Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o sancılar normalmis canım,, akıntıda oyle rahim genisledigi için kasılıyomuss,, rahat oll canımmm,,,hoşbulduk canım çok şükür Rabbime iyi gidiyor şuanda bir sorun yok arada mıde bulanıyor kasıklarımda regl olcakmısım gıbı sancı oluo
BEbek icin hayatıma girenler, cıkanlar ve azalanların listesiiiii,, hatırladıkca eklerimm,, ama elimden sigara ve kupa dusmezdi ve o kupanın icinde ya kahve ya cay mutlaka bisi olurduuuu,, cok saglıksız besleniyorudummm,, meyve falan hiiic yemiyordumm,, sut bloooogh diyodum valla simdi istahla goturuyommmmm
1. sigara (cok severdimmm 1,5-2 paket ) ÇIKTIII bebege karar verincee
2. süt (hiç sevmezdimm) GİRDİ bu hafta
3. egzersiz (kilo aldıgım için yapmaya baslamıstımm) ÇIKTI geçen haftaa Şimdi kilo almaya devammmm
4. kahve (cok severdimmm -tirkayki gunde 5-6 kupaa) AZALDII günde 1 fincannn hamile oldugumu ogrenincee
5. Cay (cok severdimmm -tirkayki gunde 10-15 kupaa) AZALDI günce 3 kupa cok acıkkkk
6. Alkol (içerdimm )ÇIKTIII bebege karar verincee
7. Meyveee(hiç sevmezdimm) GİRDİ hamile kalıncaa her gun 2 porsiyonn
BEbek icin hayatıma girenler, cıkanlar ve azalanların listesiiiii,, hatırladıkca eklerimm,, ama elimden sigara ve kupa dusmezdi ve o kupanın icinde ya kahve ya cay mutlaka bisi olurduuuu,, cok saglıksız besleniyorudummm,, meyve falan hiiic yemiyordumm,, sut bloooogh diyodum valla simdi istahla goturuyommmmm
1. sigara (cok severdimmm 1,5-2 paket ) ÇIKTIII bebege karar verincee
2. süt (hiç sevmezdimm) GİRDİ bu hafta
3. egzersiz (kilo aldıgım için yapmaya baslamıstımm) ÇIKTI geçen haftaa Şimdi kilo almaya devammmm
4. kahve (cok severdimmm -tirkayki gunde 5-6 kupaa) AZALDII günde 1 fincannn hamile oldugumu ogrenincee
5. Cay (cok severdimmm -tirkayki gunde 10-15 kupaa) AZALDI günce 3 kupa cok acıkkkk
6. Alkol (içerdimm )ÇIKTIII bebege karar verincee
7. Meyveee(hiç sevmezdimm) GİRDİ hamile kalıncaa her gun 2 porsiyonn
süper bende gunde 1-2 sigara içerdim ama artık asla ıcmıyorum
süt hergün 1 buyuk bardak içiyorum
egzersiz bendede vardı kılo vermek ıcın ama sımdı dıyet fln yok yemege devanm
ceviz fıstık dbadem yemeğe başladım
meyveye başlamadım ama
roka tere yıyorum başladım yemege
ben sigarayı 3 yıl önbce bırakmıştım
hergün bir koca bardak sütü çocukluğumdan beri içerim
günde 4-5 porsiyon meyveyi sigarayı bıraktığımdan beri yiyorum
hergün yürüyüş yaparım hala yapıyorum,bırakmayı düşünmüyorum
sebze ve balık canavarıyım. balığı ihmal etmeyelim arkadaşlar..
