4 kat cıkıp teneffuste 4 kat ınıyordum gunde defalarca.sımdı mudurum sagolsun alt katı ayarlamıs bana.10 gun sonra orda devam etcem inşallah.

bence gayet güzel olmuş.. ellerine sağlık..

benım son sat 27 mart ama gec dollenme benımkı canım.kılom 59 aynı hamılelıkle.yıyesım gelmıyor benım hıc.onceden ıstahım daha coktu.

Back
X