2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar benim ultrason kağıdımda da işaretlemiş doktor 15.2 mm yazıyor bu bebek mi yoksa kesenin boyutları mı?
ben de 5 haftalık hamişim.

bn kesenın boyutu dıe blyorm ama..:97:

ben de öyle tahmin etmiştim:)
ama çok güzel yerleşmiş dedi dkotorum idrara sıkışıp gitmiştim kalabalıktı o yüzden dayanamadım tuvaletimi yaptım sonra da doktora dedim ben tutamadım yaptım :)
olsun sen yapsanda ben gördüm onu artık görünüyo çok güzel yerleşmiş dedi:)
Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duymak istiyorummm nasıl geçicek bu 1 hafta.bende uyku hali başladı kızlar sürekli hafif çakırkeyif gibi geziyorum gözler baygın:)miğde bulantısı henüz yok gibi ama bişey diyemicem şimdilik onun için.

çizelgene bayıldım :) bende çizelge yapmak istiyorum nasıl yaptın cnm
tşk ederim canımmm :16::16:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
burdan baka baka yaptım bende :))) cetvelde tahmını doğum tarıhını yazacaksın anca ozaman doğru cıkıyor..ben şey yapıyodum sureklı sat ı yazıyordum oda bebek 45 haftalık cıkıyodu sonra verdıgım lınkten bakarak yaptım artık.. :):)
daha tam başlamadı gibi sanki bu sabah yataktan kalınca baş dönmesi ve hafif mide bulantısı oldu.. birazda kasıklarda ağrı yapıo o kadar 5+1 iz daha.. kalp atışları içinde, haftaya doktor amcayaaa:emir_bebek:
sende ne var ne yok??
ya bide batıl olcak az biraz ama, çilek falan yiyince yüzüne dokunma bebişde iz olur diyolar.. ben dokundum galiba:26::49:
bendede aynısı oluoo malum aynı bızım satlarımız ondan herhal :) mide yanması ve bulantı bide basdonmesi kesınlıkle pazardan eve zor geldım yaa bayılcak gibi oldum :(:(
kıss batıldır oo..bende cilege dokundum ve yedım :))
bizdede su varki eger hamıleysen sacını kestırırsen cocugun omru kısa olur derler ama tamamen batıl işte ben ınanmıyorum arık bi hocaya sordum nerden buluyosun boyle sacma seylerı dedi bana :52::60::60::60:

ya ne bıliyim bnm doktor salak gıbı nası doktorsa hiç guvenmıyorum ona:(hıc bı bılgı vermıyo bebegımle ılgılı bnde heyecandan unutuyorum sormayı bıde ozel hastane olcak:59:
canım benım mutlaka doktorunu değiştir..cevrenkı komsu yada arkadaslarına sor daha iyi bi doktor varmı dıye..cunku ben doktorumu değiştirdim daha iyi oldu..
hee bıde bende unuyorum bazen evde ne soracaksan bı kagıda yaz sonra doktorun yanında kagıdı cıkarıp oku en iyisi bu ;) :61::61:
bn kesenın boyutu dıe blyorm ama..:97:

aaa o kesemıymısss hemen bakıp bende soluyorum :)) baktım baktım hıc bısey anlamadımmm :60::60::60:
15cm var bende neyse o artık mm yazan bişi goremedım belkı henuz keseyı goremedi doktor yada ultrason neyse :34::27::27:

inşallah canım ilk ıkı bebegıne en az senın kadar uzuldm ınan:30:neyse hayırlısı dıyelım ınsallah bu bebegını saglıkla kucagına alırsın canımcm sen hangı topige takılıodunkii?

sağol cnm allah razı olsun..
aylara göre genel paylaşım diye bi topik var orada ocak anneleri var oraya bakıyordum buradada sizi gördüm :)

kasvetli seni çook iyi anlıyorum... bide uyku haline ne demeli:)
Dün asasör bekliyorum evim onuncu kat, asansör altıdan aşağı inio.. sensörlü lamba söndü sönmesiyle asansör beklerken içimin geçmesi bir oldu, öyle ayakta dururken:60: asansör gelice baya bi güldüm kendi kendime:60: zaten uyku delisiyim iiiyiice ofiste gözlerim kayar oldu napcam bilmiom:44:
Bizim batıllara gelince.. inanmazdım önceden ama olay kapalı kutu içinde cereyan ettiğinden e bide mercimeğin şimdiden canının içi haline geldiğinden millet ne dese innır oldum napıyım:64: bak saç kestirme işini duymamıştım.. kestirmeyim bariii:60::60::52:

kasvetli seni çook iyi anlıyorum... bide uyku haline ne demeli:)
Dün asasör bekliyorum evim onuncu kat, asansör altıdan aşağı inio.. sensörlü lamba söndü sönmesiyle asansör beklerken içimin geçmesi bir oldu, öyle ayakta dururken:60: asansör gelice baya bi güldüm kendi kendime:60: zaten uyku delisiyim iiiyiice ofiste gözlerim kayar oldu napcam bilmiom:44:
Bizim batıllara gelince.. inanmazdım önceden ama olay kapalı kutu içinde cereyan ettiğinden e bide mercimeğin şimdiden canının içi haline geldiğinden millet ne dese innır oldum napıyım:64: bak saç kestirme işini duymamıştım.. kestirmeyim bariii:60::60::52:

ayy evet yaaa oturdugum yerde kafam dusuooo :60::60::60:

aman şekerim dikkat et kendıne :52: dicem ama insanın içi gecınce balon patlasa duymaz yani :9::9:
ayy evet yaa hamile olalı çok pimpirikli gördüm kendımı :52: ne olacak halim bilmiyorum havadan nem kapar oldum :49::60::60:

kızlar selam ,
beni de listeye ekler misinzzz??
SAT 12 nisan, kese gözüktü
bu arada o sayaçları profilinize nasıl ekliyorsunuz? ben denedim, uygun değil dedi, lilypie kullanmak istiyorum:44:

kızlar ben de bugün gittim kesemiz gözüktü bebiş henüz gözükmedi,4 haftalıkmış daha,önceki düşüğümden dolayı riske karşı progestan verdi,10 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı inşallah bu kez sorunsuz geçer dua edin bana

aa kızlar ıdrara sıkısıpmı gıtmelıyz ultrasona pazartesı bende gıdıcemde hastaneye ondan soruyorum :)
benım halan adet olacakmısım gıbı agrılarım var off
ara ara gırıp cıkıyor sancılar

kızlar ben de bugün gittim kesemiz gözüktü bebiş henüz gözükmedi,4 haftalıkmış daha,önceki düşüğümden dolayı riske karşı progestan verdi,10 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı inşallah bu kez sorunsuz geçer dua edin bana

canım geçmiş olsun. Rabbim bu bebişini sana bağışlasın. benimde 19 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü ondan altı ay sonrada düşük yaptım. şu anda kan sulandırıcı iğne ve progestan kullanıyorum bende.

aa kızlar ıdrara sıkısıpmı gıtmelıyz ultrasona pazartesı bende gıdıcemde hastaneye ondan soruyorum :)

sorma yaa benimde kısaklarımda batma gibi bişey oluyo bu bebeğime de bişey olacak diye çok korkuyorum çokkkk :(

İyi akşamlar, 2012 nin güzel anneleri :71:
Bugün görümcelerim tebriğe geldiler, ama gün boyu konuşulan tek konu benim kilolarımdı, yediklerime dikkat etmeliymişim, niye bu kiloyla hamile kalmışım, çok zorlanacakmışım, normal doğum da yapamazmışım falan filan, ya ben de çok hassaslaştım galiba sinirlerim bozuldu

herkeze iyi akşamlar benimde son adet tarihim 26 mart 3 mayısta hamileliğimi öğrendim 2. aşılamam yapılmıştı şükür tuttu. şuan 7 haftalık hamileyim 2 hafta önce keseyi gördük doktorum çok düzgün dedi inş Allahım kucagımıza almayıda nasip eder salı günü tekrar kontrolum var inş bi sorun olmaz

selam kızlar bende aranızda olmak istiyorum..nisan hamilesiyim.batım 30 marttı..şimdi 8.haftaya girdik bebişimle..kalbımız güm güm atıyor maşşallah..ilki düşük olmuştu ama inşallah buna bir şey olmaz..doktor düşüğe karşı bir iğne verdi kadar...

bu arada sormak istediğim bir şey var..benim 5 gündür akıntım sarı mukus gibi yapışkan geliyor ama bu sürekli değil günde bir kaç defa geliyor..gerisi normal oluyor..sizce kötü bir durum söz konusumudur..kaşıntı ve kokuda yok..

merhaba arkadaşlarım... 1 erken doğum (üçüz),3 adet düşük ve yeniden hamileyim.....son adet tarihim 11 nisan.Transferden sonra 12.gün beta hcg 850...internet hesaplayıcılarına göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.21 mayıs evlilik yıldönümüm.kese görmek için nasipse bu tarihte gidicem doktora.herkese hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorummmmm.Beklenen doğum tarihi 16 ocak 2011......