bir de folik asitten bahsetmediniz hiç. sadece bana mı verdi dr folik asit
canım evet folik asiti mutlaka almak gerekiyormus,, ben dogal yollardan bekli alamam diye ilac olark ta alıyorumm sebze olarak aklımda kalan ıspanakta vardı ,, bi arastır istersen,,, folis asiti fazla olan gıdalardan daha fazla yersinnnnben daha dr gitmediğim için bilmıyorum folık asiti bugun gidicem ama kullanmak istemiyorum öle yapay vitamınler onun yerine sebzzden,meyveden alıyım vitamınleri,
canım evet folik asiti mutlaka almak gerekiyormus,, ben dogal yollardan bekli alamam diye ilac olark ta alıyorumm sebze olarak aklımda kalan ıspanakta vardı ,, bi arastır istersen,,, folis asiti fazla olan gıdalardan daha fazla yersinnnn
selam kızlar.dun korkuttu bıraz bızı bebıs..ben keseyı gormedıgımız ıcın bırde sol tarafıma kasıgıma kramp gırıyordu gunde 4-5 defa sol bacagımada vuruyordu.korktum ınternetten arastrdım dıs gebelık mı acaba dıye kendımı korkuttum stres yaptım bosuna:95:.uzdum bebısımıde.dun stresten heralde cok cok acık kahverengı sulu akıntı geldı peceteyle sılınce cok korktum.hemen dr. a gıttık.keseyı gorduk cok sukur.degerım de 5810 olmus
.2 hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı.bugun 5 haftalık oluyor tam.dr. progestana baslaattı gunde 4 defa.keseyı gordukten sonra verırız demıstı.ınsallah kalp atıslarını da duyarız.sag saglım kucagımıza da alırız.benım kese karından gorundu.8.73 mm cıktı.mınıcık daha kucuk mercımegım.dr. bana bu yuzden 10 gun rapor verdı.Allaha sukur bugun yok bısı.benım bebıs progesteron ıstıyormus heralde teyzelerı.progesteronkolik olcak benım yavru
![]()
selam kızlar.dun korkuttu bıraz bızı bebıs..ben keseyı gormedıgımız ıcın bırde sol tarafıma kasıgıma kramp gırıyordu gunde 4-5 defa sol bacagımada vuruyordu.korktum ınternetten arastrdım dıs gebelık mı acaba dıye kendımı korkuttum stres yaptım bosuna:95:.uzdum bebısımıde.dun stresten heralde cok cok acık kahverengı sulu akıntı geldı peceteyle sılınce cok korktum.hemen dr. a gıttık.keseyı gorduk cok sukur.degerım de 5810 olmus
.2 hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı.bugun 5 haftalık oluyor tam.dr. progestana baslaattı gunde 4 defa.keseyı gordukten sonra verırız demıstı.ınsallah kalp atıslarını da duyarız.sag saglım kucagımıza da alırız.benım kese karından gorundu.8.73 mm cıktı.mınıcık daha kucuk mercımegım.dr. bana bu yuzden 10 gun rapor verdı.Allaha sukur bugun yok bısı.benım bebıs progesteron ıstıyormus heralde teyzelerı.progesteronkolik olcak benım yavru
![]()
Kızlarrr liste yapmamızın zamnı geldiiiiiii
KIŞ ANNE ADAYLARI :119: |ACCOUNT :119: |SAT:119: | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :119: |HAMİLE KALINAN KİLO| SON KİLO |BEBEK DURUM :119: |GÜNCELLEME TARİHİ
1|Shining |30 mart|4 Ocak|49|51|Kese gözüktü|5 mayıs
2|Simran| 27 mart| 1 Ocak|64|64|Kese göründü|5 mayıs
3| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:
ben de mutluyum ama tuhaf duygular içerisindeyim 3 gündür,rahatsızlığımdan olabilirmi acaba öğrendiğimin akşamı çok kötü grip oldum ve anlayamadım 3 gündür sanırım şoktayım halen inanamıyorum hamileliğin ilk haftalarında normal mi acaba bu ruh hali değişikllikleri.![]()
maşallah maşşallah değerin çok iyiyimiş progestan düşük olmaması içindi dimi yanlış hatrılamıyorsam .
teskkür ederimm,,bence gayet güzel olmuş.. ellerine sağlık..
çalışan varmı aranızda ?
bence gayet güzel olmuş.. ellerine sağlık..