Son düzenleme:
kızlar selam ,
beni de listeye ekler misinzzz??
SAT 12 nisan, kese gözüktü
bu arada o sayaçları profilinize nasıl ekliyorsunuz? ben denedim, uygun değil dedi, lilypie kullanmak istiyorum:44:
hayırlı olsunnn..hoşgedınn bu arada :):):)
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz...ciklamali.html (Gebelik için ticker (cetvel) nasıl yapılır???? resimli açıklamalı) ben burdan baka baka yaptım dene istersen ;) tahımını doğum tarıını yazıosun aklında bulunsun..
insallah canım.. hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsın Rabbim..
ohhh tek değilmişimmm vallahi her agrıda odum kopuyordu amannn bebem dusecek dıye..neysekı normalmiş..
İyi akşamlar, 2012 nin güzel anneleri :71:
Bugün görümcelerim tebriğe geldiler, ama gün boyu konuşulan tek konu benim kilolarımdı, yediklerime dikkat etmeliymişim, niye bu kiloyla hamile kalmışım, çok zorlanacakmışım, normal doğum da yapamazmışım falan filan, ya ben de çok hassaslaştım galiba sinirlerim bozuldu
kıskancclarrrr şekerimm kıskancclar... boşverrrr takma sen kafanaaa sankı onlar hamıle kaldıgında kaç kılolarmıs..çok konusmasınlar bakayım ilerde hamıle kaldklarında goreceksın sendende kılolu olcaklar garntısı var sankı cıkcıkcık... :20::20:
ben esımın akrabalarından nerdeyse herkese soyledım biriside cıkıpta görümcem haric HAYIRLI OLSUN DEMEDİİİİ!!! dedım bu bunlarda mı adet yoksa daha dgomamıs bebegımle bı alıp veremedıklerımı var :37: yoksa ben kısır olayım dıye çok dua ettılerde şoka ugrayıp dillerimi tutulduki acepp :60::60::60:

herkeze iyi akşamlar benimde son adet tarihim 26 mart 3 mayısta hamileliğimi öğrendim 2. aşılamam yapılmıştı şükür tuttu. şuan 7 haftalık hamileyim 2 hafta önce keseyi gördük doktorum çok düzgün dedi inş Allahım kucagımıza almayıda nasip eder salı günü tekrar kontrolum var inş bi sorun olmaz

selam kızlar bende aranızda olmak istiyorum..nisan hamilesiyim.batım 30 marttı..şimdi 8.haftaya girdik bebişimle..kalbımız güm güm atıyor maşşallah..ilki düşük olmuştu ama inşallah buna bir şey olmaz..doktor düşüğe karşı bir iğne verdi kadar...

bu arada sormak istediğim bir şey var..benim 5 gündür akıntım sarı mukus gibi yapışkan geliyor ama bu sürekli değil günde bir kaç defa geliyor..gerisi normal oluyor..sizce kötü bir durum söz konusumudur..kaşıntı ve kokuda yok..

merhaba arkadaşlarım... 1 erken doğum (üçüz),3 adet düşük ve yeniden hamileyim.....son adet tarihim 11 nisan.Transferden sonra 12.gün beta hcg 850...internet hesaplayıcılarına göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.21 mayıs evlilik yıldönümüm.kese görmek için nasipse bu tarihte gidicem doktora.herkese hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorummmmm.Beklenen doğum tarihi 16 ocak 2011......

kızlarrr öncelıkle Allah tamamına erdırsın gebelıklerınızın..hayırlı olsun Rabbim sag saglım kucagımıza almayı nasip etsın ınsallah AMİNNNNN....
hoşgeldinizzz :16::16::16:

Back
X